Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.04.2024., 11:42   #1361
Quote:
SagoLili kaže: Pogledaj post
Već su odavno trebali ispišati sav alkohol iz sebe.
Priznali ubojstvo a ne priznaju kud su s tijelom!?
.
Ovo sam i ja mislila. Oni su sada u bez alkoholnoj krizi.

Nego jeste li vidjeli da je traže u onoj ogromnoj pećini?

Ima i rijeka, na mapi sam vidjela skroz blizu tog sela.

Quote:
Tijelo je nađeno na relativno frekventnom mjestu, mjestu koje je već pretraženo i koje je odgovaralo zadnjoj poziciji mobitela, gotovo godinu i pol nakon ubojstva, a mjesec i 10 dana nakon što je Paravinja prvi put osuđen.

Možemo mi vjerovat u bajke, nitko nam ne brani.
Ovo je istina. Isto kao nedavno maleni Emile.
Old 07.04.2024., 11:51   #1362
Ima još jedna stvar: pomjeranje tijela. Ako su tijelo tom prilikom stavili u auto ( bilo kakav auto) tada će ostati tragov DNK u tom autu.
Sad sam se sjetila da je jedan od njih išao redovito na posao. Kako je išao ako su im auti bili oduzeti? Koji je nakon toga službeni automobil koristio?
Bit će da ovo policija ima ali krije. Vjerojatno pregledali automibile i nisu našli ništa.
Old 07.04.2024., 12:06   #1363
Ako su se "pijanci" izasli pomokriti, pretpostavljam da se curica u tom trenutku pojavila, i preplasila ih kao sto su i oni nju preplasili. U stanju soka svaki covjek reagira razlicito, pa curica nije vrisnula, zaplakala ili bilo koji drugi zvuk ispustila kako bi ju majka cula. Reklo bi se "zanijemila od straha". U strahu su je kao prijetnju zgrabili i nastavili s voznjom. Zbog toga pretpostavljam, da nije bilo udarca jer pijanac nema brze reflekse kao niti inteligenciju donosenja brzih odluka u nepredvidjenim situacijama, koje bi majcinu pozornost usmjerile na mjesto dogadjaja.
Zadnja nastala slika curice s dudom koja se prezentira u izvjestavanju, dodatno mi otklanja mogucnost udarca. Duda bi sigurno ispala i ostavila jasan trag.
Bas su pijanci razmisljali da i dudu pokupe zajedno s curicom.
Dinka_777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 12:26   #1364
Koliko se vremena i novaca troši na ovu potragu, a ubojice koje sve znaju su u pritvoru
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 12:29   #1365
Quote:
aishia kaže: Pogledaj post
Nevjerojatno je kako se maloj apsolutno sve poklopilo da je morala umrijeti, ne njima.

Kakvo paljenje auta je mater trebala cuti? Vozač je udario malu, nije skužio, suvozač je skužio, rekao ovome da stane, izašao i bacio malu u gepek. Tko je rekao da su gasili auto? Nije bilo potrebe, suvozač je sve brzo odradio. Vozač je ostao u autu, nitko se s nikim nije raspravljao izvan auta da bi mater čula. Ministar je na pressu rekao da su malu bacili u gepek na alat, kakav stražnji dio?

Oko ubojstva su oni sami mijenjali iskaz, ali je policiji sumnjivo da im je trebalo 5 min za prijeći 300m, znači lupili su ju, pospremili u gepek, krenuli dalje, odmah skužili da je još živa, opet stali, ubili ju, nastavili. Nije bila u stražnjem dijelu, nego u gepeku, suvozač je izašao iz auta i ubio ju u gepeku. To znači ubojstvo "tokom vožnje" krenuli su voziti nakon nesreće, pa opet stali. Ja ne znam kakvu točno ti buku tu očekuješ?

I namjerno ih zovem pijanci, ne želim vjerovati da su pshiopati, ne želim vjerovati da će se izvlačiti na ludilo tjekom suđenja. Takvima je mjesto u zatvoru, ne po psihijatrijskim bolnicama sa smanjenom kaznom zbog "neuračunljivosti". U zatvoru ima ekipe koja se zna pobrinuti za takve tipove, za psihijatriju nisam baš sigurna.
Ovde policija tvrdi drugacije https://www.24sata.hr/news/jezivi-de...-opisao-975264
c/p

On je rekao da je nakon udarca autom Danka pala, a da je on sa suvozačkog mjesta istrčao, prišao djevojčici i u trenu je počeo daviti golim rukama. Stiskao joj je svom silinom vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj procjeni, prestala disati. Nakon toga ubacili su njeno tijelo u prtljažnik, a zatim odvezli i bacili na deponij -

Prvo je bilo u straznji dio auta na alat.
Na otoku di je moja vikendica susid ima Pandu ka sta je na slici, zvuci ka traktor cujen ga iz daljine, opcenito diesel motori se cuju.

Sve sta je ti pises meni ne drzi vodu tako, pa cu se slozit da se ne slazen tvojim razmisljanjem jer meni su neki drugi detalji nelogicni, nejasni i u sustini i nemoguci .
Dvi ure opisuje dogadaj od 90sec.
Psihopati i njihovi pomagaci, znaci najmanje cetvoro ljudi je ispitano i navodno pomoglo da se tijelo makne nece da kazu di je, ni sta su napravili s tijelom ni kako i kad su to izveli uz toliko policije, tragaca, osiguranja tih dana na tom podrucju. Pa ti ih nazovi kako oces.

