Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.05.2024., 22:34   #1261
Quote:
Joshua kaže: Pogledaj post
Mislil sam da to samo imaju CEOvi , doktori, piloti i NBA menadžeri.

Krivo si mislio, imamo i mi “sitne ribe” na faksu.
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2024., 22:54   #1262
Ok, povlačim ipak da mi nisu nikad na Linkedinu pisali, evo sad je upravo jedan ali to su više upadi "e bok, kako si" i slično. Nisu dugo, sad je jedan, a lijepo sam si rekla da neću te indijce i slične prihvaćati, al kao radi u mojoj branši pa nas to kao spaja, zašto ne bih prihvatila.
Old 14.05.2024., 00:12   #1263
Quote:
miki1988 kaže: Pogledaj post
Tko je Elizabeta Ružić?

Dok još traje ovo sve oko Baby Lasagne, postavili su mediji pitanje: tko je njegova cura?
No meni je jedna druga stvar zapela za oko, osim što su fakat lijepi par.

Ona je njemu uletila prva.
S obzirom da su oni neko vrijeme zajedno, prisjetila se i da prvi dejt nije čak ni bio dobar. Pa se sad postavlja pitanje, je li ona iznimka ili pravilo?
S obzirom da ne znam baš puno žena koje ulijeću muškima jer smo još dosta tradicionalni po tom pitanju, smatram da je iznimka. I to je pomalo žalosno. Žene, napravite prvi korak ponekad, možda se i isplati.
Žene ulijeću muškarcima cijelo vrijeme.
Brad7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 18:10   #1264
Možda se varam, ali mislim da su na US pravi okorjeli soleri. Zato nitko nikoga i ne pronalazi. Ne zato jer ne mogu, nego zato jer ne žele.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 18:18   #1265
Quote:
forchetta kaže: Pogledaj post
Možda se varam, ali mislim da su na US pravi okorjeli soleri. Zato nitko nikoga i ne pronalazi. Ne zato jer ne mogu, nego zato jer ne žele.
Pa mislim da solo ekipi nije problem naći nekoga, ženama pogotovo, samo je pitanje koliko su neki od nas solera duboko zabrazdili u određene obrasce ponašanja i želja, pa sukladno tome su neki i dalje solo, čak uz sav svoj trud.

Neki su se vjerojatno toliko puta spotakli i udarili u vrata da više ne žele dalje pokušavati, možda je i sami pool solo ljudi premali, s obzirom da se mnogi vežu u 30-ima i ubračuju. Sad hoće li netko strugat i zadovoljiti se čak i nekim polovičnim rješenjima, možda i hoće, neki vrlo vjerojatno neće i radije biraju bit solo.

Ja sam solo svojim odabirom, čak stvarno mislim da se ne isplati tražiti nekoga u 30-ima jer ako to nije odrađeno u 20-ima, mislim da sada neće baš biti nekog naročitog uspjeha na tom polju. Poslije u 40-ima se dosta ekipe i razvede, možda se tada isplati puno više tražiti nekoga, za nešto.
Old 14.05.2024., 18:21   #1266
Quote:
Pa mislim da solo ekipi nije problem naći nekoga, ženama pogotovo, samo je pitanje koliko su neki od nas solera duboko zabrazdili u određene obrasce ponašanja i želja, pa sukladno tome su neki i dalje solo, čak uz sav svoj trud.

Neki su se vjerojatno toliko puta spotakli i udarili u vrata da više ne žele dalje pokušavati, možda je i sami pool solo ljudi premali, s obzirom da se mnogi vežu u 30-ima i ubračuju. Sad hoće li netko strugat i zadovoljiti se čak i nekim polovičnim rješenjima, možda i hoće, neki vrlo vjerojatno neće i radije biraju bit solo.

Ja sam solo svojim odabirom, čak stvarno mislim da se ne isplati tražiti nekoga u 30-ima jer ako to nije odrađeno u 20-ima, mislim da sada neće baš biti nekog naročitog uspjeha na tom polju. Poslije u 40-ima se dosta ekipe i razvede, možda se tada isplati puno više tražiti nekoga, za nešto.

Ja na ovakve upise dobijem poriv lupati glavom o zid.
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 18:41   #1267
Opet zalopoljke Miki
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 18:44   #1268
Quote:

Mislim da su 40e najljepše godine za ljubav. Najkvalitetnije i naj sve. Podržavam izbor.

