Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.04.2021., 17:48   #12461
Quote:
Nato ZG kaže: Pogledaj post
Meni bi Bradarić imao prednost ispred Sose čisto zato kaj je već igrao za seniore, i igrao je dobro. Sosa nema nijedan seniorski nastup i sigurno bi trebao proći period aklimatizacije na A reprezentaciju. Neka ga se isproba prije Eura. Kak trenutno stvari stoje meni bi išli Bradarić i Barišić zato kaj je glupo voditi dva neiskusna beka i Barišić je solidna opcija sa klupe. Mislim ak je Sosa takva klasa da može odmah doprinosit repkici, neka ide. Samo kažem kak nema nikakvog iskustva sa seniorima i već smo vidjeli primjera igrača koji razvaljuju u klubovima dok su u repkici ćorak. Dilemu Bradarić/Sosa treba riješiti kroz nadolazeće prijateljske tekme, ali eto meni Brada ima prednost iz gore opisanih razloga.
Kakva aklimatizacija ima 23 god igra Bundesligu i jedan je od najbolji bekova lige.Nema se on sta navikavati...ili je dobar ili nije,a po trenutnom je odlican
pilip88 is offline  
Old 03.04.2021., 17:53   #12462
Quote:
pilip88 kaže: Pogledaj post
Kakva aklimatizacija ima 23 god igra Bundesligu i jedan je od najbolji bekova lige.Nema se on sta navikavati...ili je dobar ili nije,a po trenutnom je odlican
Nije nikad igrao za A reprezentaciju. Imao 18 ili 30 godina nebitno. Ne znam koji igrač je bio nositelj igre ovako iz prve (Pršo?). Debitanti se uglavnom useru pokraj veterana i ne usude se riskirat već dodaju prvom do sebe i tak. Ne kažem kak mu ne treba dati šansu, samo očekivat da nam bude nositelj igre odmah na Euru nije realno.
Nato ZG is offline  
Old 03.04.2021., 17:56   #12463
Quote:
versilov kaže: Pogledaj post
meni Kramarić ide na kurac zbog sebičnosti, nije tolko dobar igrač, da bude tako ogavno sebičan, čak je i Šuker za njega bio Ricky Rubio. a u reprezentaciji se nije nametnua ovim krkanima od senatora jer je preuglađen i normalan lik, a ne hc seljačina. vidi se na terenu da tu nema odnosa velikog, nego ga poštuju jer je dobar igrač
Antipatičan je lik i imam dojam da ga ekipa baš i ne voli. Još je iz drugog miljea u odnosu na ostatak repkice, obrazovani roditelji, MIOC i sve kaj ide s tim.
Nato ZG is offline  
Old 03.04.2021., 18:06   #12464
Nismo imali livog beka a sad imamo 2 vrhunska-Sosa i Bradarić

Samo sad nemamo napadača, sve ostalo na Petkoviću

Triba zabranit sve do 2 stranca u HNL-u u svakoj ekipi
Kekes is offline  
Old 03.04.2021., 18:07   #12465
S tim da ne vjerujem u ove "talente"

Nekada su za Deranju mediji tvrdili da je novi Šuker ili Michael Owen Mikić. Nadam se kako nam ne dolazi 2002
Kekes is offline  
Old 03.04.2021., 20:51   #12466
Quote:
Kekes kaže: Pogledaj post
Nadam se kako nam ne dolazi 2002
2002 smo se kvalificirali. I tu ću stati...

Navijanje protiv reprezentacije je navijanje za reprezentaciju.
nvnk is offline  
Old 03.04.2021., 21:19   #12467
Na prvenstvo bi vodio Sosu, Gvardiola, Oršića i Majera.
Majerom bi mjenjao Kovačića.
Old 03.04.2021., 22:51   #12468
Quote:
mladozenja kaže: Pogledaj post
3x bi se više kužili Petko i Livaja nego Petko i Krama. Petko i Livaja su španeri i ubili bi duplim pasom većinu obrana.
E i ja bi zvao Livaju.
Old 04.04.2021., 11:01   #12469
Ne znam kakav je sad Livaja, al kolko ga se sjećam otprije 7-8 godina, debil u glavi.. Veliki talent, s još većim egom, zbog čega ni nije nikad nešto specijalno napravio..

Ostalo mi neko U-xx svjetsko, gdje su on i Rebić masakrirali igru ekipe carinjenjem lopte i prešetavanjem u igri bez lopte, doslovce su bili strano tijelo u odnosu na ostatak ekipe..
Old 04.04.2021., 11:41   #12470
jebo vas Livaja, odigra je 3 dobre utakmice u seoskoj ligi protiv momčadi s dna tablice. ako dovuče Hajduk do trećeg mista, utrpa još 6-7 golova i još tolko asista onda eventualno pričat.
versilov is offline  
Old 04.04.2021., 11:44   #12471
Quote:
McVily kaže: Pogledaj post
Ne znam kakav je sad Livaja, al kolko ga se sjećam otprije 7-8 godina, debil u glavi.. Veliki talent, s još većim egom, zbog čega ni nije nikad nešto specijalno napravio..

