Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.10.2010., 18:32   #1221
Quote:
DEFENSE kaže: Pogledaj post
To je vaš problem, slab interes a Mladost je naučila kupovati igraće sa strane i kao da je bitno da li u reprezentaciji ima koji rođeni zagrebčanin, ne znam je li bio itko i iz Splita.
bio sam na bazenu na savi nakon prvenstva (onom dijelu za javnost) sa frendom. djeca tamburaju ko luda. lopta veća od njih al oni piče.
Al isti taj put sam doživio nešto zbog čeg me ne čudi da nam je vaterpolo u banani. Ja i frend plivali (za što smo i kupili kartu) i vidim deca imaju trening, njih 20, lopti 40, i pomislim si ja, možda bi mogli pitat da se malo dodajemo s loptom jednom, da vidimo kak je to. Odem ja do njihovog trenera (koji btw sjedi na stolici i gleda ih, te im svakih 5 min kaže da promijene vježbu) i pitam ga jel bi nam mogli na 10 min posudit loptu da se na dijelu za građanstvo malo dodajemo. Lik me je izvrijeđo ko da sam mu ubio psa, a ne pito za loptu. s takvim pristupom će sigurno učinit vaterpolo popularnijim

BTW u dijelu bazena za građanstvo tad nije bilo apsolutno nikog osim mene i frenda
Sahta is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2010., 00:46   #1222
Quote:
Sahta kaže: Pogledaj post
bio sam na bazenu na savi nakon prvenstva (onom dijelu za javnost) sa frendom. djeca tamburaju ko luda. lopta veća od njih al oni piče.
Al isti taj put sam doživio nešto zbog čeg me ne čudi da nam je vaterpolo u banani. Ja i frend plivali (za što smo i kupili kartu) i vidim deca imaju trening, njih 20, lopti 40, i pomislim si ja, možda bi mogli pitat da se malo dodajemo s loptom jednom, da vidimo kak je to. Odem ja do njihovog trenera (koji btw sjedi na stolici i gleda ih, te im svakih 5 min kaže da promijene vježbu) i pitam ga jel bi nam mogli na 10 min posudit loptu da se na dijelu za građanstvo malo dodajemo. Lik me je izvrijeđo ko da sam mu ubio psa, a ne pito za loptu. s takvim pristupom će sigurno učinit vaterpolo popularnijim

BTW u dijelu bazena za građanstvo tad nije bilo apsolutno nikog osim mene i frenda
Ako je to tako, onda to je neozbiljno čista dječja igra a ne trening jer se od malena u vaterpolu s djecom već pomalo ozbiljno radi na nekim stvarima.
Odgovori s citatom
Old 13.10.2010., 10:48   #1223
Quote:
Ako je to tako, onda to je neozbiljno čista dječja igra a ne trening jer se od malena u vaterpolu s djecom već pomalo ozbiljno radi na nekim stvarima.
trener ima majicu žabaca
Sahta is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2010., 11:49   #1224
to što vam je taj trener tako odbrusio nije uredu,ali zamisli što bi ti neki trener dinama reko da dođeš na maksimir dok djeca treniraju da se ti i prijatelj malo dodajete sa strane s loptom.

evo u SN izašo podatak da cijela prva ekipa jadrana mjesečno dobija 50 000 kn (znači oko 3.500 po glavi u prosjeku), to je realnost vaterpola
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2010., 12:40   #1225
Quote:
abedi kaže: Pogledaj post
to što vam je taj trener tako odbrusio nije uredu,ali zamisli što bi ti neki trener dinama reko da dođeš na maksimir dok djeca treniraju da se ti i prijatelj malo dodajete sa strane s loptom.

