Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje > Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.02.2017., 13:34   #1301
Molim preporuke za dobrog/e:
1 - HZZO stomatologa (koji još uvijek prima nove pacijente na upis)
2- zatim endodonta (HZZO ili privatnik)
3- ortodonta, može privatnik, treba mi samo jednokratno za ukloniti "ostatke" koji su mi stavljeni nakon fiksnog aparatića prije dosta godina i slomili su se sad te izgubili svoju funkcionalnost, a moj bivši ortodont više ne radi, kako rekoh bilo je to prije dosta godina...

e, da, svih njih tražim na području grada Zagreba
jagvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2017., 11:00   #1302
Još jednom, molim preporuku za dobrog stomatologa u Rijeci, da radi preko hzzo-a. Mislim da ću trebati popraviti 1 i 2 gornju, pa vas molim nekog provjerenog da mi ne uništi osmijeh
buhtlica16 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2017., 20:29   #1303
Jel netko od vas bio pacijent doktora Miljenka Kubovića u donjoj Dubravi?
Zna li netko tko ga je naslijedio u ordinaciji?
Old 16.02.2017., 17:59   #1304
Quote:
ZASTUPNICA 1 kaže: Pogledaj post
Hej ljudovi :-) ima li netko iskusta sa zubarom DR.IVAN GABRIŠA koji ima privatnu polikliniku u Novakima (Sveta Nedelja) i liječi zube sa laserom...Naime ja sam sa djetetom krenula kod njega na popravak zubića i u dva puta koliko smo bili deračio se na djete i bio strašno neugodan.Moram naglasiti da mi je djete vrlo disciplinirano na zubarskom stolcu..no dotičnog doktora smeta čak i kad djete reagira na bol plačem.
Uz takav pristup malenom pacijentu vrlo skupo naplačuje svoje usluge...Pitam Vas ima li tko slična iskustva kod njega...MOJA PREPORUKA ...NI KORAKA U NJEGOVU AMBULANTU!!!!!
Ja imam i puno gora iskustva s njim, što osobno, što iz druge ruke. Klonite se stomatologa Ivana Gabriše i dobro pazite što vam naplaćuje ako ste već tamo usred nečega, tražite račune itd.
Klimava is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2017., 11:41   #1305
Quote:
end12 kaže: Pogledaj post
Ima li tko za preporučiti nekog stomatologa na području Knežije ili Srednjaci, može i Jarun i Vrbani?
Naravno da ima ugovor sa hzzo.
Trebao bi i meni, ali da cijene budu u skladu sa HZZO i da nije mesar
Teeja is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2017., 11:44   #1306
Probajte pronaći ortodont Zagreb na netu, ja sam dobila preporuku no nisam još bila, možda netko zna više i također sam čula za POlikliniku Puntijar...što se Dalmacije tiče, mene je doslovno spasio dr. Paško Matulić u Zadru...imala sam strašnih problema sa cistama, izliječio ih je, napravio mi porculanske navlake koje uopće ne izgledaju neprirodno čak mi ljudi i ne vjeruju da to nisu moji zubi, ja sam prezadovoljna, vrlo je pedantan i odličan s djecom...također sam izbjeljivala zube kod njega i popravljala, stvarno sve pohvale...
Ivanamari is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2017., 21:09   #1307
Pozdrav,
Ima li tko iskustva sa ortodontom Marelić iz Rijeke?
dianad is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2017., 20:38   #1308
Pozdrav,
Ima li netko da moze preporuciti ok stomatologa/privatnika na podrucju Sesveta/sesv.kraljevca?
I ako slucajno ima neki koji radi fiksne aparatice??

