Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Blisko politici

Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.02.2015., 16:17   #1221
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
Slažem se. Treba osuditi sve. I titoizam i ustaštvo.
ustaštvo je osuđeno milion puta. s titoizmom je već druga priča. ne bi bilo loše da se o tom disbalansu konačno povede malo računa.
antifan is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 17:44   #1222
Quote:
West End Blues kaže: Pogledaj post
Ne znam kako netko može imati ljudskog obraza braniti kukasti križ drugim totalitarizmom. Koga briga što imaju drugi, tema je Bujanec.
Ni Mesić, ni Puhovski, ni Thompson, ni Hitler.
A mi zaista imamo vrlo utjecajnog novinara koji se kao mladić snimao s nečim krajnje neprimjerenim. Nadam se da će to gledatelji prepoznati, ali čisto sumnjam. Jer obrambeni mehanizam gledatelja tjera ih na relativizaciju raznim paralelama s propustima koje vide kod svojih ideoloških protivnika.
E ne možemo tako, da komunisti danas glume humaniste i vade drugima kosture iz ormara, a njima ništa?
PCN is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 17:48   #1223
Quote:
antifan kaže: Pogledaj post
ustaštvo je osuđeno milion puta. s titoizmom je već druga priča. ne bi bilo loše da se o tom disbalansu konačno povede malo računa.
Nema nikakvog balansa, ovo je komunistička hajka i ništa drugo, vidjeli smo svi ko je bio u prosvjedu protiv šatora. I sad bi ja kao normalan čovjek i domoljub trebao stati na stranu Babića i Radmana, dvojice notornih komunjara zato jer je bujanec nosio kukasti križ prije 20 godina kao mulac.
PCN is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 18:14   #1224
Quote:
nikakvih pritužbi nemam na njegove emisije, samo pohvale. žalosna je činjenica da jedan redikul, koji evidentno ima problema i sa drogom, pravi objektivno najbolju političku emisiju u hrvatskoj.

grijesi ili bolje rečeno budalaštine iz prošlosti dotičnog me ne zanimaju.
Slažem se s logikom, ali Bujica sigurno nije najbolja politička emisija. Emisija u kojoj se Šešeljevo trabunjanje prihvaća kao ozbiljno (samo zato jer ne ide u prilog drugom političkom protivniku) nikako ne može biti takva.

Bujanec je desna verzija Stankovića, ali manje kvalitetna i primitivnija.
Jedina prednost mu je u tome što otvara teme koje inače gledateljima nisu dostupne, nešto što Stanković više ne uspijeva (vjerojatno zbog svog dugog staža).

Što se tiče nedavnog prosvjeda, bilo bi dobro da se ta priča ne pretvori u priču o ustašama i partizanima.
Tragikomično je gledati Bujanca kako vrijeđa svog kolegu novinara i onemogućava mu rad i to sve pola metra od Klemma koji u kameru priča da s njihove strane nema mržnje.
whitestone is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 18:26   #1225
Quote:
whitestone kaže: Pogledaj post
...
Jedina prednost mu je u tome što otvara teme koje inače gledateljima nisu dostupne, nešto što Stanković više ne uspijeva (vjerojatno zbog svog dugog staža)...
pa u tom i jest poanta! pogotovo u ovo vrijeme gotovo pa totalne kontrole mainstream medija. jebe se meni šta bujanec priča. u svojim najboljim emisijama on praktično i ne progovara. bujica se gleda zbog gostiju, koji su, iz tko zna kojih razloga, kod njega spremni izreć ono što na hrt-u nikad ne bi.

a što se tiče stankovića, nikad se ja zbog njegovih emisija ne bi zajebavao s jubituom.
antifan is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 18:50   #1226
Quote:
pa u tom i jest poanta! pogotovo u ovo vrijeme gotovo pa totalne kontrole mainstream medija. jebe se meni šta bujanec priča. u svojim najboljim emisijama on praktično i ne progovara. bujica se gleda zbog gostiju, koji su, iz tko zna kojih razloga, kod njega spremni izreć ono što na hrt-u nikad ne bi.

a što se tiče stankovića, nikad se ja zbog njegovih emisija ne bi zajebavao s jubituom.
Problem kod njega i Stankovića je to očajno vođenje emisije. Bujanec neprestano pokušava ubaciti svoju misao u usta svoga gosta, a Stanković drvi po nekoj bezveznoj temi 20min i vrti se u krug.
I ne sviđa mi se to forsiranje prostatluka, kad je Matić govorio o svom spolovilu ovaj mu pušta "mlohavu čunu" umjesto da samo prenese tu izjavu koja je dosta sama za sebe, reportaža o Butkoviću iz zahoda?? Slike Gojanice sa oznakom 16+??
Žao mi je što jednostavno ne želi raditi na sebi i svojoj emisiji, a kao što sam rekao ima izvrsne goste.

