Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Kosa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.10.2020., 09:21   #121
Imam ja ali meni to nista posebno ne radi. Mozda je do kose Kosa mi bude mekana kao i nakon maske koju koristim ali ne primjecujem neki dodatni sjaj. Imam dugu kosu, suhe vrhove od pramenova koje radim vec godinama ali drzim to pod dobrom kontrolom sa maskama.
Imam full i travel size, mislim da sam travel size bila nasla na Lookfantastic-u pa mozda da probas prvo manje pakiranje.
Old 09.10.2020., 15:33   #122
Quote:
tima kaže: Pogledaj post
Imam ja ali meni to nista posebno ne radi. Mozda je do kose Kosa mi bude mekana kao i nakon maske koju koristim ali ne primjecujem neki dodatni sjaj. Imam dugu kosu, suhe vrhove od pramenova koje radim vec godinama ali drzim to pod dobrom kontrolom sa maskama.
Imam full i travel size, mislim da sam travel size bila nasla na Lookfantastic-u pa mozda da probas prvo manje pakiranje.
Hvala na odgovoru

Definitivno ću prvo probati sa manjim pakiranjem, nadam se da će mi pomoći
Old 09.10.2020., 18:53   #123
jel ima netko iskustva s ovim: https://cdn.shopify.com/s/files/1/10...g?v=1519391887 Keune Brilliant Gloss Spray
jel daje dobar sjaj?
Jens is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2020., 20:16   #124
Stavljate li mozda serume za lice u kosu? Hijaluronska kiselina, vitamin serumi?
falentom is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2020., 03:41   #125
Quote:
Jens kaže: Pogledaj post
jel ima netko iskustva s ovim: https://cdn.shopify.com/s/files/1/10...g?v=1519391887 Keune Brilliant Gloss Spray
jel daje dobar sjaj?
Nemam iskustva s tim, ali ja kupujem neki sprej za sjaj već godinu dana i uvijek zaboravim kupiti, uglavnom, sjećam se da je netko isprobao Keune i Annyer i da je taj Annyer predobar, bolji od Keunea, jedino ne znam di ga ima, pa ako nađeš javi.
Lilli_007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2020., 21:05   #126
Quote:
Jens kaže: Pogledaj post
jel daje dobar sjaj?
Ne znam ako malo kasnim al sad sam vidjela temu. Koristila sam ja to prije nekih godinu dana, frizerka se uvijek koristila njihovim proizvodima i ova stvar je odlična za sjaj, vjerojatno jedna od boljih koje sam probala. Ali eto jedina mana jest da sam morala početi češće prati kosu kako sam ga počela koristiti. E sad ne znam dal je to bilo od promjene šampona ili od ovoga ali nisam htjela riskirati i ponovno kupiti s obzirom na njegovu cijenu. (Jednoj studentici u drugom gradu je to više ručka u menzi )
MaCC48 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2020., 09:41   #127
sigurna sam da malo masti, ipak ostavlja finish na kosi kao i lakovi. Def kupujem, trebam bilo sto da je djelotvorno. Imala sam pantene glanz nesto... sprej koji apsolutno nista nije radio, osim sto je lijepo mirisao... ovaj keune sam vidila malo pakiranje u bipi za 35 ili 39 kn
Jens is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2020., 10:37   #128
Ako se dobro sjećam kad sam ja kupovala nije bilo tog malog pakiranja, al ja sam u Mulleru gledala.
Ono što mogu ja preporučiti jest koristiti ulje od ricinusa za kosu. S njime mi se kosa preporodila. Ja sam inače osoba koja često farba kosu, bila sam i ljubičasta jedno vrijeme i kosa mi je bila suha kao barut. Uzela sam to ulje ricinusa i ljudi moji kroz mjesec dana kao da sam dobila novu kosu.
Ja ga koristim na više načina. Ponekad operem kosu šamponom i koristim ulje umjesto regeneratora. Ostavim ulje par sati u kosi i onda isperem. Ponekad stavim ulje na vrhove i ostavim da djeluje neko vrijeme a onda normalno operem kosu sa šamponom i regeneratorom, i stavim neku masku (volim maske od aloa vere).
MaCC48 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2020., 18:23   #129
Klasicni ricinus mi se nije pokazao na kosi nesto, nakon nekog vremena su mi iskocile kao neki pristici na samom tjemenu, previse je bilo gusto, ali mi je zato ok olivalov mix kokos+ricinus, blazi je i lako se nanosi i ispire. S druge strane obrve itekako rastu od njega, na trepavicama se nismo nasli jer mi se uvijek razlije po oku... Jedino sto mi vidno obnovi kosu je olaplex u farbi, a ostalo sam naucila da mi pasu silikoni i aminokiseline
Jens is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2020., 11:34   #130
Meni je ok i ovako ali razmišljala sam baš nedavno kako bi bilo da pomješam s kokosovim uljem ili još nekim drugim, mislila sam to na internetu malo pogledati. A što se tiče ovog za trepavice, pokušaj uzeti neku staru maskaru i dobro očistiti četkicu da ne ostane ni jedan trag maskare. Onda tako čistu četkicu umoči u ulje, višak ocijediš ili pobrišeš da ti se ne cijedi u oko i naneseš kao maskaru. Ja tako radim i nikad nisam imala problema da mi upadne u oči.
MaCC48 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2020., 19:33   #131
Ima li tko iskustva s Kerastase uljima? Zanima me parfemsko Chronologiste ulje i rozo
wakarimasen is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2020., 16:42   #132
Quote:
wakarimasen kaže: Pogledaj post
Ima li tko iskustva s Kerastase uljima? Zanima me parfemsko Chronologiste ulje i rozo
Ovo parfemsko ke predivno, frendica mi dala da probam zadnje atome njenog i predivno je
Al meni to preskupo za ulje

