Pogledaj rezultate ankete: kada idete pedikeru?
|
kada dođe proljeće i sandalice
|

|
11 |
78.57% |
kada kurje oči počnu "namigivati"
|

|
3 |
21.43% |
kada kurje oči bole negdje u mozgu
|

|
0 |
0% |
kada je potrebno praviti društvo frendici
|

|
0 |
0% |
|
|
15.07.2005., 13:12
|
|
pero-ždero
Registracija: Jan 2005.
|
160 kuna!!!
ja se nedavno narucila za slijedeci tjedan, a nisam ni pitala za cijenu, donedavno je bilo 120....
inace nebi vam tamo preporucila obicnu pedikuru,
jako su dobri kad je rijec o nekim problemima (urasli nokti, kurje oko itd) ali ako vam treba samo obicna pedikura otidjite radije negdje drugo
kod njih je skuplje nego u ostalim salonima, ne lakiraju nokte a ni ne oblikuju ih bas najljepse (ne budu svi istog oblika i duzine, znalo mi se dogodit da mi prokrvare kozicu, pete dobro obruse ali ih ne zaglade bas fino pa moras popravit kod kuce itd...
|
|
|
15.07.2005., 13:22
|
|
pero-ždero
|
Re: Mediped
Quote:
orsula kaže:
Kakva je razlika u samim tretmanima između ove dvije pedikure?
Medicinska znam da rješava probleme natisaka, uraslih noktiju itd.
Da li rješavanje tih natisaka boli?
|
ti dojdes tamo i nakon tretmana ako je bilo vise posla i ev. neki problem oni ti to naplate pod medicinsku (s vecom cijenom)-eto to ti je razlika
boli grozno, ali istog trena cim zavrsi ne boli apsolutno vise nista, mozes prst stiskat, pritiskat, lupat po njemu nista vise ne boli....
ono instant relief...
|
|
|
15.07.2005., 13:23
|
|
dvadesetpetznakova
Registracija: Nov 2002.
|
ma treba razlikovat kozmetichku i medicinsku pedikuru
ako nemate kakvih vecih problema, svakako je bolje, jeftinije, ugodnije i estetski dojam je bolji kad to uchini kozmetichar.
edit: vidim, zna se razlika  sorry.
|
|
|
15.07.2005., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2004.
|
Quote:
undercover kaže:
160 kuna!!!
ja se nedavno narucila za slijedeci tjedan, a nisam ni pitala za cijenu, donedavno je bilo 120....
inace nebi vam tamo preporucila obicnu pedikuru,
jako su dobri kad je rijec o nekim problemima (urasli nokti, kurje oko itd) ali ako vam treba samo obicna pedikura otidjite radije negdje drugo
kod njih je skuplje nego u ostalim salonima, ne lakiraju nokte a ni ne oblikuju ih bas najljepse (ne budu svi istog oblika i duzine, znalo mi se dogodit da mi prokrvare kozicu, pete dobro obruse ali ih ne zaglade bas fino pa moras popravit kod kuce itd...
|
Moj problem su natisci na prsticima.Neznam koliko je to bolno i da li da to sad prije godisnjeg rjesavam....
|
|
|
15.07.2005., 13:24
|
|
dvadesetpetznakova
|
poslije godishnjeg bit cesh opet zrela za pedikuru, ako hodash u japankama i slichno
ostavi to za jesen.
|
|
|
15.07.2005., 13:27
|
|
pero-ždero
|
Quote:
orsula kaže:
Moj problem su natisci na prsticima.Neznam koliko je to bolno i da li da to sad prije godisnjeg rjesavam....
|
Jel pod tim mislis na zuljeve ili na urasle nokte?
|
|
|
15.07.2005., 13:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma nisu urasli nokti. Već natisci na prstima koji izgledaju ko mali okrugli grškić na prstiću. Nije bas lijepo za vidjet, ali svi u obitelji ih imamo.
Nismo valjda svi nosili premale cipele???
Daklem recimo da su to dugogodisnji zuljevi .
|
|
|
15.07.2005., 13:32
|
|
pero-ždero
|
u svakom slucaju mislim da je bolje da to sad odmah napravis i pustis zdrave prste da se lijepo oporave na svjezem zraku u sandalama, nego obavit to najesen i onda odmah uskociti u cizme i zimske cipele...
osim toga takve stvari je bolje sto prije rijesiti jer sto duze cekas postaje sto gore...
mozda ti je sad ugodno u japankama jer nista ne stisce ali vjeruj mi nije bas zgodno ako te nesto na stopalima boli otic na godisnji i onda hodat po tvrdom zalu po plazi i po plicaku
kad udaris bolnim prstom u neki kamencic boli ko vrag
|
|
|
15.07.2005., 13:34
|
|
pero-ždero
|
Quote:
orsula kaže:
Ma nisu urasli nokti. Već natisci na prstima koji izgledaju ko mali okrugli grškić na prstiću. Nije bas lijepo za vidjet, ali svi u obitelji ih imamo.
Nismo valjda svi nosili premale cipele???
Daklem recimo da su to dugogodisnji zuljevi .
|
ma rijesi to odmah i pusti prste da lijepo zarastu i potpuno se oporave prije nego opet uskocis u tvrde zimske cipele...
|
|
|
15.07.2005., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
|
ma zbaš najgore je to što ti meni ti natisci zbilja ne bole, osim možda u nekim uskim sandalama . U svakom slucaju to cu nastojati rijesiti sto prije.Malo me strah jer sam cula da jako boli.
Jedino sta sam sam mislila jednim udarcem ubiti dvije muhe i otici na mi to zglancaju a s druge strane lijepo pobruse i polakiraju noktice za moje nove japanke.
Izgleda da ne mozem jedno i drugo ha??
|
|
|
15.07.2005., 13:40
|
|
dvadesetpetznakova
|
ja sam valjda jedina kojoj se ljeti upropaste stopala
kozha mi se presushi, otvdne, ispuca, ma grozno...
|
|
|
15.07.2005., 13:42
|
|
pero-ždero
|
cuj, mozda ti to uopce ne budu dirali, sta znas
ak budu malo se strpi, dosta su brzi- prezivjet ces
mozda i lakiraju nokte ne znam, meni nisu nikad nudili a ni ja nisam pitala
samo sto nisam nigdje vidjela nikakve lakove
ponesi neki svoj pa mozda ti i nalakiraju po zelji
|
|
|
15.07.2005., 13:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Undercover puno ti hvala..Upravo ih nazvah i dogovorila sam termin za sutra.
Sigurno ne boli jakoooo??
|
|
|
15.07.2005., 13:49
|
|
pero-ždero
|
natiske nisam nikad imala pa ne znam tocno al nemoze biti gore od upaljenog uraslog nokta
trgni koju prije ak te frka
javi kak je bilo, ja idem u pon
sto vise cekas to je gore prema tome samo hrabro naprijed i za vikend ces prosetati nove noktice 
|
|
|
15.07.2005., 13:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Hvala..
Drži fige da me ne boli jako..

