Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.03.2024., 11:49   #101
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Zoran Milanović na Facebooku:
4 min
Oleg, a kako ide bratov posao s kamionima?! Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banja Luci?
Olegov brat je dobio posao s Hrvatskim cestama putem natječaja kao "najbolji ponuditelj"
dit is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 11:55   #102
Quote:
dit kaže: Pogledaj post
Olegov brat je dobio posao s Hrvatskim cestama putem natječaja kao "najbolji ponuditelj"
sve je transparentno, sukladno zakonu, podzakonskim aktima i pozitivnim propisima! Vlada Andreja Plenkovića uvela je reda u Hrvatsku!
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 11:56   #103
Meni je ovo logično. Šta bi trebao dat posao nekom random pa riskirati da sve zajebu? Valjda u rođenog brata imaš najviše povjerenja da će to bit dobro odrađeno.
Garf is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 11:57   #104
Quote:
dsvbo kaže: Pogledaj post
čime anemični na čelu zločinačke davno prešišao orbana
Kako stvari stoje, u Hrvatskoj nema korupcije. Tko je u proteklih 5-6 godina sankcioniran zbog korupcije? Plenković je smjenjivao ministre zbog ovog ili onog razloga, ali nitko od njih nema nikakvu pravosudnu presudu. Ispada da su smijenjeni samo zbog percepcije, a ne stvarnog razloga.
Old 20.03.2024., 11:58   #105
Quote:
dit kaže: Pogledaj post
sada ce ustavni sud, dip, pip, inspekcija to sranje zaustaviti....

samo nek se paze...sve trasnparetno i po sengenuuuu
trader77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 11:58   #106
kradezeovci opsjednuti tko je kome u Milanovića reka ružnu rič https://www.vecernji.hr/vijesti/prom...etnice-1755305
ne spominju kako je njihov dizač ruke Zekanović govorija o Plenkoviću. nija ga moga gore i više uvridit no vidi ih sad, ka prst i nokat. "Vučić", "partijaš i komunjara", "Crni labud"
Quote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2197139.aspx
Zekanović: Plenković gleda što mu prijatelj Vučić radi

"U to vrijeme Andrej Plenković nije glasovao za HDZ, nije ni bi član. Vjerojatno je glasao za stranku SKJ – Stranka za Jugoslaviju Veljka Kadijevića. On je glasovao za nju. Plenković mene proziva da mi je HDZ darovao mjesto na listi, meni je HDZ dugovao za sve ono što je moj otac napravio u toj stranci, u koju se rano razočarao pa je napustio. Oni koji imaju empatiju prema HDZ-u iz 90-ih godina moraju znati da današnji HDZ, odnosno Plenković, nemaju veze s tom strankom", poručio je Zekanović tada u Saboru. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...---742230.html

https://www.jutarnji.hr/naslovnica/z...a-nije-9823690
ZEKANOVIĆ NAPAO PLENKOVIĆA 'Labud crni Andrej. Je li mi žao što mu se sada klima stolica? Naravno da nije...'
moresnova1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 11:58   #107
Quote:
trader77 kaže: Pogledaj post
sada ce ustavni sud, dip, pip, inspekcija to sranje zaustaviti....

samo nek se paze...
nije pao snijeg da prekrije brijeg!
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:01   #108
Quote:
zeljko_ri kaže: Pogledaj post
Kako stvari stoje, u Hrvatskoj nema korupcije. Tko je u proteklih 5-6 godina sankcioniran zbog korupcije? Plenković je smjenjivao ministre zbog ovog ili onog razloga, ali nitko od njih nema nikakvu pravosudnu presudu. Ispada da su smijenjeni samo zbog percepcije, a ne stvarnog razloga.
Kako nema korupcije?
Milanović kao šef države putuje na Korčulu a na predizborni skup SDP-a
Plenković kao premijer putuje u Sisak na predizborni skup HDZ-a

Eto, pokazuju svakim danom što je korupcija i nenamjensko trošenje proračunskih sredstava u privatne svrhe.
SkyShark is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:01   #109
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
nije pao snijeg da prekrije brijeg!
kako dugo ce anemicni glumiti cool i pristojnost....europskoga politicara

evo ga i olega uhvatilo u ringispiellala..
trader77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:02   #110
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Zoran Milanović na Facebooku:
4 min
Oleg, a kako ide bratov posao s kamionima?! Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banja Luci?
A kome ćeš ako ne bratu, nećeš valjda nekom nepoznatom dat posao.

Quote:
dsvbo kaže: Pogledaj post

btw. orbanu su bili zamrznuti eu fondovi zbog sljedeća dva razloga:

-korupcija i muljaza eu novcem iz fonda oporavka u vezi covida
-orbanovo ometanje funkcioniranja neovisnog pravosudja

čime anemični na čelu zločinačke davno prešišao orbana
HDZ ni ne shvaća da je trebao Waltera pustiti na miru. Sad će isplivat još hreptina njihovih govana (kao da ih nije bilo dosta).

