Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.05.2024., 20:43   #1281
Quote:
miki1988 kaže: Pogledaj post
Bila je dobra prilika, dobro je da sam povukao to pitanje, no znao sam kaj mi fali, tak da eto, vrijedilo je probati.
Sad plutam bespućima, ak koja naleti s brodom, bude dobro, a ak ne, opet ok.
Razumijem te skroz. I ja volim maštati.

Quote:
AngryNomad kaže: Pogledaj post
40+ je gerijatrija. Imas tam na LjESu neku temu i lik pise ‘deda od 40’. Gotov je zivot za takve, nema izlazaka, nema ljubavi, sjedis doma i netflix.
Ak ti je penzija dovoljna da platis pretplatu.
Djeca, kaj ćeš. Nije im za zamjeriti.
Nek se javi kad bude imao 40.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 20:46   #1282
Quote:
forchetta kaže: Pogledaj post
Možda se varam, ali mislim da su na US pravi okorjeli soleri. Zato nitko nikoga i ne pronalazi. Ne zato jer ne mogu, nego zato jer ne žele.
Kako tko. Ja sam već dugo solo jer mi to paše. Zadnjim iskustvom kad sam bio zaljubljen i smatrao da je to "to", bio sam spreman na promjenu. Znao sam svoje mogućnosti, što mogu pružiti, napraviti i slično. I što želim. Ono započeti nešto novo. Na kraju se loše završilo jer je ispalo da nije prava osoba za mene.

Polizao rane, oporavio se. Ali i dalje ostajem solo znajući što ubuduće želim od veze, znam što mogu. Ali bez nekog divljanja, opterećenja i slično. Ako bude, bude. Ako ne, što sad. Bolje mi je biti sam nego biti opet u toksičnoj vezi.

Jedino se nadam da sam ovaj put naučio prekinuti komunikaciju kod budućih emotivnih ispada, ucjenjivanja i slično. Ako se ne možemo razgovarati kao normalni ljudi, block i bye, bye.
Old 14.05.2024., 21:13   #1283
Quote:
Constantine kaže: Pogledaj post

Polizao rane, oporavio se. Ali i dalje ostajem solo znajući što ubuduće želim od veze, znam što mogu. Ali bez nekog divljanja, opterećenja i slično. Ako bude, bude. Ako ne, što sad. Bolje mi je biti sam nego biti opet u toksičnoj vezi.

Jedino se nadam da sam ovaj put naučio prekinuti komunikaciju kod budućih emotivnih ispada, ucjenjivanja i slično. Ako se ne možemo razgovarati kao normalni ljudi, block i bye, bye.
Da, volimo se tješiti da smo mudriji nakon što nas život nadrma i da ćemo idući puta pametnije.
Ali u stvari život nije baš toliko jednostavan niti predvidljiv.
Naučiš lekciju za taj puta. Za taj slučaj, za tu vezu/odnos, za taj tren. Svaki novi trenutak, nova osoba -nova je lekcija, nova pravila - novo iskustvo.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 21:46   #1284
Quote:
Razumijem te skroz. I ja volim maštati.
Ma nije samo maštanje već onak, kad sam najviše plutao, bilo mi je fakat ok i nekako su se same osobe pojavljivale u mom životu. I nakon svega sad u zadnje vrijeme, mislim da je plutanje ipak najbolja opcija dok ne zapnem nekome za oko. A to mi je malo teže jer baš nemam toliko toga za ponuditi realno, u ovom trenutku. Tješim se da se bude javila ili ukazala ona kojoj budem zapeo za oko, pa kaj bude, no neću usmjeravati svu energiju u to jer brzo se čovjek potroši u tom iščekivanju.
Quote:
Svaki novi trenutak, nova osoba -nova je lekcija, nova pravila - novo iskustvo.
O ovome sam htio otvoriti i temu, ali nisam siguran da bi baš zapela forumašima za oko i da bi o tome baš mogl raspravljati puno.
Old 14.05.2024., 21:55   #1285
Quote:
Da, volimo se tješiti da smo mudriji nakon što nas život nadrma i da ćemo idući puta pametnije.
Ali u stvari život nije baš toliko jednostavan niti predvidljiv.
Naučiš lekciju za taj puta. Za taj slučaj, za tu vezu/odnos, za taj tren. Svaki novi trenutak, nova osoba -nova je lekcija, nova pravila - novo iskustvo.
U ovom slučaju, bar za promjenu da bude pozitivno iskustvo.
Old 14.05.2024., 22:23   #1286
Quote:
miki1988 kaže: Pogledaj post
Ma nije samo maštanje već onak, kad sam najviše plutao, bilo mi je fakat ok i nekako su se same osobe pojavljivale u mom životu. I nakon svega sad u zadnje vrijeme, mislim da je plutanje ipak najbolja opcija dok ne zapnem nekome za oko. A to mi je malo teže jer baš nemam toliko toga za ponuditi realno, u ovom trenutku. Tješim se da se bude javila ili ukazala ona kojoj budem zapeo za oko, pa kaj bude, no neću usmjeravati svu energiju u to jer brzo se čovjek potroši u tom iščekivanju.
Bio si otvoren prema vezama. Drugačiji je govor tijela kad privlačiš osobe u svoj život, a drugačiji kad se zatvoriš u sebe i/li prekineš dvosmjernu razmjenu informacija.
Quote:
O ovome sam htio otvoriti i temu, ali nisam siguran da bi baš zapela forumašima za oko i da bi o tome baš mogl raspravljati puno.
Nije bitno zvuči li tema popularno. Uvijek može skrenuti tim putem u nekom trenutku rasprave.

