Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.09.2010., 14:01   #1181
Quote:
Uzvišeni kaže: Pogledaj post
Što se tiče igrača, gledao sam po mjestu rođenja. Tako npr. Đuho nije iz Hrvatske, rođen je u Banja Luci. Gleda samo turnir, ne računaju se kvalifikacije. Možda si u pravu za drugog vratara.
pa krivo si gledo, što ima veze gdje je netko rođen. po toj logici eduarda, petrića, šimunića, braću kovač, ćorluku, prosinečkog i ostale ne bi vodio pod hrvatske igrače. nisam možda u pravu za drugog golmana, nego sigurno.

i đuho (izabran za sportaša 20. stoljeća grada dubrovnika) nije rođen u banja luci,nego u foči. po toj bi istoj logici prlainovićeve (rođen u dubrovniku jer u herceg novom tada nije postojalo rodilište) ili vujasinovićeve (rijeka tamo i živio i treniro do rata) medalje vodio ko hrvatske

Quote:
beep kaže: Pogledaj post
Karač,buljubašić ,petković vodonoše!?!?to može napisati samo netko tko ne razumije vaterpolo.Buljubašić je dobar u obrani,karač,karač iskusan igrač koji zna dodati loptu a petković igrač koji je uz muslima najopasniji igrač mladosti.A o kakvom žanetiću pišete???da vrijedi igrao bi u mladosti ili jugu!
što bi ćiro reko ja si utvaram da razumijem vaterpolo pa ni meni ovi gore spomenuti ne mogu bit nego vodonoše. karač je bio vrlo dobar igrač sad su ga godine pregazile, inače skoro svaki igrač zna dodat loptu.

buljubašić je u reprezentaciji lijevo smetalo,a kolikoje dobar u obrani svjedoči podatak da ga rudić nije htio koristit na bekovskoj poziciji (što inače jedino i igra) ni u utakmici u kojoj obradović nije ulazio zbog napuknutog bubnjića, a bušlje je dobio po zubima pa dio utakmice nije mogao ući u igru (a i u samo 8 minuta je skupio 3 osobne), nego je burić samo odradio 3 četvrtine na beku.

a petković je toliko dobar da ga ni dolazak u mladost još nije dovela do reprezentacije. inače je najkorisniji današnjoj mladosti od 3 spomenuta.

da žanetić vrijedi igro bi u juga ili mladosti??? možda mu se nešto zarađivalo pa nije htio doć u mladost gdje neki reprezentativci (trenutačni) igraju za 2.000 eura mjesečno. dok je toliko u cattaru dobijao i najslabije plaćeni igrač
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2010., 15:03   #1182
Slažem se za Buljubašića da ga Rudić ne koristi dovoljno.Mislim da Karač više nije kadar za repku a pogotovo za desnu stranu.Tu imamo već spomenutog petkovića ,perića...Ne znam za koliko novaca igraju igrači u mladosti ali mislim da reprezentativci i bolji igrači ne igraju za 2 tisuće eura.Uvjeren sam da je svaki igrač mladosti ili juga plaćeniji od igrata spomenutog cattara jer znam da je žanetić igra za 30 ak tisuca eura a bilo ih je tamo koji su igrali i za 15 -20 tisuca .Sve šta vrijedi igra u jugu i mladosti i dobro su plaćeni 100%.
beep is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2010., 15:11   #1183
Quote:
Slažem se za Buljubašića da ga Rudić ne koristi dovoljno.Mislim da Karač više nije kadar za repku a pogotovo za desnu stranu.Tu imamo već spomenutog petkovića ,perića...Ne znam za koliko novaca igraju igrači u mladosti ali mislim da reprezentativci i bolji igrači ne igraju za 2 tisuće eura.Uvjeren sam da je svaki igrač mladosti ili juga plaćeniji od igrata spomenutog cattara jer znam da je žanetić igra za 30 ak tisuca eura a bilo ih je tamo koji su igrali i za 15 -20 tisuca .Sve šta vrijedi igra u jugu i mladosti i dobro su plaćeni 100%.

