|
|
03.04.2021., 17:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Nato ZG kaže:
Meni bi Bradarić imao prednost ispred Sose čisto zato kaj je već igrao za seniore, i igrao je dobro. Sosa nema nijedan seniorski nastup i sigurno bi trebao proći period aklimatizacije na A reprezentaciju. Neka ga se isproba prije Eura. Kak trenutno stvari stoje meni bi išli Bradarić i Barišić zato kaj je glupo voditi dva neiskusna beka i Barišić je solidna opcija sa klupe. Mislim ak je Sosa takva klasa da može odmah doprinosit repkici, neka ide. Samo kažem kak nema nikakvog iskustva sa seniorima i već smo vidjeli primjera igrača koji razvaljuju u klubovima dok su u repkici ćorak. Dilemu Bradarić/Sosa treba riješiti kroz nadolazeće prijateljske tekme, ali eto meni Brada ima prednost iz gore opisanih razloga.
|
Kakva aklimatizacija   ima 23 god igra Bundesligu i jedan je od najbolji bekova lige.Nema se on sta navikavati...ili je dobar ili nije,a po trenutnom je odlican
|
|
|
03.04.2021., 17:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2020.
|
Quote:
pilip88 kaže:
Kakva aklimatizacija   ima 23 god igra Bundesligu i jedan je od najbolji bekova lige.Nema se on sta navikavati...ili je dobar ili nije,a po trenutnom je odlican
|
Nije nikad igrao za A reprezentaciju. Imao 18 ili 30 godina nebitno. Ne znam koji igrač je bio nositelj igre ovako iz prve (Pršo?). Debitanti se uglavnom useru pokraj veterana i ne usude se riskirat već dodaju prvom do sebe i tak. Ne kažem kak mu ne treba dati šansu, samo očekivat da nam bude nositelj igre odmah na Euru nije realno.
|
|
|
03.04.2021., 17:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2020.
|
Quote:
versilov kaže:
meni Kramarić ide na kurac zbog sebičnosti, nije tolko dobar igrač, da bude tako ogavno sebičan, čak je i Šuker za njega bio Ricky Rubio. a u reprezentaciji se nije nametnua ovim krkanima od senatora jer je preuglađen i normalan lik, a ne hc seljačina. vidi se na terenu da tu nema odnosa velikog, nego ga poštuju jer je dobar igrač
|
Antipatičan je lik i imam dojam da ga ekipa baš i ne voli. Još je iz drugog miljea u odnosu na ostatak repkice, obrazovani roditelji, MIOC i sve kaj ide s tim.
|
|
|
03.04.2021., 18:06
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2021.
|
Nismo imali livog beka a sad imamo 2 vrhunska-Sosa i Bradarić
Samo sad nemamo napadača, sve ostalo na Petkoviću
Triba zabranit sve do 2 stranca u HNL-u u svakoj ekipi
|
|
|
03.04.2021., 18:07
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2021.
|
S tim da ne vjerujem u ove "talente"
Nekada su za Deranju mediji tvrdili da je novi Šuker ili Michael Owen Mikić. Nadam se kako nam ne dolazi 2002
|
|
|
03.04.2021., 20:51
|
|
Davitelj
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Kekes kaže:
Nadam se kako nam ne dolazi 2002
|
2002 smo se kvalificirali. I tu ću stati...
|
|
03.04.2021., 21:19
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Na prvenstvo bi vodio Sosu, Gvardiola, Oršića i Majera.
Majerom bi mjenjao Kovačića.
|
03.04.2021., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Quote:
mladozenja kaže:
3x bi se više kužili Petko i Livaja nego Petko i Krama. Petko i Livaja su španeri i ubili bi duplim pasom većinu obrana.
|
E i ja bi zvao Livaju.
|
04.04.2021., 11:01
|
|
Professional facepalmer
Registracija: Oct 2008.
|
Ne znam kakav je sad Livaja, al kolko ga se sjećam otprije 7-8 godina, debil u glavi.. Veliki talent, s još većim egom, zbog čega ni nije nikad nešto specijalno napravio..
Ostalo mi neko U-xx svjetsko, gdje su on i Rebić masakrirali igru ekipe carinjenjem lopte i prešetavanjem u igri bez lopte, doslovce su bili strano tijelo u odnosu na ostatak ekipe..
|
04.04.2021., 11:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
jebo vas Livaja, odigra je 3 dobre utakmice u seoskoj ligi protiv momčadi s dna tablice. ako dovuče Hajduk do trećeg mista, utrpa još 6-7 golova i još tolko asista onda eventualno pričat.
|
|
|
04.04.2021., 11:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
McVily kaže:
Ne znam kakav je sad Livaja, al kolko ga se sjećam otprije 7-8 godina, debil u glavi.. Veliki talent, s još većim egom, zbog čega ni nije nikad nešto specijalno napravio..
