Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.09.2024., 21:22   #101
Quote:
Saniye kaže: Pogledaj post
Zezaju se ljudi pišu kako su dali samo jednu ne baš tako dobru najavu i vrlo malo informacija a ostali onda pišu kao" Ukinuli ih i prije nego su počeli ."

Ama baš
stici ce ih prokletstvo!

umjesto da se sad radujem Arasu i Devrim, ja okolo lutam i trazim sta da gledam ove sezone
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2024., 21:31   #102
Quote:
Saniye kaže: Pogledaj post
Zezaju se ljudi pišu kako su dali samo jednu ne baš tako dobru najavu i vrlo malo informacija a ostali onda pišu kao" Ukinuli ih i prije nego su počeli ."

Ama baš
Ovo se stvarno pretvara u komediju.

Birsa ih je najavila za 9. septembar. Jasno i zašto, "Pupoljci" su pre toga najavili da se na ekrane vraćaju 30. septembra. Kanal D valjda planira "Annem Ankara" u ponedeljak, a putanje je koju će seriju OGM staviti u ponedeljak. Ako planiraju Halita... Onda ponedeljak ima da bude krvoproliće...

U međuvremenu, Birsa je objavila vest da je scenario "Pupoljaka" izgleda bolji nego prošlogodišnji. Ne čudi me, osetio se pozitivan vajb na relaciji Šahin-Gurlek-Ozyilmaz celo leto. I na sve to, Birsa objavljuje razmišljanje hoće li u ponedeljak ili pak u nedelju. Priča o "ponavljanju uspeha Yargi" mi miriše na klasično Birsenkino izvrdavanje.

Na Show TV stranici, još uvek nema ničega. Ako se i dalje držimo ponedeljka, onda ili 16. ili 23. septembar. Sve mi je izgledniji 23. jer bismo dobili drugu najavu, profile likova i ostalo da je 16. Mada nije da ne mogu to da objave do kraja nedelje.

Moguće da se ništa ne dešava, te da se Birsa samo malo više zaletela, ali ovo mi postaje sumnjivo.
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2024., 11:24   #103
Quote:
Young Wolf kaže: Pogledaj post
Birsa ih je najavila za 9. septembar. Jasno i zašto, "Pupoljci" su pre toga najavili da se na ekrane vraćaju 30. septembra. Kanal D valjda planira "Annem Ankara" u ponedeljak, a putanje je koju će seriju OGM staviti u ponedeljak. Ako planiraju Halita... Onda ponedeljak ima da bude krvoproliće...
Sad na Kanalu D ponedjeljkom (još) ide serija "Yalan", utorkom će ići (valjda sam točno prepisala) nova serija "Güzel Aşklar Diyarı", srijedom (stara) "Taş Kağıt Makas", četvrtkom (stara) "İnci Taneleri".
Jadna moja "Annem Ankara".

Evo jenerik müziği iz serije "Deha".
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2024., 12:53   #104
Aras Bulut razbolio se na snimanju serije "Deha".
Neko će se vrijeme oporavljati (odmarati) kod kuće.
Brz oporavak, talentirani dječače!
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2024., 18:44   #105
Ovo će da počne 1. decembra (ako) Pozdrav YoungWolfu
Old 08.09.2024., 16:15   #106
Druga najava serije "Deha" ("Genije") - večeras!

U glavnim ulogama: Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu i Taner Ölmez.
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 16:47   #107
Najava noćas, dakle, premijera ili 16/09 ili 23/09 - ako je i dalje ponedelak datum emitovanja. Jasno je da će da požure pre "Pupoljaka", koja se očekuje 30.

Dobar marketing ne škodi... Noćas na Show TV, "Čudo u ćeliji broj 7" sa Arasom
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 18:57   #108
Druga najava

https://x.com/Aras_Pollyanna/status/1832825101512765910

Ti iz Cukura mozes izaci ali Cukur iz tebe ne

https://x.com/lecrsh/status/1832826861455655138

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 20:58   #109

Halilčić

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 21:05   #110
Obojica da puste brade izgledaju ko neke tetke

Uğur Polat se skroz smežurao i olinjao

Melis crnka

Ja nasuprot većini mislim da je Melis skroz ok glumica ima neki svoj pečat , nije mi njeno prisustvo smetnja dok ne delim entuzijazam prema Ahsen , ova scena mi se npr ne dopada u fragiju

Ali sve u svemu gledam
Old 08.09.2024., 22:59   #111
Ovo i dalje u istom tonu... Sada smo dobili malo više informacija, ali generalno - bućkuriš Ay yapim.

Lenka je to objasnila, pa da se ne ponavljam previše. Ova serija preko ovih najava ne komunicira šta bi priča trebalo da bude. Ne čudi me, jer znamo ko je scenarista. A Damla Serim i ideja vodilja koja će da veže ovu sekvencu događaja u nekakav smisleni narativ - nikad za nikad. (za detaljnu analizu pogledati: "Tri kuruša")

Kada sam tamo negde juna 2023. čuo za ovaj projekat, ja sam zaista mislio da će Aras igrati genija. Ne turskog kahramana, već matematičkog genija iz serija iz poslednjih par decenija. Iskreno, očekivao možda neki "Scorpion" možda "The Mentalist" ili neki lik poput Spensera Reeda u "Criminal Minds". Nisam stvarno očekivao derivat svega što je do sada igrao u nekom "daddy issues" gde se nadmeće sa bratom za tatinu ljubav. Naravno, njegov "genij" će biti samo šminka - ponegde ubačena scena u pauzama rešavanja daddy issues.

