|
|
14.05.2024., 20:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2019.
|
Quote:
miki1988 kaže:
Bila je dobra prilika, dobro je da sam povukao to pitanje, no znao sam kaj mi fali, tak da eto, vrijedilo je probati. 
Sad plutam bespućima, ak koja naleti s brodom, bude dobro, a ak ne, opet ok. 
|
Razumijem te skroz. I ja volim maštati.
Quote:
AngryNomad kaže:
40+ je gerijatrija. Imas tam na LjESu neku temu i lik pise ‘deda od 40’. Gotov je zivot za takve, nema izlazaka, nema ljubavi, sjedis doma i netflix.
Ak ti je penzija dovoljna da platis pretplatu. 
|
Djeca, kaj ćeš. Nije im za zamjeriti. 
Nek se javi kad bude imao 40.
|
|
|
14.05.2024., 20:46
|
|
Mag radničke klase
Registracija: Jun 2005.
|
Quote:
forchetta kaže:
Možda se varam, ali mislim da su na US pravi okorjeli soleri. Zato nitko nikoga i ne pronalazi. Ne zato jer ne mogu, nego zato jer ne žele.
|
Kako tko. Ja sam već dugo solo jer mi to paše. Zadnjim iskustvom kad sam bio zaljubljen i smatrao da je to "to", bio sam spreman na promjenu. Znao sam svoje mogućnosti, što mogu pružiti, napraviti i slično. I što želim. Ono započeti nešto novo. Na kraju se loše završilo jer je ispalo da nije prava osoba za mene.
Polizao rane, oporavio se. Ali i dalje ostajem solo znajući što ubuduće želim od veze, znam što mogu. Ali bez nekog divljanja, opterećenja i slično. Ako bude, bude. Ako ne, što sad. Bolje mi je biti sam nego biti opet u toksičnoj vezi.
Jedino se nadam da sam ovaj put naučio prekinuti komunikaciju kod budućih emotivnih ispada, ucjenjivanja i slično. Ako se ne možemo razgovarati kao normalni ljudi, block i bye, bye.
|
14.05.2024., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Constantine kaže:
Polizao rane, oporavio se. Ali i dalje ostajem solo znajući što ubuduće želim od veze, znam što mogu. Ali bez nekog divljanja, opterećenja i slično. Ako bude, bude. Ako ne, što sad. Bolje mi je biti sam nego biti opet u toksičnoj vezi.
Jedino se nadam da sam ovaj put naučio prekinuti komunikaciju kod budućih emotivnih ispada, ucjenjivanja i slično. Ako se ne možemo razgovarati kao normalni ljudi, block i bye, bye.
|
Da, volimo se tješiti da smo mudriji nakon što nas život nadrma i da ćemo idući puta pametnije. 
Ali u stvari život nije baš toliko jednostavan niti predvidljiv.
Naučiš lekciju za taj puta. Za taj slučaj, za tu vezu/odnos, za taj tren. Svaki novi trenutak, nova osoba -nova je lekcija, nova pravila - novo iskustvo.
|
|
|
14.05.2024., 21:46
|
|
Nema labavo, nemam lavabo
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
forchetta kaže:
Razumijem te skroz. I ja volim maštati. 
|
Ma nije samo maštanje već onak, kad sam najviše plutao, bilo mi je fakat ok i nekako su se same osobe pojavljivale u mom životu. I nakon svega sad u zadnje vrijeme, mislim da je plutanje ipak najbolja opcija dok ne zapnem nekome za oko. A to mi je malo teže jer baš nemam toliko toga za ponuditi realno, u ovom trenutku. Tješim se da se bude javila ili ukazala ona kojoj budem zapeo za oko, pa kaj bude, no neću usmjeravati svu energiju u to jer brzo se čovjek potroši u tom iščekivanju.
Quote:
forchetta kaže:
Svaki novi trenutak, nova osoba -nova je lekcija, nova pravila - novo iskustvo.
|
O ovome sam htio otvoriti i temu, ali nisam siguran da bi baš zapela forumašima za oko i da bi o tome baš mogl raspravljati puno.
|
14.05.2024., 21:55
|
|
Mag radničke klase
Registracija: Jun 2005.
|
Quote:
forchetta kaže:
Da, volimo se tješiti da smo mudriji nakon što nas život nadrma i da ćemo idući puta pametnije. 
Ali u stvari život nije baš toliko jednostavan niti predvidljiv.
Naučiš lekciju za taj puta. Za taj slučaj, za tu vezu/odnos, za taj tren. Svaki novi trenutak, nova osoba -nova je lekcija, nova pravila - novo iskustvo.
|
U ovom slučaju, bar za promjenu da bude pozitivno iskustvo.
|
14.05.2024., 22:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
miki1988 kaže:
Ma nije samo maštanje već onak, kad sam najviše plutao, bilo mi je fakat ok i nekako su se same osobe pojavljivale u mom životu. I nakon svega sad u zadnje vrijeme, mislim da je plutanje ipak najbolja opcija dok ne zapnem nekome za oko. A to mi je malo teže jer baš nemam toliko toga za ponuditi realno, u ovom trenutku. Tješim se da se bude javila ili ukazala ona kojoj budem zapeo za oko, pa kaj bude, no neću usmjeravati svu energiju u to jer brzo se čovjek potroši u tom iščekivanju.
|
Bio si otvoren prema vezama. Drugačiji je govor tijela kad privlačiš osobe u svoj život, a drugačiji kad se zatvoriš u sebe i/li prekineš dvosmjernu razmjenu informacija.