Većina nas ovdje smo solo svojim izborom, a koliko je teško nekoga naći ili ne, ovisi o nama i o našim željama i potrebama.
Svi mi znamo zašto smo solo.
Ako je osoba prava nebitno je u kojim si godinama i mislim da griješiš kad kažeš da će se u četrdestima nešto promijeniti u odnosu na tridesete. Premlad si da odustaješ od ljubavi ili da ju ostavljaš "za kasnije".
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 18:47   #1269
Nemam nikakvih pozadinskih informacija, ali bih stavio lijepu svotu na tvrdnju da je, nakon nepune godine dana od revolucionarnih promjena #pozitiva, US određen dvjema skupinama: skupinom ljudi koji ovdje ubijaju vrijeme između dva druženja, i skupinu ljudi koji su se ovdje tijekom pozitivne netoksične godine neuspješno pokušali upariti pa sad svako toliko poteče bolje ili (uglavnom) lošije prikrivena zla krv jer je netko nekog htio, a netko nekog odjebao...

Dodajmo tome posvemašnji izostanak pompozno najavljivane svježe krvi #nikad_bolje_brojke i sporadično ali konstantno izlijevanje kolektivnih kanti tjelesnih izlučevina na ovdašnje forumaše u nekoj od "napisat ću ti, ali tako da ne napišem tebi" tema #laksativi, i naslov ove teme počinje zvučati kao kletva, a ne dobra želja.
Lord Byron is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 19:12   #1270
Evo još jednog kmečavca!
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 19:19   #1271
Ne vidim da se na US dogodilo ili se događa nešto što je puno drugačije i lošije nego na ostatku foruma.
Svaki podforum ima svoje stalno društvo, šetače i letače.

Jedina razlika je što ovdje neko vrijeme nije bilo nikakvog reda.
Ne znam što uopće znači svježa krv na US. Ovdje se uglavnom nađu oni koji su sami već dugo, oni koji su svježe solo sa svim što to nosi sa sobom ili oni koji dođu vidjeti što ima ovdje.

A nema ništa drugačije nego bilo gdje drugdje.
Jedina razlika je što na US postoje oglasi pa se dogodi koji znatiželjni pogled i pregled.

Da se oglasi kvalitetnije održavaju možda bi US bio nešto poštovaniji i bolje prihvaćen budući da su oglasi u neku ruku ogledalo cijelog podforuma.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 19:24   #1272
Quote:
Mislim da su 40e najljepše godine za ljubav. Najkvalitetnije i naj sve. Podržavam izbor.

Većina nas ovdje smo solo svojim izborom, a koliko je teško nekoga naći ili ne, ovisi o nama i o našim željama i potrebama.
Svi mi znamo zašto smo solo.
Ako je osoba prava nebitno je u kojim si godinama i mislim da griješiš kad kažeš da će se u četrdestima nešto promijeniti u odnosu na tridesete. Premlad si da odustaješ od ljubavi ili da ju ostavljaš "za kasnije".
Pa jasno zbog čega smo sami, svako za sebe zna otprilike, možda na neke stvari ne obraćamo pažnju, možda ćemo ih uočiti. Tu na forumu svakako može netko imati mišljenje zbog čega i zašto je netko i dalje solo, no to ostaje na njima.

A ovo moje razmišljanje, mislim, nije to fiksno nešto i da se ne može nečime promijeniti, problem je što realno, u ovim godinama je dosta ljudi od prije u vezama, mnogi su u brakovima, imaju klince, stvaraju obitelji. To mi je nekako činjenica i zapravo je mnogima fokus upravo u tim nekim stvarima. Zapravo još uvijek tražim ženu kojoj nije imanje djece u nekom planu i takve su zapravo vrlo rijetke, da nemaju majčinski poriv za stvaranjem svoje obitelji. To je meni jedan od glavnih razloga zašto mi je teško upariti se. Poslije vjerujem da kad se dođe u 40-e, da je ekipa ostvarila to što je htjela manje-više, možda su se neki razveli, možda su im fokusi otišli u nekim drugim smjerovima. A i ljudi u tim godinama su mi nekako i opušteniji s mindsetom, barem to ja tak vidim oko sebe, sama energija oko njih je drugačija, a i žene su mi u tim godinama puno više samopouzdanije i znaju što žele, pogotovo kad do intime dođe.