|
|
|
18.07.2005., 09:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Medi-ped
Daklem bila ja u subotu. Potvrdile su mi se sumnje o mojim natiscima to se ne da riješiti.
Sto se tiče samog Medi-Peda i medicinske pedikure zbilja je onako kako si Undercover rekla. To je za one koji imaju neki problem jer ovo nema veze sa estetskom pedikurom i mislim da su malo precjenjeni je savakom naplaćuju isto bez obzira o kojem je problemu riječ.
Neznam tko je tebi radio manikuru ali meni je radila Marina i nisam zadovoljna ni sa njenim pristupom klijentu a ni radom.
Eto sad kad sam ustanovila da mojim natiscima nema pomoći vraćam se kozmetičarima i "normalnim" pedikerima..
Pozdrav,
p.s. ništa nije boljelo
|
|
|
19.07.2005., 18:37
|
|
pero-ždero
|
meni je ovo isto bio zadnji put da tamo idem....
da sam znala prije da su poskupjeli na 160 nebi se ni narucila...
imam jedan urastao nokat i to su mi dosad dobro radili pa sam zato tamo i isla (iako je sve ostalo bilo katastrofa) a cijena nije bila ovako visoka
no medjutim sad su mi jako lose to napravili (prst me boli vise nego ikad prije) tako da je i taj jedini razlog "za" mediped nestao...
cijena od 160 kn za pola sata kasnjenja bez isprike, jednu zakrvavljenu kozicu na prstu isto bez isprike (na moju primjedbu na zakrvavljeni prst rekli su mi nema problema stavit cemo vam flaster), svaki nokat drugacije oblikovan, ne poliranje povrsine noktiju, ne lakiranje noktiju i uz to totalno neugodnu atmosferu jer se ona cijelo vrijeme derala na pomocnicu preda mnom...
bye, bye mediped...
|
|
|
19.07.2005., 21:20
|
|
samo još jedna korisnica
Registracija: Jun 2004.
|
upravo sam došla doma iz medipeda.
kasnili su 25 minuta - ni riječi isprike.
radila mi je mirna (provjerila sam sad na kartončiću ime), cura je dosta hmm, expeditivna jer ako kažem gruba mogu me tužit za klevetu
malo mi je raskrvarila kožicu, ne vidi se, ali me zapeklo kad mi je stavila alkohol na kraju.
problem zbog kojea sam i išla tamo - uralsinu veličine zrna riže u peti je dobro izdubila, nije nešto bolilo, samo je malo neugodno.
imala sam još malo kožice zadebljane koju je ona nekako čupala i to mi nije bilo nimalo ugodno - zar se to ne može izrezati (možda ja nemam pojma, slobodno me educirajte  ).
a da, sito se deralala na pomoćnicu preda mnom - to mrzim (mrzim i u kozmetičkom ako međusobno pričaju dok mi rade po faci, a kamolo ovi ispadi).
nokte nisu ispolirali.
sve skupa je trajalo 20 minuta, naravno 160 kn.
ići ću opet zbog ove urasline, ali inače - ne!
|
30.07.2005., 18:47
|
|
Riba.
Registracija: Dec 2002.
|
bila sam neki dan u MexicoSun.u na Kaptolu na pedikuri i odusevila sam se.
Zena je bila superljubazna, superstrpljiva i stvarno je radila dok nije napravila (do 21:30).
Pedikura je 80+french 50.
Jako jako pedantno i uredno.
Ako je tako sredila moja stopala, onda stvarno moze bilocija 
|
|
31.07.2005., 13:45
|
|
samo sajko
Registracija: Oct 2003.
|
Quote:
magic kaže:
ja sam valjda jedina kojoj se ljeti upropaste stopala 
kozha mi se presushi, otvdne, ispuca, ma grozno...
|
a ne nisi.
da skratim priču; s japanka sam po vrtu, šećem psa par km dnevno noge mi izgledaju ko da sam kopala (dobro jesam malo po vrtu gazila).
idem sutra da mi malo urede noge.
120 kn, riječ je o biogradu.
dosta, ali žena ima zlatne ruke 
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow, what a Ride!"
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:53.
|
|
|
|