Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2020

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.06.2021., 23:58   #1341
Quote:
hilderik kaže: Pogledaj post
zajebi galvanizaciju ako ne možeš trčat - francuzi su ušli odmorni i spremni (jer su imali širinu kadra), a mi smo krenuli s ozlijeđenim golmanom i ekipom koja je mogla u visokom tempu odigrati još 30 minuta..... nitko nikad nije uzeo neko prvenstvo na galvanizaciju, s time dobijaš 1-2 utakmice, ali prvenstvo se uzima širinom - imaš samo jedan izuzetak u povijesti nogometa, a to je grčka na tronu EP-a...... hrvatska sad ima širinu, kao i raznolikost - velika je šteta što nismo uigrali više različitih sustava, jer ovako šarolik profil igrača trenutno nema nitko - hrvatska može po svom profilu igrati bilo koji sustav - ali dobro, kako smo krenuli i kako izgledamo zadnje dvije godine, dobro je da smo bar počeli štimat u sustavu 4-3-3
Nisam ni govorila o samom finalu, nego o tijeku cijelog prvenstva.
Plus su obje situacije iz kojih su FRA dali prva 2 gola bile upitne, a to je (psihološki) prelomilo tekmu.

Quote:
po pitanju kramarića - nakon ove pobjede će i on biti kuš - nemoj puno po njemu, trebat će nam, ne bi me iznenadilo da na putu do kraja, krama zabije ključni gol ili golove - to je ubojit igrač, vrhunska polušpica, koja puno sere i koju s druge strane mi nikako ne uklapamo u sustav - ali to je vrhunska polušpica....
Ne kažem da nije kvalitetan, ali je odvratno sebičan ... daleko od toga da ne treba, naprotiv. Pa usporedila sam ga sa Robbenom.

Quote:
obrana će biti dobra, ako vida ne bude srao - ćaleta-car je naša budućnost po karakteristikama će biti bolji od lovrena i vide zajedno - doduše, volio bih da je brži, ali je makar skočniji od njih dvojice - bit ćemo sigurniji u skoku, nego s lovrenom i vidom (da se razumijemo, lovren je top stoper - a ovaj će biti još bolji) - vida je veliki borac, ali je veliki problem što nema dostatnu tehničku razinu - čim lopta ide na njega, protivničke ekipe stišću prema njemu - kao nekad strinića - u hrvatskoj reprezentaciji ne možemo trpjet igrače koji nisu top tehnički, zato nakon turnira treba zahvalit vidi, a možda i rebiću.....
Nadam se da si u pravu.
Slažem se za Vidu, izuzetno poslušan, pravi vrijedni crv koji sve radi za momčad, ali mu fali tehnika.
Žao mi je i Rebića ... ćutim da taj ima ogroman potencijal + karakter koji ne respektira protivnika ni 2%, odvažan je, ali nikako da glava (mentalni sklop) stigne tijelo i kapacitete.
Možda je lejt blumer.
Sky7 is offline  
Old 23.06.2021., 23:58   #1342
Quote:
Axl rose kaže: Pogledaj post
Ma znam, to su samo moje želje, mada zakon velikih brojeva kaže da se i oni jedom moraju posklizunti. Što se tiče portugalaca već sam pisao da je krimial kako igraju sa ovako talentiranom ekipom
Po meni čak i nije kriminalno, njihova je igra jako proračunata. Naizgled bezidejni i nikakvi, a skoro uvijek izvuku rezultat koji im treba. Takva igra im je donijela titulu 2016.

Poslano sa mog SM-A307FN koristeći Tapatalk
Old 23.06.2021., 23:59   #1343
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
Da smo ostali treći ladno do polufinala!
Nizozemci neće ni čehe proć!
nizozemska je reprezentacija koja nam nogometno najmanje leži - gori su nam od francuza i portugala - tukli smo ih 98 za treće mjesto - dan-danas mi nije jasno kako i kako je ta nizozemska ispala od bijednog brazila.... daleko im kuća.....
hilderik is offline  
Old 23.06.2021., 23:59   #1344
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
Da smo ostali treći ladno do polufinala!
Nizozemci neće ni čehe proć!
Tako smo se mogli provuć, ali ovako možemo ispisati legendu.
Quote:
slažem se - protiv španjolske bih krenuo sa šimom jer mi djeluje čvršće prema nazad od jure - daleko od toga da ga ne možemo zamijenit i s jurom izaći ofenzivnije....
Jebat će im Šime mater.
Old 24.06.2021., 00:00   #1345
Quote:
Seascape kaže: Pogledaj post
Osim nogometa kao igrac ne zna taj nista u teoriji niti u praksi.