Ja sam sad u srednjim 30-ima, sad treba skupit snage i stvoriti nešto za budućnosti, na poslovnom planu i sl., tu uložiti fokus, pogotovo kod solo ekipe koja se gubi u traženju stalno nekoga.
Old 14.05.2024., 19:30   #1273
Quote:
Da se oglasi kvalitetnije održavaju možda bi US bio nešto poštovaniji i bolje prihvaćen budući da su oglasi u neku ruku ogledalo cijelog podforuma.
Problem oglasa je pristup da svatko, unutar nekih granica, može tražiti nešto za sebe, samo da nije eksplicitno napisano da se traži seks.
No, ovo što se stavlja pod oglase u zadnje vrijeme, s nuđenjem diskrecija i sl., samo se srozava US kao takav i zapravo bi se trebale postrožiti kriteriji za postavljanje oglasa. Nekad je bilo 100 postova granica, čisto da se diskretne makne s tih oglasa.
Old 14.05.2024., 19:38   #1274
Quote:
Pa jasno zbog čega smo sami, svako za sebe zna otprilike, možda na neke stvari ne obraćamo pažnju, možda ćemo ih uočiti. Tu na forumu svakako može netko imati mišljenje zbog čega i zašto je netko i dalje solo, no to ostaje na njima.

A ovo moje razmišljanje, mislim, nije to fiksno nešto i da se ne može nečime promijeniti, problem je što realno, u ovim godinama je dosta ljudi od prije u vezama, mnogi su u brakovima, imaju klince, stvaraju obitelji. To mi je nekako činjenica i zapravo je mnogima fokus upravo u tim nekim stvarima. Zapravo još uvijek tražim ženu kojoj nije imanje djece u nekom planu i takve su zapravo vrlo rijetke, da nemaju majčinski poriv za stvaranjem svoje obitelji. To je meni jedan od glavnih razloga zašto mi je teško upariti se. Poslije vjerujem da kad se dođe u 40-e, da je ekipa ostvarila to što je htjela manje-više, možda su se neki razveli, možda su im fokusi otišli u nekim drugim smjerovima. A i ljudi u tim godinama su mi nekako i opušteniji s mindsetom, barem to ja tak vidim oko sebe, sama energija oko njih je drugačija, a i žene su mi u tim godinama puno više samopouzdanije i znaju što žele, pogotovo kad do intime dođe.

Ja sam sad u srednjim 30-ima, sad treba skupit snage i stvoriti nešto za budućnosti, na poslovnom planu i sl., tu uložiti fokus, pogotovo kod solo ekipe koja se gubi u traženju stalno nekoga.
A gle. Zašto čekati. Kaj te sprečava da već sada ne nađeš neku mladu damu koja je tek ušla u 40e i da jedno drugo učinite sretnim?

Quote:
Problem oglasa je pristup da svatko, unutar nekih granica, može tražiti nešto za sebe, samo da nije eksplicitno napisano da se traži seks.
No, ovo što se stavlja pod oglase u zadnje vrijeme, s nuđenjem diskrecija i sl., samo se srozava US kao takav i zapravo bi se trebale postrožiti kriteriji za postavljanje oglasa. Nekad je bilo 100 postova granica, čisto da se diskretne makne s tih oglasa.
Stavila za prijedlog za temu dana.
Tih 100 postova zvuči realno iako bi brojka mogla biti i duplo veća.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 19:45   #1275
Quote:
A gle. Zašto čekati. Kaj te sprečava da već sada ne nađeš neku mladu damu koja je tek ušla u 40e i da jedno drugo učinite sretnim?
Pa sprečava me to da me gleda ipak kao frenda, zato ništa od toga.
Old 14.05.2024., 20:06   #1276
Quote:
Pa sprečava me to da me gleda ipak kao frenda, zato ništa od toga.
Eto, frendicu imaš, sad traži ljubav.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 20:09   #1277
Quote:
Eto, frendicu imaš, sad traži ljubav.
Ma ništa od toga, misli i fokus su usmjereni u druge smjerove.
Old 14.05.2024., 20:15   #1278
Quote:
Ma ništa od toga, misli i fokus su usmjereni u druge smjerove.
A niš, znam kak ti je.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 20:22   #1279
Quote:
A niš, znam kak ti je.
Bila je dobra prilika, dobro je da sam povukao to pitanje, no znao sam kaj mi fali, tak da eto, vrijedilo je probati.
Sad plutam bespućima, ak koja naleti s brodom, bude dobro, a ak ne, opet ok.
Old 14.05.2024., 20:31   #1280
Quote:
40+ je gerijatrija. Imas tam na LjESu neku temu i lik pise ‘deda od 40’. Gotov je zivot za takve, nema izlazaka, nema ljubavi, sjedis doma i netflix.
Ak ti je penzija dovoljna da platis pretplatu.
AngryNomad is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:47.