da, baš je zato smodlaka odbio ponudu juga za novim ugovorom lani i odabrao duplo veću ponudu cattara. npr sandro sukno u juga igra za 1000 euramjesečno jer mu je to prvi ugovor s klubom, a za toliko igra i nižić koji je praktički 2. golman reprezentacije. čvrga igra za tek nešto više. u mladosti je jednom reprezentativcu smnajen ugovor na manje od 2 000 eura mjesečno, koliko tek imaju martinić, babić, lončar i ostali manje eksponirani igrači.

a izgleda da će sukno dogodine u recco, bar je tata i direktor kluba tako najavio za jedan talijanski portal. opširnije
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2010., 19:30   #1184
spominje se se da će novi predsjednik HVS biti Predrag Sloboda, a Bukić bi bio potpredsjednik
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2010., 21:38   #1185
Quote:
Nisi u pravu Karać je igrać posebnog kova, on ne daje možda puno golova, ali da je u ovoj reprezentaciji trebalo u presudnom momentu dati gol baš kad nikome ne ide ili se ne da on če pucati s takvom hladnokrvnošću i takvim situacijama sigurno dati gol, to je bezbroj puta dokazao svugdje gdje igrao i on je može se reći kad nikome ne ide ili ne mogu dati gol ubaciš Karaća.
Pošto je na ovom prvenstvu repka igrala dobro nije bilo toliko potrebe za njegovim golovima, da je trebalo on bi isgurno zabio još nekoliko golova osim ovih dva na EP.
Odgovori s citatom
Old 23.09.2010., 15:42   #1186
Quote:
DEFENSE kaže: Pogledaj post
Nisi u pravu Karać je igrać posebnog kova, on ne daje možda puno golova, ali da je u ovoj reprezentaciji trebalo u presudnom momentu dati gol baš kad nikome ne ide ili se ne da on če pucati s takvom hladnokrvnošću i takvim situacijama sigurno dati gol, to je bezbroj puta dokazao svugdje gdje igrao i on je može se reći kad nikome ne ide ili ne mogu dati gol ubaciš Karaća.
Pošto je na ovom prvenstvu repka igrala dobro nije bilo toliko potrebe za njegovim golovima, da je trebalo on bi isgurno zabio još nekoliko golova osim ovih dva na EP.

abedi
Old 23.09.2010., 16:17   #1187
da, poznata je ta karačeva hladnokrvonst i preuzimanje odgovornosti u kritičnim situacija, posebice otkako je posto igrač desne strane. inače je vaterpolo tako ustrojen da kad je stani pani dešnjak s desnog krila riješava

već danas počinje nova klupska sezona,niti 2 tjedna nakon završetka EP-a, brojni reprezentativci su već u pogonu: link
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2010., 10:32   #1188
Primorje prošlo u drugi krug kvalifikacija. Pobjedili su Oradeu, a zatim i Montpellier. Tako su osigurali prolaz prije zadnje utakmice protiv Pick Szegeda koji je također pobjedio navedene ekipe.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2010., 13:15   #1189
Upravo su dobili i domaći Szeged 7-5 čime su si olakšali put prema Euroligi. Bubanj sa pobjednicima grupa je praktički drugi po snazi.

Bubnjevi uoči ždrijeba 2. pretkola bi trebali izgledati ovako:

1 - Mladost, Eger, Savona, Primorac
2 - Kazan, Barcelona, Vojvodina, Panionios
3 - Primorje, Brescia, Spandau, Budva (pobjednici grupa)
4 - Košice, Vouilgameni, Szeged, Marseille (drugoplasirani)

boldano - prognoza

Primorje je jače od svih klubova iz 2. bubnja a možda će biti i domaćin. Mladost bi trebala biti domaćin i tu neće biti problema, protiv Primorja ne može, Budva je jedva dobila Marseille. Ispali Shturm i Terrassa.
http://www.len.eu/wp_clubs_competiti...g=EL&phase=QR1

Strijelci: Denes Varga 8, Daniel Varga 5, Garcia 4, Tiškivski 3, Franković 3, Barač 2, Križman 2, Krapić 1, Paškvalin 1, Glavan 1

Zadnje uređivanje fortaleza : 26.09.2010. at 14:35.
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2010., 14:35   #1190
Turnir u Egeru

