Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.10.2020., 11:03   #101
Quote:
Ingvar25 kaže: Pogledaj post
Vrijeme kad se kod mene najviše slušao RHCP, Linkin Park, to je također i doba Limp Bizkita i svih tih bendova koji su brijali žešći i tvrđi zvuk.
Izlazilo se u Fan i Latino, prvi pokušaji i od**** s curama...

Kasnije se otvorio i Klub Kulture i donio sa sobom pregršt koncerata i kulturnih događanja... sigurno da je bilo jako lijepo.

Tako da da, sjećam se nultih
a ima onih koji su izgubili i nevinost nultih 😎
rikoksni is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 11:08   #102
Quote:
smilje kaže: Pogledaj post
Zle majke, naslov ti je diskriminatoran... Nisam bila tinejedžerka ranih 2000- tih nego u drugoj polovici 90-tih
Ima nas tu i starijih baba (Gzena).

Ok, promijenile ste na nulte.
Jel mi vjeruješ da sam napisala pa pobrisala "ok, Smilje, smiješ i ti".
Old 19.10.2020., 11:09   #103
neostvarena želja mi je imati plišane baby phat trenerke i njihove traperice
Old 19.10.2020., 11:29   #104

Kriva samo za prve 2 točke
Još sam i dobra!

Quote:
Simpsolina kaže: Pogledaj post
Imala sam pune kutije onih novina OK! i Teen i sve sam pobacala a sad bih rado citala brojeve iz tog doba

Ako neko ko ima to i dalje a cita....da skenira i napravi neki sajt gdje se to moze listati
Imala sam 2 konkurentne hrpe OK vs Teen jedno pored drugog. Kad sam bila mlađa sam više čitala OK, a kasnije Teen. Valjda sam brijala da je nešto "zreliji" Bravo i dojče časopisi su bili posebno dragi, iako kurca nisam kužila - al su imali najbolje poklone i postere

E ubij me, al moram to probati naći ako nisam bacila prije 10 godina sve
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 11:33   #105
Quote:
Hazel Silk kaže: Pogledaj post
neostvarena želja mi je imati plišane baby phat trenerke i njihove traperice
E to mi je bilo preskupo i nekako predaleko. To su uvijek nosile neke rođake iz Amerika mojim frendicama pa si samo zavidno gledao ta đusi dupeta (a bila su sve samo ne to )
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 11:36   #106
Teško pronalazim neke fotke koje su baš 1 na 1 relatable, al ovo je najbliže do sad pokriva te stilove - cargo široke hlače, low rise trapke, remenje sa zakovicama, skejterske tenisice

Tko se sjeća baby blue sjenila za oči?
I one usrane majice sa ogromnim okom na prsima, to ne mogu nigdje sad iskopat
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 11:45   #107
Quote:
Zla majkee kaže: Pogledaj post
Jel mi vjeruješ da sam napisala pa pobrisala "ok, Smilje, smiješ i ti".
smilje is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 11:49   #108
Quote:
Genesis kaže: Pogledaj post
Teško pronalazim neke fotke koje su baš 1 na 1 relatable, al ovo je najbliže do sad pokriva te stilove - cargo široke hlače, low rise trapke, remenje sa zakovicama, skejterske tenisice

Tko se sjeća baby blue sjenila za oči?
I one usrane majice sa ogromnim okom na prsima, to ne mogu nigdje sad iskopat
Isuse
Imala sam i ovakav tip frizure, plava kosa i crveni vrhovi. Trebalo je biti nešto skroz drugačije, ali seoska frizerka me jednostavno zbajhala i vrhove umočila u crvenu.

Majica s okom. i štras oko njega. I na sve oni ruksaci s jednom ručkom.
Old 19.10.2020., 11:55   #109
Kako je lijepa ova slika gore
hours is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 11:57   #110
Tramp stamps iznad guzice i tange koje vire van.
Old 19.10.2020., 11:58   #111
Sad na stranu svi treševi koje smo ikad nosile, ali meni je ljepše kad vidim te neke starije fotke pa svaka ženska izgleda kao zasebna osoba, nego ovi instagram makeupovi s 3 kile filtera, gdje su sve iste ogromnih usta i očiju.
Old 19.10.2020., 11:59   #112
Meni fale normalne obrve.
Old 19.10.2020., 12:02   #113
Ja sam tamo ranih dvijetisućitih htjela imati kratku, raščupanu kao Severina. Imala sam kratku, raščupanu kosu kao Harry Potter.

