Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.05.2013., 16:43   #101
Upravo sam si kupila svoj prvi Chanel proizvod
Ruz za usne: chanel rouge allure 28 romantic
(slika s neta, svoj jos nisam slikala, divim mu se jos )

Kao i sjaj za usne: chanel rouge allure extrait de gloss 68 troublant

Samazza is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2013., 17:02   #102
Meni je ovaj Extrait de Gloss najbolji ruž što sam ikad imala. Čestitke na kupnji.
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2013., 18:49   #103
Quote:
Sarajka_Mazza kaže: Pogledaj post
Prekrasan ti je ruž .
Obožavam ovu boju.
Old 21.05.2013., 18:52   #104
bubamara, qloe- Hvala
Da, predivni proizvodi
Jedva cekam da lijepo uslikam Romantic pa da i njega probam, ovako mu se samo divim Bas nekako moje nijanse. Zadovoljna sam izborom
Bila sam malo skepticna oko kupnje jer mnoge zenske se zale na kvalitetu chanel ruzeva, kao isusuju itd.

Zadnje uređivanje Samazza : 21.05.2013. at 19:04.
Samazza is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2013., 19:05   #105
Quote:
Anarniel kaže: Pogledaj post
Probaj 745 New Look.
E da, a Jet Set?
Old 21.05.2013., 20:21   #106
Ja ću se zaletit do Mullera sada kad je popust na dekorativu po Extrait de Gloss 67 Caprice ako ga uopće uspijem naći s obzirom da je to prošlojesenska limited edition.
Marra is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2013., 22:01   #107
Quote:
dark_star kaže: Pogledaj post
A kome drugom? Pa mene si citirala uz zajedljivu opasku, ne haluciniram.
nisam te komentirala u namjeri da te isprovociram ili se svadam, vec sam ti napisala da sam opet naisla na citiranje Paule B. u tvojim komentarima i pripomenula da je to kao tvoj lajtmotiv, uz smajlic!
vidim da ne citas pazljivo pa cu ja sad nesto drugo boldati da skuzis:
Quote:
Suzi MiOko kaže: Pogledaj post
ako mislis da sam se obracala tebi ili se nadovezivala na nesto tvoje s mojim konacnim sudom, nisam, zato sam i odvojila dio s opaskom o komentaru Paule B. s drugim dijelom posta.
prvo sam bila dramaticna pa sam se grcevito branila, a sad sam i zajedljiva... samo zato sto sam primijetila i napisala nesto za sto si i sama potvrdila da je istina (cisto da ne ispadne da pitas kako si to potvrdila, na to si mi napisala "e, pa sto onda?"). necu se ispricavati jer ne vidim da sam napravila nesto lose, pogotovo s obzirom da iz prilozenog vidim kako tebi nije nikakav problem prokomentirati druge na vrlo ruzan nacin:

Quote:
nije stvar voliš li parfimirane ruževe ili ne, nego je stvar da miris u visokoj koncentraciji nije dobrodošao u proizvodima za njegu kože jer joj šteti. ali ako tebe za to baš briga - tvoje pravo. neka svatko kupuje, koristi, i vodi se čime god hoće. Ti se u svojim komentarima vodi mjesečevim mijenama ili majanskim kalendarom, meni ne bi smetalo

Anarniel - http://www.youtube.com/watch?v=SLHtkH9rqWk mene Paulini proizvodi ni ne zanimaju, mada ne vidim tko to u današnje vrijeme ne pokušava ispromovirati nešto svoje i šta se tome čudiš. A u vezi drugih brendova mi se iskustvo pokopilo s njenim u stopostotnoj mjeri. Ali pliz nemoj na ovo replicirati pošto si se u stanju dokazivati dok svi ne pocrkaju čak i ako si 100% u krivu, kao što je bilo na topicu s puderima kad si govorila da je noć dan.
ajme, kako si se nafurila... nakon svega ovoga, moram jos jednom spomenuti da mi je smijesno da mi bash ti ides govoriti da sam dramaticna, grcevito se branim i jos uz to zajedljiva
meni bi forum trebao biti zabava, a ne bitka, ali kad se dogode ovako neke situacije gdje se iskoristi neosobnost virtualne komunikacije za izvlacenje stvari iz konteksta i nabacivanje negativizmom, prode me volja za sudjelovanjem

Zadnje uređivanje Suzi MiOko : 21.05.2013. at 22:11.
Suzi MiOko is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2013., 00:38   #108
Da li imate neki link za neku stranicu, blog koji prikazuje realne swatcheve Chanel ruzeva?
Istrazujem jos neke nijanse i prosto ne mogu vjerovati da je jedna nijansa, na SVAKOM blogu, stranici, totalno ali totalno drugacije boje
Samazza is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2013., 00:39   #109
Suzi, nemoj da te prodje volja, ima ovdje dovoljno i nas drugih za diskusiju, pusti
chiasm is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2013., 03:51   #110
Quote:

Ah, ah, ah, ah, ah!!! Prekrasno! ))