Ovo boldano je ključ, kada pusti gosta da priča tad je najbolji.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 18:58   #1227
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Problem kod njega i Stankovića je to očajno vođenje emisije. Bujanec neprestano pokušava ubaciti svoju misao u usta svoga gosta, a Stanković drvi po nekoj bezveznoj temi 20min i vrti se u krug.
I ne sviđa mi se to forsiranje prostatluka, kad je Matić govorio o svom spolovilu ovaj mu pušta "mlohavu čunu" umjesto da samo prenese tu izjavu koja je dosta sama za sebe, reportaža o Butkoviću iz zahoda?? Slike Gojanice sa oznakom 16+??
Žao mi je što jednostavno ne želi raditi na sebi i svojoj emisiji, a kao što sam rekao ima izvrsne goste.

sve stoji. budaletina, što se može.
antifan is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 19:18   #1228
Quote:

On može pozvati skoro svakoga u emisiju i skoro svako će mu doći, sviđa mi se to šta pušta svojim gostima da pričaju, a ne kao Stanković svako malo upada u riječ, može misliti o njemu ko god šta hoće, ali Bujica je jedina slobodna emisija koja nije pod kontrolom režima. Ovo indexovo komunističko licemjerno vađenje kostura iz ormara me ni najmanje ne interesira niti mi išta predstavlja to šta je opsovao novinara indexa ili šta se prije 20 godina slikao sa svastikom. Slikavao se Nikolić sa kokardom i četnički je vojvoda pa svi ovi koji napadaju Bujanca jedva čekaju da nam dođe u posjetu i trče za Vučićem ko pudlice.
PCN is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 19:34   #1229
Quote:
PCN kaže: Pogledaj post
On može pozvati skoro svakoga u emisiju i skoro svako će mu doći, sviđa mi se to šta pušta svojim gostima da pričaju, a ne kao Stanković svako malo upada u riječ, može misliti o njemu ko god šta hoće, ali Bujica je jedina slobodna emisija koja nije pod kontrolom režima. Ovo indexovo komunističko licemjerno vađenje kostura iz ormara me ni najmanje ne interesira niti mi išta predstavlja to šta je opsovao novinara indexa ili šta se prije 20 godina slikao sa svastikom. Slikavao se Nikolić sa kokardom i četnički je vojvoda pa svi ovi koji napadaju Bujanca jedva čekaju da nam dođe u posjetu i trče za Vučićem ko pudlice.
Dolaze zato što je on nažalost jedina alternativa jednoumlju koje vlada u hrvatskim medijima, imaš i emisiju Ozane Bašić koja isto ne podliježe mainstreamu ali nije toliko praćena i nema goste tog profila često.

Bujanec nažalost često ima pre navijačke emisije i prevulgarne, da je ozbiljniji imale bi i veću težinu.
To što je zvao Šešelja i ova uniforma to su gluposti, kada mogu raditi jedan Obrad Kosovac ili Radman koji su radili daleko više nego se samo "slikali", a ti ljudi su doista sramota.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 19:48   #1230
Quote:
Dolaze zato što je on nažalost jedina alternativa jednoumlju koje vlada u hrvatskim medijima, imaš i emisiju Ozane Bašić koja isto ne podliježe mainstreamu ali nije toliko praćena i nema goste tog profila često.

Bujanec nažalost često ima pre navijačke emisije i prevulgarne, da je ozbiljniji imale bi i veću težinu.
To što je zvao Šešelja i ova uniforma to su gluposti, kada mogu raditi jedan Obrad Kosovac ili Radman koji su radili daleko više nego se samo "slikali", a ti ljudi su doista sramota.
Sve to stoji, ali ovo podebljano je daleko najvažnije, alternativa komunističkom jednoumlju.
PCN is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 22:45   #1231
Quote:
E ne možemo tako, da komunisti danas glume humaniste i vade drugima kosture iz ormara, a njima ništa?
A zašto bi komunisti trebali predstavljati model kvalitetnog ponašanja? Što mene briga što oni rade, zanima me Bujanec, a on, eto, pokušava srušiti sve rekorde nepristojnosti
Old 22.02.2015., 23:00   #1232
Quote:
West End Blues kaže: Pogledaj post
A zašto bi komunisti trebali predstavljati model kvalitetnog ponašanja? Što mene briga što oni rade, zanima me Bujanec, a on, eto, pokušava srušiti sve rekorde nepristojnosti
Šta mene briga šta Bujanec radi, zanimaju me oni, utjecajniji su od njega i drže sve medije.
PCN is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2015., 23:03   #1233
Quote:
Šta mene briga šta Bujanec radi, zanimaju me oni, utjecajniji su od njega i drže sve medije.
Ovo je tema o Velimiru Bujancu i na njoj se očekuje da raspravljamo o njemu, a u sklopu toga i o njegovim svakodnevnim ispadima.
Old 23.02.2015., 00:39   #1234
Quote:
usmcfidelis kaže: Pogledaj post
Što nije ovaj veliki rvat jučer na prosvjedu imao jaknu s talijanskom zastavom na rukavu? kakva sprdoba od lika
Je.
Nekakva replika letačke Aeronautica Militare Italiana jakne i to njihove akrobatske skupine Frecce Tricolori (zakrpa na lijevoj strani prsa).
Vidi se da voli sve što je domaće
Jbg,dečko je macho,pogotovo kada je okružen sa nekoliko stotina bivših,stvarnih boraca,brije da je pilot,i to akrobatski,i tako to