Sausage fest od prošlog puta, presekli smo sa pojavom dve spiruline. Devrim obe može da gleda i da se smeje i jednoj i drugoj. Izgleda izbegla katastrofu. Ahsen deluje mlako, neubedljivo, mrtvo na ekranu. Ništa bolja nije ni Melis u ovom očajnom "femme fatale" pokušaju (ko joj je rekao da joj crna kosa lepo stoji, ne misli joj dobro.)

Arasova faca za onim stolom: #nocomment Koje bih ja milione zaradio kartajući se protiv ovog genija Sine, čuli nekad za blef?

Tanera smo ponovo dobili na kašičicu... Valkjda ga čuvaju za seriju.

Eh, da... Siromašna, dobra, prevarena, prva žena i urbana, pokvarena, zla druga žena... Pa molim lepo...

Vrisak na kraju. Tu nema zamerke, Aras te stvari radi vrhunski. Nije on kao on problem, ali scenario i režija... To ne uliva nadu!
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2024., 23:10   #112
Klasičan Aras overacting , ali to je tako ...tako mora da se glumi da bi posle bilo abi döktürmüş, mora da se rastaje sa dušom, Busa u grudi i baca po podu.

Tema je koliko sam ja shvatila INTIKAM

To baš dugo nije bilo
Old 09.09.2024., 01:25   #113
Ova najava je baš brutalna! Tako podseća na Ezela.

Šteta samo za Melisinu kosu. Volim je kao plavušu.
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 05:51   #114
Prevedena druga najava

By Kalp team

https://ok.ru/video/8232976976435?fb...ms9AcwXOv2yp2w

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 14:56   #115
Ja ne razumem kritike da im najava premalo otkriva. Najava služi da zaintrigrira publiku, a ne da otkrije celu radnju (što mnoge najave znaju da rade) mislim šta ima da gledam uopšte ako će mi najava sve reći. Gledaću samo najavu onda.
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 16:39   #116
Quote:
Red Coat kaže: Pogledaj post
Tema je koliko sam ja shvatila INTIKAM

To baš dugo nije bilo
I daddy issues... Ne zaboravi, molim lepo, i daddy issues. Je li ga tata voleo, što ga nije voleo, on je zaslužio da ga tata voli i kako se on namučio šta ga tata ne voli.

Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
Ova najava je baš brutalna! Tako podseća na Ezela.
Ja sam mislio da si ti gledao Ezela. Hmmm, biće da sam nešto pobrkao

Valjda nam je jasno da to što je snimano u istom kazinu gde je sniman i Ezel svojevremo, ne znači da je "vajb" ili "podseća na Ezela" argument koji stoji. Naravno, komentar dokazuje kako je Ay Yapim produkciji i dalje lako prodati neke stvari, jer se publika i dalje peca na stare trikove.

Quote:
Ja ne razumem kritike da im najava premalo otkriva. Najava služi da zaintrigrira publiku, a ne da otkrije celu radnju (što mnoge najave znaju da rade) mislim šta ima da gledam uopšte ako će mi najava sve reći. Gledaću samo najavu onda.
Niko na ovoj temi nije tako nešto rekao. Rečeno je nešto drugo.
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 18:51   #117
Samo neka snimaju o osveti. To je tema koju Turci uvek najbolje obrađuju.

Radije to nego gluposti o zatucanim običajima, agama, dervišima, tradicionalnim brakovima na silu u kojoj se mlada deva obavezno zaljubi u muža jer treba ipak poslati poruku turskoj omladini da su prisilni brakovi dobra stvar.
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 19:27   #118
Quote:
Radije to nego gluposti o zatucanim običajima, agama, dervišima, tradicionalnim brakovima na silu u kojoj se mlada deva obavezno zaljubi u muža jer treba ipak poslati poruku turskoj omladini da su prisilni brakovi dobra stvar.
Upravo si opisao 90% onoga što gledaš i čemu se najviše diviš
Young Wolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 20:40   #119
Quote:
Young Wolf kaže: Pogledaj post
Upravo si opisao 90% onoga što gledaš i čemu se najviše diviš
Ja gledam uglavnom Čileance, teen serije i fantasy tako da pojma blagog nemam o čemu ti to.

Turke nisam gledao valjda dve godine (ne računajući internet serije) sada ću sa Genijem im se vratiti, a koliko dugo ću ostati zavisi od priče.
Odgovori s citatom
Old 09.09.2024., 21:24   #120
Najava je ok, bolja je od onog tizera samo ne znam u čemu liči na Ezela
Melis mi je bolja od ove druge, mada obe su dobile po kadar tako je rano išta govoriti. Aras je sinonim za emociju, on nikako ne može da glumi poker face u kazinu, ne znam kome je to palo na pamet ali je jako loša ideja ali kazino u turskoj seriji posle toliko godina moram pozdraviti bar ja skoro nisam naletala.

Uglavnom slažem se sa Red, i jedan i drugi liče na tetke sa ovim frizurama i to mi je nekako glavni utisak najave, nadam se da neće biti i serije
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:28.