|
|
28.01.2007., 14:40
|
|
Gluten Glutton
Registracija: Feb 2004.
|
|
|
|
01.02.2007., 22:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Fakat! Te se nisam ni sjetila! A sto se parfumerija Limoni i one na Trgu bana Jelacica (kod fontane) tiče, povukli su Pupu iz prodaje - cini se logicno da je parfumerija naziva "Pupa" (preko puta Hemingwaya) dobila ekskluzivno zastupnistvo - ili stogod! 
Probala sam ovaj iluminator od Art Decoa, dobar je - pogodila sam boju (a to mi je inace problem jer sam jako svijetle puti), samo treba duze vremena da ga se nanese nego onaj u sticku - sada isprobavam jedan dan zadnje ostatke Pupe, a drugi Art Deco.
Javim vam se sa zaključkom studije
Takodjer, htjedoh reci koliko me nervira to sto ne mozes nikakav tester nigdje dobiti - pogotovo kada se radi o skupljim proizvodima - pa necu vam kupiti na povjerenje npr. puder koji kosta 300 kn. Meni je to puno para dati na blef..
Zato me Vichy jednom prigodom odusevio - prilikom zadnje kupnje Normaderm kreme (koja je btw. meni ucinila puno dobra - jest malo zateze, ali mi je zato nakon dugo vremena borbe sa potkoznim pristevima potpuno odstranila iste), dobila sam za istu cijenu promo kutiju u kojoj su se nalazili testeri nocne verzije te kreme, mlijeka za kozu, nekog preparata kojeg stavis na direktno pristic pa ga isusi, tonika i peeling gela - stvarno su se potrudili - i nakon isprobavanja svega toga, zakljucila sam je da je taj peeling gel jako dobar i kupila ga - a inace ga vjerojatno nikada ne bih isprobala - pa onda nek vide ako im se ne isplati davati testere!
|
|
|
23.04.2007., 02:14
|
|
eager and willing
Registracija: Aug 2006.
|
gdje kupiti spravicu za ovu frizuru?
nek moderatori spoje topic ako negdje treba ići...
naime, hoću radit ovu frizuru, sjecam se još u osnovnoj školi da smo to išli radit frizeru prije čage u školi  al mene zanima čim se to radi , gdje to ima za kupit itd? kolko košta?
meni je to tako jebeno

|
|
|
23.04.2007., 11:03
|
|
J&A
Registracija: Feb 2006.
|
to ti se radi sa peglom za kosu... samo sa onim cik-cak nastavkom  kad kupiš tu peglu, obično se uz nju dobije par vrsta nastavaka 
|
23.04.2007., 11:04
|
|
luzerica
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
lilu! kaže:
nek moderatori spoje topic ako negdje treba ići...
naime, hoću radit ovu frizuru, sjecam se još u osnovnoj školi da smo to išli radit frizeru prije čage u školi  al mene zanima čim se to radi , gdje to ima za kupit itd? kolko košta?
meni je to tako jebeno

|
...mislim da imaš neke pegle s tim nastavkom i onda samo uzmeš pramen i kliziš niz kosu...
|
23.04.2007., 11:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
da da, pegle s nastavkom
|
|
|
23.04.2007., 12:07
|
|
Pacijent
|
Ne kliziš po kosi jer je cik-cak nastavak nego staviš na jedan dio pramena, pa kad ti ulovi staviš na drugi dio
|
|
|
23.04.2007., 13:13
|
|
eager and willing
|
:nikad nije peglala kosu:
ne znam zašto - al peglana kosa mi je uvijek bila gadna!  ne kuzim koja je razlika između ravne kose kad ju pocesljam i ispeglane ? minimalna! 
tak da to nisam znala da se s tim to radi
a kolko bi došla jedna takva pegla s nastavkom tim a da je srednje klase itd?
|
|
|
23.04.2007., 13:26
|
|
ab fab
Registracija: Dec 2006.
|
mislim da oko 200-300 kn
|
23.04.2007., 15:47
|
|
adulting
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
lilu! kaže:
ne znam zašto - al peglana kosa mi je uvijek bila gadna!  ne kuzim koja je razlika između ravne kose kad ju pocesljam i ispeglane ? minimalna! 
