|
|
24.09.2021., 20:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Quote:
Duga111 kaže:
Moj susjed je zavrsio srednju za fizioterapeuta i na kraju se je zaposlio u vojsci jer ne moze naci ni ustanovu za odraditi staziranje.
|
Sa tom srednjom nemre niš. Nek završi višu. Posla ko u priči.
Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk
|
|
|
24.09.2021., 20:12
|
|
/
Registracija: Oct 2017.
|
Quote:
-skyfall- kaže:
Sa tom srednjom nemre niš. Nek završi višu. Posla ko u priči.
Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk
|
Pa to i ja kažem. Bacc plus nadogradnje. MFR, Emmett, Bobath, Schroth...
|
|
|
24.09.2021., 22:35
|
|
jaz, stari vojak
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
muca copatarica kaže:
Meni svi ti tečajevi digitalnog marketinga, web dizajna, grafičkog dizajna i sličnog po tim našim "učilištima" izgledaju kao nešto za što tražiš pare od staraca kad rokneš drugu godinu faksa treći put, a ne kao nešto gdje se zaista stekne neka suvisla razina vještine s kojom se može biti koristan na tržištu.
|
+1
|
25.09.2021., 09:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
hours kaže:
Meni je super zanimanje fizioterapeut, mogućnosti profesionalnog razvoja i usmjerenja su raznolike, rade važan i dobar posao. Ako te privlači fitness, ne znam bi li ti i ovo bilo zanimljivo. YouTube kanala s fitness trenerima ili kuharima ima more, mislim da je tu velika prezasićenost. Ima ih više nego vježbača.
Doduše, ne znam koliko traje osnovno obrazovanje, mislim da je tri godine. Ali pretpostavljam da može izvanredno.
Samo sam se sjetila, pa neka ostane zabilježeno.
|
Gledala sam to, ima i privatni fakultet. I onda na fb su mi se javili ljudi da ima jako puno nezaposlenih fizioterapeuta, da ću imati 50 kad završim, a mladi sa faksom ima nezaposlenih.
Eto, to sam se baš raspitivala.
Sent from my SM-A125F using Tapatalk
|
|
25.09.2021., 09:33
|
|
/
|
Quote:
Kymatica kaže:
Gledala sam to, ima i privatni fakultet. I onda na fb su mi se javili ljudi da ima jako puno nezaposlenih fizioterapeuta, da ću imati 50 kad završim, a mladi sa faksom ima nezaposlenih.
|
Ajoj žao mi je. Divno mi je to zanimanje. Moja mala obožava svoju fizioterapeuticu, baš joj puno znači. Dobro, ja nisam u ZG, ovdje možda nije toliko zasićenje strukom. Puno privatnih praksi ima, ako su dobri onda su full.
|
|
|
25.09.2021., 09:53
|
|
Ci sarà
Registracija: Nov 2007.
|
Mamina prijateljica je fizioterapeut u mirovini. Prsti su joj čvorasti i deformirani, kaže da je to od posla. Sad zvučim kao lenji Gašo, ali nije ni to lako raditi.
Slažem se da su tečajevi beskorisni ako se već na neki način ne baviš time za što se obučavaš, a u tom slučaju često polaznik zna više od predavača.
|
25.09.2021., 10:20
|
|
'the bug' sings the blues
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
Kymatica kaže:
|
imam frenda fizioterapeuta, u zg, kaže da uz posao zaradi još solidnu plaćicu u fušu 
|
|
|
25.09.2021., 10:59
|
|
posvuduša
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
baja kaže:
imam frenda fizioterapeuta, u zg, kaže da uz posao zaradi još solidnu plaćicu u fušu 
|
ovako i fizioterapeut moje mame, al on ima faks, mozda je u tom razlika
|
25.09.2021., 11:41
|
|
53% lezbojka
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Zuzzu kaže:
Mamina prijateljica je fizioterapeut u mirovini. Prsti su joj čvorasti i deformirani, kaže da je to od posla. Sad zvučim kao lenji Gašo, ali nije ni to lako raditi.
Slažem se da su tečajevi beskorisni ako se već na neki način ne baviš time za što se obučavaš, a u tom slučaju često polaznik zna više od predavača.
|
a gle. prodavačice imaju sjebane noge, informatičar kičmu, moj stari ima artritis u rukama jer je dobar dio života koristio stroj poput pisače mašine samo s težim tipkama...
svako zanimanje ima svoje dobre i loše strane i niti jedno nije lako ako se radi kako bi se trebalo raditi
|
25.09.2021., 12:33
|
|
User awaiting e-mail confirmation
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
muca copatarica kaže:
Meni svi ti tečajevi digitalnog marketinga, web dizajna, grafičkog dizajna i sličnog po tim našim "učilištima" izgledaju kao nešto za što tražiš pare od staraca kad rokneš drugu godinu faksa treći put, a ne kao nešto gdje se zaista stekne neka suvisla razina vještine s kojom se može biti koristan na tržištu.
|
Vjerojatno i je pol njih na tim ucilistima propalih ferovaca i slicno. Al na stranu to, ja vidim mogucu korisnost tih tecajeva. Mogu zamisliti nekoga tko se recimo godinama ih hobija bavi grafickim dizajnom i ima vec dosta radova iza sebe i sastavljen portfolio, al mu fali ta jedna puzla da bude konkurentan na trzistu jer poslodavci ipak vole vidjeti bar neko formalno obrazovanje. Samo mislim da ne treba ima prevelika ocekivanja od toga. Mislim da je sama diploma beskorisna.