Mladost - Eger 11-14 (Buljubašić 4, Petković 3, Lončar 1, Martinić 1, Živković 1, Babić 1 / Hegedus 5, Z. Varga 3, Hosnyánszky 1, Santavy 1, Petrovai 1, Feltham 1, Kis 1, Kotsidis 1)
Mladost - Primorac 10-14 (Lončar 3, Vukčević 2, Petković 2, Letica 1, Živković, Perić / Brguljan 3, Trajković 2, Kállay 2, Petrović 2, Gopčević 1, Milošević, Pavlović 1, Milić 1, Azevedo 1)
Mladost - Partizan 8-7 (Buljubašić 3, Petković 2, Lončar 1, Martinić 1, Vukičević 1 / Korolija 2, Radović 2, Simić 1, Šaponjić 1, Mandić 1)

Eger - Primorac 10-9 (Biros 3, Z. Varga 3, Hosnyánszky 1, Graham 1, Binder 1, Hegedüs 1 / Azevedo 2, Petrović 2, Šetka 1, Gopčević 1, Kállay 1, Pavlović 1, Brguljan 1)
Eger - Partizan 13-9 (Kis 3, Feltham 2, Hegedus 2, Kovacs 2, Graham 1, Hosnyánszky 1, Binder 1, Biros 1 / Radović 3, J. Radović 2, Dedović 2, Mandić 1, Ćuk 1)
Primorac - Partizan 13-8 (Pavlović 3, Milić 2, Šetka 2, Azevedo 2, Drašković 1, Brguljan 1, Trajković 1, Gopčević 1 /Radović 3, Chatzitheodorou 2, Dedović 1, Šaponjić 1, Ćuk 1)

* Mladost bez Udovičića, Muslima, Hinića, Karaća, Pavića
* Partizan bez reprezentativaca (Prlainović, Soro, Pijetlović, Avramović, Rađen, Mitrović, Aleksić).
* Primorac bez Radića, Dš. Brguljana, Kissa, Steinmetza
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2010., 23:10   #1191
fortaleza, zašto misliš da će ovako izgledat bubnjevi? kad je ždrijeb skupina onda su u prvom bubnju ekipe čiji su predstavnici bili na final4-u (što znači da će pro recco, jadran hn, partizan i jug bit u 1. bubnju, barceloneta, olympiacos, vasas i spartak u 2. bubnju)

i kiss je pošo ća iz primorca
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2010., 23:42   #1192
Ma uvijek su do sada doprvaci bili razvrstani u dva bubnja, ne znam točno kriterij ali "zvučniji" su uvijek bili u prvom, ostali u drugom. Za ovaj ždrijeb ne možeš fulat jer su svi klubovi koji bi trebali biti u drugom bubnju - kukavelj.

PS. čini se da sam ipak fulao. Mislim da se tu gledaju pozicije iz lanjske grupne faze a po takvom bi u prvom bubnju trebali biti Primorac, Mladost, Eger i Vojvodina.

Zadnje uređivanje fortaleza : 27.09.2010. at 00:19.
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2010., 07:23   #1193
Turnir u Egeru (Bitskey bazen):
„100. godišnjica vaterpolskog kluba Eger” (24. rujna 1910.)

petak:
Primorac Kotor - Partizan Beograd: 13-8
ZF Eger - Mladost Zagreb: 15-11 (gled.: 600)

subota:
Primorac Kotor - Mladost Zagreb: 14-10
ZF Eger - Partizan Beograd: 13-9 (gled.: 1.000)

nedelja:
Mladost Zagreb - Partizan Beograd: 9-8
ZF Eger - Primorac Kotor: 10-9 (gled.: 600)

1. 3 / 3 0 0 / 38-29 / 9 Eger
2. 3 / 2 0 1 / 36-28 / 6 Primorac Kotor
3. 3 / 1 0 2 / 30-37 / 3 Mladost Zagreb
4. 3 / 0 0 3 / 25-35 / 0 Partizan Beograd

- najbolji vratar: Zoltán Szécsi (Eger)
- najbolji igrač: Nebojša Milić (Primorac Kotor)
- najbolji strijelac: Gábor Hegedüs (Eger) - s osam golova
Magor is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2010., 13:01   #1194
Group E to be played in Barcelona(ESP)
RN SAVONA (ITA)
CN BARCELONA (ESP)
BUDVA M-TEL (MNE)
VOULIAGMENI NC (GRE)

