23.02.2009., 15:44
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Spitka kaže:
Upravo tako, samo smo se mi protiv tog projekta borili, i to vrlo žestoko, a vi radi ovog likujete i ne priznajete očito... 
|
Ajde malo pojasni kako ste se borili..baš me zanima?!  
|
|
|
23.02.2009., 15:46
|
|
RemoteControlProductions
Registracija: Mar 2005.
|
Quote:
Damirst kaže:
Nigdje nisam napisao da je Hajduk super igrao, ali je bio bolji taman onoliko koliko je potrebno za pobjedu. I za mene je utakmica bila totalna šeta, samo prekidi i rezanje igre, nikakva ljepota, daleko od onoga šta želim ! Ali realno, u dvije utakmice s Hajdukom NISTE IMALI NIJEDAN UDARAC U OKVIR...EJ...NIJEDAN ! ! ! Pa normalno da Hajduk igra protiv dinama srčano, borbeno, kad zna da takva igra prolazi jer imate pičkice u ekipi a ne muškarce, igračine !
P.S. Umjesto da sada tražite alibi u sudcima, neregularnim uvjetima i ostalim glupostima, bolje da tražite ostavku maminja i ostalih koji su krivi za takvo stanje u vašem klubu!
|
Opet ti govorim, ono što smo gledali nije borbenost niti srčanost, već sirova agresija koja je terbala biti zaustavljena na vrijeme. Sudac je dopuštao iživljavanje na igračima Dinama i zajebao je cijelu utakmicu. Da se pokazao crveni karton ranije u drugačije bi sad krenulo....
Možeš li zamisliti takvu "srčanu" igru Hajduka negdje u Njemačkoj ili Engleskoj. Pa sudac bi prekinuo utakmicu nakon 15 minuta!
Ja čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Dinamo nije ništa pokazao. Ali zanima me kakav bi rezultat bio da se nije igrao boks već nogomet...
|
|
|
23.02.2009., 15:47
|
|
Pacijent
|
Quote:
Damirst kaže:
Ajde malo pojasni kako ste se borili..baš me zanima?!  
|

|
|
|
23.02.2009., 15:48
|
|
buntovnik s razlogom
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Randall Flagg kaže:
Možeš li zamisliti takvu "srčanu" igru Hajduka negdje u Njemačkoj
|
jesi naša ligu za usporedit   
|
|
23.02.2009., 15:50
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2008.
|
Je, zestoko ste se borili, zjapile su prazne tribine na tekmama Croatie protiv, ne znam, Atletica ili NewCastlea.
Molim bez kenjaze, jedino za sto (a protiv cega) ste se vi borili je ime kluba. Sve ostalo vam je savrseno odgovaralo, bez Tudjmanove podske nebi vi vidjeli LP nikada.
|
|
|
23.02.2009., 15:51
|
|
Professional facepalmer
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
Randall Flagg kaže:
Opet ti govorim, ono što smo gledali nije borbenost niti srčanost, već sirova agresija koja je terbala biti zaustavljena na vrijeme. Sudac je dopuštao iživljavanje na igračima Dinama i zajebao je cijelu utakmicu. Da se pokazao crveni karton ranije u drugačije bi sad krenulo....
Možeš li zamisliti takvu "srčanu" igru Hajduka negdje u Njemačkoj ili Engleskoj. Pa sudac bi prekinuo utakmicu nakon 15 minuta!
Ja čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Dinamo nije ništa pokazao. Ali zanima me kakav bi rezultat bio da se nije igrao boks već nogomet...
|
Zato nam klupski nogomet tako visoko i kotira u Europi. Ali dobro sada, nije ni vani bolje. Sjetimo se samo Eduarda i Taylora i koliko su dugo izbivali iz nogometa  . Vjerojatno bi i Buljat dobio Crveni da je Manđi pukla noga 
|
23.02.2009., 15:55
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Spitka kaže:
|
I to je tvoj odgovor na to kako ste se borili???
