Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.09.2010., 19:23   #1201
Ovako, ja sam student, poprilicno nizak (oko 160cm), i imam visak kilograma (variram oko 70-75kg), te zelim u teretanu da se rijesim viska, te da razvijem malo misica.

Nego, zanima me koje su teretane u Zg dobre a povoljne (student sam, kao sto rekoh). Idealno bi bilo oko Savskog mosta/Lanista ILI od oko centra do Medvescaka/Bijenicke - jedan od ta dva dijela grada.

Ima neki Dream Gym blizu Avenue Mall-a (malo dalje od ovog idealnog sto navedoh, ali OK), i cijena mi je pristupacna - 200kn/mj. za studente, ali ne znam valja li? Ima li jos nekih preporuka?

Hvala!
OkyDoky is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2010., 19:42   #1202
pretpostavljam da ideš na PMF ili medicinu kad spominješ medveščak i bijeničku

na kraju Bijenička ceste(kod kazališta Žar ptica) je teretana "olympia"
tamo sam išao prije ,mislim da je 250kn,ali nisam siguran
ima dosta sprava i to,al muzika nije neka

druga opcija relativno u blizini je teretana na Jordanovcu dolje,Jump

(kod xv. gimnazije)
mislim da je cijena tu negdje
just_a_sad_boy is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2010., 22:35   #1203
Quote:
OkyDoky kaže: Pogledaj post
Ovako, ja sam student, poprilicno nizak (oko 160cm), i imam visak kilograma (variram oko 70-75kg), te zelim u teretanu da se rijesim viska, te da razvijem malo misica.

Nego, zanima me koje su teretane u Zg dobre a povoljne (student sam, kao sto rekoh). Idealno bi bilo oko Savskog mosta/Lanista ILI od oko centra do Medvescaka/Bijenicke - jedan od ta dva dijela grada.

Ima neki Dream Gym blizu Avenue Mall-a (malo dalje od ovog idealnog sto navedoh, ali OK), i cijena mi je pristupacna - 200kn/mj. za studente, ali ne znam valja li? Ima li jos nekih preporuka?

Hvala!
ako si na medicini, onda idi na šalatu u sporting gym-ovo ljeto je point(tamo treniram) bio zatvoren, pa smo mogli ići na šalatu, tako da slučajno znam da studenti medicine imaju popust, mislim 185-190 kn mjesečno. Nazovi ih.
pipiduga is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2010., 23:08   #1204
Quote:
pipiduga kaže: Pogledaj post
ako si na medicini, onda idi na šalatu u sporting gym-ovo ljeto je point(tamo treniram) bio zatvoren, pa smo mogli ići na šalatu, tako da slučajno znam da studenti medicine imaju popust, mislim 185-190 kn mjesečno. Nazovi ih.
ipak je pmf u pitanju... ali mozda mogu i drugi studenti za nekih 200kn? vidjet cu. hvala!

samo onda jos jedno pitanje - kako doci do sporting gym-a tj. salate od pmf-a, tj. bijenicke? ima li bus? koja linija? do koje stanice? ima li od stanice puno pjesice?
OkyDoky is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2010., 00:41   #1205
Ima li SPORT GYM na Šalati aerobik i ako ima koliko košta i ima li tko kakve inf??

I molim za preporuku neki aerobik u blizini šalate, medveščak i to??

HVALA
llely is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2010., 10:22   #1206
Bok ljudi, stalkam vas već neko vrijeme na ovoj temi, ali nikako da nešto napišem.
Živim na Jarunu (Srednjaci) pa me zanima gdje bih mogla ići na neki aerobic ili tak slično?
Mislim, potpuna sam početnica - prije par godina sam neko vrijeme trenirala košarku, pa onda tri godine ništa, pa sam išla trčati skoro redovito i sad dva i pol mjeseca sjedim po cijele dane ko lijena guzica ... Tak da ne znam što bi mi bilo dobro u svrhu da da se pokrenem, učvrstim tijelo, skinem par kila koje su se nakupile od tog stalnog sjedenja u uredu...
Pa ako netko ima što za preporučiti, bilo bi super
Uskoro mi počne faks, ali namjeravam uskladiti faks i odlaske u teretanu/aerobic/što god, tak da si ne dozvolim više ni dva tjedna sjedenja stalnog, a kamoli dva mjeseca.

Odgovori s citatom
Old 13.09.2010., 13:05   #1207
I ja bih molila informaciju za Jarun, ali zanima me korektivna gimnastika i to ona po vrtićima (naravno ona za odrasle).
Znam da je prošle godine nešto takvo bilo u onom šarenom vrtiću na ulazu u Jezero.
Ako netko zna nešto o tome molim informaciju?
Merlina is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2010., 18:54   #1208
Quote:
llely kaže: Pogledaj post
Ima li SPORT GYM na Šalati aerobik i ako ima koliko košta i ima li tko kakve inf??

I molim za preporuku neki aerobik u blizini šalate, medveščak i to??

HVALA
Tamo nema aerobika, ali ti je za cure neograničeno 200 kn na mjesec.
pipiduga is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2010., 23:32   #1209
Hvala .. ma ja mislim da bi mi više odgovarao aerobik..moram smršaviti, srediti škembu. Nemam više izgovor rodila sam jer je to bilo prije godinu dana

Ti ideš tamo u teretanu? Kakva su ti iskustva?