Obozavam Chanel proizvode i volim boje, uvijek u trendu, ali s dozom klasike!
Shtefitza is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2013., 11:13   #111
Quote:
Anarniel - http://www.youtube.com/watch?v=SLHtkH9rqWk mene Paulini proizvodi ni ne zanimaju, mada ne vidim tko to u današnje vrijeme ne pokušava ispromovirati nešto svoje i šta se tome čudiš. A u vezi drugih brendova mi se iskustvo pokopilo s njenim u stopostotnoj mjeri. Ali pliz nemoj na ovo replicirati pošto si se u stanju dokazivati dok svi ne pocrkaju čak i ako si 100% u krivu, kao što je bilo na topicu s puderima kad si govorila da je noć dan.
Fulala si poantu. Nije uopće bitno dal tebe osobno zanimaju ili ne, pa gdje sam napisala da te zanimaju?? Čak i da te zanimaju, to je tvoje pravo i nije uopće relevantno za moju opasku. Osvrnula sam se na ženu koja pokušava biti nekakav autoritet u analizi proizvoda, a u očitom je sukobu interesa, i zaista to ne radi nimalo suptilno. Ne čudi mene što ona pokušava promovirati svoj proizvod, nego me čudi da je u isto vrijeme neki shvaćaju ozbiljno dok pljuje po drugima u dotičnim okolnostima.

Ne, neću replicirati, kako da ne. Možda sam se zabunila, al mislila sam da smo na javnom forumu? A što se tiče rasprave o puderima, ne mislim da sam bila 100% u krivu, jer sam doslovno prevela što su napisali. Sram me bilo, kako se samo usuđujem prevoditi doslovno s engleskog na hrvatski, i što ne čitam misli i njihov "kontekst" dobro kao ti, jer imaš iskustva s beautypediom (tvoje riječi, ne moje), pa znaš ispravnije prepoznati njihov interni kontekst, čak i kad doslovan prijevod znači nešto drugo. Ono, meni je mješovita koža i dalje combination skin, a slightly dry blago suha, pa makar se ti nastavila na trepavice skupa s ekipom s beautypedie.
Anarniel is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2013., 19:48   #112
Quote:
chiasm kaže: Pogledaj post
Suzi, nemoj da te prodje volja, ima ovdje dovoljno i nas drugih za diskusiju, pusti
hvala ti, chiasm, jako si draga
Old 22.05.2013., 21:31   #113
Quote:
Shtefitza kaže: Pogledaj post
Ah, ah, ah, ah, ah!!! Prekrasno! ))

Obozavam Chanel proizvode i volim boje, uvijek u trendu, ali s dozom klasike!
Hvala
Ja sam se prosto zaljubila u ova dva chanel proizvoda
Nijanse su prekrasne, na fazon, MLBB, jer sam malo tamnije puti (srednje), zutog podtona, pigmentovane usne pa mi i nije lako naci odgovarajucu boju za svaki dan a da ipak izgleda efektno Obje nijanse su pravi pogodak!

Sada posmatram i druge nijanse, iz Coco Rouge kolekcije, pa vidjet cemo, sigurno ce neka nijansa 'past'

Ah ovi ruzevi, totalni kozmeticki fetis za mene
Samazza is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2013., 21:35   #114
Quote:

koliko košta Chanel ruž?
Old 22.05.2013., 23:59   #115
Quote:
Hvala
Ja sam se prosto zaljubila u ova dva chanel proizvoda
Nijanse su prekrasne, na fazon, MLBB, jer sam malo tamnije puti (srednje), zutog podtona, pigmentovane usne pa mi i nije lako naci odgovarajucu boju za svaki dan a da ipak izgleda efektno Obje nijanse su pravi pogodak!

Sada posmatram i druge nijanse, iz Coco Rouge kolekcije, pa vidjet cemo, sigurno ce neka nijansa 'past'

Ah ovi ruzevi, totalni kozmeticki fetis za mene
Allure su ti puno bolji od Coco. Ja trenutno obozavam Enjouee , a kad sam ga kupila ucinila mi se nijansa identicna Dior Mazette koji sam kupila neposredno prije ovog, medjutim ovaj mi je toliko bolji teksturom da mazzete nisam dotakla od tada.
novabbb is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2013., 00:34   #116
Quote:
novabbb kaže: Pogledaj post
Allure su ti puno bolji od Coco. Ja trenutno obozavam Enjouee , a kad sam ga kupila ucinila mi se nijansa identicna Dior Mazette koji sam kupila neposredno prije ovog, medjutim ovaj mi je toliko bolji teksturom da mazzete nisam dotakla od tada.
upravo sam guglala tu nijansu i instantno se zaljubila.
ne isusuje te?
monama is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2013., 00:48   #117
Quote:
monama kaže: Pogledaj post
upravo sam guglala tu nijansu i instantno se zaljubila.
ne isusuje te?
Ne, a mene rijetko koji ne isusuje. I jako je postojan.
novabbb is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2013., 10:08   #118
Quote:
novabbb kaže: Pogledaj post
Imam i ja Enjouee i savrsen je, uopce ne isusuje kao sto nisu ni ostali Allure ruzevi. Jos moram pohvaliti Passion! Savrsena crvena!
Old 23.05.2013., 10:31   #119
Ja sam jucer kupila jos dva ruza i to one koje nisam planirala a imam jos dva na WL
Planiram vec neko vrijeme da ih poslikam i napravim swatcheve ali me strah pobrojati ih
Old 23.05.2013., 16:59   #120
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...17746964_n.png

cure, koji bi ovo mogao biti ruz? il nesto slicno?
cabo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:58.