Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.04.2025., 14:53   #1321
Meni je ok nakon Charlijevog odlaska. Alan drži seriju ali ni Ashton nije loš u svojoj ulozi. I dalje ima fora kojima se mogu dugo smijati.

Evelyn mi je jedna od jačih tamo...
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2025., 16:45   #1322
Ma OK je bez Charliea.Problem je jedino Kutcher koji je u većini epizoda bio nezanimljiv.
Pažnju drži osim Cryera i Courtney Thorne Smith.
Tu su i Rose ponekad, pa Holland Taylor,a MVP je naravno Berta. Kutchera ignoriram ako mogu.

POLUFINALA
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2025., 18:30   #1323
Probao sam gledati poslije Charlieja, ali nije išlo. Serija je jednostavno izgubila smisao, a i humor se strovalio.
Ord Mantel is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2025., 15:03   #1324
Courtney je odlična, pravi MILF
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 21:36   #1325
Ja baš gledam mj dana na max-u.

Gledao sam ko klinac na rtlu kad se vrtio, ali vidim sad da sam dosta tog propustio, najdosadnije epizode su mi kad se zaručio Charlie sa Chelsea, jednostavno ona mi nije sjela, ali koliko vidim u 8 sezoni su prekinuli... A i cudno mi je vidjeti kako je Jake odrastao, nekak mi je draži bio u 1-2-3 sezoni.. Herb mi je legenda
Old 17.04.2025., 21:43   #1326
Quote:
Jarvis kaže: Pogledaj post
Courtney je odlična, pravi MILF
Meni je ta plasticnjaca bila najiritantnija za gledat, i nimalo privlacna.
Prava milf je bila Chelsea i ona malo starija zenska od Charlija (Michelle).

Quote:
Ord Mantel kaže: Pogledaj post
Probao sam gledati poslije Charlieja, ali nije išlo. Serija je jednostavno izgubila smisao, a i humor se strovalio.
Istina. Serija je izgubila svoju car i sarm.
Sa Ashtonom to kao da je bila neka druga serija. Negledljivo.
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2025., 23:24   #1327
Ima i boljih.
Ona plavusa koja se pojavila u dve epizode,nekakva prevara bila u igri.
Mislim da nagovori Charlia da nabavi Ferrari.
Pa onda ona mlada sa pig tails u hlacicama,vise ne znam kak se zove.
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 11:04   #1328
Ova prva je Courtney (Jenny McCarthy).

Ovdje su vam sve žene koje su bile s Charliejem.
Ord Mantel is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 11:17   #1329
Super je kako su neke igrale više uloga kroz cijelu seriju.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2025., 21:19   #1330
Ja stao na 11 sezoni vec danima, jednostavno nije mi to to.

A nikako ne stoji uloga Charlijeve kći Jenny koja je lezbijka i htjeli su prikazati da je isti Charlie samo s suprotnim spolom i cugom i tim forama ali nikako nije smješna.. sve je to isforsirano i zapravo se vidi koliko Charlie nedostaje.. Da nema Alena i Berthe sa svojim izjavama koje jos drze tu i tamo epizode..
Old 17.05.2025., 10:23   #1331
Krenuli ponovo na prve na RTL2

Draga mi je serija ali što je previše je previše.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 10:31   #1332
Opet nanovo. LOL
Serije ukupno ima 262 epizode,a RTL 2 emitira 2x dnevno 7x na tjedan.
14 epizoda tjedno x 52 tjedna = 728 epizoda godišnje ili ti ga skoro 3x godišnje cijela serija. Matematika mi je valjda dobra. LOL
Za neke epizode već znaš i sve scene,a za 10 godina ćemo naučiti i cijeli scenarij za sve epizode.Mislim da im je to i plan.

POLUFINALA
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 12:34   #1333
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Opet nanovo. LOL
Serije ukupno ima 262 epizode,a RTL 2 emitira 2x dnevno 7x na tjedan.
14 epizoda tjedno x 52 tjedna = 728 epizoda godišnje ili ti ga skoro 3x godišnje cijela serija. Matematika mi je valjda dobra. LOL
Za neke epizode već znaš i sve scene,a za 10 godina ćemo naučiti i cijeli scenarij za sve epizode.Mislim da im je to i plan.
Nadodaj na to i još popodnevne reprize (i Teorije), koje od sljedećeg tjedna fala kurcu ukidaju, pitanje hoće li i to potrajati (mislim na odsutnost repriza reprizi), lol, to je 728x2 =1456 godišnje.
Old 17.05.2025., 16:59   #1334
Tema je Two and a Half Men!

POLUFINALA
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 23:28   #1335
A realno i s Charliem su poslednje 2 sez bile loše
Recimo jako bitna karika je bio i mali Džejk koji je kad je odrastao bio totalni promašaj i jako loš glumac.
Kad se podvuče crta Charlie i Berta glavni i najjači. Alan jest jak al iritantan do bola.
mecs is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 10:24   #1336
Da, koliko vidim googlajuci, Jake odnosno Angus nakon završetka sezone tj cijele serije je govorio ljudima da nikako ne gledaju seriju Možda je imao isto ispada ko Charlie pa ga je producent stavio da se pojavi u finalu doslovno na 1min. Ali kad je Charlie otišao previše su Jake napravili glupim, baš isforsirano
Old 20.05.2025., 17:27   #1337
U zadnje dvije sezone se vidi da je Charlie loše, ali ipak se nisu puno odmaknuli od njegovog lika koliko kasnije kada se Walden pojavi. Meni taj dio serije, zadnje 4 sezone, nemaju veze s onim što je bilo prije. Razumijem da su to namjerno napravili, ali sve stare likove su previše odmaknuli od prijašnjih sezone. RTL je počeo reprizirati seriju po ne znam koji put, ali još uvijek uživam.
Odgovori s citatom
Old 21.05.2025., 21:50   #1338
Quote:
Dugonoga kaže: Pogledaj post
U zadnje dvije sezone se vidi da je Charlie loše, ali ipak se nisu puno odmaknuli od njegovog lika koliko kasnije kada se Walden pojavi. Meni taj dio serije, zadnje 4 sezone, nemaju veze s onim što je bilo prije. Razumijem da su to namjerno napravili, ali sve stare likove su previše odmaknuli od prijašnjih sezone. RTL je počeo reprizirati seriju po ne znam koji put, ali još uvijek uživam.
Meni je pak pred kraj* bilo najbolje i Chelsea je meni bila super dodatak seriji.

*Mislim na dio sa Charlie Sheenom naravno.
Old 22.05.2025., 16:32   #1339
Iako su Chelsea i Charlie imali svojih problema po meni bi odličan kraj serije bilo njihovo vjenčanje tako da se dio sa Waldenom nikada ne dogodi.
Odgovori s citatom
Old 22.05.2025., 23:53   #1340
Quote:
Dugonoga kaže: Pogledaj post
Iako su Chelsea i Charlie imali svojih problema po meni bi odličan kraj serije bilo njihovo vjenčanje tako da se dio sa Waldenom nikada ne dogodi.
Pa u stvari i ne... Jedna od rijetkih serija u kojoj glumci nisu iskarikirani s odmakom sezona.

Drago mi je da su Charliea ostavili kao kurviša i alkoholičara koji nije u stanju skrasiti se (barem ne lažno kako to biva u realnom životu )

Na stranu što mu je kvaliteta glume pala u zadnje dvije sezone, već tada je vidno loše, pa su morali prisilno završiti s njegovim likom.
riomystico is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:45.