Hvalaa
anita_4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2017., 09:30   #1309
Molim ako netko zna nekog privatnog oralnog kirurga u Zg da bi mi mogao izvaditi umnjak (donja 8) a da pritom mora piliti kost celjusti? Tako su mi objasnili na oralnoj kirurgiji u kbc Dubravi, a tamo mi se ne ceka jos 3 mj. jer me lagano boli, nakon sto je bio upaljeno zubno meso na tom zubu. Novac nije problem jer bi to htjela rijesiti cim.prije jer uz to korijeni tog umnjaka rastu jedan prema drugome umjesto ravno sto izaziva bolove. Molim vas preporuku ili bilo koga tko bi to mogao napraviti. Hvala
Old 21.03.2017., 14:34   #1310
Book avima. Trazim dobrog stomatologa u zagrebu. Nedavno doselila. Moze kakva info? Hvala
Old 05.04.2017., 17:05   #1311
Quote:
Roisin Murphy kaže: Pogledaj post
Book avima. Trazim dobrog stomatologa u zagrebu. Nedavno doselila. Moze kakva info? Hvala
i ja trazim isto (preko hzzo) , idealno na podrucju tresnjevke
Old 05.04.2017., 21:25   #1312
Quote:
Gloria84 kaže: Pogledaj post
Molim ako netko zna nekog privatnog oralnog kirurga u Zg da bi mi mogao izvaditi umnjak (donja 8) a da pritom mora piliti kost celjusti? Tako su mi objasnili na oralnoj kirurgiji u kbc Dubravi, a tamo mi se ne ceka jos 3 mj. jer me lagano boli, nakon sto je bio upaljeno zubno meso na tom zubu. Novac nije problem jer bi to htjela rijesiti cim.prije jer uz to korijeni tog umnjaka rastu jedan prema drugome umjesto ravno sto izaziva bolove. Molim vas preporuku ili bilo koga tko bi to mogao napraviti. Hvala
Dr Marko Bajs fino to odradi
Old 11.04.2017., 23:08   #1313
Quote:
Arleta8 kaže: Pogledaj post
Imam potrebu upozoriti sve koji planiraju ići u Polikliniku Šlaj-Anić.
Na prvi razgovor vas prima g Šlaj i ne da vam da dođete do riječi.
Hvali sam sebe, kao profesor na fakultetu a običan je ortodont, čak nije niti stomatolog!!! To na žalost saznate kasnije ali nije čak niti to toliko bitno...
Uglavnom, bila sam kod njega dva puta. Prvi puta me tražio da slikam ortopan, naravno kod njega. Ok, to je jasno i potrebno kako bi se utvrdila situacija i što dalje. 200 kuna ortopan. Ok...
G dotični pogleda sliku i ustvrdi da imam cistu koja se pod hitno mora riješiti, da imam iglice u jednom zubnom kanalu (kojima se liječe kanali i zbog čega i moram vaditi zub). Kaže g Šlaj to nikada nisam vidio, to ću pokazivati studentima na fakultetu... moram se savjetovati sa kolegama...
Uredu, mislim, pa to je super...
Moli me da dođem kroz dva tjedna kako bi mi napravio FINANCIJSKI PLAN jer sam mu naglasila da želim znati prije svega cijenu tog zahvata kako bi mogla odlučiti.
Dolazim za dva tjedna po taj FINANCIJSKI PLAN na kojem je specificirano KOMLICIRANO VAĐENJE ZUBA 480 kuna.
Molim da mi pojasni to komplicirano... zbog ciste, zbog zaostalih iglica u kanalu zuba to se smatra komplicirano vađenje jer se mora očistit rupa od ciste. Kao mali operacijski zahvat!!!
Misli si OK, ipak je zdravlje u pitanju, pristajem.
Dolazim na dan D, sve se odradilo u 10 minuta, anestezija, lijevo, desno i zub je vani, dva ulaska u rupu da se izvadi cista, šest šavova i to je to, gotovi ste , možete na blagajnu!
Gđa ..... to bi vam bilo 1,550.00 kuna!!!!!!!!!!
Pod anestezijom, u banani, nisam znala šta me snašlo.
Čisti prevarant. To je sve što mogu reći.

A da vam ne pričam da pokazuje slike svojih pacjenata SVIMA! Kako su ti ljudi izgledali prije, za vrijeme ugradnje mostova ili implantata, te poslije. Slike što poznatih što nepoznatih ljudi. Niti malo diskrecije. Privatnosti. Katastrofa.
Eto, sad mi je malo lakše...pozdrav...
potpisujem od prve do zadnje do dijela operacije.

