|
|
06.06.2025., 10:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2025.
|
Quote:
Mr. White kaže:
Ovo nije tipičan koncert kojeg će pohoditi primarno mlada populacija
|
Ovo otvara vrata za novi pristup: umri u domoljubnom zanosu!
Slusaj i umri!
Hehehe. Morbidno.
Ja ocekujem debakl. Doslovno. Nesto tipa 30 mobilnih zahoda za 500.000 ljudi.
|
|
|
06.06.2025., 10:31
|
|
#TheTruth
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
Lord Byron kaže:
Ne baš  .
|
Prekinuli nakon par minuta...
|
06.06.2025., 10:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
Ček ovo je šala ili ???
Svega šta su se sjetili je mobilni app s 3d kartom hipodroma ....fan zona na parkiralištu iza INE gdje je još manje hlada nego na hipodromu ..
Eto nikih problema imate mobilni app
|
06.06.2025., 10:54
|
|
cartmanovich
Registracija: Sep 2011.
|
ovaj koncert je državni projekt financiran od strane morha i vlade kako bi privukli mlade u vojsku. moj dojam 
|
|
|
06.06.2025., 11:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Pročitala sam izvještaj u Jutarnjem. https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...=jl_home_g2_g3
Zapelo mi za oko da će se angažirati između 50 i 80 timova hitne pomoći. Znači li to da će taj dan stanovnici RH (i turisti na obali) koji nisu na koncertu imati manje šanse za preživjeti hitna medicinska stanja zbog manjka osoblja?
|
|
|
06.06.2025., 11:06
|
|
Forum Dog
Registracija: Jan 2003.
|
Thompsonov tim na presici: "Policija ovo ne smatra događajem visokog rizika"
https://www.index.hr/mobile/magazin/...a/2678039.aspx
Više su pričali o samoj pozornici i aplikaciji nego o životnim detaljima koje su strpali pod "neće biti nikih problema". Ali su dva detalja vrlo zanimljiva:
Quote:
"Ovo nikako nije događaj visokog rizika, organizirali smo i Imotski i Dugopolje, uzmite statistike iz PU, usporedite koncert od 25 ili 40 tisuća ljudi i izvucite neke zaključke. Niti policija niti mi ovo ne smatramo visokim rizikom. Organizacijski je izazovno, ali ljudi na ovaj koncert dolaze u miru."
|
i
Quote:
To što je netko kupio 10 karata, ne znači da će stvarno biti u Zagrebu tih 10 ljudi.
|
Hm.
Pa se malo proširuje lista potencijalnih krivaca za nevolju:
Quote:
"Od prodaje karata mi smo u direktnoj komunikaciji i s Gradom i s javnim ustanovama... Ne radimo mi kao organizatori nešto na svoju ruku.
|
I konačno zakucavanje na temu opstrukcije
Quote:
"Pola ovih elaborata za Eda Sheerana nisu bili, nisu bili potrebni, nisu ih tražili. Prestanite o tim elaboratima, bit će, u tijeku su, ne mogu biti u jednom danu jer su ogromni i jer se puno toga tek saznaje i doznaje... Nismo znali prije 15 dana kako će Grad Zagreb osigurati parkirna mjesta, mi ne možemo osigurati parking po Zagrebu, možemo predložiti ideju i jesmo, ali ne možemo mi to rješavati."
|
Ed Sheeran je nastupio pred 70 000 ljudi.
|
|
|
06.06.2025., 11:12
|
|
#TheTruth
|
Kod:
"Mi razumijemo da ljudi iz službe traže sve, nije nama to problem, ali malo nam smeta kad novine pišu da nam nedostaje elaborat, to utječe na nas kao organizatore jer se moramo baviti krivim stvarima umjesto pravim poslom."

|
06.06.2025., 11:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Sve ovo počinje sličiti na državni projekt kojemu sve mora biti podređeno.
|
|
|
06.06.2025., 11:37
|
|
guitar player
Registracija: Jan 2004.
|
Ma ja uopće ne sumnjam da će Thompson učiniti sve što može da sve prođe u redu. Za bilo kakvo zlo ipak bi najveća mrlja bila na njemu. Ne daj Bože da netko umre, njemu je to doživotni biljeg.
