|
|
11.09.2004., 11:19
|
|
Gambler
Registracija: Apr 2003.
|
čupati dlake ispod pazuha je izuzetno opasno, bilo voskom ili aparatom zbog limfnih žlijezda. moraš stvarno biti kreten da pored te opasnosti ideš čupati dlake negdje gdje se uopće ne vide i gdje je jedan potez žiletom pri jutarnjem tuširanju dovoljan da ih se riješiš 
|
11.09.2004., 13:31
|
|
dvadesetpetznakova
Registracija: Nov 2002.
|
Evo, bash se vratih s mjesechnog chupanja pazuha.
Dok sam ih brijala, dobivala sam takve chireve da sam zavrshavala na kuri antibioticima i inciziji upalnih procesa.
Ovako je super 
|
|
|
11.09.2004., 13:38
|
|
Gambler
|
ja znam za slučajeve teških upaljenja žlijezda i iritacija baš sa čupanjem. interesantno....ista stvar je i sa preponama. mnoge žene koje znam imaju zabranu čupanja dlaka na preponama.
|
12.09.2004., 13:16
|
|
Waving, Not Drowning
Registracija: Dec 2003.
|
dajte malo više o toj novoj generaciji i koliko boli pa da se i ja bacim u trošak...
jer jedino iskustvo kje je s tim aparatićima imam je nadasve traumatično. Otprije nekih 6-7 godina...frendica me uvatila i da će ona meni počupat dlak eispod pazuha sa svojim SilkEpilom...umrla sam od boli....suze su mi doslovce išle nakon 19 sekundi
(ona je inače opsjednuta čupanjem dlaka i aparatićem skida sve - noge, ruke, pazuh, bikini zonu...ta bi se cijela najradije prošla s tim aparatićem)
|
12.09.2004., 13:43
|
|
neozbiljna do zla boga
Registracija: May 2004.
|
moj je star nekih 7 godina i jes da mi treba (philips satinele) dugo da sredim noge i najvise me zivicira sto i tad, kad pospremim sve, nadjem jos neke koje strse  ....pa ih uklonim pincetom
ali jos radi, jebiga sta cu novi kupovat....jel to samo usteda u vrimenu ili ovi novi i bolje cupaju?
e da ja tako sredim noge i bikini zonu, kad nemam para
kad imam, odem na vosak
kad naidje neki neplanirani jebac a ja u skripcu s vrimenom, obrijem se na brzinu al to onda raste u svim pravcima 
|
|
|
12.09.2004., 13:49
|
|
.
Registracija: Aug 2004.
|
Quote:
377chiara kaže:
moj je star nekih 7 godina i jes da mi treba (philips satinele) dugo da sredim noge i najvise me zivicira sto i tad, kad pospremim sve, nadjem jos neke koje strse ....pa ih uklonim pincetom
ali jos radi, jebiga sta cu novi kupovat....jel to samo usteda u vrimenu ili ovi novi i bolje cupaju?
|
radije kupi novi, učinkovitiji su... počupat ćeš sve za manje vremena... 7 godina je ipak puno i pincete su ti već istrošene...
|
12.09.2004., 13:54
|
|
Gambler
|
moj čupa dlake obrijane prije 2 dana. dakle 1mm 
|
12.09.2004., 13:57
|
|
neozbiljna do zla boga
|
Quote:
gottcha kaže:
radije kupi novi, učinkovitiji su... počupat ćeš sve za manje vremena... 7 godina je ipak puno i pincete su ti već istrošene...
|
je a jos radije da odletim na mars....al jebi ga, zivim u neromaticnom svitu di su za to potrebne i neke pare
ladyinred imas neku slicku, koliko kosta itd.? Mozda jednom....prvo da otplatim stoosamdesetiprvu ratu za vozacki
|
|
|
12.09.2004., 14:01
|
|
.
|
Quote:
377chiara kaže:
je a jos radije da odletim na mars....al jebi ga, zivim u neromaticnom svitu di su za to potrebne i neke pare
ladyinred imas neku slicku, koliko kosta itd.? Mozda jednom....prvo da otplatim stoosamdesetiprvu ratu za vozacki
|
gle ja ti samo govorim što bi ti bilo bolje, ako si nemreš priuštit onda ne traži savjet, kosristi stari..
|
12.09.2004., 14:10
|
|
neozbiljna do zla boga
|
Quote:
gottcha kaže:
gle ja ti samo govorim što bi ti bilo bolje, ako si nemreš priuštit onda ne traži savjet, kosristi stari..
|
ti nisi dala savjet nego seruckala bas ko sto bi i prodavacica da sam ju pitala
KONKRETAN odgovor je dala ladyinred
|
|
|
12.09.2004., 14:46
|
|
Gambler
|
chiarina, evo ga  isti ovakav žuti  ovako, koštao je oko 600kn, ali je nekakva akcija u Metrou (riječkom) pa je snižen za duplo. što nije tako puno ha? 300kn....dobro, ja sam ga dobila pa sad mlatim tuđim q po koprivama  ali da sam kupovala, ne bih dala više od 300kn za aparatić pa čiji god da je.