Ako unaprijed ne znaš šta napisati ako ti netko postavi određeno pitanje, pazi onda šta pišeš!! 
|
|
|
23.02.2009., 16:00
|
|
ن
Registracija: Sep 2004.
|
Quote:
B52 kaže:
|
Grgić i Štimac, neprocjenjivo. Ali to je "južnjačka krv", "atmosfera", a gore u Zagrebu je to isto "huliganizam".
Jednako kako bi se tema cijelog pretjerivanja jučer na Poljudu mogla strpati i pod "navijači" - tako spada i u "nogomet", jer je zbog tisuća tih ispada stradao na kraju i nogomet na jučerašnjoj antitekmi.
Bilo gdje u inozemstvu bi se tekma prekinula nakon što navijači dva puta istu na praktično pola sata prekinu (tučnjava s policijom na tribini je mila majka prema tom maltretiranju običnog gledatelja tekme, jer i ono majmunsko posipanje papirima je za mene huliganizam, baš kao i djetinjasto ponašanje gay kokotića Ros(s)e). Kao i nakon što se ne vidi lopta, a pride se još trebalo podijeliti barem pola tuceta izravnih crvenih kartona. Igrači su naravno, kolateralne žrtve te majmunarije od "veličanstvene atmosfere" jer osim što je sve na rubu incidenta i relgularnosti, ostaju nezagrijani, a obzirom da svaki puta moraju počinjati iz početka, svaki sustav igre se raspada. Na takvoj tekmi je publici, a bogme i igračima nogomet sporedna stvar, hoćeš ili nećeš.
hajduk je zaslužio pobjedu, ali je to bila antitekma, a ako hoćete - i antiatmosfera. Popišam se na sve te oduševljenike atmosferom koji očito u stvarnom životu nemaju razloga za veselje, kad im kaos bez pravila puni dušu. A ne ono zbog čega su navodno došli a ja se navodno nadao, gledati dobar nogomet.
|
|
|
23.02.2009., 16:04
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
mate mišo kaže:
Slažući jučer uoči utakmice pet razloga zbog kojih će Hajduk slaviti u derbiju, na drugo mjesto stavio sam činjenicu da u bijelom dresu ove sezone igra velika većina igrača poniklih u Hajduku ili okolnim mjestima koji mu "gravitiraju". Jutro nakon velikog splitskog spektakla, dojam da je upravo taj podatak bio presudni jezičac na vagi dodatno je pojačan..
Jučer je od 14 Hajdukovaca koji su trčali po travnjaku, njih 12 ili poniklo u Hajdukovoj školi ili u gradovima iz regije koja "strepi kad igra Hajduk". S druge strane, u Dinamovom dresu glavne su uloge bile podijeljene igračima koji su "svetost modrog dresa" upoznali tek kad im je na račun stigla pozamašna svota "konvertibilnih argumentata".
.
|
inače dobar članak, ali ovo je neopisiiva glupost.
U Dinamovoj momčadi su trenutno iz inamove škole Tomečak, Barbarić, Lovren, Badelj, Butina, Lončarić, Kelava, Bišćan, Šokota i Tomić
Ako su išli brojati igrače Hajduka koji su kao od rođenja hajdukovci, onda mogu pribrojit i Sivonjića, Mandžukića i osobito Vrdoljaka kao igrače koji navijaju za Dinamo od rođenja.
Čemu izmišljat razloge da ispadne kao dobar članak?
|
|
|
23.02.2009., 16:04
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Randall Flagg kaže:
|
O kojem iživljavanju govoriš???
Mislim da sve ovo nema smisla, jer očito da teško prihvačate činjenicu da smo bolji od vas (to smo dokazali u zadnje dvije međusobne utakmice), i sada spominjete sudce i ostale gluposti!
