Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.04.2021., 22:00   #12401
Quote:
gFlores kaže: Pogledaj post
Ako je Bradarić već unutra a vjerojatno je, onda ima mjesta za Gvardiola i možda Ivanušeca. I to je to, ne vidim ko bi još mogao upasti. Možda 3. golman ali to je ionako kozmetika samo.
Po trenutnoj situaciji bi Moro,Sosa,Gvardiol i Bradaric morali biti na popisu za EP.Mi za Brozovica nemamo zamjenu osim More.Sosa i Bradaric su idealni za lijevu stranu u 3-5-2 u kojoj bi Kramaric napokon igrao svojoj poziciju i u spici Petkovic(Budimir).Gvardiol je definitivno zasluzio biti na Ep.Sad naravno da nece biti pozvani jer mora pozvati Ruse iako ne igraju nilkako al ajd..
pilip88 is offline  
Old 01.04.2021., 22:27   #12402
daj jebo vas više kramarić i slični i kaj bi oni htjeli igrati.
sve je tomica rekao točno.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogo...ckice-15062657
mladozenja is offline  
Old 01.04.2021., 22:32   #12403
Quote:
mladozenja kaže: Pogledaj post
daj jebo vas više kramarić i slični i kaj bi oni htjeli igrati.
sve je tomica rekao točno.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogo...ckice-15062657
Nije poenta u tome sta on hoce ,nego sto ne dobijes njegov maksimum na to poziciji jer to ne igra ni u klubu.A posto imamo igrace pa zatu formaciju ja ne vidim razlog da se igra ne prilagodi njemu,jer boljeg golgetera nemamo..
pilip88 is offline  
Old 01.04.2021., 22:43   #12404
Quote:
pilip88 kaže: Pogledaj post
Nije poenta u tome sta on hoce ,nego sto ne dobijes njegov maksimum na to poziciji jer to ne igra ni u klubu.A posto imamo igrace pa zatu formaciju ja ne vidim razlog da se igra ne prilagodi njemu,jer boljeg golgetera nemamo..
pa nema se kaj igra prilagoditi njemu. koji je on jebeni krc. pa nije jebeni messi. igra se jedino može prilagoditi luki modriću dobitniku zlatne lopte a ne nekom razmaženom pekmezu koji igra u njemačkoj selendri.
mladozenja is offline  
Old 01.04.2021., 22:45   #12405
https://youtu.be/zXlIJsOikHY

zašto Sosa nije u reprezentaciji? ovo izgleda dobro.
versilov is offline  
Old 01.04.2021., 23:28   #12406
Unhappy

Quote:
pa nema se kaj igra prilagoditi njemu. koji je on jebeni krc. pa nije jebeni messi. igra se jedino može prilagoditi luki modriću dobitniku zlatne lopte a ne nekom razmaženom pekmezu koji igra u njemačkoj selendri.

Sta pobogu imas prilagodavati igru Modricu.Stavi ga na njegovu poziciju i pusti ga.Ako imas osobu koja je bolji strijelac trenutno od Kramarica,navedi ga?A igra se treba prilagoditi igracima koje imas na ne forsirati nekoga na krivu poziciju,da bi igrali neki tamo igraci koji su bili dobri prije 2 god

