Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Blisko politici

Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.03.2015., 01:32   #1341
Quote:
West End Blues kaže: Pogledaj post
Da, vrši. Nekoliko je emisija organizirao kako bi branio ustaški pozdrav. Ali, to ni nije bila glavna oštrica moje kritike.
Mene smeta jednoumlje njegove emisije, obrana jedne političke stranke i njegov nemoral nasuprot moralu koji propovijeda.
nisam gledala te emisije, ne znam na koji način je branio. mene ZDS asocira isključivo na domovinski rat i ne mislim da bi trebao biti zabranjen.

ako u goste dolaze ljudi koji su raznih opredijeljenja, onda to nije jednoumlje.
kakav moral propovijeda? inače, uopće me ne zanima njegov privatni život.

Quote:
I mene jednako tako smeta jednoumlje hrvatskih medija, ali ne mogu se protiv toga boriti s novinarom koji vara svoje gledatelje. On za mene nije manje zlo od onih novinara koji veličaju komunističkog diktatora, nego i veće zlo od njih.
Odbijam samo u drugoj strani vidjeti mane, a "svojima" gledati kroz prste. I baš zato od svih njih Bujanec je najmanje moj.
Bujanec radi na lokalnoj TV, dakle nikako ne može biti veće zlo od daleko gledanijeg HRT-a koji svakodnevno ispire mozak ogromnom broju ljudi!
Bujici raste gledanost isključivo radi tog jednoumlja.

Quote:
Ma daj, molim te. U Srbiji je na vlasti stranka koja je nedavno u svoj logo ugradila zvijezdu petokraku, u Mađarskoj je konzervativna scena postala najljeviji europski pokret i Putinov privjesak, u Crnoj Gori komunisti nisu izgubili vlast 70 godina, u Sloveniji komunisti vladaju s jako kratkim pauzama od 1945., u Njemačkoj jača Die Linke, u Grčkoj su na vlast došli komunisti (Grčka naravno nije postkomunistička, nego pretkomunistička zemlja)...

I Hrvatska nije nikakva "usmrđena" zemlja. To me osobno vrijeđa.
može te vrijeđati, ali to je istina! ljevica u navedenim državama uključuje i domoljublje, kod nas ne, dapače. neke imaju i dosta jaku ekstremnu desnicu, što je kod nas nezamislivo!
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 01:40   #1342
Quote:
Eugen C kaže: Pogledaj post
Dva puta, da istina bude tocnija.

Da, ma on ni mrava ne bi zgazio. Zato je i izjavio: Jasno je za kakvo se rješenje 'srpskog pitanja' zalažem: trećinu iseliti, trećinu lojalnih prekrstiti, a trećinu – zločince – poubijati!

Nitko se ne slika u nacistickoj uniformi radi slike same. Postoji motiv za to. A on niposto nije bezazlen.

ima pravo iznijeti svoje mišljenje, zar ne? kada je to izjavio?

možda je bio fašnik

Quote:
galeni kaže: Pogledaj post
Samo pećinare još muče komunjare.
izvinte, tko su pečinari, partizani?
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 02:14   #1343
Quote:
sukKi kaže: Pogledaj post
ima i toga, samo ima i onih koji su godinama isporucivali mnogo vrednije sadrzaje no sto to cine bujanceve i ljevicarske bujice, ali su, paradoksalno, zavrsili skoro pa na marginama ovog drustva, a ti kojekakvi bujanci su postali krema ko skrojena za aktualne vip, lijeve i desne, loze

to je nasa tragedija
Stvar je jednostavna, ako želiš čuti drugu stranu onda gledaš Bujanca bez obzira koliko je on loš novinar, prije par dana sam ovdje napisao kako nije jedini i dao primjer Ozane Bašić, e sad su i nju maknuli. Mainstream mediji sve više postaju Borg.