P.S. Hvala na čestitci na zasluženoj pobjedi ! 
|
|
|
23.02.2009., 16:05
|
|
Bečka škola
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Damirst kaže:
I to je tvoj odgovor na to kako ste se borili???
Ako unaprijed ne znaš šta napisati ako ti netko postavi određeno pitanje, pazi onda šta pišeš!! 
|
Jesi čuo za Domovinski rat, koncert thompsona na trgu, partizanski pokret...? To su stvari za koje svi znaju, pa tako i za borbu protiv HDZ-ovog režima. Mi smo vječno imali jedan te isti "problem", a to je da se nismo znali prodati.
Usput, molim da nitko ne napiše da ja borbu protiv hdz-a uspoređujem s Domovinskim ratom jer je to primejr stvari za koju svi znaju.
No uz to sve:
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...,23,,153339.jl
Kao kaj sam rekao, lijepo će se to po malo derat po zaltnoj sredini, zabranu će dobiti igrač koji je u 6 mjeseci odigrao 15 minuta, a onaj koji je odigrao skoro sve utakmice i isto tako držao baklju neće dobiti, izlika postoji, ili kako bi se reklo - vuk sit, ovce na broju.
|
23.02.2009., 16:06
|
|
Pacijent
|
Quote:
Crni_Bombarder kaže:
Je, zestoko ste se borili, zjapile su prazne tribine na tekmama Croatie protiv, ne znam, Atletica ili NewCastlea.
Molim bez kenjaze, jedino za sto (a protiv cega) ste se vi borili je ime kluba. Sve ostalo vam je savrseno odgovaralo, bez Tudjmanove podske nebi vi vidjeli LP nikada.
|
Na Newcastleu, ManU i Athleticu će ti se uvijek moć skupit pun stadion, napunit će ga ljudi koje boli briga za svoj klub i zanima ih isključivo atraktivan protivnik...
Recimo 1999. kada je Rijeci pod sumnjivim okolnostima vjerojatno maznuto prvenstvo u Maksimiru na proslavi prvaka bilo je 1000 ljudi. Derbi s Hajdukom iste sezone je bojkotiran od strane BBB... ITD...
Možeš li ti poput mene preko usta prevalit da je jučerašnji penal okrenuo tekmu i da je bio krajnje sumnjiv? Je li moguće zamisliti da Torcida bojkotira derbi jer im je klub postao ekspozitura vladajuće elite?
Ime je bilo bitan faktor, ali u Zagrebu baš nitko nije bio presretan favoriziranjem Dinama. Isto tako, Hajduk tim favoriziranjem nije izgubio gotovo ništa, sumnjiva je ona titula koja je izmakla Rijeci i finala kupa s Varteksom i Zagrebom. 
|
|
|
23.02.2009., 16:09
|
|
Bečka škola
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Damirst kaže:
O kojem iživljavanju govoriš???
Mislim da sve ovo nema smisla, jer očito da teško prihvačate činjenicu da smo bolji od vas (to smo dokazali u zadnje dvije međusobne utakmice), i sada spominjete sudce i ostale gluposti!
P.S. Hvala na čestitci na zasluženoj pobjedi ! 
|
Teško prihvaćamo činjenicu da se tako svjesno i realno potkrada Dinamo u utakmici koja uvelike odlučuje o naslovu prvaka. Nitko ne kaže da je Dinamo bio dobar, ja isto velim - dinamo je odigrao katastrofalno i Hajduk je zaslužio pobjedu, no ne na način na koji je do nje došao, a to je bila konstantna i sustavna krađa Dinama do drugog hajdukovog gola i odigravanje utakmice unatoč neregularnosti i sramoćenju suca koji je rekao da će derbi biti na europskoj razini. A suđenje je bilo na razini europske bjelorusije.
|
23.02.2009., 16:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
samo da pitam di je sanader za hajduk u zadnje 3 godine? 
|
23.02.2009., 16:10
|
|
Držim bocu oči mi krvave!