Quote:
versilov kaže: Pogledaj post
https://youtu.be/zXlIJsOikHY

zašto Sosa nije u reprezentaciji? ovo izgleda dobro.
Trenutno je ozlijeden.
pilip88 is offline  
Old 01.04.2021., 23:37   #12407
Quote:
????????????? modriću je svejedno igrali mi 5-3-2, 4-3-3, 4-5-1..... on će imati isti radijus kretanja i zadaće..... ono što bi za nas kao i za bilo koga značilo igranje 5-3-2 je zapravo odustajanje od krila i dovlačenje druge špice na rub kaznenog - ulogu krila preuzimaju ofenzivni bekovi koji su zaduženi za probijanje strane i centaršut na ta dva špica (umjesto na jednog kao što je sad slučaj).... mi možemo igrat i razne varijante 4-5-1 kao i 5-3-2 - svaki sustav nam nešto donosi i velika je šteta što nemamo taj 5-3-2 kao opciju B, pogotovo ako moramo stizat rezultat.....
hilderik is offline  
Old 02.04.2021., 00:02   #12408
Quote:
pilip88 kaže: Pogledaj post
Po trenutnoj situaciji bi Moro,Sosa,Gvardiol i Bradaric morali biti na popisu za EP.Mi za Brozovica nemamo zamjenu osim More.Sosa i Bradaric su idealni za lijevu stranu u 3-5-2 u kojoj bi Kramaric napokon igrao svojoj poziciju i u spici Petkovic(Budimir).Gvardiol je definitivno zasluzio biti na Ep.Sad naravno da nece biti pozvani jer mora pozvati Ruse iako ne igraju nilkako al ajd..
Naravno da imaš, jedino je pitanje zašto je tebi Moro baš taj? Nije da on stilom i načinom igre te ulogom eventualno skroz podsjeća na Broza, meni su to više i Rog i Bašić (iako je ovaj prvi put radi ozljede), a realno bi u vezi sa Modrićem i Kovačićem radije vidio Šunjića nego Mora jer mi fali klasični defanzivno vezni bez ovih fora o deep lying playmakerima i mogućnostima da igra box to box. Hoću striktno odlično čitanje protivničke igre, kretanje u prvoj i drugoj polovici terena, mogućnost sjeckanja igre i čuvanja/rotiranja na pozicijama kad bočni ili vezni odu gore..Ove fore kad smo stavljali u vezu igrače sličnib profila, nikako nisu ispadale dobro. Plus upitno je opće jel bi trebali igrati s krilima i u nekakvom rombu ili ovih Conteovih hibridnih 3-5-2, baš će trebati specijalist u vezi..
Old 02.04.2021., 00:36   #12409
Moro je kurčić od igrača. A 3 5 2 dam se kladit da Dalić ne zna postavit. Nek se drži tih 4 2 3 1 i pomoli se Bogu da će se igračima igrati.
mladozenja is offline  
Old 02.04.2021., 00:53   #12410
Ma nista Moro i Sosa, prvi je loš, drugi ne može kraj Barišića i Bradarića.
Old 02.04.2021., 00:58   #12411
Quote:
Kvins kaže: Pogledaj post
Sosa je bolji duplo od ove dvojice.
mladozenja is offline  
Old 02.04.2021., 01:14   #12412
Stvarno šteta što je Šunjić uteko u Championship... Realno, ne vidim šansu da dobije poziv dok tamo nabija balun
Niska rasta man is offline  
Old 02.04.2021., 10:51   #12413
Quote:
Moro je kurčić od igrača. A 3 5 2 dam se kladit da Dalić ne zna postavit. Nek se drži tih 4 2 3 1 i pomoli se Bogu da će se igračima igrati.
Onda se ne trebamo puno nadati na Ep ako trener ne zna postaviti formaciju po igracima koje ima...

Quote:
Kvins kaže: Pogledaj post
Barisic igra u skotskoj,a sosa u bundesligi gdje je jedan od bolji bekova i ti kazes nema mjesta za njega...Bradaric i Sosa moraju biti u A repki ...

Quote:
Niska rasta man kaže: Pogledaj post
Stvarno šteta što je Šunjić uteko u Championship... Realno, ne vidim šansu da dobije poziv dok tamo nabija balun
A on je bas bio odlican u Dinamo,nisam nikad skuzio zasto he otisao u 2. eng sigurno je mogao u ligu 5 negdje.Bas onaj pravi defenzivni vezni...

