Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.02.2025., 13:24   #1321
Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
Kaj počeo divljati na kladionicama. Drugo mjesto: https://eurovisionworld.com/odds/melodifestivalen
As they should!
Spicy Margarita is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 14:12   #1322
Spotify

Švecka:
Sauna 296k
Reciklaža 157k

Finska:
Sauna 97k
Reciklaža 11k
Old 25.02.2025., 14:14   #1323
Dođe li ovdje do iznenađenja, stvarno će neka power balada oderati konkurenciju u Baselu. Previše krša ove godine.
Old 25.02.2025., 14:15   #1324
Prema navodima Aftonbladeta, u petom polufinalu ne bi trebalo biti pravog izazivača Månsu
  • Grupa Arvingarna na natjecanje se vratila sa šlagerom kojeg bi inače imala grupa Barbados u 00-im godinama Melodifestivalena
  • Arwinova pjesma jako lijepo se gradi i gradi i na kraju refrena uopće ni nema Pjesma je inspiraciju izvukla iz 80-ih godina prošlog stoljeća.
  • Zamislite Taylor Swift sa početka svoje karijere. Upravo takvu vrstu pjesme ponudila nam je Saga Ludvigsson, up-tempo pop country miks sretne pjesme koja je u potpunoj suprotnosti s naslovom i tekstom. Jedina je country pjesma ove godine uz YIHAA
  • Još jednu pjesmu inspiriranu 00-im godinama ima i Victoria Silvstedt, u kojoj je gotovo cijela pjesma (izuzev refrena) više prepričana, nego otpjevana.
  • Vilhelm Buchaus ima lijep vokal, u pjesmi se čuju gitare, a pjesma je inspirirana Jamesom Bluntom i pjesmama 90-ih godina prošlog stoljeća
  • Najviše se očekivalo od dueta SCARLET, koje su se vratile sa pjesmom u stilu ABBE i Ghosta, s vrlo jasnim refrenom. Pjesma je puno više upravo to - pjesma, a ne nastup kao lani i čini se da je više radio-friendly i primjerenija natjecanju kakvo je Melodifestivalen
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 14:24   #1325
Opa, u stilu Abbe i Ghosta. Slušat će se!!
Spicy Margarita is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 14:31   #1326
Quote:
Neimenko kaže: Pogledaj post
Spotify

Švecka:
Sauna 296k
Reciklaža 157k

Finska:
Sauna 97k
Reciklaža 11k
Čak i da Reciklaža na neku foru bude pobjednik Eurosonga, ovo će mu uvijek ostati upisano. Mons mi je inače i drag kao persona, iako smatram da samo..uhm... čudni ljudi žele pobijediti na natjecanju na kojem su već pobijedli i zato mu od srca ne želim da se sramoti ove godine i ostane upamćen po sleju od Heroes i tjt
BubbyBu is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 16:26   #1327
Quote:
BubbyBu kaže: Pogledaj post
Čak i da Reciklaža na neku foru bude pobjednik Eurosonga, ovo će mu uvijek ostati upisano. Mons mi je inače i drag kao persona, iako smatram da samo..uhm... čudni ljudi žele pobijediti na natjecanju na kojem su već pobijedli i zato mu od srca ne želim da se sramoti ove godine i ostane upamćen po sleju od Heroes i tjt
sjetimo se jedne pobjednice koja je bogovski popušila (tek 18.) i žiri ju spasio od ostanka u PF:

manchild is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 17:10   #1328
Quote:
BubbyBu kaže: Pogledaj post
Sjetimo se jedne pobjednice koja je epski pobijedila (1. mjesto) i ni joke act ju nije mogao svrgnut s trona:

Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 17:15   #1329
Mogao je svrgnuti. Ali nisu dali.
Ako je vrijeme za Svedsku ponovno tako ce biti. Ako nije njihovo vrijeme onda ni nece Mans pobijediti.
Old 25.02.2025., 17:17   #1330
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Sjetimo se jedne pobjednice koja je epski pobijedila (1. mjesto) i ni joke act ju nije mogao svrgnut s trona:
zaboravi si reakciju publike na njezinu pobjedu?!

jel treba tu staviti?
manchild is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 17:17   #1331
Quote:
manchild kaže: Pogledaj post

jel treba tu staviti?

