Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.06.2017., 18:45   #101
jel ima neka shema s ovim ustedama ili su one na racunu cisto informativno?

i vidila san danas novi plavi bulgari,kakav je,jel ga neko probao,u mojin dm ovim su testeri doslovno planili,ne kuzin kud prije -.-

i jos me nesto zanima, ono schollovo cudo,kako to funkcionira,radi mislila san kupiti onaj wet and dry al ga nije bilo,a prodavacica mi kaze da se to svakako koristi na suhim stopalima,istina? kakve veze onda ima to ovaj moze pod vodu O.o
Old 07.06.2017., 18:46   #102
dupli post
Old 07.06.2017., 18:47   #103
Pisalo se po forumu da je bezveze taj scholl. osobno nisam probala.
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2017., 18:52   #104
Quote:
Blue Dreams kaže: Pogledaj post
Koja je najbolja krema za lice sa SPF-om koja se može kupiti sad na popustu? Moj DM nema ljekarnički dio, pa recimo Eucerin otpada. Sundance matirajući fluid koristim, nije matirajući. Dakle samo mi treba nešto nevidljivo da ne moram pudrati kako ne bih izgledala kao da sam se ubacila u bocu ulja.

Hvala!
bila sam neki dan u Dm-u i doslovno ni jedna krema za lice sa spf-om nije na akciji od 30% u zamjenu za 15 bodova
caterina is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2017., 21:18   #105
Ne hidratantna krema, nego krema za zastitu od sunca, da je za lice. Kao Sundance matirajuci fluid SPF 30.
Old 07.06.2017., 21:33   #106
ma shvatila sam pitanje, ali nisu sve kreme za sunce na akciji nego samo one koje imaju oznaku, a ni jedna od krema za sunčanje za lice nije na popustu,
(nije da tih za lice baš ni ima neki veliki izbor- imaju ako sam dobro zapamtila Olival, Eveline, Sundance, Niveu)

od sutra Bipa ima vikend akciju na proizvode za sunce, mozda kod njih vrijedi za sve
caterina is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2017., 21:46   #107
Hm,ova akcija za 40% popusta na parfeme u zamjenu za 100 bodova nikako mi se ne sviđa.Jednostavno na sve moguće načine izbijaju bodove sa kartice.
Old 07.06.2017., 21:47   #108
Ahaaaa. Možda, da. Budem pogledala ako mi netko da neku preporuku.
Old 07.06.2017., 21:47   #109
Sorry,dupli post
Old 07.06.2017., 21:52   #110
Quote:
lordy kaže: Pogledaj post
Hm,ova akcija za 40% popusta na parfeme u zamjenu za 100 bodova nikako mi se ne sviđa.Jednostavno na sve moguće načine izbijaju bodove sa kartice.
Istina. Jako puno bodova. Žalim još što sam za onu Beauty knjižicu dala 50 bodova i stigla iskoristiti jedan kupon. Još sam nudila ljudima te kupone (besplatno naravno) i nisam nikog našla. Nema šanse da ću opet nešto uzeti tako.

A više nema baš za 10 bodova, sve sad 15. Bar imam takav dojam.
Old 07.06.2017., 23:17   #111
Quote:
caterina kaže: Pogledaj post
ma shvatila sam pitanje, ali nisu sve kreme za sunce na akciji nego samo one koje imaju oznaku, a ni jedna od krema za sunčanje za lice nije na popustu,
(nije da tih za lice baš ni ima neki veliki izbor- imaju ako sam dobro zapamtila Olival, Eveline, Sundance, Niveu)

od sutra Bipa ima vikend akciju na proizvode za sunce, mozda kod njih vrijedi za sve
Ma jako malo toga za zaštitu od sunca im je na popustu
U Bipi bi pak baš sve trebalo biti na popustu.
anđeo tame is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2017., 06:31   #112
A ja opet imam preko 400 bodova i nikako da ih iskoristim. Parfemi mi ne trebaju, imam ih i previse. Sad ce mi i prpasti oko 50 bodova krajem mjeseca
charlizeos is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2017., 07:13   #113
Quote:
charlizeos kaže: Pogledaj post
A ja opet imam preko 400 bodova i nikako da ih iskoristim. Parfemi mi ne trebaju, imam ih i previse. Sad ce mi i prpasti oko 50 bodova krajem mjeseca
Ja kad god kupim nesto od cca 100kn uzmem za 100bodova 25%popust na 1 proizvod i tako ih trosim. Ne cekam nesto skuplje da bi ih trosila niti cekam vecu kupovinu pa da bi uzela popust na cijelu kupovinu.
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2017., 15:31   #114
Quote:
charlizeos kaže: Pogledaj post
daš ih meni za pelene?
Old 08.06.2017., 18:33   #115
Mogu ti ovih 50 dati ako ti pomaze ista
charlizeos is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2017., 21:52   #116
Quote:
Mad_Hatter kaže: Pogledaj post
daš ih meni za pelene?
ak je za pelene rado dam ja svoje

zamjenila sam 100 danas za popust za parfemček, puno je to ali čak mi nije žao, teta mi je rekla da se može uzet tisuću parfema i sve bi skupa snizili za te bodove tak da ono neka ponove akciju za Božić
maslelu is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2017., 11:12   #117
u sklopu ovog sniženja 30% suncare za 15 bodova je i Roc tako da sam jučer i njega uzela

usput,da li je netko u kojem dm-u u Zg vidio ovih dana Rosalove maslace, prošla sam nekih pet,šest i u nijednom nema
Old 09.06.2017., 17:41   #118
Roc je u ljekarnickom dijelu?

Kod nas u gradu 4 Dm-a, a ni jedan nema ljekarnicki dio
caterina is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2017., 21:13   #119
Quote:
julee kaže: Pogledaj post
u sklopu ovog sniženja 30% suncare za 15 bodova je i Roc tako da sam jučer i njega uzela

usput,da li je netko u kojem dm-u u Zg vidio ovih dana Rosalove maslace, prošla sam nekih pet,šest i u nijednom nema
Koliko je s popustom?

Još me zanima jel imaju ljekarnički odjeli Lerbolario marmeladu?
-zvrk- is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2017., 21:37   #120
Quote:
julee kaže: Pogledaj post

point shopping centar na vrbanima, ali su premješteni u rotirajuću košaricu kraj blagajni
maslelu is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:33.