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
Spitka kaže:
Na Newcastleu, ManU i Athleticu će ti se uvijek moć skupit pun stadion, napunit će ga ljudi koje boli briga za svoj klub i zanima ih isključivo atraktivan protivnik...
Recimo 1999. kada je Rijeci pod sumnjivim okolnostima vjerojatno maznuto prvenstvo u Maksimiru na proslavi prvaka bilo je 1000 ljudi. Derbi s Hajdukom iste sezone je bojkotiran od strane BBB... ITD...
Možeš li ti poput mene preko usta prevalit da je jučerašnji penal okrenuo tekmu i da je bio krajnje sumnjiv? Je li moguće zamisliti da Torcida bojkotira derbi jer im je klub postao ekspozitura vladajuće elite?
Ime je bilo bitan faktor, ali u Zagrebu baš nitko nije bio presretan favoriziranjem Dinama. Isto tako, Hajduk tim favoriziranjem nije izgubio gotovo ništa, sumnjiva je ona titula koja je izmakla Rijeci i finala kupa s Varteksom i Zagrebom. 
|
Onda pogledaj još jednom snimku Croatia-Hajduk, 1999 (1:1) pa ćeš vidjeti kako se bezočno krade cijelu utakmicu. Ovo jučer nije uopće vrijedno spomena.
|
|
|
23.02.2009., 16:11
|
|
U samoizolaciji
|
Štanceru..ajde ti polako štancaj karte za idući derbi!
P.S. Možda te pozovemo da i ti budeš jedan od onih koji će bacati papire s krova stadiona. 
|
|
|
23.02.2009., 16:12
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
Grupa Queen kaže:
Pa nista osim 2 Lige prvaka i 3 puta u skupinama Kupa UEFA i jos jednom do 3 kola Kupa UEFA. Sezona u Europi vrlo cesto potraje 10-ak utakmica i vise.
Je li Hajduk u 15 godina prosao ijedno kolo u Europi, a da nije pretkolo protiv nekog patuljka?
Ajde, bit cu matematicki korektan pa vam ubrojati i onu Ligu prvaka nakon koje krece provalija.
Da, Dinamo je vec dugo vremena pojam igre za Hajduk i zato je osvojio vise prvenstava Hrvatske, Kupova Hrvatske i ima bolje i ucestalije nastupe u Europi. I posljednjih godina je stvorio veliki broj reprezentativaca koji su se prodali u jako dobre klubove. A dio razloga za to se skriva u cinjenici da se onakva klaonica na terenu kao jucer ne moze organizirati na duze staze.
Ali u pravu si, derbi je vazno dobiti.
|
Da se bar oko nečeg složimo
Ma koji dugo vrimena pojam za Hajduk?
Prika,finale kupa,Hajduk dobiva protiv Zagreba i prekid u 88. min.,torcida oće uletit na stadion!
Istiralo nas je suzavcen sa sjevera šta nismo mogli trpit da za Hajduk svira
dva nepostojeća penala!!!
Šta je Franjo Tuđman (a je bia svestran) i prije početka sezone skroija
da će Hajduku kup a Dinamu prvenstvo iako ni jedan ni drugi klub nisu
to zaslužili!!!
Ti o tin godinama pričaš? A nema o kojin drugo i te godine zaboravi
kad je Dinamu namišteno od igrača,sudaca do prvenstava.
Godine stvaranja velikog kluba Croatije
Sad su druga vrimena,nema toliko namištaljki i kupovine
i dva naj jača hrvatska kluba mogu tuć jedan drugoga,
izrazitog favorita nema,Hajduk malo jači,
a ne ka u godinama o kojin ti pričaš. 
|
|
|
23.02.2009., 16:19
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Lihtenfalner kaže:
Teško prihvaćamo činjenicu da se tako svjesno i realno potkrada Dinamo u utakmici koja uvelike odlučuje o naslovu prvaka. Nitko ne kaže da je Dinamo bio dobar, ja isto velim - dinamo je odigrao katastrofalno i Hajduk je zaslužio pobjedu, no ne na način na koji je do nje došao, a to je bila konstantna i sustavna krađa Dinama do drugog hajdukovog gola i odigravanje utakmice unatoč neregularnosti i sramoćenju suca koji je rekao da će derbi biti na europskoj razini. A suđenje je bilo na razini europske bjelorusije.
|
Sorry, ali mislim da stvarno pretjerujete s tim potkradanjem i ostalim glupostima !