Bujanec otkrije skandal gdje Vesna Pusić daje novce udruzi svoga brata, ostalim medijima treba skoro 2 dana da objave tu vijest, valjda kad im netko da dopuštenje, za Josipovića je još pitanje kad će mainstream mediji to malo pozornije ispratiti. Pitam se kakvo je to novinarstvo gdje on spada u top istraživačkog novinarstva.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 02:23   #1344
Quote:
beli631 kaže: Pogledaj post
Stvar je jednostavna, ako želiš čuti drugu stranu onda gledaš Bujanca bez obzira koliko je on loš novinar, prije par dana sam ovdje napisao kako nije jedini i dao primjer Ozane Bašić, e sad su i nju maknuli. Mainstream mediji sve više postaju Borg.

Bujanec otkrije skandal gdje Vesna Pusić daje novce udruzi svoga brata, ostalim medijima treba skoro 2 dana da objave tu vijest, valjda kad im netko da dopuštenje, za Josipovića je još pitanje kad će mainstream mediji to malo pozornije ispratiti. Pitam se kakvo je to novinarstvo gdje on spada u top istraživačkog novinarstva.
Peternel je na svom fejsu taj dokument objavio 20.2.!
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 02:29   #1345
Quote:
mimozica 7 kaže: Pogledaj post
Peternel je na svom fejsu taj dokument objavio 20.2.!
Aha nisam vidio. Znam da je on imao uključenje u Bujicu oko toga, ne sjećam se da je spomenuo kako to od njih dolazi. Komentirali su i da su i dva od ostala 3 projekta isto neka mulja kao i ovaj od Pusića, jedino B.a.B.e navodno imaju stvarni projekt od svega toga.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 02:49   #1346
Quote:
Aha nisam vidio. Znam da je on imao uključenje u Bujicu oko toga, ne sjećam se da je spomenuo kako to od njih dolazi. Komentirali su i da su i dva od ostala 3 projekta isto neka mulja kao i ovaj od Pusića, jedino B.a.B.e navodno imaju stvarni projekt od svega toga.
Mislim da ni nije direktno rečeno od koga dolazi, ali je Peternel donio dokument u Oluju prije par dana. Zapravo sam htjela reći da su vjerovatno svi za to znali pošto mu je stranica dosta posjećena, ali su kao što si napisao čekali odobrenje, odnosno da već nije iscurilo u javnost ne bi vjerovatno ni oni objavili.
Da, navodno samo B.a.B.e. imaju o.k. projekt.
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 02:57   #1347
Quote:
Mislim da ni nije direktno rečeno od koga dolazi, ali je Peternel donio dokument u Oluju prije par dana. Zapravo sam htjela reći da su vjerovatno svi za to znali pošto mu je stranica dosta posjećena, ali su kao što si napisao čekali odobrenje, odnosno da već nije iscurilo u javnost ne bi vjerovatno ni oni objavili.
Da, navodno samo B.a.B.e. imaju o.k. projekt.
Hmm i nakon toga Ozana dobije otkaz, zanimljivo.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 07:19   #1348
Quote:
I mene jednako tako smeta jednoumlje hrvatskih medija, ali ne mogu se protiv toga boriti s novinarom koji vara svoje gledatelje.
Nisam popratio raniji tijek rasprave pa ne znam koji su ti argumenti za tvrdnju da Bujanec "vara svoje gledatelje". Ako si negdje dokazao da je u emisijama plasirao neistinu radi manipulacije, onda to svakako nije prihvatljiva praksa.

No ovaj drugi dio tvog argumenta, čini mi se, više ne opstaje ni na Zapadu - rekao bih da trend ide upravo prema "jednoumlju" svih medija - a pluralizam se očituje kroz postojanje lepeze medija koji su svaki jednoumni na svoj način.

