Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Biciklizam

Biciklizam Na dva kotača uokolo

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.04.2015., 18:52   #101
Nisam profi biciklist, skroz rekreativno vozim. Ali pratim neke etape Giro d Italia, Tour se France i onu španjolsku..i neke utrke kroz druge zemlje na Eurosportu a inače već godinama ne pratim sportove na TV.
I dobro se sjećam da je TV u cijelosti prenosila jedan cijeli "stage" Giro d Italia koja jeu cijelosti bila kroz Istru (cca 120 km) 2004.godine. Zbog tog sam očekivala da ce bar veci dio prenositi i ove godine, a ne samo zadnjih 50 km etapa(treći dan ni 10 km nisu, zbog tehničkih poteškoća). Prvi dan su i najviše prenosili.
A i ovo je jedan od rijetkih sportova preko cijig videosnimaka možes reklamirati ljepote države.
nasmijanonebo is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 19:33   #102
Hvala svima koji su ovo organizirali. Tako je lijepo bilo vidjeti profi bicikliste u mom gradu i po cestama kojima vozim i mučim se. Iduće godine samo neka naprave bolju promociju PRIJE utrke po domaćim medijima kako bi više ljudi znalo za utrku.
GGG is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 20:14   #103
Quote:
nasmijanonebo kaže: Pogledaj post
Nisam profi biciklist, skroz rekreativno vozim. Ali pratim neke etape Giro d Italia, Tour se France i onu španjolsku..i neke utrke kroz druge zemlje na Eurosportu a inače već godinama ne pratim sportove na TV.
I dobro se sjećam da je TV u cijelosti prenosila jedan cijeli "stage" Giro d Italia koja jeu cijelosti bila kroz Istru (cca 120 km) 2004.godine. Zbog tog sam očekivala da ce bar veci dio prenositi i ove godine, a ne samo zadnjih 50 km etapa(treći dan ni 10 km nisu, zbog tehničkih poteškoća). Prvi dan su i najviše prenosili.
A i ovo je jedan od rijetkih sportova preko cijig videosnimaka možes reklamirati ljepote države.
to sto si ti ocekivala, i sto bi mi svi volili, nema nikakve veze sa realnoscu. ocekivati da ce Eurosport svih 5 sati prenositi biciklisticku utrku u Hrvatskoj je ravno tome da dijaspora u Kanadi ocekuje od iste TV kuce da uzivo prenosi utakmice NK Junaka i Zagore

da je trebalo prenosit barem zadnju trecinu utrke, jeste, ali i ovo je za pocetak bilo ok.

moje konacno vidjenje ukratko: organizacija same utrke super za prvu godinu, snimanje i prijenos su odradjeni profesionalno osim gubitka signala na Uckoj, konkurencija tako-tako, ruta vrlo dobra.

za nagodinu ili sljedecih par godina malo jos pojacat konkurenciju, produljit na 7 dana, ubacit mozda uspon na Sv. Jure iz Makarske kao finish jedne etape (0-1700+m), maknuti sva auta i ostale prepreke po cestama i potpuno zatvoriti ceste, izbaciti/promijeniti opasni i ne bas zanimljivi finish u Splitu na Z. obali.
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 20:23   #104
Lijepo je da je Eurosport prenosio trku, jer ne sjećam se zadnji put kad je Eurosport prenosio kontinetalnu trku koja je imala ravno 0 pro tour momčadi!
kišobranimir is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 20:24   #105
jedino oni i imaju logistiku, opremu i sredstva za takav projekt.
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 20:47   #106
Da li je gdje bilo spomenuto sto o brojkama? Fond nagrada i tome slicno.
dimosphobos is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 20:47   #107
Quote:
kišobranimir kaže: Pogledaj post
Lijepo je da je Eurosport prenosio trku, jer ne sjećam se zadnji put kad je Eurosport prenosio kontinetalnu trku koja je imala ravno 0 pro tour momčadi!
CCC je pro continental momcad, mislim i rusvelo
tmbz is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 20:51   #108
Quote:
tmbz kaže: Pogledaj post
CCC je pro continental momcad, mislim i rusvelo
http://www.uci.ch/road/teams/

Mislio sam na "UCI World Teams", kako god ih već sad zovu.

CCC i Rusvelo su Pro Conti, to je točno, a i Colombia i Nordisk, po ovoj listi na UCI stranici...
kišobranimir is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 20:56   #109
Doduše krajca se trka s Tour of Turkey na kojima voze ovi što ne gonjaju Liege Bastogne Liege ili Giro del Trentino i Amstel, dakle Boonen i ovi klasičari...

Kad bude fond para ko Tour of Qatar, doći će svi vozit, nadam se da će se to desit, a ne da se državne/regionalne/gradske pare troše na onu nakaradu na Sljemenu početkom svakog siječnja. 4

Mislim da je Balog spomenuo da je ovo drugi najskuplji sportski projekt u HR, nakon Snježnog k... na Sljemenu.
kišobranimir is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 21:26   #110
kad se prije vozila tour of croatia ako je sad ponovno pokrenuta?
Old 26.04.2015., 21:30   #111
Quote:
Prenosio je zato jer mu je prijenos bio placen od strane promotora/organizatora utrke
Old 26.04.2015., 21:43   #112
Quote:
Mislim da je Balog spomenuo da je ovo drugi najskuplji sportski projekt u HR, nakon Snježnog k... na Sljemenu.
Za razliku od Snježnog k... na Sljemenu, zračne snimke Toura su Hrvatskoj bolja turistička promidžba od 90% onoga što HTZ pokušava
Odgovori s citatom
Old 26.04.2015., 22:01   #113

Old 26.04.2015., 22:02   #114

Old 26.04.2015., 22:03   #115

Old 26.04.2015., 23:13   #116
start u Martinu

Old 26.04.2015., 23:25   #117

Old 26.04.2015., 23:34   #118
toliko slika a da nisi uspija ni jedan minjak uslikat, hostesu ili stagod
traktor123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2015., 07:18   #119
Baš zakon trka, promocija i organizacija za 5, da mi je netko prije par godina rekao da ću gledat biciklizam....eeee...a sada pratim šta eurosport prenosi
SHOGO is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2015., 07:37   #120
Odličan event. Držim fige da će ubuduće biti sve više toga. Stvarno je lijepo vidjet takav događaj kod nas .

I moram priznat da me primilo ludilo za cestovnim biciklom. Di pare smislit? Di?

hostesa 1

hostesa 2

hostese

kombi iznutra
ExCenTric is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:31.