Quote:
O ovome sam htio otvoriti i temu, ali nisam siguran da bi baš zapela forumašima za oko i da bi o tome baš mogl raspravljati puno.
|
Nije bitno zvuči li tema popularno. Uvijek može skrenuti tim putem u nekom trenutku rasprave.
Quote:
Constantine kaže:
U ovom slučaju, bar za promjenu da bude pozitivno iskustvo.
|
I ja ti to želim. Sretno u potrazi.
|
|
|
14.05.2024., 23:44
|
|
Salvatore
Registracija: Oct 2022.
|
volim naslov teme 
|
|
|
15.05.2024., 12:06
|
|
Nema labavo, nemam lavabo
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
forchetta kaže:
Bio si otvoren prema vezama. Drugačiji je govor tijela kad privlačiš osobe u svoj život, a drugačiji kad se zatvoriš u sebe i/li prekineš dvosmjernu razmjenu informacija.
|
Sve je teže i dvosmjernu razmjenu održati na životu, a i sve manje i manje se isplati dijeliti sve to s nekim novim. I tako onda svaki puta kad se nešto novo započinje. Zato sam sad odlučio da budem ovako išao, bavit ću se svojim nekim stvarima, a kojoj bude to ok, bude se već nekako priključila tome. Svjestan sam da nije to nešto puno i atraktivno i zabavno, no možda nekoj bude i to dovoljno.
Quote:
Arrgonaut kaže:
Za srozavanje i problematičnost US-a kao takvog, najmanje su krivi oglasi, pa čak i ako se radi o diskretnim seksualnim ponudama.
|
Ne bih rekao da su najmanje krivi, ali da je dio krivice i u njima, bogme jest. I zaista bi trebalo oglase staviti na jedan višlji nivo od ovog sada, a ne se voditi onime da ne bi trebali imati ništa protiv onoga što netko traži, makar i te diskretne susrete.
|
16.05.2024., 08:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Previsoki kriteriji u vezi izgleda najveći su razlog usovstva. Ono ništa ispod 190 cm mi je najjači kriterij.
|
16.05.2024., 11:26
|
|
Kino snova
Registracija: Oct 2017.
|
Tema očišćena.
Ponavljam napomenu iz prvog posta ove teme:
Kako sam zamislila temu?
Ovako: Na temi prisustvuju isključivo osobe koje se žele upariti i koje su ozbiljne glede toga. Dakle, ne oni koji su već u brakovima ili koji samo zajebavaju napaćeni narod. Ako netko i od takvih svrati da možda nekako doprinese tuđem uparivanju neka svakako nekako da drugima do znanja da nije u igri. Nadam se da ne moram objašnjavati zašto.
Svi prisutni chataju o čemu god žele dok je glavna pozadina ta da pokušavaju zavesti osobu koja im se sviđa na način koji njima odgovara odnosno pokušavaju s nekim od prisutnih kliknuti.
|
16.05.2024., 17:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Morao sam provjerit datum nastanka ove teme jer mi je čisti Monty Python show da se ovdje može nać išta iole slično ljubavi.
|
|
|
17.05.2024., 11:33
|
|
analyst
Registracija: Jul 2003.
|
ah, zgodno.
chat za one kojima nije samo do chata nego imaju i primisli.
svidja mi se ideja.

|
26.05.2024., 21:07
|
|
Klošar
|
Quote:
Louise Hay kaže:
Tema očišćena.
Kako sam zamislila temu?
Ovako: Na temi prisustvuju isključivo osobe koje se žele upariti i koje su ozbiljne glede toga. Dakle, ne oni koji su već u brakovima ili koji samo zajebavaju napaćeni narod. Ako netko i od takvih svrati da možda nekako doprinese tuđem uparivanju neka svakako nekako da drugima do znanja da nije u igri. Nadam se da ne moram objašnjavati zašto.
Svi prisutni chataju o čemu god žele dok je glavna pozadina ta da pokušavaju zavesti osobu koja im se sviđa na način koji njima odgovara odnosno pokušavaju s nekim od prisutnih kliknuti.
|
Bilo bi dobvro da se uparim, ali gdje pronaci slicnu lujku. Problem je sta ni ne izlazim po klubovima i slicnim mjestima..
|
|
|
26.05.2024., 21:09
|
|
Klošar
|
Quote:
Louise Hay kaže:
Tema očišćena.
Kako sam zamislila temu?
|
Mous mi najvise klikce, ja sam frula 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:48.
|
|
|
|