Quote:
Constantine kaže: Pogledaj post
U ovom slučaju, bar za promjenu da bude pozitivno iskustvo.
I ja ti to želim. Sretno u potrazi.
forchetta is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 23:44   #1287
volim naslov teme
Broo is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2024., 12:06   #1288
Quote:
Bio si otvoren prema vezama. Drugačiji je govor tijela kad privlačiš osobe u svoj život, a drugačiji kad se zatvoriš u sebe i/li prekineš dvosmjernu razmjenu informacija.
Sve je teže i dvosmjernu razmjenu održati na životu, a i sve manje i manje se isplati dijeliti sve to s nekim novim. I tako onda svaki puta kad se nešto novo započinje. Zato sam sad odlučio da budem ovako išao, bavit ću se svojim nekim stvarima, a kojoj bude to ok, bude se već nekako priključila tome. Svjestan sam da nije to nešto puno i atraktivno i zabavno, no možda nekoj bude i to dovoljno.
Quote:
Arrgonaut kaže: Pogledaj post
Za srozavanje i problematičnost US-a kao takvog, najmanje su krivi oglasi, pa čak i ako se radi o diskretnim seksualnim ponudama.
Ne bih rekao da su najmanje krivi, ali da je dio krivice i u njima, bogme jest. I zaista bi trebalo oglase staviti na jedan višlji nivo od ovog sada, a ne se voditi onime da ne bi trebali imati ništa protiv onoga što netko traži, makar i te diskretne susrete.
Old 16.05.2024., 08:37   #1289
Previsoki kriteriji u vezi izgleda najveći su razlog usovstva. Ono ništa ispod 190 cm mi je najjači kriterij.
Old 16.05.2024., 11:26   #1290
Tema očišćena.

Ponavljam napomenu iz prvog posta ove teme:

Kako sam zamislila temu?
Ovako: Na temi prisustvuju isključivo osobe koje se žele upariti i koje su ozbiljne glede toga. Dakle, ne oni koji su već u brakovima ili koji samo zajebavaju napaćeni narod. Ako netko i od takvih svrati da možda nekako doprinese tuđem uparivanju neka svakako nekako da drugima do znanja da nije u igri. Nadam se da ne moram objašnjavati zašto.
Svi prisutni chataju o čemu god žele dok je glavna pozadina ta da pokušavaju zavesti osobu koja im se sviđa na način koji njima odgovara odnosno pokušavaju s nekim od prisutnih kliknuti.
Old 16.05.2024., 17:50   #1291
Morao sam provjerit datum nastanka ove teme jer mi je čisti Monty Python show da se ovdje može nać išta iole slično ljubavi.
Rift is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2024., 11:33   #1292
ah, zgodno.
chat za one kojima nije samo do chata nego imaju i primisli.
svidja mi se ideja.
Old 26.05.2024., 21:07   #1293
Quote:
Louise Hay kaže: Pogledaj post
Tema očišćena.

Kako sam zamislila temu?
Ovako: Na temi prisustvuju isključivo osobe koje se žele upariti i koje su ozbiljne glede toga. Dakle, ne oni koji su već u brakovima ili koji samo zajebavaju napaćeni narod. Ako netko i od takvih svrati da možda nekako doprinese tuđem uparivanju neka svakako nekako da drugima do znanja da nije u igri. Nadam se da ne moram objašnjavati zašto.
Svi prisutni chataju o čemu god žele dok je glavna pozadina ta da pokušavaju zavesti osobu koja im se sviđa na način koji njima odgovara odnosno pokušavaju s nekim od prisutnih kliknuti.
Bilo bi dobvro da se uparim, ali gdje pronaci slicnu lujku. Problem je sta ni ne izlazim po klubovima i slicnim mjestima..
Memnom is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2024., 21:09   #1294
Quote:
Louise Hay kaže: Pogledaj post
Tema očišćena.

Kako sam zamislila temu?
Mous mi najvise klikce, ja sam frula
Memnom is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:48.