uputa od mog starog-phillips marka je bullshit, braun je bolji  pa sad ti vidi
|
12.09.2004., 14:48
|
|
Gambler
|
btw. čupa dlake obrijane prije 2-3 dana matere mi  i ne boli. jedino ostavlja crvenilo, ali to mi je radio i vosak. ja to namažem antialergijskom kremom Prometazin i voila! nema urastanja dlačica, prištića ni crvenila
|
12.09.2004., 14:59
|
|
-
|
Quote:
LadyInRed kaže:
ja to namažem antialergijskom kremom Prometazin i voila!
|
to svatko moze koristit? mene ubijaju crvene tockice, s cim god depilirala. bil ta krema bila i za to? u ljekari se kupi? je skupa? 
|
|
|
12.09.2004., 15:49
|
|
.
|
Quote:
377chiara kaže:
ti nisi dala savjet nego seruckala bas ko sto bi i prodavacica da sam ju pitala
KONKRETAN odgovor je dala ladyinred
|
jebate oćeš da ti nabrajam sve aparate za depilaciju koji se trenutno nalaze na policama u trgovini??.. ionako su svi istii ili slični ..mislim da nijedan nije proizveden '98 tako da nemreš pogriješit
|
12.09.2004., 15:50
|
|
Gambler
|
Quote:
Luđakinja kaže:
to svatko moze koristit? mene ubijaju crvene tockice, s cim god depilirala. bil ta krema bila i za to? u ljekari se kupi? je skupa?
|
apsolutno svatko. univerzalna antialergijska krema, ja je koristim za sve, od uboda komaraca do težih kožnih osipa. nije kortizonska krema pa nema straha od nje. bez recepta, ljekarna, oko 30 kn.
|
12.09.2004., 16:18
|
|
dvadesetpetznakova
|
Prometazin je lokalni antihistaminik ali nije bezazlena krema.
Npr. izaziva izrazito jaku fotosenzibilizaciju pa se nikako ne preporucha nanoshenje iste na podruchja koja ce biti izlozhena suncu.
Isto tako ne preporucha se duzha neprekidna primjena.
Istina, nevjerovatno je uchinkovita (isprobala sam ju na Junioru kad jeimao ojede od pelena) no svejedno ju treba primjenjivati uz nuzhni oprez.
|
|
|
12.09.2004., 16:23
|
|
Gambler
|
Quote:
magic kaže:
Npr. izaziva izrazito jaku fotosenzibilizaciju pa se nikako ne preporucha nanoshenje iste na podruchja koja ce biti izlozhena suncu.
|
zaista?  geeez nitko me nikada na to nije upozorio, a nisam ni osjetila nikakve posljedice u kombinaciji sa suncem. budem pročitala u uputama.
|
12.09.2004., 16:25
|
|
Gambler
|
Quote:
magic kaže:
Isto tako ne preporucha se duzha neprekidna primjena.
|
ovo je jasno, mislila sam da ne moram to posebno napominjati. to nije mlijeko za tijelo pa da se možeš mazati svaki dan po cijelom tijelu. dakle neprekidno mazanje-ne. ali nema straha od češće upotrebe kao kod kortizonskih krema koje se obično daju za osipe i alergije.
|
12.09.2004., 16:25
|
|
neozbiljna do zla boga
|
Quote:
LadyInRed kaže:
btw. čupa dlake obrijane prije 2-3 dana matere mi i ne boli. jedino ostavlja crvenilo, ali to mi je radio i vosak. ja to namažem antialergijskom kremom Prometazin i voila! nema urastanja dlačica, prištića ni crvenila
|
hvala! a za marke sta ti ja znam, mene ovaj evo 7 godina sluzi, pa bas i ne bi da je neko sranje. 300 cuna bi mogla pretrpit na nekih 3 rate  sve misla crknut ce ovaj pa da barem imam opravdan rzalog za kupnju, al nikako da crkne
a mene odavno ne boli, otupila, sve ove godine
jedino ne razumim, cile noge namazes prometazinom?
|
|
|
12.09.2004., 16:28
|
|
Gambler
|
Quote:
377chiara kaže:
jedino ne razumim, cile noge namazes prometazinom?
|
ne, ja prometazinom mažem samo prepone, jer mi je to područje sklono bolnim prištićima koji uz to i svrbe za poluditi. noge samo na onom dijelu potkoljenice, uz kost, jer mi je tu najizraženije crvenilo. i kad počupam "brkove"  stavim prometazin pa nema straha od sitnih prištića.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:21.
|
|
|
|