Anyway, probem je što ti s pola milijuna ljudi na jednom mjestu ne možeš imati kontrolu nad svime. Koliko god da se rizik minimalizira, svašta može poći ukrivo.
|
|
|
06.06.2025., 11:39
|
|
guitar player
|
Quote:
Miss Piggy kaže:
Zapelo mi za oko da će se angažirati između 50 i 80 timova hitne pomoći. Znači li to da će taj dan stanovnici RH (i turisti na obali) koji nisu na koncertu imati manje šanse za preživjeti hitna medicinska stanja zbog manjka osoblja?
|
Ovo je zanimljivo pitanje. Ako grad Zagreb u redovnim okolnostima pokriva 12 timova hitne pomoći, bilo za očekivati da ih ostave barem šest za onu polovinu grada koja na koncertu neće biti. To bi onda bilo u redu.
|
|
|
06.06.2025., 11:42
|
|
#TheTruth
|
Kod:
Ovo će biti lijepo okupljanje domoljuba, Markova publika su od 7-77, 50 posto te publike su obitelji - mama, tata s djecom. Svi se trudimo maksimalno, pa i Marko, da to bude lijepo događanje
Kod:
Modena je na dan koncerta proglasila neradni dan, zamolila trgovačke centre da otvore parkirna mjesta i bila su sva besplatna. Mi ćemo ići s istom zamolbom prema našim centrima, da dignu rampe, neće propasti za to sitno eura što profitiraju."
Hmmm...
|
06.06.2025., 12:12
|
|
Forum Dog
Registracija: Jan 2003.
|
Neće niti oni s obzirom na 500k prodanih karta i rasprodani merch propasti ako će sendviče ili piće prodavati s minimalnom maržom. Ili to nije isto?
|
|
|
06.06.2025., 12:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2014.
|
Quote:
the edge kaže:
Ma ja uopće ne sumnjam da će Thompson učiniti sve što može da sve prođe u redu. Za bilo kakvo zlo ipak bi najveća mrlja bila na njemu. Ne daj Bože da netko umre, njemu je to doživotni biljeg.
Anyway, probem je što ti s pola milijuna ljudi na jednom mjestu ne možeš imati kontrolu nad svime. Koliko god da se rizik minimalizira, svašta može poći ukrivo.
|
Pa ne bih rekla, ako što pođe po zlu, kriv će biti Zagreb, gradonačelnik i tako to.
|
|
|
06.06.2025., 12:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
Mr. White kaže:
.....
Više su pričali o samoj pozornici i aplikaciji nego o životnim detaljima koje su strpali pod "neće biti nikih problema".
.....
|
Zasmetao me dio o "hrvatskoj pameti" i kako ćemo nakon ovog koncerta imati "proizvod za inozemstvo". To je pitanje njihove potencijalne buduće zarade i razvoja poslovanja, ne tiče se nas građana i posjetilaca koncerta. Ne mora sve biti upakirano u "nacionalni ponos". 
|
|
|
06.06.2025., 12:45
|
|
guitar player
|
Quote:
Salammbo kaže:
Pa ne bih rekla, ako što pođe po zlu, kriv će biti Zagreb, gradonačelnik i tako to.
|
Nema te verbalne egzibicije kojom bi Tomašević postao kriv što je netko u masi od pola milijuna ljudi pretprio srčani udar.
|
|
|
06.06.2025., 13:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Kako to Grad - ili bilo tko drugi - može "osigurati parking"???
|
|
06.06.2025., 13:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
Mr. White kaže:
Neće niti oni s obzirom na 500k prodanih karta i rasprodani merch propasti ako će sendviče ili piće prodavati s minimalnom maržom. Ili to nije isto?
|
Naravno da nije isto.
Skoro da bih ponudio kakvu sitnu okladu da će netko pokrenuti bojkot četničkog Avenue Malla koji se želi obogatiti na guljenju kože narodu...
|
|
06.06.2025., 13:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
Quote:
hitmanovich kaže:
ovaj koncert je državni projekt financiran od strane morha i vlade kako bi privukli mlade u vojsku. moj dojam 
|
Koja motivacija
'90-ih su mladi slušali rock, punk, funk... Imali su stila u glazbi, pa su bez razmišljanja krenuli braniti domovinu, oni koji su se i tada busali da su veliki Hrvati zbrisali su van, nisu dali svoju djecu u rat... Pravi junaci se poznaju u muci, i tada '90-ih ih se moglo nabrojati na prste jedne ruke.
Sve je to show za mase... 
|
|
|
06.06.2025., 13:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Ni ja ne vidim po kojoj logici bi TT bio kriv, mada će sigurno neki urlati da je stvar loše organizacije hitne medicinske pomoći.
|
|
|
06.06.2025., 13:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2025.
|
Quote:
Lord Byron kaže:
Naravno da nije isto.
Skoro da bih ponudio kakvu sitnu okladu da će netko pokrenuti bojkot četničkog Avenue Malla koji se želi obogatiti na guljenju kože narodu...
|
Nek naplate. Radi tog koncerta bit ce kompeltan Zagreb u banani par dana, a u Avenue nece ici nitko, tako da mogu zaraditi od parkinga i gotovo.
Quote:
Lord Byron kaže:
Kako to Grad - ili bilo tko drugi - može "osigurati parking"???
|
Tako da donese privremeni propis kojim se dozvoljava parking na nekom prostoru. Velikom. Ogromnom.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:38.
|
|
|
|