23.06.2021., 23:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Quote:
hilderik kaže:
zajebi galvanizaciju ako ne možeš trčat - francuzi su ušli odmorni i spremni (jer su imali širinu kadra), a mi smo krenuli s ozlijeđenim golmanom i ekipom koja je mogla u visokom tempu odigrati još 30 minuta..... nitko nikad nije uzeo neko prvenstvo na galvanizaciju, s time dobijaš 1-2 utakmice, ali prvenstvo se uzima širinom - imaš samo jedan izuzetak u povijesti nogometa, a to je grčka na tronu EP-a...... hrvatska sad ima širinu, kao i raznolikost - velika je šteta što nismo uigrali više različitih sustava, jer ovako šarolik profil igrača trenutno nema nitko - hrvatska može po svom profilu igrati bilo koji sustav - ali dobro, kako smo krenuli i kako izgledamo zadnje dvije godine, dobro je da smo bar počeli štimat u sustavu 4-3-3
|
Nisam ni govorila o samom finalu, nego o tijeku cijelog prvenstva.
Plus su obje situacije iz kojih su FRA dali prva 2 gola bile upitne, a to je (psihološki) prelomilo tekmu.
Quote:
hilderik kaže:
po pitanju kramarića - nakon ove pobjede će i on biti kuš - nemoj puno po njemu, trebat će nam, ne bi me iznenadilo da na putu do kraja, krama zabije ključni gol ili golove - to je ubojit igrač, vrhunska polušpica, koja puno sere i koju s druge strane mi nikako ne uklapamo u sustav - ali to je vrhunska polušpica....
|
Ne kažem da nije kvalitetan, ali je odvratno sebičan ... daleko od toga da ne treba, naprotiv. Pa usporedila sam ga sa Robbenom.
Quote:
hilderik kaže:
obrana će biti dobra, ako vida ne bude srao - ćaleta-car je naša budućnost po karakteristikama će biti bolji od lovrena i vide zajedno - doduše, volio bih da je brži, ali je makar skočniji od njih dvojice - bit ćemo sigurniji u skoku, nego s lovrenom i vidom (da se razumijemo, lovren je top stoper - a ovaj će biti još bolji) - vida je veliki borac, ali je veliki problem što nema dostatnu tehničku razinu - čim lopta ide na njega, protivničke ekipe stišću prema njemu - kao nekad strinića - u hrvatskoj reprezentaciji ne možemo trpjet igrače koji nisu top tehnički, zato nakon turnira treba zahvalit vidi, a možda i rebiću..... 
|
Nadam se da si u pravu.
Slažem se za Vidu, izuzetno poslušan, pravi vrijedni crv koji sve radi za momčad, ali mu fali tehnika.
Žao mi je i Rebića ... ćutim da taj ima ogroman potencijal + karakter koji ne respektira protivnika ni 2%, odvažan je, ali nikako da glava (mentalni sklop) stigne tijelo i kapacitete.
Možda je lejt blumer.
|
|
|
23.06.2021., 23:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Ma znam, to su samo moje želje, mada zakon velikih brojeva kaže da se i oni jedom moraju posklizunti. Što se tiče portugalaca već sam pisao da je krimial kako igraju sa ovako talentiranom ekipom
|
Po meni čak i nije kriminalno, njihova je igra jako proračunata. Naizgled bezidejni i nikakvi, a skoro uvijek izvuku rezultat koji im treba. Takva igra im je donijela titulu 2016.
Poslano sa mog SM-A307FN koristeći Tapatalk
|
23.06.2021., 23:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
totalna šteta kaže:
Da smo ostali treći ladno do polufinala!
Nizozemci neće ni čehe proć!
|
nizozemska je reprezentacija koja nam nogometno najmanje leži - gori su nam od francuza i portugala - tukli smo ih 98 za treće mjesto - dan-danas mi nije jasno kako i kako je ta nizozemska ispala od bijednog brazila.... daleko im kuća..... 
|
|
|
23.06.2021., 23:59
|
|
The Little Prince
Registracija: Jun 2017.
|
Quote:
totalna šteta kaže:
Da smo ostali treći ladno do polufinala!
Nizozemci neće ni čehe proć!
|
Tako smo se mogli provuć, ali ovako možemo ispisati legendu.
Quote:
hilderik kaže:
slažem se - protiv španjolske bih krenuo sa šimom jer mi djeluje čvršće prema nazad od jure - daleko od toga da ga ne možemo zamijenit i s jurom izaći ofenzivnije.... 
|
Jebat će im Šime mater. 
|
24.06.2021., 00:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Seascape kaže:
Osim nogometa kao igrac ne zna taj nista u teoriji niti u praksi.
