Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.05.2021., 13:30   #12661
Quote:
Mister Yellow kaže: Pogledaj post
Melnjak je iz osobne kvote, zato ima srce.

Lik nema kvalitetu za reprezentaciju Kirgistana.
A koga bi ti pozvao u to vrijeme kad je Melnjak pozvan u repku?

Možda je Perišić treba zaigrati beka u repki?

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk
Old 08.05.2021., 13:31   #12662
Quote:
ToxicJoskaN kaže: Pogledaj post
Bekovi najduže traju. Kaj pričaš ti?

Teško, pogotovo igrač kao Sosa koji se oslanja na brzinu i ima dugu povijest ozljeda.
podmukli is offline  
Old 08.05.2021., 13:32   #12663
Quote:
Axl rose kaže: Pogledaj post
Melnjak obavlja dobar posao

Inače u francuskoj i belgiji je normalno da talentirani klinci dobivaju šansu ispred medikokriteta od kojih nikad neće biti ništa, za belgiju je nedavno debitirao klinac od 18 godina i nitko u tome ne vidi nikakav problem.
Kad ih imaju za bacanje, mi nemamo. Mi jedva skupimo generaciju klinaca koja može izboriti Euro U21. Dakle, uopće nemamo klince koji se mogu nositi s klincima iz zemalja koje navodiš.

I sad kad se radi na tome da ojačamo mlade repke, kako bi u budućnosti imali turnirsko iskustvo i iskustvo igranja protiv tih razvikanih mladih igrača, ti se buniš.

Danas sam se na nogometu dobro nasmijao, dajte još.

Old 08.05.2021., 13:33   #12664
Quote:
Melnjak obavlja dobar posao
Inače u francuskoj i belgiji je normalno da talentirani klinci dobivaju šansu ispred medikokriteta od kojih nikad neće biti ništa, za belgiju je nedavno debitirao klinac od 18 godina i nitko u tome ne vidi nikakav problem.
nama Gvardiol kao svemirski talent još nema nastup za seniore. Nama bi Mbappe i Haaland još igrali za u21 da su Hrvati.
Ali to je tako kad imaš cirkusanta na klupi koji nema dugoročnu viziju.
podmukli is offline  
Old 08.05.2021., 13:33   #12665
Quote:
Mister Yellow kaže: Pogledaj post
Melnjak je iz osobne kvote, zato ima srce.

Lik nema kvalitetu za reprezentaciju Kirgistana.
Sve je jasno, samo se neki prave sljepi
Axl rose is offline  
Old 08.05.2021., 13:34   #12666
Quote:
podmukli kaže: Pogledaj post
Teško, pogotovo igrač kao Sosa koji se oslanja na brzinu i ima dugu povijest ozljeda.
Pa ajde pogledaj malo bolje.

Brza krila kratko traju, I njih prebace na beka često.

Old 08.05.2021., 13:35   #12667
Slučaj Sosa se pokazuje kao golema bruka HNS- u i Daliću posebno.
Svi mi s malo dužim pamćenjem se sjećamo kako su ga u SN-u još dok je bio u GNK projektirali kao reprezentativnog beka za čitavo desetljeće.
Imran is offline  
Old 08.05.2021., 13:38   #12668
Quote:
Imran kaže: Pogledaj post
Svi mi s malo dužim pamćenjem se sjećamo kako su ga u SN-u još dok je bio u GNK projektirali kao reprezentativnog beka za čitavo desetljeće.
ljudi će te ovdje uvjeravati kako je bio nitko i ništa do prije 6 mjeseci, kako je bolje rješenje Melnjak koji u hnlu nije bio više od prosjeka.

inače, pitanje hoće li mu fifa uopće odobriti promjenu dresa, tako da bi mogao završiti u limbu.
podmukli is offline  
Old 08.05.2021., 13:39   #12669
Quote:
Je, neki od nas se sjecaju i njegove prosle sezone s 12 od moguce 34 utakmice u 2. Bundesligi, i sezone prije s 12 od mogucih 34 utakmica u klubu koji je ispao iz Bundeslige...

Trebalo ga je onda zvati umjesto standardnih Barisica iz Rangersa i Melnjaka iz turske lige
Old 08.05.2021., 13:40   #12670
Quote:
ljudi će te ovdje uvjeravati kako je bio nitko i ništa do prije 6 mjeseci, kako je bolje rješenje Melnjak koji u hnlu nije bio više od prosjeka.

inače, pitanje hoće li mu fifa uopće odobriti promjenu dresa, tako da bi mogao završiti u limbu.
Iako treba reći da se i njemu otvorilo konačno ove sezone. Ne sporim mu znanje, ali dosta je ozljedljiv.
Moram priznati da sam stvarno mislio da će biti jedan od onih vječitih talenata koje mediji hajpaju.
Imran is offline  
Old 08.05.2021., 13:44   #12671
Quote:
Moram priznati da sam stvarno mislio da će biti jedan od onih vječitih talenata koje mediji hajpaju.
Ajd, barem smo se tog problema rijesili, u Njemackoj ce uz svu konkurenciju brzo pasti u zaborav nakon prve ozljede...
Old 08.05.2021., 13:45   #12672
Quote:
SN su za nešto relevantne.

Quote:

Pa je, bio je nitko i ništa, drugoligaški igrač. Štoviše rezerva u drugoligašu.