Gledam .. nekako mi je JUMP za aerobik najbliži .. iskustva?? Netko??
llely is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2010., 23:39   #1210
Quote:
melinyra kaže: Pogledaj post
Bok ljudi, stalkam vas već neko vrijeme na ovoj temi, ali nikako da nešto napišem.
Živim na Jarunu (Srednjaci) pa me zanima gdje bih mogla ići na neki aerobic ili tak slično?
Mislim, potpuna sam početnica - prije par godina sam neko vrijeme trenirala košarku, pa onda tri godine ništa, pa sam išla trčati skoro redovito i sad dva i pol mjeseca sjedim po cijele dane ko lijena guzica ... Tak da ne znam što bi mi bilo dobro u svrhu da da se pokrenem, učvrstim tijelo, skinem par kila koje su se nakupile od tog stalnog sjedenja u uredu...
Pa ako netko ima što za preporučiti, bilo bi super
Uskoro mi počne faks, ali namjeravam uskladiti faks i odlaske u teretanu/aerobic/što god, tak da si ne dozvolim više ni dva tjedna sjedenja stalnog, a kamoli dva mjeseca.
U tom dijelu grada baš i nije neka ponuda. Mislim, ima fitness centara, ali meni nijedan nije Bog zna što.

Imaš Flexio na Vrbanima, Goky u Španskom, a otvoren je i neki kickboxing klub na Horvaćanskoj, Domsa.

Od teretana imaš ofc na samom Jarunu, Sport GM na Vrbanima (Lopatinečka), nekoliko njih na Veslačkoj koja ti nije jako daleko...
Gipsyqueen is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2010., 01:27   #1211
kaj nema na Jarunu i neki tae bo?

http://www.taebo.com.hr/
Old 14.09.2010., 12:36   #1212
Quote:
Gipsyqueen kaže: Pogledaj post
U tom dijelu grada baš i nije neka ponuda. Mislim, ima fitness centara, ali meni nijedan nije Bog zna što.

Imaš Flexio na Vrbanima, Goky u Španskom, a otvoren je i neki kickboxing klub na Horvaćanskoj, Domsa.

Od teretana imaš ofc na samom Jarunu, Sport GM na Vrbanima (Lopatinečka), nekoliko njih na Veslačkoj koja ti nije jako daleko...
Ma, ima jedan fitness centar blizu mog stana, ali radije ne bih nogom tamo kročila.

Quote:
Scissors. kaže: Pogledaj post
kaj nema na Jarunu i neki tae bo?

http://www.taebo.com.hr/
E hvala za ovo, taman bi mi to odgovaralo.
Valjda ću uskoro krenuti.

Odgovori s citatom
Old 15.09.2010., 19:47   #1213
Ej bok,ja zivim na Malesnici.
Nikad dosad nisam isla na nista niti pokusala vjezbat. Nisam bas sportski aktivna osoba,niti imam kondicije.
Sto biste mi za pocetak preporucili ? Zelim malo smrsavit,utegnut se i to bi bilo to,misici me ne privlace,zelim samo da sam cvrsta te da dobijem nekakvu kondiciju.
Ako mozete mi reci s cime da pocmem,puno,puno bi bila zahvalna!
Trinity Blood is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2010., 19:49   #1214
E da i taj sportski centar,da nije skup jer sam studentica
Preferiram da je oko Malesnice ili Crnomerca.
Falaaa
Trinity Blood is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2010., 14:44   #1215
teretana Fit by Lifefitness (Getro Novi Zagreb) nudi vam posebnu uslugu treninga u terminu 08 - 09 h.

pon sri pet - mješovito

ut čet (i prema potrebi subota) - samo za žene

pod nadzorom i uz savjete stručnih trenera Roberte i Zorana

express program za postizanje željene forme uz minimani gubitak vremena i novca (samo 200kn)

pojedinosti na PM
magjar07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2010., 09:36   #1216
ograničeno vrijeme?

Zna li itko od vas koji idete u teretane, kako oni na recepcijama znaju jesam li ja platio punu cijenu teretane ili samo do npr. 15 sati? Znači neke teretane nude da studenti smoju ostati do 15 ili u nekima do 17 sati. Znači li to da se ja u 15/17 sati trebam nacrtati na recepciji? Ili moram DOĆI do tog vremena i ostati koliko želim? Ako netko ima iskustva- ljute li se ti "recepcionari" ako se dođe u recimo 15:30? Hvala na odgovorima!
Old 17.09.2010., 11:16   #1217
Obično moraš doći do najkasnije 14.59, pa ostaneš koliko hoćeš.
TincH is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2010., 12:06   #1218
Quote:
beckerica kaže: Pogledaj post
Zna li itko od vas koji idete u teretane, kako oni na recepcijama znaju jesam li ja platio punu cijenu teretane ili samo do npr. 15 sati? Znači neke teretane nude da studenti smoju ostati do 15 ili u nekima do 17 sati. Znači li to da se ja u 15/17 sati trebam nacrtati na recepciji? Ili moram DOĆI do tog vremena i ostati koliko želim? Ako netko ima iskustva- ljute li se ti "recepcionari" ako se dođe u recimo 15:30? Hvala na odgovorima!
pa ako moraš negdi provuć karticu, javit će im na kompjuteru koju opciju imaš i da si došla izvan svog termina...

obično se treba doć najkasnije pola sata prije kraja tog termina, al da, možeš stat koliko god želiš
IcedEarth is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2010., 16:52   #1219
Quote:
beckerica kaže: Pogledaj post
Do 15 ili 17 sati moraš biti gotov sa treningom. Te opcije i jesu jeftinije zato što ne možeš doći kad hoćeš.
pipiduga is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2010., 16:53   #1220
Ne mora biti i nije tako u svim teretanama. U neke moraš ući do tog vremena a ostaneš do kad želiš.
Sheeva is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:34.