Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.09.2009., 00:26   #101
Quote:
Balkanka kaže: Pogledaj post
želiš reći da ti je draži vibrator neko komad mesine od kurca?
pa ono, ja sebe najbolje znan zadovoljit, ali brate ako imam -pravog- onda, jos bolje... ma svejedno mi je samo da je seks kvalitetan. i nisam rekla nikada da mi se pravi uopce ne svida.najradije bi i jednog i drugog.
Old 17.09.2009., 01:05   #102
Quote:
div kaže: Pogledaj post
naravno...

čuj, možda te i nebum vrhunski poševil, al bum te bar dobro pričepil i pritisnul sa 90 kila muškog mesa...

to te ja pitam

podsjećaš me na muža od moje najbolje frendice koji je mrcina od jedno cca 130 kila koji je imao sličnu logiku: "Ko da je važno koliki mi je! Ja kad bacim komada pod sebe ta još tri dana poslije ima sjećaj ko da je vlak prešao preko nje!!!"
kiss me is offline  
Old 17.09.2009., 01:07   #103
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post
"Ko da je važno koliki mi je! Ja kad bacim komada pod sebe ta još tri dana poslije ima sjećaj ko da je vlak prešao preko nje!!!"
master of the universe...

čovik je jedina beštija koja piše
div is offline  
Old 17.09.2009., 01:18   #104
Quote:
master of the universe...
Pa teorija mu definitivno drži vodu A i tera vodu na moj mlin

btw: sad sam skužila da nikad nisam pitala frendicu je l se i ona tak osjećala? A udala se za njega...
kiss me is offline  
Old 17.09.2009., 01:29   #105
Quote:
Pa teorija mu definitivno drži vodu A i tera vodu na moj mlin

btw: sad sam skužila da nikad nisam pitala frendicu je l se i ona tak osjećala? A udala se za njega...
ma ziher mu je bar jedanput poslala sms: "jao, kaj si napravil od mene... svu si me razmontiral... sve me živo boli... ljubim te, ti si moja najveća sreća..."

div is offline  
Old 17.09.2009., 01:31   #106
Quote:
ma ziher mu je bar jedanput poslala sms: "jao, kaj si napravil od mene... svu si me razmontiral... sve me živo boli... ljubim te, ti si moja najveća sreća..."
A kaj to znači? Da trebam dignut limit za donju granicu kilaže?
kiss me is offline  
Old 17.09.2009., 01:33   #107
Quote:
A kaj to znači? Da trebam dignut limit za donju granicu kilaže?
nemam pojma... pitaj frendicu...

div is offline  
Old 17.09.2009., 01:39   #108
Quote:
Jebeš ti takav seks ako me ne pričepi minimum 85 kila muške mase
BLR is offline  
Old 19.09.2009., 00:32   #109
Quote:
BLR kaže: Pogledaj post
Drago mi je da još ima pobornika starinkih vrijednosti
kiss me is offline  
Old 19.09.2009., 21:57   #110
ja sam dobila vibrator od bivseg sevca. probala sam ga nekoliko puta i pospremila u ladicu. jednostavno, NEMA kite do prave kite.
zivjeli samo originali!!
Old 19.09.2009., 22:42   #111
ne. not my thing. preferiram živi kurac i (ponekad) uz njega i dildo.
You have the potential to be a natural leader. Your thoughts and feelings are harmonious with the actions you ultimately take. You are a very dynamic individual who loves action. You are an ardent, somewhat aggressive, and commanding person and you make others aware of these qualities.
grintava koza is offline  
Old 20.09.2009., 15:02   #112
ja sam nedavno kupila vibrator, super je i koristim ga svakodnevno, nekad i vise puta.
bez njega moj život nebi imao isti smisao
Kinky_Lady is offline  
Old 20.09.2009., 15:48   #113
Quote:
Seljancica kaže: Pogledaj post
ja sam dobila vibrator od bivseg sevca. probala sam ga nekoliko puta i pospremila u ladicu. jednostavno, NEMA kite do prave kite.
zivjeli samo originali!!
Ne znam,nije mi neki poklon od muških niti bi ga od istih voljela dobiti,volim prirodne
leptirica 2 is offline  
Old 20.09.2009., 16:01   #114
Quote:
junot kaže: Pogledaj post
da li?
i koliko cesto? da li ga koristite i za vrijeme seksa?
da li vam je bolji orgazam s vibratorom ili kad vam ga partner pruzi?

naravno tema je i za muske ako ima neki koji koristi to
naravno,doduse jos uvijek nemam svoj,pa kad se desi sex(sto je jednom godisnje) onda polazem nade u ljepsu polovicu tog...hm-masnog cina, da ima barem neki mali.jer mi sljakeri koji se dodatno umaraju sportom,tesko izdrzimo dulje od sat,sat i po,pa da nebi bilo "pa kaj imas drugu pa nemres mene"-onda sve fino produzim prstacenjem i dobrim vibracijama+ glazba sve upotpuni.

uostalom sex vrlo lako moze postati monotona igra na obostrano nezadovoljstvo...a uostalom da se igracke ne koriste nebi se niti proizvodile,a da se ne proizvode lako bi se ja snasao-krastavac,mrkva,2-litrena boca od kokakole-biraj brate i navali.
Old 21.09.2009., 00:29   #115
Quote:
divljaruza kaže: Pogledaj post
pa ono, ja sebe najbolje znan zadovoljit, ali brate ako imam -pravog- onda, jos bolje... ma svejedno mi je samo da je seks kvalitetan. i nisam rekla nikada da mi se pravi uopce ne svida.najradije bi i jednog i drugog.

Eh....vidim da je to u modi......
javi se.....
doktor_zg is offline  
Old 21.09.2009., 16:42   #116
Cura ima dva (uz jos neke igracke ), jedan si je poklonila sama, jedan sam joj ja, jedan je veci od mog (da tog si je sama kupila :klap drugi je manji.
Nemam nikakvog problema s egom, dapache...no moram priznati da u zadnje vrijeme rijetko koristimo te igracke, ali super dobro dodju kao promjena i uvjetno receno razbijanje monotonije
-clansman- is offline  
Old 21.09.2009., 16:49   #117
Quote:
-clansman- kaže: Pogledaj post
Cura ima dva (uz jos neke igracke ), jedan si je poklonila sama, jedan sam joj ja, jedan je veci od mog (da tog si je sama kupila :klap drugi je manji.
Nemam nikakvog problema s egom, dapache...no moram priznati da u zadnje vrijeme rijetko koristimo te igracke, ali super dobro dodju kao promjena i uvjetno receno razbijanje monotonije
svaka cast...

To je pitanje ega samo za konzervativce, koliko god dobar vibrator, i da je oblozen zlatom, ne moze zamijeniti pravu stvar

Ali kao dodatak u 21 st.... apsolutno... pogotovo kad se sjetim nekih prica sa sela da su si djevojke gurale krastavce i klipove kukuruza sto nikako ne moze bit najugodnije
Old 21.09.2009., 22:15   #118
mnogo skupo

SpeedLover is offline  
Old 30.09.2009., 13:40   #119
aha dragi mi ga poklonil
angel08 is offline  
Old 30.09.2009., 16:05   #120
Meni su igrice sa time općenito super... Obožavam kad curu zadovoljavam time Ali eto, moja sadašnja nije zainteresirana za zabavu sa igračkicama u paru (iako sam nudio), bacila je i ono što je imala, pa smo bez toga.
izalac is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:33.