Daj Boze da nadu neke dokaze u toj spilji i da ova agonija zavrsi.
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 12:53   #1366
Dvije su im priče oko usmrćivanja djevojčice, jedna da se probudila u autu, a druga da su je usmrtili na licu mjesta. Meni se čini da su ovu zadnju izmislili da bi prikrili da je bila živa u autu.
Old 07.04.2024., 13:01   #1367
A jel ova izjava da su je davili potvrdena od sluzbenih lica ili je to samo na portalima izaslo?

Po meni su mogli reci da su je udarili i da je na mjestu umrla i u panici su je odveli na deponij. Olakotnije od davljenja. Ako sakrivaju tijelo, onda su po meni trebali presutiti ovo gusenje ako ga je i bilo
Lilli rain is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:12   #1368
Znači lik je više puta lagao gdje je sakrio tijelo, svaki puta se pokazalo neistinitim što je rekao. Zašto im se onda vjeruje sve ovo ostalo kako su je usmrtili? Ja sam poprilično sigurna i da tu svašta skrivaju. Tko zna dal je ona uopće bila na deponiju ili su se na njoj izživljavali negdje drugdje.
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:13   #1369
Dok se ne nađe tijelo i ne napravi obdukcija, u sve što su ovi napričali i što izgovore treba sumnjati.
Illana is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:28   #1370
eto,umro brat osumnjicenog u pritvoru
ZoomZoom is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:29   #1371
Quote:
Illana kaže: Pogledaj post
Dok se ne nađe tijelo i ne napravi obdukcija, u sve što su ovi napričali i što izgovore treba sumnjati.
evo umra brat pomagac u pritvoru
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...vijesti_prva_d
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:29   #1372
Boooze, ovo je totalno ludilo
cibi7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:31   #1373
Ne volim teorije zavjere i vjerujem da policija radi najvise sto moze ali mozda se nije sve desilo onako kako su nam prikazali.

S obzirom na profile ove dvojice mene ne bi cudilo da su je lagano lupili autom i nakon toga je uzeli sa sobom jer su joj htjeli pomoci. I to na nacin da je odvedu nekoj babi koja uvijek pomaze svima, zna namjestit kosti, ima trave i sl. i netko poznati joj je nedavno vodio klinca pa su mislili da ce i oni. S obzirom da je Danka plakala suvozac joj je stavio ruku na usta kao od toga ce se smirit (racunam da bi budala tak nekaj napravila). I onda su sreli Dankinog tatu, usrali se da ih ovaj ne optuzi za tko zna sto sve i ostavili su malu na smetlistu (jer tamo svaki dan dolazi kamion pa ce je netko naci, a ako je ostave na cesti mogao bi je netko drugi lupiti autom).

Otisli doma, nastala opca potraznja za Dankom. Jedan ju je odmah isao traziti jer je mislio mozda i ispasti heroj ako je nadje. Drugi se doma slomio, rekao bratu i tati pa je tata isao traziti Danku. Nitko je nije nasao jer je vjerujem malecka dosla k sebi i krenula naci mamu. I tko zna kako je to zavrsilo.

A ova dvojica ne mogu pokazati gdje je tijelo jer ga tamo gdje su Danku ostavili ona nije. A priznali su jer su vjerujem pod utjecajem alkohola, stresa i svih prica povjerivali da su je stvarno odmah ubili.
griota is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:43   #1374
Moguce da ih muce i mlate da pjevaju pa je jedan i otegnuo papke kao primjer sto ce biti drugima ako ne kazu gdje je tijelo.
Lilli rain is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 13:52   #1375
Srbijanska policija sve odradila kako treba i zasrali na kraju. Sad nastupaju teoretičari zavjera i tabloidi
milko84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 14:03   #1376
Ubili mu brata izgleda u zatvoru Prirodna smrt moš mislit, isto ko i Navalni... Možda bar sad prizna gamad.
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 14:09   #1377
nis im nece biti u zatvoru, a?
žoan is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 14:13   #1378
Od kada se onaj prepotentni magarac Vucic pojavio u ovom svemu, ja ne vjerujem u bilo sta u ovom slucaju, sem toga da je malena i neduzna djevojcica svirepo kaznjena, bilo ovako ili onako..

Pa taj Vucic , Dodik i ostali bolidi su ljudi iz njihovog politickog zivota i na pozicijama, koji pred cijelim svijetom i nasuprot cijelog svijeta i institucija konstantno negiraju zlocine pocinjene u HR i BIH.

O cemu mi onda ovdje pricamo? Da se oni suosjecaju sa malenom Dankom i njenom porodicom?
Samsung2007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 14:14   #1379
Quote:
Lily Valley kaže: Pogledaj post
Ubili mu brata izgleda u zatvoru Prirodna smrt moš mislit, isto ko i Navalni... Možda bar sad prizna gamad.
pa tek sad mogu reći da je brat premjestio tijelo
noo44 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 14:14   #1380
Dakle, moguće je da je upravo umro jedini koji je znao gdje je tijelo.
Katastrofa.
Makovnjacha is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:53.