Javnost - pa s njima i novinari - postaju sve podijeljeniji, i sve češće jednostavno više ne žele sjediti u redakcijama niti raspravljati na kolegijima sa pripadnicima opozitnog političkog spektra. Traži se okruženje i podrška istomišljenika ili barem slično-mišljenika. I na ljevici i na desnici.

Jedino još Liberali pokušavaju "mutiti vodu" i sa jednima i sa drugima - ali samo zato jer im ništa drugo ne preostaje, nema ih dovoljno za uspostavu vlastitih "kružoka" koji bi bili sveobuhvatni.
PowerLock is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 09:07   #1349
Quote:
.........Bujanec radi na lokalnoj TV, dakle nikako ne može biti veće zlo od daleko gledanijeg HRT-a koji svakodnevno ispire mozak ogromnom broju ljudi!
Bujici raste gledanost isključivo radi tog jednoumlja.........!
Teško da se TV mreža može zvati lokalna televizija obzirom na pokrivenost http://mreza.tv/televizija/karta-pokrivenosti/ i isto tako teško da bi se u drugim zemljama EU novinar sa krim dosjeom kao on uopće nalazio ispred kamera na takvoj vrsti televizije.
Old 01.03.2015., 09:24   #1350
Quote:
ima pravo iznijeti svoje mišljenje, zar ne? kada je to izjavio?
Za Globus, '94.
Eugen C is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 11:45   #1351
"Braća" Srbi ga napadaju!

http://www.telegraf.rs/vesti/1456074...vac-foto-video

To je znak da je dobar Hrvat!!! Naprijed Bujanec!!! :klap:
Old 01.03.2015., 12:46   #1352
Quote:
Hmm i nakon toga Ozana dobije otkaz, zanimljivo.
zar je dobila otkaz?

Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
Teško da se TV mreža može zvati lokalna televizija obzirom na pokrivenost http://mreza.tv/televizija/karta-pokrivenosti/ i isto tako teško da bi se u drugim zemljama EU novinar sa krim dosjeom kao on uopće nalazio ispred kamera na takvoj vrsti televizije.
Bujica nije na TV Mreži nego na Z1 kojega npr. moja mama u Zagrebu ne može pratiti. Ne znam kolika je pokrivenost, ali se sigurno ne može mjeriti sa HRT-om.
Vjerujem da u drugim zemljama ima puno voditelja koji šmrću, a ne bih se zaklela da ih nema i na HRT-u

Kad smo već kod toga, citirati ću jednu osobu:
" a etiketiranje Bujanca (kokainski slučaj) od strane ljudi koji se dive ex- predsjedniku, a kojem je kampanju nosio putujuća metafora za heroin, Goran Bare,, je u najmanju ruku smiješno,,i patetično! Ljevičar moralist,,je otprilike kao i Jerry je bolji karakter od Toma."

no naravno, Ivo nije tema

Quote:
Za Globus, '94.
za vrijeme rata, a kako je tada trebao razmišljati?
gdje si ti bio tada i kako si razmišljao? postiji li država na svijetu u kojoj se očekuje da prema agresoru gajiš nježne osjećaje, osim naše?

Quote:
pikzibner kaže: Pogledaj post

Svi su se okomili na njega, izgleda da je gledanost jako narasla, a izbori se bliže Mogao bi HRT pon., srijedom i petkom svoj famozni Dnevnik emitirati od 20 - 21 h
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 14:02   #1353
Quote:
za vrijeme rata, a kako je tada trebao razmišljati?
Ti to ozbiljno?

Quote:
gdje si ti bio tada i kako si razmišljao? postiji li država na svijetu u kojoj se očekuje da prema agresoru gajiš nježne osjećaje, osim naše?
Ne znam kako sam tada razmisljao jer nisam bio ni svjestan sebe kao mislece osobe.
Gledaj, mozes ti misliti sta hoces ali taj Bujanec je prije dvadeset godina izjavio takvo sto. Ne vjerujem da su mu stavovi danas bitno drugaciji.
Eugen C is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 16:33   #1354
Quote:
zar je dobila otkaz?