Quote:
Naravno da imaš, jedino je pitanje zašto je tebi Moro baš taj? Nije da on stilom i načinom igre te ulogom eventualno skroz podsjeća na Broza, meni su to više i Rog i Bašić (iako je ovaj prvi put radi ozljede), a realno bi u vezi sa Modrićem i Kovačićem radije vidio Šunjića nego Mora jer mi fali klasični defanzivno vezni bez ovih fora o deep lying playmakerima i mogućnostima da igra box to box. Hoću striktno odlično čitanje protivničke igre, kretanje u prvoj i drugoj polovici terena, mogućnost sjeckanja igre i čuvanja/rotiranja na pozicijama kad bočni ili vezni odu gore..Ove fore kad smo stavljali u vezu igrače sličnib profila, nikako nisu ispadale dobro. Plus upitno je opće jel bi trebali igrati s krilima i u nekakvom rombu ili ovih Conteovih hibridnih 3-5-2, baš će trebati specijalist u vezi
Rog nije defenzivni vezni i vidjeli smo kako je ispalo kad je igrao umjesto Brozovica,dobio je prvu utakmicu crveni.Basic je dobar ali u sustav kojem igram Bordeaux,i ovom sto mi igramo tesko da bi on mogao drzati sam i raditi sto broz radi..Sunjic je dobar bio,trenutno u 2.eng nezz kako igra ne pratim,ali ne vjerujem da ce dobiti poziv dok je tamo.Po profilima igraca imamo idealnu formaciju za 5-3-2 s ofenzivnim bekovima ,gdje ti do izrazaja dolaze kramaric(Vlasic) i petkovic(Budimir).
pilip88 is offline  
Old 02.04.2021., 13:41   #12414
Ne mora ni biti defanzivni vezni, nije to ni Moro, a niti svi baš veznjaci svijeta imaju mogućnosti Brozovića koji je postao naš neki Xabi Alonso u Interu..Plus mi smo ovdje komparirali Moro-Rog recimo i potonji bi se puno bolje snašao s tri u vezi bez krila i u sustavu gdje bekovi imaju toliko slobodnog prostora jer to uostalom i igra u Cagliari-u i pokriva taj prostor.

Mislim nema istu ulogu Broz niti u reprezentaciji kakvu ima u Interu, što je ok..Na identičan način gledam i Bašića jer on nije klasični nositelj u matičnom klubu, a ne bi svakako bio i kod nas nego bi imao rolu koju i sad igra..Plus išao sam sad baciti pogled na scouting report i heat map njegov koji je od sezone 19/20 i potvrđuje mi sve što i mislim za njega..
Natprosječno dobiva zračne duele i odličan je defanzivno 1 na 1, plus čitanje igre mu je second to none. I ima mogućnost pokretanja brze tranzicije kod reposjeda te je taj segment igre doveo na visoku razinu plus ima udarac u zadnjoj trećini terena..
Old 02.04.2021., 13:50   #12415
Quote:
Moro je uz Majera i Ivanušeca najbolji igrač svoje generacije, napravio je loš potez prelaskom u Dinamo iz moskve jer tamo ne napreduje, nadam se da će otići u neki klub koji je stepenicu više.
S talentom koji ima nema sumnje da će u u budućnosti biti prvotimac reprezentacije
Axl rose is offline  
Old 02.04.2021., 13:51   #12416
po kolko ćemo se kladit da će dalić na engleze s:

livaković - vrsaljko barisic lovren vida - broz modric kovacic - rebic perisic -petkovic

dzaba nam palamudit o taktici, lik je to vec odlučia, zato je i svalija krivnju na mlade da ih ne mora stavljat, event vlašić ima šansu.
versilov is offline  
Old 02.04.2021., 13:59   #12417
Quote:

livaković - vrsaljko barisic lovren vida - broz modric kovacic - rebic perisic -petkovic

dzaba nam palamudit o taktici, lik je to vec odlučia, zato je i svalija krivnju na mlade da ih ne mora stavljat, event vlašić ima šansu.
Izvadi vidu ubaci ćaletu cara i imaš na papiru odličan sastav, problem je što dalić osim sastavljanja početnih 11 ništa drugo ne radi, on misli da je dovoljno poslati najboljih 11 na teren i oni će već nešto sami smislti.Nadam se da ćemo na euru imati neke uigrane akcije i automotizme, jer nemožemo stalno ovisiti o trenutnoj inspiraciji igrača
Axl rose is offline  
Old 02.04.2021., 14:21   #12418
mislim da je rog završena priča.
mladozenja is offline  
Old 02.04.2021., 14:22   #12419
Quote:

mislim da si u pravu haha. jedino ako netko od navedenih bude ozlijeđen.
mladozenja is offline  
Old 02.04.2021., 14:25   #12420
Quote:
Axl rose kaže: Pogledaj post
Moro je uz Majera i Ivanušeca najbolji igrač svoje generacije, napravio je loš potez prelaskom u Dinamo iz moskve jer tamo ne napreduje, nadam se da će otići u neki klub koji je stepenicu više.
S talentom koji ima nema sumnje da će u u budućnosti biti prvotimac reprezentacije
meni nit smrdi nit miriše. nije mi se baš previše sviđao niti u dinamu zg. gledao sam ga u mlađim kategorijama i očekivao sam veći bum od njega.
mladozenja is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:03.