Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.11.2020., 16:35   #1261
Meni, Alisi u Zemlji Čuda više ništa nije jasno s ovim HD signalom pa ako netko zna odgovor na sljedeće pitanje: kupljen novi receiver, ali imam samo osam programa. Kako ? Zašto ? Dakle, gledam zemaljske programe i kad na menu idem na traženje programa, nađe ih osam i nema dalje
ančica11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 16:37   #1262
Quote:
ančica11 kaže: Pogledaj post
Meni, Alisi u Zemlji Čuda više ništa nije jasno s ovim HD signalom pa ako netko zna odgovor na sljedeće pitanje: kupljen novi receiver, ali imam samo osam programa. Kako ? Zašto ? Dakle, gledam zemaljske programe i kad na menu idem na traženje programa, nađe ih osam i nema dalje
Koja regija D.., koji grad, koji prijemnik, dali na HTV 1 - 4 pise dolje desno na ekranu HD
Old 01.11.2020., 16:38   #1263
Nemoj slučajno napisati koja si regija, nek forumaši mozgaju.
I kolko si dosad vidjela programa?
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 16:38   #1264
I kakva antena (vlastita ili ZAS).
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 16:39   #1265
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Mijenja se svakako to da se neki programi sele van. Što se tiče snage, ako ćeš se strpiti do utorka, mogu ti ja reći kako će biti u D4.
Hvala.
Jest da je u D3 istovremeno gašenje SD, ali pošto sad ne vidim M2, zamima me hoće li se ostvariti moje predviđanje da bu M2 ostal iste snage, a da bu M1 jači od M2. Ako ostane isti moral bum se poigrati antenom pa sam pital da se pripremim ako ostane isti.
iwanho is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 17:34   #1266
Quote:
farfan kaže: Pogledaj post
Lijepo to izgleda, jedino šteta što samo 5 programa u EPG. No zašto je ovo dole polje prazno? Ide li tu inače info o emisiji na kojoj si trenutno, kod tebe midsomer?
Ako se spustis dolje pokaze i ostale programe, bilo bi bolje da ih vise prikaze po stranici. Tako je, kako je...
Mislim da dolje treba nesto pisati, ali nasi da nisu upisali nista.
smajstor is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 17:37   #1267
Quote:
smajstor kaže: Pogledaj post
Mislim da dolje treba nesto pisati, ali nasi da nisu upisali nista.
Jel to nije pisalo samo na toj emisiji ili ni na jednoj?
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 17:43   #1268
Quote:
Cilim kaže: Pogledaj post
Koja regija D.., koji grad, koji prijemnik, dali na HTV 1 - 4 pise dolje desno na ekranu HD
Vukovarsko-srijemska županija, tv prijemnik Sony, receiver VIVAX i piše HD na HTV 1-4.
ančica11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 17:45   #1269
Onda ne hvataš mux M2. Okreni antenu prema Belju ili Borincima.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 17:46   #1270
evo izgleda teletexta i epg na evotv tcom prijemniku

https://imgur.com/lJb0vBB
https://imgur.com/fNCdq0l
frenchkey is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 17:52   #1271
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Onda ne hvataš mux M2. Okreni antenu prema Belju ili Borincima.
Antena okretana na sve moguće strane i mjesta i uvijek isto. Neki susjedi nemaju nikakvih problema zato sam ovdje pitala jer ne znam što više napraviti.
ančica11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 18:41   #1272
Odnesi prijemnik do susjeda koji nema problema i zamoli ih da ga kod njih isprobaš. Ako ulovi sve što i njihov, nije problem u prijemniku nego u preslabom signalu.
iwanho is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 18:55   #1273
Bok
Neda mi programirati daljinski drzim tipku set ali neprestaje treperiti???
Zeljko1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2020., 19:03   #1274
Quote:
Zeljko1972 kaže: Pogledaj post
Bok
Neda mi programirati daljinski drzim tipku set ali neprestaje treperiti???
Quote:
Zeljko1972 kaže: Pogledaj post
Hvala svima na odgovorima, pala je odluka zbog txt-a znaci t-comov resiver... do sada su imali ovo smece sa slike

https://ibb.co/wMSsj6g

pa koji si uzeo. spominjao si t-com, znaci evotv ili...
Old 02.11.2020., 00:50   #1275
Quote:
Sophie on traži uređaj s daljinskim koji se da programirat, ti mu predložiš običan. Vidiš da je napisao da takav već ima al roditelje bune 2 daljinca.