A Zokiju mogu svašta prigovoriti, ali za korupciju sigurno ne - da je ostao dužan 2 lipe u dućanu već bi bilo na naslovima svih medija.
Mithrandir is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:02   #111
Quote:

do kraja! dok US ne krene poništavati rezultate izbora
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:15   #112
Quote:

Oleg je bacio rukavicu i čini mi se, pojeo go*no

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...jesti_ostalo_d
Old 20.03.2024., 12:23   #113
Quote:
odakusa kaže: Pogledaj post
Oleg je bacio rukavicu i čini mi se, pojeo go*no

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...jesti_ostalo_d
Meni Oleg djeluje potkapacitirano za ovakve stvari. Prvo Jaca pobrise pod s njim i on ne nauci nista iz toga pa napadne Zokija. Ono, medvjed te rastavi na proste faktore pa ti nakon toga ides napadati King Konga.
Old 20.03.2024., 12:31   #114
Quote:
MytByte kaže: Pogledaj post
Koji je cilj kad je duh iz boce pušten i buba je već u uhu? Ako to učini, još više će zbuniti glasače koji nisu svi toliko involvirani da vide "planove unutar planova", riskira kontra-efekt.
Možda zaista ne planira biti opet premijer već samo dovesti hrvatsku tzv demokraciju do apsurda.
"Some people just want to watch the world burn"
Štogod da je u pitanju, mora mu se priznati da je uspio sam samcat, preko noći, razbucati političku scenu i ownati ju do jaja.

On kao da je odlučio uprizoriti sezonu Game of Thrones uživo u Hrvatskoj.

Ima plan, ali možda ima i plan unutar plana, s neočekivanim twistom pri kraju. Je li Kingslayer ili King in the North?! Tune in for season finale on April 17th!

Ne znam što bih mislio, koju posluku bi porao, trenutni mentalni sklop u sveziglede parlamentarnih:
IceClimber is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:50   #115
pa lik zadnjih 4 godine ima pristup svim mogućim izvještajima tajnih službi... vjerojatno ima crnu knjižicu sa bar 5-6 stvari o svakome.

ko god ga prcne, izvući će mu nešto
kljaka-bj is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:55   #116
Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske vol. VI

Što sad i DIP laprda?! Dosta mi je više i njih i Ustavnog suda i pravnika, što je u ovoj državi po zakonu i pravdi? Ništa. Shodno tome, sad su se našli pokazivati neku "revnost" u zaštiti ustavnog poretka. Neka puste nas birače da odlučimo. Neka SDP pozove građane na referendum da mijenjamo ustav! Ne mogu nas tretirati kao ofce stalno!
LazyCrazy is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 13:03   #117
Quote:
LazyCrazy kaže: Pogledaj post
Što sad i DIP laprda?! Dosta mi je više i njih i Ustavnog suda i pravnika, što je u ovoj državi po zakonu i pravdi? Ništa. Shodno tome, sad su se našli pokazivati neku "revnost" u zaštiti ustavnog poretka. Neka puste nas birače da odlučimo. Neka SDP pozove građane na referendum da mijenjamo ustav! Ne mogu nas tretirati kao ofce stalno!
mogu...jer to i jeste...

prije nekog vremena je Željka Markić (s kojom se u mnogočemu ne slažem i glasao sam protiv na referendumu o braku) pokrenula inicijativu, prikupila strahovito puno potpisa , i to s namjerom mjenjanja Ustava, sređivanja biračkih popisa, uvođenja elektroničkog glasovanja, preferencijalnog glasanja, izbornih jedinica i općenito sređivanja zakona o izborima (između ostaloga i da svi ulaze u Sabor pod jednakim uvjetima, a to je išlo direktno manjine..) - i zajedno su ju odjebali i HDZ i SDP, a hrpa likova ovdje na forumu, a i općenito, a koji se sad zgražaju nad izbornim jedinicama, nad time što su manjine s Plenkijem i sl. - tada su zdušno pljuvale ovaj pokušaj referenduma i bili jako protiv...

Tako da si dobro napisao -ovce...

Uopće ne znam koji kuki se sad dio ekipe ovdje buni...
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 13:17   #118
Quote:
SkyShark kaže: Pogledaj post
Šteta što tako nije razmišljao kada je ima ovlasti i kada je nastao prvi migranstski val 2015god. Lagano prditi a nemaš odgovornost

Frau Mekel, ich bin Zoky tu migranti, vilkomen
Milanović je maestralno riješio migrantski val 2015.

Zahvaljujući njemu nismo postali hot spot, kao što sad policija uljudno prevozi ilegalne migrante i ostavlja ih u Zagrebu
komutator is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 13:18   #119
Quote:
agentRico kaže: Pogledaj post
Pa maksimalno trollanje i potencijalna ustavna krize bez presedana.

Cilj je kaos i paraliza države.
Ponavljate Plenkovićeve šuplje frazetine kao papige.

Daj neku o "postignućima" HDZa
komutator is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 13:21   #120
Previše on melje… i to ne baš intelektualno. Bolje mu je da bude odmjeren, ali ego je zajebana stvar
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:47.