|
|
|
25.09.2021., 13:22
|
|
jaz, stari vojak
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
autunno kaže:
Vjerojatno i je pol njih na tim ucilistima propalih ferovaca i slicno. Al na stranu to, ja vidim mogucu korisnost tih tecajeva. Mogu zamisliti nekoga tko se recimo godinama ih hobija bavi grafickim dizajnom i ima vec dosta radova iza sebe i sastavljen portfolio, al mu fali ta jedna puzla da bude konkurentan na trzistu jer poslodavci ipak vole vidjeti bar neko formalno obrazovanje. Samo mislim da ne treba ima prevelika ocekivanja od toga. Mislim da je sama diploma beskorisna.
|
slazem se,naglasak je na tome da se osoba vec bavi time i ima zelju raditi to i sama vec radi na sebi.
Ako se pak netko spusti padobranom u to, i ocekuje da kad zavrsi tecaj carbno postati XYZ i poslodavci ce se trgati za njega, prognoze nisu bas dobre.
Ako izostavimo najjednostavnoije poslove, vecina ostalih traze 4-10 godina da covjek postane dobar, i nema bas puno precica kojima bi se to zaobislo.
|
25.09.2021., 15:51
|
|
Kvočka
Registracija: Dec 2005.
|
Ja bi samo svima koji imaju relativno dobre poslove ali su zasiceni i pun im je kuki ureda ili racunala ili ljudi ili svega navedenog da probaju za pocetak s ljekovitim djelovanjem zemlje.
Kupite komad zemlje ili iznajmite ili pitajte nekog frenda koji ima komad zemlje a nema ga vremena/zelje odrzavati i odite tamo kopati, saditi, brati, kositi i sve te predivne aktivnosti od kojih mozak postane lagan kao pero.
Em ste na zraku, em smanjuje potrebu za fitnesiranjem, mozete uzgojit vlastitu hranu ili cvijece, a sasvim je moguce da vam tamo sine i neka stvarno dobra ideja.
Osjecas kad se izmoris ko stoka, uprljas, usmrdis, pojedu te bube, ali napravis nesto konkretno pa se onda istusiras i sjednes popit hladno pivo; neprocjenjivo.
|
25.09.2021., 16:15
|
|
posvuduša
|
kuku, fantastičan prijedlog  frendica je tako kupila komad i zasadila maslinik, preporodila se žena
|
25.09.2021., 16:26
|
|
Ci sarà
Registracija: Nov 2007.
|
Onako, kao Tolstoj? Pokušala sam, većina posađenog je otišla u kurac. Probat ću još jednom kad budem stara.
|
25.09.2021., 16:30
|
|
posvuduša
|
Quote:
Zuzzu kaže:
Pokušala sam, većina posađenog je otišla u kurac.
|
 nisi dovoljno zalijevala
|
25.09.2021., 16:51
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
kukuriku kaže:
Ja bi samo svima koji imaju relativno dobre poslove ali su zasiceni i pun im je kuki ureda ili racunala ili ljudi ili svega navedenog da probaju za pocetak s ljekovitim djelovanjem zemlje.
Kupite komad zemlje ili iznajmite ili pitajte nekog frenda koji ima komad zemlje a nema ga vremena/zelje odrzavati i odite tamo kopati, saditi, brati, kositi i sve te predivne aktivnosti od kojih mozak postane lagan kao pero.
Em ste na zraku, em smanjuje potrebu za fitnesiranjem, mozete uzgojit vlastitu hranu ili cvijece, a sasvim je moguce da vam tamo sine i neka stvarno dobra ideja.
Osjecas kad se izmoris ko stoka, uprljas, usmrdis, pojedu te bube, ali napravis nesto konkretno pa se onda istusiras i sjednes popit hladno pivo; neprocjenjivo.
|

Jako dobar vid terapije.
|
25.09.2021., 16:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Arash's friend kaže:
slazem se,naglasak je na tome da se osoba vec bavi time i ima zelju raditi to i sama vec radi na sebi.
Ako se pak netko spusti padobranom u to, i ocekuje da kad zavrsi tecaj carbno postati XYZ i poslodavci ce se trgati za njega, prognoze nisu bas dobre.
Ako izostavimo najjednostavnoije poslove, vecina ostalih traze 4-10 godina da covjek postane dobar, i nema bas puno precica kojima bi se to zaobislo.
|
Da znači ako krenem sa 45 u nešto novo, I treba mi 10 g da to ajmo reci savladam da bi nešto počela i zaradivati imat ću 55 g.
I ne, nemam obitelj da mi pomogne.
Nemam pojima šta ću, znam da u ured gdje radim, nazad ne smijem jer ću se uništiti do kraja. Zdravlje, jel..
|
|
25.09.2021., 16:57
|
|
/
|
Quote:
poison.Ivy kaže:
kuku, fantastičan prijedlog  frendica je tako kupila komad i zasadila maslinik, preporodila se žena
|
Cvitešićka ti je frendica možda  ?
I ja sam zasićena svojim poslom, upravo sam u vrtu nakon čerupanja ocvalih cinija. U hladu i zemljavih ruku.
|
|
|
25.09.2021., 17:10
|
|
vrnjolica
Registracija: Oct 2013.
|
Sad ti je i mobitel sav zemljav.
|
|
|
25.09.2021., 18:24
|
|
/
|
Quote:
Bonnie Ann kaže:
Sad ti je i mobitel sav zemljav.
|
Malo, da

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:31.
|
|
|
|