Negdje sam pročitao komentar jednog dinamovca da je gore bacanje papira i prekid utakmice od napada vaših divljaka na policiju i bacanje baklje na tribinu gdje su bili ljudi s djecom.
Za mene to nije gore, ali nemamo svi ista mjerila. Osobno, ja bi ispraznio tribinu na kojoj su bili vaši divljaci(ali ih pretgodno dobro natamburao da upamte taj dan) i tek onda nastavio utakmicu. Papiri su bili dio koreografije (koja je dobrodošla na svakoj velikoj utakmici), ali šta sad ako se malo izmaklo kontroli, ništa strašno.
Isto sam čitao da je i to sada problem, šta je utakmica kasnila zbog toga. 
Možda sutra budi krivi svemirci ili Bob graditelj?!   
|
|
|
23.02.2009., 16:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
Damirst kaže:
Za mene to nije gore, ali nemamo svi ista mjerila. Osobno, ja bi ispraznio tribinu na kojoj su bili vaši divljaci(ali ih pretgodno dobro natamburao da upamte taj dan) i tek onda nastavio utakmicu. Papiri su bili dio koreografije (koja je dobrodošla na svakoj velikoj utakmici), ali šta sad ako se malo izmaklo kontroli, ništa strašno.
Isto sam čitao da je i to sada problem, šta je utakmica kasnila zbog toga. 
Možda sutra budi krivi svemirci ili Bob graditelj?!   
|
Znači, a tribinu zbog koje je bio prekid od 6 minuta(često je bio i više) po 20 puta na Poljudu se ne bi onda trebala isprazniti
I ovo za papire ne treba komentirati, o tome dal je to svjesno ili nesvjesno napravljeno se najbolje vidlo kad se nastavilo bacati papire i nakon što se počelo micat ih.
Ti papiri su isto valjda slučajno izmakli kontroli kao i one lopte na dvoranskom, nije bilo namjerno 
|
|
|
23.02.2009., 16:28
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2007.
|
Da igrači Dinama nemaju kvalitetu i dobru tehniku već mi je odavno poznato, međutim ono što boli prosječnog navijača Dinama tj. mene je što više hrabrosti, odlučnosti i srca ima puž golać nego sve primadone u plavom dresu jučer.
Hajdukovci su jučer dobili na snagu i prljavost. Nakon onog krvničkog starta u 1. jebenoj minuti bilo je potpuno jasno kako će se ta utakmica razvijati odnosno da od nogometa kao igre neće biti ništa.
Nakon zločina bez kazne u prvom sljedećem duelu trebalo je otkinuti nogu npr. Kaliniću. Umjesto toga pičke su spustile glavu i završile onako kako obično završe . Dakle, dobili su batina, pokradeni su i poraženi. 
Osim toga zanimljive su dvije činjenice.
1. trebalo bi naći podatak o maksimalnom broju penala u sezoni za jednu momčad  
2. hajdukovci kao kakvi pravednici i veliki karakteri sada traže da se prestane kukati o zloj sudbi u liku riječkog zločinca. Valjda misle da imaju ekskluzivno pravo na glumatanje o žrtvama raznih urota i krađa. Dovoljno se samo sjetiti ludog brke Vulića koji je slovio kao jedan od umjerenijih koji nikada ne priča o sucima. 
I na kraju čestitam hajdukovcima na zasluženoj pobijedi. 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:32.
|
|
|
|