Zeljko, još nisam vidio receiver koji ima jednako veliki txt ko tv, svi ga smanjuju u određenoj mjeri, devia uz to ima malo zeznuti font, iako je ok za povremenu upotrebu, jebe ga samo slovo A.
Ja sam ga skužila više tipa da ih buni hrpa gumba po daljinskima... s kojima se štošta radi.
I da pita koji bi mogao uzeti... bio je link i na ovaj kak veliš " običan ".
Pa sam mislila da je čovjeku baš taj jednostavni senior daljinski zanimljiv.

A ovaj NewDigital ima taj dodatni daljinski s par osnovnih opcija.
Pretpostavljala sam da im je dosta on i off, ton, programi dolje i gore, i ttx, pa mi je ovaj djelovao kao stvoren za to.
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 00:53   #1276
Ponavljam...
Kaj nitko nije kupio ni Denver ni NewDigital?
Niti itko može napisati neku recenzijicu o njima?
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 07:18   #1277
Quote:
sophie7 kaže: Pogledaj post
Pretpostavljala sam da im je dosta on i off, ton, programi dolje i gore, i ttx, pa mi je ovaj djelovao kao stvoren za to.
Pa već sam pisao da glupa izvedba, niti jedan od ta dva koja si stavila nema ttx, a ni epg. A new digital je posebno glup jer nema ni source/AV tipku.

Jučer opet uspio zblesirat deviu, nestala slika na samo jednom ekranu, sve crno. Ima neki bug koji je povezan s snimanjem s timera. Ak zaustaviš snimanje zna se ovak zblesirat i ništa ne pomaže dok jednostavno timer ne istekne, i onda se ponovno pojavi slika na tom programu.
Svi ostali programi rade normalno.

SPTV još nije sat promijenila na ttx i epg .
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 08:20   #1278
Nisam kuci da testiram, uzasno me zanima - moze li maxtv prijemnik posluziti kao dvbt2 reviever buduci da ima antenski prikljucak, ali da radi BEZ interneta?
TomyCroSound is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 08:25   #1279
Quote:
Jučer opet uspio zblesirat deviu, nestala slika na samo jednom ekranu, sve crno. Ima neki bug koji je povezan s snimanjem s timera. Ak zaustaviš snimanje zna se ovak zblesirat i ništa ne pomaže dok jednostavno timer ne istekne, i onda se ponovno pojavi slika na tom programu.
Svi ostali programi rade normalno.
Nisam imao prilike probati i Deviu, ali svi prijemnivi oni koje sam probao i da su kostali do 220kn imali su problema s timerima i/ili snimanjima.
smajstor is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2020., 10:23   #1280
Quote:
Pa već sam pisao da glupa izvedba, niti jedan od ta dva koja si stavila nema ttx, a ni epg. A new digital je posebno glup jer nema ni source/AV tipku.
...:.
Ne kuzim kak nema kad tu pise da ima ttx i epg
https://www.elipso.hr/audio__video/s...TAL-T2-265-HD/
A ti stvarno mislis da ljudima koji zele obican daljinski jer ih sve sto tebe zanima buni, treba bezbroj tipki?
Mislim, masi ljudi treba daljinski s kojim/a ce upaliti tv i receiver, tipke za glasnocu, i za programe, po mogucnosti da ih sloze po redu. I ev. ttx, a ima i onih koji se ni u to ne pacaju.

Zabrijali ste da svi hoce isto.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:08.