Inače,Bujanec je baš pravi prototip nacista.
Vitak,visok,plav i pametan
Odgovori s citatom
Old 23.02.2015., 00:42   #1235
Quote:
Chempres kaže: Pogledaj post
Je.
Nekakva replika letačke Aeronautica Militare Italiana jakne i to njihove akrobatske skupine Frecce Tricolori (zakrpa na lijevoj strani prsa).
Vidi se da voli sve što je domaće
Jbg,dečko je macho,pogotovo kada je okružen sa nekoliko stotina bivših,stvarnih boraca,brije da je pilot,i to akrobatski,i tako to

Gledao sam emisiju kad je nabavio talijansku jaknu (valjda je to ta ista) bila je priča o namještanju remonta migova i htio je staviti našu jaknu no pošto se u Hrvatskoj ne može kupiti takva jakna uzeo je tu talijansku, zašto je još sad nosi ne znam.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2015., 00:48   #1236
Najbolja mi je njegova izjava kako je "ljubav kupovao kokainom".
Valjda ga je bilo sram reći da ne može naći nijednu za besplatni seks pa je umjesto seks rekao kokain.
Old 23.02.2015., 08:34   #1237
Ne znam po čemu je po nekima Aco S Bujanecov antipod na levici kad je očito da je to omiljeni mu Matija Babić. Obojica su vulgarni, ekstremni u stavovima, bahati i nepristojni prema neistomišljenicima, a ne bi me čudilo ni da su skupa išli prostitutkama. Baš su si slika i prilika, samo svaki na drugom ekstremu političkog spektra.

Al Bujica ima moju podršku dok god je ovakav medijski nesrazmjer u korist naše vrle levice.
GojkoVelicanstv is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2015., 08:48   #1238
Quote:
MihaOfficial kaže: Pogledaj post
http://www.index.hr/vijesti/clanak/o...la/802940.aspx

kakav kralje je ovaj bujanec, podrska do stropa
Lijepa uniforma, vitak stas, lijepe zastave - čovjek na svom mjestu. Sigurno bolje izgleda od nekog "antifašiste". A i pokazuje da želi red, rad i stegu - a ne jugoslavenski lopovluk, kurvarluk, laži i manipulacije........
Old 23.02.2015., 10:39   #1239
Quote:
Da, baš je slobodna, plaćena od strane Biloša i SDP-HDZ koalicije u Osijeku. Tragikomično je kada sugovornicima u nekim nevezanim temama za grad Osijek uspije prekinuti i ubaciti opasku kontra Glavaša i HDSSB-a, pa bilo to makar skidanje zasluga za koji kilometar nogostupa u gradu.

Paradoksalno, i njega i hadesesbeovce svi će strpati na istu političku stranu.

Quote:
Chempres kaže:
Baš, prototip pravog Zagorca

Quote:
yildirim kaže:
Najbolja mi je njegova izjava kako je "ljubav kupovao kokainom".
Valjda ga je bilo sram reći da ne može naći nijednu za besplatni seks pa je umjesto seks rekao kokain.
Pa ima on curu, čak je i zgodna, a jadna je i dan danas uvjerena da je on nevin u sulučaju s kokainom, a nedajbože da se kurvao.

Popušila je njegovu priču da su i kurve i droga od prijatelja njegovog koji se za jedan poziv poslužio njegovim mobitelom
Forever Defiant is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2015., 11:06   #1240
Quote:
pikzibner kaže: Pogledaj post
Lijepa uniforma, vitak stas, lijepe zastave - čovjek na svom mjestu. Sigurno bolje izgleda od nekog "antifašiste". A i pokazuje da želi red, rad i stegu - a ne jugoslavenski lopovluk, kurvarluk, laži i manipulacije........
Meni je on presimpatican i originalan
MihaOfficial is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:14.