Ostalo mi neko U-xx svjetsko, gdje su on i Rebić masakrirali igru ekipe carinjenjem lopte i prešetavanjem u igri bez lopte, doslovce su bili strano tijelo u odnosu na ostatak ekipe..
|
valjda se smirio, dobio je sad i dijete - još donedavno je u grčkoj znao napravit sranje..... vidjet ćemo, možda najveći napadački talent od doba šukera i bokšića.... sjećam se kad sam ga gledao u mladoj repki da sam pomislio - evo ga, hrvatska ima top špicu sljedećih 10-12 godina.....
i da, radio je sranja i u mladoj - mislim da ih je vodio kovač tada? iza ga nije htio uopće uzeti u razmatranje za brazil kao mladog super talenta, makar za klupu....
|
|
|
04.04.2021., 11:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
versilov kaže:
jebo vas Livaja, odigra je 3 dobre utakmice u seoskoj ligi protiv momčadi s dna tablice. ako dovuče Hajduk do trećeg mista, utrpa još 6-7 golova i još tolko asista onda eventualno pričat.
|
da si gledao kako je igrao u aek-a ne bi tako govorio - taj čovjek ima sve - izvrsnu igru glavom, fantastičan šut s obje noge, ima tehniku, fizičku spremu - jak je ko bik i jako teško mu je uzet loptu - izvrsno se gradi, ima igru i s leđima prema golu - ima sve, osim mozga.... 
|
|
|
04.04.2021., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kekes kaže:
Nismo imali livog beka a sad imamo 2 vrhunska-Sosa i Bradarić
Samo sad nemamo napadača, sve ostalo na Petkoviću
Triba zabranit sve do 2 stranca u HNL-u u svakoj ekipi
|
imamo mi i napad, samo to treba posložit - petko, krama, livaja - možda nije najbolji na svijetu, ali spada visoko u vrh..... 
|
|
|
04.04.2021., 12:21
|
|
Daleki plač
Registracija: Jan 2012.
|
Kramarić ima igru ali nema volje i muda, vidi se da igra preko k. Livaja nije igrao dovoljno u repki, niti ima klupski bogatu karijeru nije dovoljan za igrat protiv top repki tipa Francuza. Petković je vrhunski napadač ali mutan i čudna biljka ili će biti najbolji ili najgori na terenu kod njega nema kontinuiteta da kažeš da nosi nekakvu prevagu na terenu kao Ronaldo ili Messi.
Budimir nam je trenutno najbolji napadač, najbrži i igra u životnoj formi i trenutno nemamo bolje riješenje u vrhu napada. Ali i ne treba, pogledajte malo Budimirove igre u La ligi, dečko je stroj, opasan igrač samo mu treba minutaža.
|
|
|
04.04.2021., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
https://www.index.hr/sport/clanak/pe...a/2266204.aspx
Evo to je ta intelektualna razina naših zaštićenih senatora. U škvadru ne može Krama jer je zgodan i obrazovan, i Brekalo, jer izgleda ko klišej pičkastog ljepotana koji ti pokupi sve najbolje curice u klubu u ranim 20-ima i koji se rasplače ako mu proliješ pivu u gužvi. Vlašić je isto na crnoj listi jer s ovom bradom i ozbiljnošću iririta senatore, fura se na nekog asketa filozofa, Socratesa sa Žnjana.
|
|
|
04.04.2021., 12:38
|
|
Daleki plač
Registracija: Jan 2012.
|
Evo ljudi tko nam se nudio sam i mi ga nismo uzeli iz neke svoje sujete, da nismo sad bi igrao za nas ali možda bi i u Rusiji uzeli zlato
https://www.youtube.com/watch?v=cR2cu79gZII
Ovakav čovjek se jednom nudu.
|
|
|
04.04.2021., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
zabogi kaže:
|
A možda bi s takvim egocentrikom kojem se najčešće tijekom karijere morali prilagođavati treneri i suigrači, možda ispali već u skupini..A da je jedan od najboljih individualnih igrača ikada, jest..
Inače onu prvu rečenicu treba shvatiti u kontekstu napadanja lige prvaka i svjetskog prvenstva da mi ne bi netko nit pickao izjavu
|
|
04.04.2021., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
zabogi kaže:
|
Ja covjeka takvim egom nikad nebi zvao u ekipu.
Kao Portugal, bez Ronalda bolji.
Edit:
Quote:
feenian kaže:
A možda bi s takvim egocentrikom kojem se najčešće tijekom karijere morali prilagođavati treneri i suigrači...
|
Tocno to.
|
|
|
04.04.2021., 13:19
|
|
Vorumska avangarda
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
versilov kaže:
https://www.index.hr/sport/clanak/pe...a/2266204.aspx
Evo to je ta intelektualna razina naših zaštićenih senatora. U škvadru ne može Krama jer je zgodan i obrazovan, i Brekalo, jer izgleda ko klišej pičkastog ljepotana koji ti pokupi sve najbolje curice u klubu u ranim 20-ima i koji se rasplače ako mu proliješ pivu u gužvi. Vlašić je isto na crnoj listi jer s ovom bradom i ozbiljnošću iririta senatore, fura se na nekog asketa filozofa, Socratesa sa Žnjana.
|
I sad si ti cijelu konstrukciju oko Kramarica, Brekala i Vlasica izveo iz clanka u kojem se prenosi kako se Perisic i Lovren zajebavaju sa Brozovicem radi tetovaze na Instagramu 
|
04.04.2021., 15:15
|
|
Rasprodaja umjetnosti
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
feenian kaže:
A možda bi s takvim egocentrikom kojem se najčešće tijekom karijere morali prilagođavati treneri i suigrači, možda ispali već u skupini..A da je jedan od najboljih individualnih igrača ikada, jest..
|
Švedska s njim u sastavu ne bi vidjela 1/4 finale u Rusiji. Ne podnosim takve likove koji zbog veličine ega jedva kroz vrata prođu.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:40.
|
|
|
|