|
ja prodajem svoju phillips.. ima i za ravnanje i za cik cak 
|
|
|
23.04.2007., 22:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
heheheh ti si valjda jedina koja nije znala da se to radi s peglom  , a vjeruj speglana kosa nije isto što i kad se samo osuši
|
|
|
23.04.2007., 22:28
|
|
adulting
Registracija: Nov 2006.
|
o da... makar je bolje feniranje na ravno, u salonu, naravno
|
|
|
23.04.2007., 22:30
|
|
lost in translation
Registracija: May 2006.
|
Quote:
HappyWorm kaže:
heheheh ti si valjda jedina koja nije znala da se to radi s peglom  , a vjeruj speglana kosa nije isto što i kad se samo osuši
|
kad ja svoju samo osusim i rascesljam izgledam ko omanji lav
sa peglom se osjecam uredno,ma kosa mi je glatka i ne strsi,pegla 
|
23.04.2007., 22:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
lilu! kaže:
|
pa silly
to je za kovrčave ko ja i lafice ko skatte. makar ima i cura s ravnom kosom koje se peglaju 
|
|
|
23.04.2007., 22:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
ja imam nedje izmedju, hoce da je prirodna al zbog tezine ne moze. iskreno, kad se ne ispeglam izgledam ko da sam kosu palila. tako da je moram peglat.
|
|
|
23.04.2007., 23:18
|
|
djevojce.
Registracija: Dec 2006.
|
ako zelis s peglom radit samo ovaj cik-cak mozes kupit i neku jeftiniju a ne ove teflonske sa miljon stupnjeva i cudima - to ti je moja preporuka, imam ja neku staru peglu koja ima taj cik-cak nastavak ima cak i plasticnu drsku dok moja prava nova pegla sa zastitama, nekoliko razina zagrijavanja i blabla cak ni nema te nastavke jer je ona prvenstveno pegla
(tak da pogledaj u metrou, pevecu, superkonzumu i takvim mjestima)
|
24.04.2007., 12:36
|
|
eager and willing
|
Quote:
HappyWorm kaže:
|
otprilike jedina  ma pusti, do nedavno sam tvrdila da ne volim što imam duge i uvijene i gušće trepavice, i nisam nikad koristila maskaru jer mi je bilo RUŽNO imat uočljive trepavice  tako da sam sva naopako glede kozmetike i uređivanja
ma znala sam da je tako nešto, al nikad nisam peglala kosu, smiješno mi je to 
|
|
|
24.04.2007., 12:38
|
|
eager and willing
|
Quote:
Lilit kaže:
ako zelis s peglom radit samo ovaj cik-cak mozes kupit i neku jeftiniju a ne ove teflonske sa miljon stupnjeva i cudima - to ti je moja preporuka, imam ja neku staru peglu koja ima taj cik-cak nastavak ima cak i plasticnu drsku dok moja prava nova pegla sa zastitama, nekoliko razina zagrijavanja i blabla cak ni nema te nastavke jer je ona prvenstveno pegla
(tak da pogledaj u metrou, pevecu, superkonzumu i takvim mjestima)
|
jeftinije kao... koliko kn cca?
ma ja bi to napravila 2-3 puta max, ne isplati mi se za to davat pare - bolje onda otić kod frizera da mi to napravi i gotovo...
|
|
|
24.04.2007., 14:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
ma imaš tih pegla već za 150 kn tako da se isplati kupit jer bi ti frizerka uzela barem 50 kuna svaki put
na mojoj imaju 3 nastavka za cik cak
|
|
|
24.04.2007., 14:09
|
|
J&A
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
lilu! kaže:
jeftinije kao... koliko kn cca?
ma ja bi to napravila 2-3 puta max, ne isplati mi se za to davat pare - bolje onda otić kod frizera da mi to napravi i gotovo...
|
ja sam to svega par puta radila, i uvijek kod frizerke... ne usudim si to sama raditi, je me strah da si još kosu nespalim kakva sam smotana  a i uvijek mislim da će to ona bolje napraviti 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:40.
|
|
|
|