#indija
Ajde što je loš trener ali koliko glup moraš biti da ideš trenirati jednu od nogometno najirelevantnijih nacija. Tamo je sramoćenje zagarantirano
Axl rose is offline  
Old 24.06.2021., 00:02   #1346
Quote:
Alyosha kaže: Pogledaj post
Jebat će im Šime mater.
Sky7 is offline  
Old 24.06.2021., 00:02   #1347
Quote:
Sky7 kaže: Pogledaj post
Ne kažem da nije kvalitetan, ali je odvratno sebičan ... daleko od toga da ne treba, naprotiv. Pa usporedila sam ga sa Robbenom.
Sebičan, ali je i sposoban. S tim da ne treba zanemariti ni njegove sposobnosti da proigra suigrača i namjesti gol. S njim ti to ovisi o situaciji. Plus kaj je najbolji izvođač slobodnjaka na cijelom prvenstvu.
Old 24.06.2021., 00:02   #1348
nek Dalić izmoli 5 krunica jer će mu za Špance trebat da Broz razdvoji špansku vezu ko Mojsije Crveno More i da šmeker Petković utrpa onda kumpir
versilov is offline  
Old 24.06.2021., 00:03   #1349
Quote:
Tako smo se mogli provuć, ali ovako možemo ispisati legendu.

da, ždrijeb nam je odvratan - za uzet kantu, morat ćemo dobit sve što vrijedi - baš je užasan - ali kao što si rekao, ako ih naslažemo do kraja, ulazimo u legendu - bit ćemo ispred mađarske lake konjice....
hilderik is offline  
Old 24.06.2021., 00:04   #1350
Quote:
versilov kaže: Pogledaj post
nek Dalić izmoli 5 krunica jer će mu za Špance trebat da Broz razdvoji špansku vezu ko Mojsije Crveno More i da šmeker Petković utrpa onda kumpir
Proć će ih sve Kova, Broz će dijelit šamare poginulima.
Old 24.06.2021., 00:04   #1351
Quote:
versilov kaže: Pogledaj post
bude li odigrao kao protiv škota, jebali su španjolci oca i mater....
hilderik is offline  
Old 24.06.2021., 00:05   #1352
Protiv španjolske je taktika vrlo jednostavna, poslat ćemo im hilderika u hotel noć prije tekme da ih udavi pričom o tome kako uzimamo kantu, s vremenom će shvatiti da je otpor uzaludan i odustati od utakmice
Axl rose is offline  
Old 24.06.2021., 00:06   #1353
Mene je isto strah da bi se Portugalu moglo opet posrećiti i da će daleko dogurati.
melos is offline  
Old 24.06.2021., 00:06   #1354
Quote:
da, ždrijeb nam je odvratan - za uzet kantu, morat ćemo dobit sve što vrijedi - baš je užasan - ali kao što si rekao, ako ih naslažemo do kraja, ulazimo u legendu - bit ćemo ispred mađarske lake konjice....
Mi smo teška konjica, ipak smo Sarmati.
Old 24.06.2021., 00:07   #1355
Quote:
Sebičan, ali je i sposoban. S tim da ne treba zanemariti ni njegove sposobnosti da proigra suigrača i namjesti gol. S njim ti to ovisi o situaciji. Plus kaj je najbolji izvođač slobodnjaka na cijelom prvenstvu.
Šteta što mu ne daju da izvodi slobodnjake, jedini je naš igrač koji ih zna zabiti, od Srne nemamo poštenog izvođača slobodnjaka
Axl rose is offline  
Old 24.06.2021., 00:08   #1356
Quote:

I opet, usporedila sam ga sa Robbenom.
Dakle, odličan igrač, ali jako sebičan. Takvi igrači znaju biti "jako skupi" jer svoj egocentrizam stavljaju ispred momčadi.
Sky7 is offline  
Old 24.06.2021., 00:09   #1357

Super mi je ovaj entuzijazam. Sve pršti.
Sky7 is offline  
Old 24.06.2021., 00:09   #1358
Quote:
Šteta što mu ne daju da izvodi slobodnjake, jedini je naš igrač koji ih zna zabiti, od srne nemamo poštenog izvođača slobodnjaka
Broz je u mladoj znao zabit iz slobodnjaka, čudi me da on ne izvodi...
kawaguchi22 is offline  
Old 24.06.2021., 00:11   #1359
Quote:
Protiv španjolske je taktika vrlo jednostavna, poslat ćemo im hilderika u hotel noć prije tekme da ih udavi pričom o tome kako uzimamo kantu, s vremenom će shvatiti da je otpor uzaludan i odustati od utakmice

Ja u zivotu nisam sreo lika koji tako zraci optimizmom i samouvjerenoscu po bilo kojem pitanju, Sandra Dabo na prijavi za Voice je mala beba prema njemu.
Ok, hilderik bar zna pjevati, valjda
Bockecho is offline  
Old 24.06.2021., 00:11   #1360
Brozović.
Kakav je to luđos. Nevjerojatno.
Sky7 is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:03.