Ostalo mi neko U-xx svjetsko, gdje su on i Rebić masakrirali igru ekipe carinjenjem lopte i prešetavanjem u igri bez lopte, doslovce su bili strano tijelo u odnosu na ostatak ekipe..
valjda se smirio, dobio je sad i dijete - još donedavno je u grčkoj znao napravit sranje..... vidjet ćemo, možda najveći napadački talent od doba šukera i bokšića.... sjećam se kad sam ga gledao u mladoj repki da sam pomislio - evo ga, hrvatska ima top špicu sljedećih 10-12 godina.....

i da, radio je sranja i u mladoj - mislim da ih je vodio kovač tada? iza ga nije htio uopće uzeti u razmatranje za brazil kao mladog super talenta, makar za klupu....
hilderik is offline  
Old 04.04.2021., 11:49   #12472
Quote:
jebo vas Livaja, odigra je 3 dobre utakmice u seoskoj ligi protiv momčadi s dna tablice. ako dovuče Hajduk do trećeg mista, utrpa još 6-7 golova i još tolko asista onda eventualno pričat.
da si gledao kako je igrao u aek-a ne bi tako govorio - taj čovjek ima sve - izvrsnu igru glavom, fantastičan šut s obje noge, ima tehniku, fizičku spremu - jak je ko bik i jako teško mu je uzet loptu - izvrsno se gradi, ima igru i s leđima prema golu - ima sve, osim mozga....
hilderik is offline  
Old 04.04.2021., 11:51   #12473
Quote:
Kekes kaže: Pogledaj post
Nismo imali livog beka a sad imamo 2 vrhunska-Sosa i Bradarić

Samo sad nemamo napadača, sve ostalo na Petkoviću

Triba zabranit sve do 2 stranca u HNL-u u svakoj ekipi
imamo mi i napad, samo to treba posložit - petko, krama, livaja - možda nije najbolji na svijetu, ali spada visoko u vrh.....
hilderik is offline  
Old 04.04.2021., 12:21   #12474
Kramarić ima igru ali nema volje i muda, vidi se da igra preko k. Livaja nije igrao dovoljno u repki, niti ima klupski bogatu karijeru nije dovoljan za igrat protiv top repki tipa Francuza. Petković je vrhunski napadač ali mutan i čudna biljka ili će biti najbolji ili najgori na terenu kod njega nema kontinuiteta da kažeš da nosi nekakvu prevagu na terenu kao Ronaldo ili Messi.
Budimir nam je trenutno najbolji napadač, najbrži i igra u životnoj formi i trenutno nemamo bolje riješenje u vrhu napada. Ali i ne treba, pogledajte malo Budimirove igre u La ligi, dečko je stroj, opasan igrač samo mu treba minutaža.
zabogi is offline  
Old 04.04.2021., 12:32   #12475
https://www.index.hr/sport/clanak/pe...a/2266204.aspx

Evo to je ta intelektualna razina naših zaštićenih senatora. U škvadru ne može Krama jer je zgodan i obrazovan, i Brekalo, jer izgleda ko klišej pičkastog ljepotana koji ti pokupi sve najbolje curice u klubu u ranim 20-ima i koji se rasplače ako mu proliješ pivu u gužvi. Vlašić je isto na crnoj listi jer s ovom bradom i ozbiljnošću iririta senatore, fura se na nekog asketa filozofa, Socratesa sa Žnjana.
versilov is offline  
Old 04.04.2021., 12:38   #12476
Evo ljudi tko nam se nudio sam i mi ga nismo uzeli iz neke svoje sujete, da nismo sad bi igrao za nas ali možda bi i u Rusiji uzeli zlato

https://www.youtube.com/watch?v=cR2cu79gZII

Ovakav čovjek se jednom nudu.
zabogi is offline  
Old 04.04.2021., 12:44   #12477
Quote:
zabogi kaže: Pogledaj post
Evo ljudi tko nam se nudio sam i mi ga nismo uzeli iz neke svoje sujete, da nismo sad bi igrao za nas ali možda bi i u Rusiji uzeli zlato

A možda bi s takvim egocentrikom kojem se najčešće tijekom karijere morali prilagođavati treneri i suigrači, možda ispali već u skupini..A da je jedan od najboljih individualnih igrača ikada, jest..

Inače onu prvu rečenicu treba shvatiti u kontekstu napadanja lige prvaka i svjetskog prvenstva da mi ne bi netko nit pickao izjavu
Old 04.04.2021., 12:51   #12478
Quote:
zabogi kaže: Pogledaj post

Ja covjeka takvim egom nikad nebi zvao u ekipu.

Kao Portugal, bez Ronalda bolji.

Edit:

Quote:
feenian kaže:
A možda bi s takvim egocentrikom kojem se najčešće tijekom karijere morali prilagođavati treneri i suigrači...
Tocno to.
C. F. Gauss is offline  
Old 04.04.2021., 13:19   #12479
Quote:
https://www.index.hr/sport/clanak/pe...a/2266204.aspx

Evo to je ta intelektualna razina naših zaštićenih senatora. U škvadru ne može Krama jer je zgodan i obrazovan, i Brekalo, jer izgleda ko klišej pičkastog ljepotana koji ti pokupi sve najbolje curice u klubu u ranim 20-ima i koji se rasplače ako mu proliješ pivu u gužvi. Vlašić je isto na crnoj listi jer s ovom bradom i ozbiljnošću iririta senatore, fura se na nekog asketa filozofa, Socratesa sa Žnjana.
I sad si ti cijelu konstrukciju oko Kramarica, Brekala i Vlasica izveo iz clanka u kojem se prenosi kako se Perisic i Lovren zajebavaju sa Brozovicem radi tetovaze na Instagramu
Old 04.04.2021., 15:15   #12480
Quote:
feenian kaže: Pogledaj post
A možda bi s takvim egocentrikom kojem se najčešće tijekom karijere morali prilagođavati treneri i suigrači, možda ispali već u skupini..A da je jedan od najboljih individualnih igrača ikada, jest..
Švedska s njim u sastavu ne bi vidjela 1/4 finale u Rusiji. Ne podnosim takve likove koji zbog veličine ega jedva kroz vrata prođu.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:40.