došao sam za jedan zub, a frajer je imao cijelu spiku, 20 minuta pričao o aparatičiam i pokazivao slike i slučajeve WTF ?!? i laprdao takve glupsoti ala "takvi ispuni se kod nas ne rade već 20 godina"-iako sam ispune o kojima je pričao dobio upravo na Stomatološkom fakultetu prije 5 godina.
ali najniža fora vrhunske ljigavosti i jeftine psihologije iz horoskopa i tarota "vi imate stisnute zube u čeljusti (pa ti zato pokušavam uvalit aparatić) ali ste ovako tip osobe iznimno jake, samo to držite u sebi, vidi se. takvi ljudi su veoma jaki, ali to ne pokazuju. jel tako ? " :klap:
kad sam ga nakon 15 minuta laprdanja pitao za ono što sam došao , ISTO je rekao - "odite dole da napravimo sliku pa ćemo onda vidjet preciznije".
odem, obavim - 200 kuna, na izlazu, mi kaže rtg tehničarka! WTF?!? platim .... mada mi je sad toliko žao da nisam izašao odmah, ali uopće kakav preokret.
onda mi je još blagajnica pričala 15 minuta o oblicima plaćaja itd ... ko da sam na jebenom predavanju.
a ja sve čekam ... kad će o tom jednom zubu zbog kojeg sam došao. i napiše lik cijeli popis sve financijske projekcije SVEGA ali ne onog radi čega sam došao !

prof.dr.sc.Šlaj je varalica prve klase. profinjen, uvježban, ima spiku i uvali ti bez da te ispoštuje. a nitko ne dolazi stomatologu jer mu je dosadno nego jer je u potrebi.

a vi se pitajte kako takav jedan iskusan varalica može onda držati kvalitetne i isto tako poštene doktore stomatologije.

nije čudo da uz takav pristup stvaruju najvišu dobit od stomatologa u RH. smulja te, nešto napravi i naplati tri puta više.
cici mici is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2017., 19:54   #1314
Tražim „Blaškovića“ u Zagrebu

Molim preporuku za ordinaciju, stručnjaka u Zagrebu za napraviti nove karamičke krunice. Očekujem znanje, individualan pristup, etiku i estetiku. Cijena nije najbitnija. Hvala
lutza is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2017., 19:17   #1315
Ima li netko iskustva sa ovim stomatolozima u Varaždinu (ili preporuku za neke druge)?
Ines Žunar Huzak
Josip Krešo
Vedrana Počakal
Blaženka Bedeković

Hvala!
pllok is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2017., 00:03   #1316
Ima li netko iskustva s Visodentom u Splitu?

Hvala
Ledolinna is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2017., 09:19   #1317
Quote:
Ledolinna kaže: Pogledaj post
Ima li netko iskustva s Visodentom u Splitu?

Hvala
mene za zg zanima jel radio tko implantate kod njih?
Old 20.04.2017., 11:52   #1318
Quote:
Andariel kaže: Pogledaj post
mene za zg zanima jel radio tko implantate kod njih?
U Zagrebu u Visodentu su mi savršeni i doktor i doktorica! Jako se trude, moja mama je radila implantate kod njih nakon sto je jedan drugi stomatolog prilično zabrljao, i gore i dole, mislim da nekih 7 komada, i sve super, doktor Petričević je to sredio, super izgleda sad . Ja fala bogu ne trebam implantate, ali radim sve drugo tamo kod doktorice, plombe, pjeskarenje i prezadovoljna sam! Sve preporuke! Cijene ok, po meni ni najskuplji ni najjeftiniji. Plombe 300tinjak kn, to sto meni najčešće treba. Za Split ne znam
koko31 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2017., 10:59   #1319
stomatolog u osijeku

MOlim preporuku dobrog zubara u Osijeku(a da nije privatnik),prebacila bih dijete od sadašnje zubarice pošto smo zbog njene nezainteresiranosti 4 mj.vukli bolan i upaljen zub,hvala!
Old 25.04.2017., 11:09   #1320
Preporuka kirurga za implantat prvenstveno u Splitu

Lijep pozdrav svima! Sorry ako je bilo već puno ovakvih pitanja,ali... Dakle,trebao bih dati ugraditi implantat na četvorki gore desno,jer se keramička krunica nepovratno raspala(plaćena dosta a trajala malo više od 3 god.),a ne želim most i slična polurješenja. Molim preporuku kirurga s dugogodišnjim iskustvom na ovom polju,koji radi s vrhunskom opremom i vrhunskim materijalima. Prvenstveno,ako tko zna za nekog u Splitu i okolici,a u krajnjem slučaju dolazi u obzir i Zagreb i okolica.Moj stomatolog mi preporuča doktora Tonija Smerdelja,što je sigurno dobra preporuka,ali želim čuti i još koje ime. I još,općenito,koja pitanja trebam pitati,kao pacijent,u momentu kada uđem u takvu ordinaciju,jer sam,jasno,laik na ovom polju. Hvala unaprijed.
Bon Scott is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:28.