Sad je odigrao pola sezone dobro i odmah je Messi?

Quote:
Aubrigo kaže: Pogledaj post
Je, neki od nas se sjecaju i njegove prosle sezone s 12 od moguce 34 utakmice u 2. Bundesligi, i sezone prije s 12 od mogucih 34 utakmica u klubu koji je ispao iz Bundeslige...

Trebalo ga je onda zvati umjesto standardnih Barisica iz Rangersa i Melnjaka iz turske lige
Doduše, napravili smo si problem od lijevog beka, a tu imamo opcija za zakrpati se. A u međuvremenu je desni bek postao problem. Nevjerojatno koliko repka izgleda drugačije sa Vrsaljkom koji igra sa jednom nogom.

Da je Sosa desni bek, e onda bi Dalić i HNS bili krivi za ovo.

Old 08.05.2021., 13:45   #12673
Quote:
Kad ih imaju za bacanje, mi nemamo. Mi jedva skupimo generaciju klinaca koja može izboriti Euro U21. Dakle, uopće nemamo klince koji se mogu nositi s klincima iz zemalja koje navodiš.

I sad kad se radi na tome da ojačamo mlade repke, kako bi u budućnosti imali turnirsko iskustvo i iskustvo igranja protiv tih razvikanih mladih igrača, ti se buniš.

Danas sam se na nogometu dobro nasmijao, dajte još.

U A vrsti si okružen boljim igračima trenizi i utakmice s nijma te čine boljim nego kad igraš s vršnjacima,Modrić i ekipa nisu ništa osvojili s mlađim uzrastima reprezentacije pa su svejedno napravili velike karijere.
Prestani se kurčiti kao da si popio svu pamet svjeta jer si najobičniji klobučar koji prati nogomet samo kad igra reprezentacija, da sutra vidiš macu maradonu da igra polušpicu umjesto vlašića ti bi rekao da je to ok jer vlašić je još mlad a maca obavlja dobar posao
Axl rose is offline  
Old 08.05.2021., 13:49   #12674
Quote:
U A vrsti si okružen boljim igračima trenizi i utakmice s nijma te čine boljim nego kad igraš s vršnjacima,Modrić i ekipa nisu ništa osvojili s mlađim uzrastima reprezentacije pa su svejedno napravili velike karijere.

Prestani se kurčiti kao da si popio svu pamet svjeta jer si najobičniji klobučar koji prati nogomet samo kad igra reprezentacija, da sutra vidiš macu maradonu da igra destku umjesto vlašića ti bi rekao da je to ok jer vlašić je još mlad a maca obavlja dobar posao
I što time dobiješ? Da iz generacije dva, tri mlada igrača uđu u A repku?

Zbog čega takvu kvalitetu ne bi imali i u U21? Pa najbolje nakon U21 staza stavljali u A repku. Kako i ostale velike repke rade.

Ja se kurčim? A što onda ti radiš? Koje su tvoje reference? Jesi možda vidoviti propali nogometaš iz 3. županijske lige?

Old 08.05.2021., 13:50   #12675
Quote:

Da je Sosa desni bek, e onda bi Dalić i HNS bili krivi za ovo.
Sad treba onog malog desnog beka u U-21 repki iz 3. Bundeslige odmah na Euro 2021 pozvati, taj je dijete iseljenika, mogao bi jednog dana proigrati, i uzeti njemacko drzavljanstvo...

Dalicu, citas li ovo?
Old 08.05.2021., 13:51   #12676
Quote:
Sad treba onog malog desnog beka u U-21 repki iz 3. Bundeslige odmah na Euro 2021 pozvati, taj je dijete iseljenika, mogao bi jednog dana proigrati, i uzeti njemacko drzavljanstvo...

Dalicu, citas li ovo?

Daliću, javi se.

Old 08.05.2021., 13:54   #12677
Quote:

Na to i aludiram. Nesumnjivo talentiran, ali nikada do kraja realiziran zbog tih ozljeda. Je li mogao biti u širem krugu barem zadnjih par mjeseci. Evo, primjerice u ovom posljednjem ciklusu?
Imran is offline  
Old 08.05.2021., 13:55   #12678
Quote:
A koga bi ti pozvao u to vrijeme kad je Melnjak pozvan u repku?

Možda je Perišić treba zaigrati beka u repki?

Khm Sosu
Mister Yellow is offline  
Old 08.05.2021., 13:57   #12679
Quote:

Daliću, javi se.

Inace, bas gledam HNL, zbilja smo najebali.

Od U-25, imamo jedino Boseca iz Slavena, Cipetica iz Lokomotive, Hujbera iz Istre i Pajica iz Sibenika u HNL...

Ja bi svu cetvoricu na Euro sad, jer imamo Juranovica i Vrsaljka, ovaj prvi je ocito zakurac.

Jedan mora isplivati kao bolji od Juranovica, nema sanse da su losiji
Old 08.05.2021., 13:58   #12680
Quote:
nama Gvardiol kao svemirski talent još nema nastup za seniore. Nama bi Mbappe i Haaland još igrali za u21 da su Hrvati.
Ali to je tako kad imaš cirkusanta na klupi koji nema dugoročnu viziju.

Točno to!
Cirkusantu vrijeme istječe uskoro, ali nisu ni nesposobnjakovići u savezu puno bolji od njega.
Odmetniciusrcu is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:50.