Da, baš dobar tajming ne?
http://direktno.hr/en/2014/domovina/...%A1i%C4%87.htm

Quote:
"Uredništvo Mreže Tv odlučilo je prestati s emitiranjem emisije Oluja te raskinuti suradnju s Ozanom Bašić. Razlog prekida suradnje su čisto profesionalni urednički propusti koji su i ukazani urednici. Nastavno s našom otvorenom uređivačkom politikom, za koju se zalažemo već punih 20 godina, u istom terminu nastavljamo jednako progovarati o svim anomalijama i pojavama u društveno-političkom životu Hrvatske na još višoj profesionalnoj razini. Ozani Bašić se zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i želimo puno daljnjeg uspjeha", stoji na Facebooku Mreže TV.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 16:37   #1355
Quote:
Ti to ozbiljno?

Ne znam kako sam tada razmisljao jer nisam bio ni svjestan sebe kao mislece osobe.
Gledaj, mozes ti misliti sta hoces ali taj Bujanec je prije dvadeset godina izjavio takvo sto. Ne vjerujem da su mu stavovi danas bitno drugaciji.
Prema onome što su radili ljudi na daleko jačim pozicijama Bujanec je mala bebe. Recimo Drago Pilsel koji je kamenjem gađao židovske hramove u mladosti postane savjetnik predsjednika, o crvenima ne treba ni pričati što su radili.
beli631 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 17:17   #1356
Quote:
Ti to ozbiljno?

ne kužim, zar bi ljude koji kolju čitave obitelji, muče, siluju, pale tvoju državu trebalo simpatizirati, suosjećati s njima, štoooo?

Quote:
da bila, popljuvala ih kao i svi ostali
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 17:22   #1357
Quote:
ne kužim, zar bi ljude koji kolju čitave obitelji, muče, siluju, pale tvoju državu trebalo simpatizirati, suosjećati s njima, štoooo?
Hoces reci da svi Srbi kolju, muce, siluju i pale?

U toj logici i jest problem, jer on smatra da svaki Srbin ima neku manu koju treba istrijebiti.
Eugen C is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 20:13   #1358
Quote:
pikzibner kaže: Pogledaj post

Napokon jedna istina,nije novinar nego samo dobar hrvat.
galeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 20:23   #1359
Quote:
Hoces reci da svi Srbi kolju, muce, siluju i pale?

U toj logici i jest problem, jer on smatra da svaki Srbin ima neku manu koju treba istrijebiti.
smatrao je za vrijeme rata, da li sada razmišlja na isti način ne znam, ali ne bih rekla.
u Srbiji vjerovatno veliki broj novinara smatra da su svi Hrvati Ustaše i to nikoga ne brine.
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2015., 20:51   #1360
Ovo povlačenje paralela izmedju Bareta i Buje je,rekao bi Boris Mirković,GENIJALNO
Povlači se paralela izmedju tipa koji nikada nije krio da je ovisnik o dopu te kao pojava i "putujuća metafora za heroin" normalnim ljudima predstavlja najbolju mogucu antipropagandu droge.
Sa druge strane stoji mali,debeli,iskompleksirani wannabe arijevac kojem iz konzervativne labrnje ispadaju svakakvi biseri o moralu,poštenju,čednosti,čistoći i svemu onome što se inače vezuje za taj politički spektar a u isto vrijeme je kokainski sommelier koji osim činjenice da je nos zamjenio za usisavač mora i "ljubav" plaćati kokom.
Da ne priočamo kako bi se i dalje pravio čedan i nevin da kojim slučajem nije završio na muriji.
Doduše,nevin najvjerojatnije i jest,pogotovo ako se transakcija izmedju njega i prostitutke nije izrealizirala do kraja.

Zadnje uređivanje Chempres : 01.03.2015. at 21:02.
Chempres is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:01.