Group F to be played in NOVI SAD (SRB)
Vojvodina NOVI SAD (SRB)
Sintez KAZAN (RUS)
Brixia Leonessa BRESCIA (ITA)
SZEGED Beton (HUN)

Group G to be played in Berlin (GER)
HAVK Mladost ZAGREB (CRO)
ZF-EGER (HUN)
Spandau04 BERLIN (GER)
CN MARSEILLE (FRA)

Group H to be played in Rijeka (CRO)
Primorac KOTOR (MNE)
Panionios GSS ATHENS (GRE)
Primorje RIJEKA (CRO)
CH KOSICE (SVK)

Qualification Round II to be played between 8th and 10th October 2010.

Ipak su bili nositelji Mladost, Primorac, Vojvodina i Savona.

Dosta zeznut ždrijeb za naše iako prolaz ne bi trebao biti upitan. Tu bi se trebalo ganjati prvo mjesto za lakši ždrijeb u grupi a tu Primorje ima težak zadatak protiv Primorca. Domaći teren i veći broj utakmica u nogama bi trebli biti prednost za naše ali treba se paziti i Panioniosa kojem sam predvidio prolaz u grupu. Prošle godine su dobili Vasasa doma, imaju dosta aktualnih reprezentativaca (Miralis, Papadogkonas, Mourikis, Flegkas) ali i bivših (Mazis, Kokkinakis, Thomakos).

Mladost će se isto trebati pomučiti za osvajanje prvog mjesta, čeka ih Eger protiv kojeg su prije par dana izgubili 3 razlike ali bez glavnih igrača. Mađari su pojačani Kisom i Hosnyánszkim, tu je Biros, definitivno su najbolja mađarska ekipa. Tu je i domaćin sa osmoricom reprezentativaca ali u prvom krugu su jedva dobili Košice.

Najjača je ipak prva grupa sa Budvom, Savonom i domaćom Barcelonom koja se želi vratiti u vrh, osvojili su nedavno turnir dobivši Honved, Vojvodinu i Posillipo ali imaju tek par reprezentativaca i stranaca. U Novom Sadu prolazi sigurno Vojvodina, ostali će se boriti za drugo mjesto.

Prognoza: Budva i Savona; Vojvodina i Brescia/Szeged; Primorje i Primorac; Mladost i Eger

Zadnje uređivanje fortaleza : 27.09.2010. at 13:09.
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2010., 13:48   #1195
Kaj se Vojvodina pojačala da prolazi u Ligu prvaka?
Grunf is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2010., 14:33   #1196
Pa igrali su u LP i prošle sezone zajedno sa Mladosti. Sasvim solidna ekipa.
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2010., 09:14   #1197
vojvodi su otišla 4 od 5 najbojih igrača. ne znam jesu li im doveli kakave zamjene, ili su izbacili kakave još mlađe igrače iz svoje vrlo dobre škole.

čuo sam da je panionios doveo 3 ponajbolja igrača olympiacosa. barcelona je izgubila na kupu katalonije prije 2 dana 11:3 od terrase. osim ako iz nekog čudnog razloga nisu igrali s drugogom ekipom, onda će se vrlo teško vratit u vrh, pa čak i ozbiljno konkurirat u ovoj kvalifikacijskoj grupi.

magor, kakav je ovaj novi mađarski ljevak u primorcu, Kállay?
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2010., 15:02   #1198
Mladost

došli: Dalibor Perčinić g (Jadran HN), Hrvoje Brlečić (Šibenik), Ivan Perić (Jadran), Vanja Udovičić (Pro Recco)

otišli: Ivo Brzica g, Ivan Milaković (Medveščak), Krešimir Zubčić

Jug

došli: Nikola Sutić (Šibenik)

otišli: Miho Bošković (Vasas), posudba: Marko Bijač g (Mornar), Hrvoje Benić i Marko Bautović (POŠK)