evo u SN izašo podatak da cijela prva ekipa jadrana mjesečno dobija 50 000 kn (znači oko 3.500 po glavi u prosjeku), to je realnost vaterpola
nogomet je sport koji je dosta popularan i ne treba mu još popularnosti. da meni neka djeca dođu na rukometni trening i pristojno pitaju dal se mogu dodavat lagano s jednom loptom na tribinama bez razmišljanja bi im dopustio
Sahta is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2010., 14:24   #1226
Quote:
To je vaš problem, slab interes a Mladost je naučila kupovati igraće sa strane i kao da je bitno da li u reprezentaciji ima koji rođeni zagrebčanin, ne znam je li bio itko i iz Splita.
buljubašić, muslim, pavić... ne znam je li još koji

post ti je
boli tebe kurac što madžarska mora nema...
jujica is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2010., 23:26   #1227
slažem se sahta, i ja bi tako postupio, samo sam htio reć da u drugim sportovima dok neko trenira nema sa strane građanstva, pa ni u rukometu. i to dosta govori o statusu vaterpola.

jujica, buljo nije iz splita nego iz makarske. inače bilo je:
7 dubrovčana
2 riječanina
2 splićanina
1 makaranin
1 puljanin
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 00:54   #1228
izvještaj sa skupštine HVS-a, s obzirom na opširnost podjeljen je u nekoliko nastavaka... evo prvog dijela: link
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 02:35   #1229
Quote:
Sahta kaže: Pogledaj post
trener ima majicu žabaca
E to je najbitnije
Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 02:37   #1230
Quote:
abedi kaže: Pogledaj post
slažem se sahta, i ja bi tako postupio, samo sam htio reć da u drugim sportovima dok neko trenira nema sa strane građanstva, pa ni u rukometu. i to dosta govori o statusu vaterpola.

jujica, buljo nije iz splita nego iz makarske. inače bilo je:
7 dubrovčana
2 riječanina
2 splićanina
1 makaranin
1 puljanin
Hvala na informacijama
Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 02:40   #1231
Quote:
jujica kaže: Pogledaj post
buljubašić, muslim, pavić... ne znam je li još koji

post ti je
boli tebe kurac što madžarska mora nema...
Što tebe mući, jel ti ikako mogu pomoći?
Odgovori s citatom
Old 16.10.2010., 15:04   #1232
počinje jadranska liga, bit će zanimljivih utakmica ove sezone s obzirom na 6 manje više podjednakih ekipa. najava
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.10.2010., 23:22   #1233
razgovor s dobudom: http://www.dance.hr/gostujuce-kolumn...ad-zabole.html
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2010., 23:52   #1234
jadran hn - jug u 19:00 izravno na htv-u, najava cijelog 2. kola na linku
abedi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2010., 20:18   #1235
8:8
Uzvišeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2010., 13:43   #1236
Vaterpolska Euroliga, sezona 2010/11:

skupina A: Jadran Herceg-Novi, Vasas, Szeged, Primorac

skupina B: Pro Recco, Budva, Spartak Volgograd, Vojvodina

skupina C: Partizan, Olympiacos, Mladost, Barcelona

skupina D: Jug, Barceloneta, Primorje, Eger

Sve u svemu los zdrijeb za hrvatske klubove
Vuvuzela is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2010., 23:20   #1237
Quote:
Vuvuzela kaže: Pogledaj post
Vaterpolska Euroliga, sezona 2010/11:

skupina A: Jadran Herceg-Novi, Vasas, Szeged, Primorac

skupina B: Pro Recco, Budva, Spartak Volgograd, Vojvodina

skupina C: Partizan, Olympiacos, Mladost, Barcelona

skupina D: Jug, Barceloneta, Primorje, Eger

Sve u svemu los zdrijeb za hrvatske klubove
A

* Jadran HN
* Vasas
* Primorac
* Szeged

B

* Pro Recco
* Budva
* Spartak VG
* Vojvodina

C

* Mladost
* Partizan
* Olympiacos
* Barcelona

D

* Jug
* Primorje
* Eger
* Barceloneta
Uzvišeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2010., 14:44   #1238
Zasto los zdrijeb?
krpo is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2010., 15:13   #1239
prvenstveno zato kaj su 2 hrvatska kluba zajedno u skupini!
Vuvuzela is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2010., 15:31   #1240
zaboravljaš da su oba ta kluba veliki favoriti u toj skupini, a jednoga će suci maziti i paziti zbog utjecaja gazdi
cave troll is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:46.