BBast is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 12:05   #114
Quote:
Zuzzu kaže: Pogledaj post
Meni fale normalne obrve.
Normalne obrve nisu postojale ni tada. Ja sam valjda jedna od rijetkih koja se bojala čupati, al sve moje frendice su imale one tanke superarched obrve

I oni užasni pramenovi na kape. Kakve smo torture prolazile zbog trendova
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 12:09   #115
Quote:
VeronaM kaže: Pogledaj post
Sad na stranu svi treševi koje smo ikad nosile, ali meni je ljepše kad vidim te neke starije fotke pa svaka ženska izgleda kao zasebna osoba, nego ovi instagram makeupovi s 3 kile filtera, gdje su sve iste ogromnih usta i očiju.
A dobro si rekla. Barem smo sve bile nekako jedinstvene iako smo kopirale neke stilove. No radile smo neki teški miš-maš skejterskog, glitter pop, rock stila u jednom koji je funkcionirao tada

Sad, sve furaju odjeću za striptizete i klonovi KKW

Netko je spomenuo one ruksake sa jednom naramenicom, pa kasnije one saddle torbice ispod pazuha što furaš... pa kako smo si mi bile glavne

I oni ukrasi za kosu, ko da imaš dijamantne zvjezdice u njoj. Odkud nam to?
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 12:10   #116
Quote:
BBast kaže: Pogledaj post
Ja sam tamo ranih dvijetisućitih htjela imati kratku, raščupanu kao Severina. Imala sam kratku, raščupanu kosu kao Harry Potter.
Meni je došlo da se ošišam kad sam vidjela kako je njoj to dobro stajalo, a stvarno je

No kad se sjetim kako smo bili limitirani sa održavanjem kose tad, odustala sam...
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 12:10   #117
Quote:
E to mi je bilo preskupo i nekako predaleko. To su uvijek nosile neke rođake iz Amerika mojim frendicama pa si samo zavidno gledao ta đusi dupeta (a bila su sve samo ne to )
skinny guzice u juicy trenerkama jer su svi htjeli imali što manja dupeta
i one tange s tankim trakicama, a samo bad bitches su imale cirkone na tangama
kako je nekad bilo lepo
Old 19.10.2020., 12:12   #118
Quote:
Normalne obrve nisu postojale ni tada. Ja sam valjda jedna od rijetkih koja se bojala čupati, al sve moje frendice su imale one tanke superarched obrve

I oni užasni pramenovi na kape. Kakve smo torture prolazile zbog trendova
Istina, još onda je bio Pamela Anderson đir obrva. Poslije su došli punoglavci kakve fura Kaley Cuoco.

Našla sam ovo na Imguru:

The 60s, 70s, 80s and 90s had separate unique personalities, but these last 20 years just seem to be one odd, blurry, long chunk of shit.

Potpisujem.
Old 19.10.2020., 12:13   #119
Quote:
Hazel Silk kaže: Pogledaj post
skinny guzice u juicy trenerkama jer su svi htjeli imali što manja dupeta
i one tange s tankim trakicama, a samo bad bitches su imale cirkone na tangama
kako je nekad bilo lepo
E to to, moje prve trakice su bile iz Miss Selfridgea. Sa cirkonima si bila fakat hoh pica

Mislim da su velike guzice postale nekako normalnije tijekom J.Lo i Destinys Child ere, prije toga su bile popularne xtra skinny bitches poput Britney, Christine i Paris Hilton. A KKW je to samo dovela na drugu razinu usranih pelena
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2020., 12:17   #120
Quote:
Zuzzu kaže: Pogledaj post
Istina, još onda je bio Pamela Anderson đir obrva. Poslije su došli punoglavci kakve fura Kaley Cuoco.

Našla sam ovo na Imguru:

The 60s, 70s, 80s and 90s had separate unique personalities, but these last 20 years just seem to be one odd, blurry, long chunk of shit.

Potpisujem.
Ajme, Pamela
Ikona 90ih

Tko nije gledao Bejvoč, nije živio

David Charvet mi je davao takav lady boner, a bila sam fakat premlada

I apsolutno se slažem sa ovom izjavom gore!
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:31.