Primorje

došli: Denes i Daniel Varga (Vasas), Xavi Garcia (Barceloneta), Fran Paškvalin (Brescia), Marko Jelača (Brescia)

otišli: Erik Bukovac, Josip Vrlić

Mornar

došli: Srđan Antonijević (Budva), Marko Bijač g (Jug), Andro Franičević (Jadran)

otišli: Željko Kovačić (Jadran HN), Marin Ban (Posillipo), Neno Kačić g (Jadran), Goran Mataić (SAD)

Jadran

došli: Mile Smodlaka (Cattaro), Drac i Jason Wigo (Stanford), Hrvoje Koljanin, Neno Kačić g (Mornar)

otišli: Timothy Hutten (Posillipo), Andro Franičević (Mornar), nekoliko igrača u POŠK

Šibenik

došli: Ante Stojanović, Vedran Vrebac g, Jere Antić, Mate Zeljak (trener Medveščak)

otišli: Hrvoje Brlečić (Mladost), Nikola Sutić (Jug), Nikola Samodol (Medveščak), Igor Računica (Koper), Dino Krnić, Miro Kačić, Jeff Tyrell, Edi Brkić (postao trener)

Medveščak

došli: Mihovil Marinović (Galeb), Ivan Milaković (Mladost), Nikola Samodol (Šibenik), Marko Farkaš g (ponovo se aktivirao), Goran Marović (američko sveučilište)

otišli: Mate Zeljak (Šibenik trener), Mislav Tomašić, Marko Kavur (prestao igrati), Marko Dragčević (prestao igrati)

POŠK

došli: Hrvoje Benić i Marko Bautović (Jug), nekoliko igrača iz Jadrana plus Amerikanac

otišli:

Jadran HN

došli: Željko Kovačić (Mornar), Petar Filipović (Vojvodina), Đorđe Filipović (Cattaro), Uroš Kalinić (Vojvodina), Danijel Premuš (Pro Recco), Damir Crepulja (Primorac)

otišli: Boris Zloković (Pro Recco), Aleksandar Ivović (Pro Recco), Marko Elez (Brescia), Dalibor Perčinić (Mladost), Aleksandar Radović (Partizan), Predrag Jokić (Budva), Nikola Vukčević (Budva), Ivan Bebić (Cattaro), Filip Klikovac (Kazan)

Primorac

došli: Marko Kallay MAĐ (Honved)

otišli: Gergely Kiss (Vasas), Damir Crepulja (Jadran HN), Dušan Mandić (Partizan)

Budva

došli: Predrag Jokić (Jadran HN), Nikola Vukčević (Jadran HN), Ivan Žanetić (Cattaro), Đorđe Bašić (Marseille ?), Justin Boyd KAN

otišli: Gojko Pijetlović g (C. zvezda), Srđan Antonijević (Mornar), Marino Franičević (Brescia), Aleksandar Ćirić (Barceloneta), Branko Peković (Shturm), Petar Ivošević

Cattaro

došli: Ivan Bebić (Jadran HN), Srđan Barba (Niš), Cole Bitter SAD (UC Irvine), Željko Vičević, Pavlović g, Paunović, Djurović, Popović (Beograd), Nosović (Beograd), Božović (Bijela)

otišli: Teo Đogaš (Ortigia), Mile Smodlaka (Jadran), Aljoša Kunac (Ferencvaros), Đorđe Filipović (Jadran HN), Gojko Pijetlović g (Budva), Matej Nastran (Koper), Željko Vukčević, Marko Kordić, Tamas Varga (Ferencvaros), Saša Mišić (Ferencvaros), Novak Jelić

Koper

došli: Igor Računica (Mornar), Miloš Vukčević, Matej Nastran (Cattaro)

Zadnje uređivanje fortaleza : 01.10.2010. at 17:32.
fortaleza is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2010., 07:03   #1199
Quote:
abedi kaže: Pogledaj post
magor, kakav je ovaj novi mađarski ljevak u primorcu, Kállay?
Iskreno, prvi put čujem za njega.
Magor is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2010., 14:09   #1200
Svi Crnogorski klubovi su slabiji nego prošle godine kao i Jug. Mladost je jača nego prošle godine dok je Primorje za dvije klase jači klub nego prošle godine.
Grunf is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:44.