#indija
|
Ajde što je loš trener ali koliko glup moraš biti da ideš trenirati jednu od nogometno najirelevantnijih nacija. Tamo je sramoćenje zagarantirano
|
|
|
24.06.2021., 00:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Alyosha kaže:
Jebat će im Šime mater. 
|

|
|
|
|
|
The Little Prince
|
Quote:
Sky7 kaže:
Ne kažem da nije kvalitetan, ali je odvratno sebičan ... daleko od toga da ne treba, naprotiv. Pa usporedila sam ga sa Robbenom.
|
Sebičan, ali je i sposoban. S tim da ne treba zanemariti ni njegove sposobnosti da proigra suigrača i namjesti gol. S njim ti to ovisi o situaciji. Plus kaj je najbolji izvođač slobodnjaka na cijelom prvenstvu. 
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
nek Dalić izmoli 5 krunica jer će mu za Špance trebat da Broz razdvoji špansku vezu ko Mojsije Crveno More i da šmeker Petković utrpa onda kumpir 
|
|
|
24.06.2021., 00:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Alyosha kaže:
Tako smo se mogli provuć, ali ovako možemo ispisati legendu.
|
da, ždrijeb nam je odvratan - za uzet kantu, morat ćemo dobit sve što vrijedi - baš je užasan - ali kao što si rekao, ako ih naslažemo do kraja, ulazimo u legendu - bit ćemo ispred mađarske lake konjice.... 
|
|
|
24.06.2021., 00:04
|
|
The Little Prince
|
Quote:
versilov kaže:
nek Dalić izmoli 5 krunica jer će mu za Špance trebat da Broz razdvoji špansku vezu ko Mojsije Crveno More i da šmeker Petković utrpa onda kumpir 
|
Proć će ih sve Kova, Broz će dijelit šamare poginulima. 
|
24.06.2021., 00:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
versilov kaže:
|
bude li odigrao kao protiv škota, jebali su španjolci oca i mater.... 
|
|
|
24.06.2021., 00:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Protiv španjolske je taktika vrlo jednostavna, poslat ćemo im hilderika u hotel noć prije tekme da ih udavi pričom o tome kako uzimamo kantu, s vremenom će shvatiti da je otpor uzaludan i odustati od utakmice
|
|
|
24.06.2021., 00:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Mene je isto strah da bi se Portugalu moglo opet posrećiti i da će daleko dogurati.
|
|
|
24.06.2021., 00:06
|
|
The Little Prince
|
Quote:
hilderik kaže:
da, ždrijeb nam je odvratan - za uzet kantu, morat ćemo dobit sve što vrijedi - baš je užasan - ali kao što si rekao, ako ih naslažemo do kraja, ulazimo u legendu - bit ćemo ispred mađarske lake konjice.... 
|
Mi smo teška konjica, ipak smo Sarmati. 
|
24.06.2021., 00:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Alyosha kaže:
Sebičan, ali je i sposoban. S tim da ne treba zanemariti ni njegove sposobnosti da proigra suigrača i namjesti gol. S njim ti to ovisi o situaciji. Plus kaj je najbolji izvođač slobodnjaka na cijelom prvenstvu. 
|
Šteta što mu ne daju da izvodi slobodnjake, jedini je naš igrač koji ih zna zabiti, od Srne nemamo poštenog izvođača slobodnjaka
|
|
|
24.06.2021., 00:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Alyosha kaže:
|
I opet, usporedila sam ga sa Robbenom.
Dakle, odličan igrač, ali jako sebičan. Takvi igrači znaju biti "jako skupi" jer svoj egocentrizam stavljaju ispred momčadi.
|
|
|
24.06.2021., 00:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Super mi je ovaj entuzijazam. Sve pršti. 
|
|
|
24.06.2021., 00:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Šteta što mu ne daju da izvodi slobodnjake, jedini je naš igrač koji ih zna zabiti, od srne nemamo poštenog izvođača slobodnjaka
|
Broz je u mladoj znao zabit iz slobodnjaka, čudi me da on ne izvodi...
|
|
|
24.06.2021., 00:11
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Protiv španjolske je taktika vrlo jednostavna, poslat ćemo im hilderika u hotel noć prije tekme da ih udavi pričom o tome kako uzimamo kantu, s vremenom će shvatiti da je otpor uzaludan i odustati od utakmice
|
Ja u zivotu nisam sreo lika koji tako zraci optimizmom i samouvjerenoscu po bilo kojem pitanju, Sandra Dabo na prijavi za Voice je mala beba prema njemu.
Ok, hilderik bar zna pjevati, valjda 
|
|
|
24.06.2021., 00:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Brozović.
Kakav je to luđos. Nevjerojatno.
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:03.
|
|
|
|