Sneč
nitko1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 17:19   #1332
Kako epski uz namještenu pobjedu žirija (C listerke, vodoinstalateri i garderobijerke) uz nula (0, nijednu) 12ica televotea? Kad će album epske pobjednice? Joke actov već ima bolje streamove nego Matoronsov star 12-15 godina
Old 25.02.2025., 17:25   #1333
Quote:
manchild kaže: Pogledaj post

jel treba tu staviti?
Publika je slavila, samo dio gdje su bile Käärijä fanice je negodovao, kako u dvorani, tako i na forumu
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 17:34   #1334
Na mojoj X lajni fanice jako hajpaju KAJ i žele ih kao pobjednike
Rekao bih prije zbog ogromnog antiMans narativa nego same saune
Mogao bi biti ogroman backlash u maju ako žiri kaže DA i dadne mu pobjedu
Old 25.02.2025., 17:40   #1335
Quote:
Publika je slavila, samo dio gdje su bile Käärijä fanice je negodovao, kako u dvorani, tako i na forumu
joj ajde ne seruckaj
manchild is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 17:40   #1336
Quote:
scatola kaže: Pogledaj post
Na mojoj X lajni fanice jako hajpaju KAJ i žele ih kao pobjednike
Rekao bih prije zbog ogromnog antiMans narativa nego same saune
Mogao bi biti ogroman backlash u maju ako žiri kaže DA i dadne mu pobjedu
Također mislim da fanice žele KAJ puno više zbog tog stava da su protiv Månsovog povratka (protiv njega samog, ali i protiv toga da Švedska tako brzo nakon Loreen šalje novog prethodnog eurovizijskog pobjednika), nego što im je pjesma Bara bada bastu zapravo dobra. Uz to, vjerujem da bi se ta pjesma u finalu Eurosonga utopila u moru sličnih i ne bi kotirala tako visoko ni po glasovima publike, kako se sada predviđa.

Sa stajališta Šveđana mislim da je stvar poprilično jasna - ako žele odabrat pjesmu s kojom bi imali više šansi za osmu pobjedu, izabrat će Revolution.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 17:46   #1337
Quote:
Također mislim da fanice žele KAJ puno više zbog tog stava da su protiv Månsovog povratka (protiv njega samog, ali i protiv toga da Švedska tako brzo nakon Loreen šalje novog prethodnog eurovizijskog pobjednika), nego što im je pjesma Bara bada bastu zapravo dobra. Uz to, vjerujem da bi se ta pjesma u finalu Eurosonga utopila u moru sličnih i ne bi kotirala tako visoko ni po glasovima publike, kako se sada predviđa.

Pa problem je što je došao s katastrofom od numere i sad postoji strah od pobjede s tom katastrofom
Ali neka im
Plakale su 2023., plakat će i 2025., a prošle godine im je bilo ok ono što je žiri izveo

Šta se mene tiče neka za ŠVE ide tko god hoće ionako nemaju ništa šta mi se sviđa
Old 25.02.2025., 17:56   #1338
Meni se KAJ iskreno sviđa i nema tu ništa protiv Mansa, a vjerujem da takvo mišljenje dijele mnogi drugi, na forumu i izvan njega. Normalno da se nađu takvi ekstremi koji su ponajprije antiMans.

Ako ne vjeruješ Miafan pogledaj malo komentare na video od KAJ-a.

Quote:
Sweden, if you send this, you're allowed to win.
- Sincerily, a Finnish sauna lover

As a finn, Im suprised Im saying this, but I want sweden to actually win this year, but only if this masterpiece get sent

I think this is what Eurovision is all about. A catchy song, a great show and everyone having fun �� Go Sweden (and Finland)! Greetings from Finland.

I'm gonna repeat myself. This is the most fun and camp thing Sweden has produced and it will be legendary in Basel. Sweden do you want for once to be remembered with an iconic entry? This is it!!!
Old 25.02.2025., 18:04   #1339
Quote:
mickeypar kaže: Pogledaj post
Meni se KAJ iskreno sviđa i nema tu ništa protiv Mansa, a vjerujem da takvo mišljenje dijele mnogi drugi, na forumu i izvan njega. Normalno da se nađu takvi ekstremi koji su ponajprije antiMans.
Ja sam slično napisao pa da se ogradim

Ja ne mislim da su forumašice za saunu jer su kontra Mansa jer realno kod nas bi prije favorit bila sauna nego Mans
Jednostavno nam je takav ukus
ali fejk tviterašice već....

A i da je Mans servirao smeš sigurno ne bi bilo toliko antimansica na tviteru, a i ovdje bi se toleriralo
Nije ni Lolo imala ogroman broj hejtera
Old 25.02.2025., 18:05   #1340
Quote:
mickeypar kaže: Pogledaj post

Ako ne vjeruješ Miafan pogledaj malo komentare na video od KAJ-a.
Ne moraš mi to linkat, gledam ja videa i čitam komentare ispod svih finalista na Melodifestivalen yt kanalu, ne samo od njih i tako godinama Ipak mi je MF omiljen izbor

Vidim i ja salvu pozitivnih komentara ispod njihove pjesme, no i dalje mislim da među tim komentarima postoje i oni od samih Finaca jer su KAJ Finci (pa eto, 3/4 komentara koja si linkao su napisali Finci) ili oni koji ne žele Månsa čisto iz razloga da Švedska opet ne pobijedi (s poliranim popom). A bilo bi im u redu da pobijede s nečim ovakvim? Ne znam, nema mi to baš logike.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:23.