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2020., 17:28   #133
Bas sam ga danas narucila na Notinu i jedva cekam. "Samo" 285kn s popustom, ali nagradila sam se zbog opakog tjedna na poslu
wakarimasen is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2020., 18:17   #134
Ma najgore je kaj bi meni to trajalo preko godine dana ali mi je puno dati tolko love odmednom za ulje

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2020., 17:02   #135
Auhh ulje mi je vec stiglo i bas je..seksi baca malo na Nuxe florale ulje.
wakarimasen is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2020., 20:21   #136
Quote:
MaCC48 kaže: Pogledaj post
Meni je ok i ovako ali razmišljala sam baš nedavno kako bi bilo da pomješam s kokosovim uljem ili još nekim drugim, mislila sam to na internetu malo pogledati. A što se tiče ovog za trepavice, pokušaj uzeti neku staru maskaru i dobro očistiti četkicu da ne ostane ni jedan trag maskare. Onda tako čistu četkicu umoči u ulje, višak ocijediš ili pobrišeš da ti se ne cijedi u oko i naneseš kao maskaru. Ja tako radim i nikad nisam imala problema da mi upadne u oči.
ma nanosila sam ga i tako, ali mi je nezgodno kada mažem do korijena, plus bojim se da ne dobijem ječmenac.. ionako planiram na lash lift
thx
Jens is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2020., 09:22   #137
Quote:
LOST01 kaže: Pogledaj post

Zove se Color WOW Dream Coat Supernatural Spray i ako nije baš nešto, da li postoji neka jeftinija varijanta?? Tražila sam na internetu jer sam vidjela da se spominju jeftinije varijante, ali nisam ih nigdje našla

Moja kosa je dosta suha, valovita, neposlušna i pomalo oštećena, ali se sada oporavlja

Probala sam ga u salonu zadnji put, imam feeling da mi je malo ukrotio kosu sto se tice frizza. Mislim da cu ga narucit i probat ga doma, cisto iz znatizelje, cini mi se kao dobar proizvod.
mramorna is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2021., 15:03   #138
Nakon nekoliko godina sam se ''skinula'' s kerastase ulja. Sad kad se sjetim, realno ni ne znam zasto sam ga koristila, osim sto je svaki proizvod lijepo mirisao.

Iz ovog sto vidim na svojoj dugoj i tankoj kosi, cini mi se da ju je isusio na dugorocno, vrhovi su jako tanki, ostri i suhi.

Imate li kakav prijedlog za ulje/serum?
falentom is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2021., 16:30   #139
young again - kevin murphy
lagano ulje za kosu, ne masti kosu, ozivi ju i bude sva mekana i zdravog sjaja. i najbolje - treba stvarno sasvim malu kolicinu nanijeti na dlanove, protrljati u opranu vlaznu kosu.
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2021., 00:01   #140
Quote:
MaCC48 kaže: Pogledaj post
Ako se dobro sjećam kad sam ja kupovala nije bilo tog malog pakiranja, al ja sam u Mulleru gledala.
Ono što mogu ja preporučiti jest koristiti ulje od ricinusa za kosu. S njime mi se kosa preporodila. Ja sam inače osoba koja često farba kosu, bila sam i ljubičasta jedno vrijeme i kosa mi je bila suha kao barut. Uzela sam to ulje ricinusa i ljudi moji kroz mjesec dana kao da sam dobila novu kosu.
Ja ga koristim na više načina. Ponekad operem kosu šamponom i koristim ulje umjesto regeneratora. Ostavim ulje par sati u kosi i onda isperem. Ponekad stavim ulje na vrhove i ostavim da djeluje neko vrijeme a onda normalno operem kosu sa šamponom i regeneratorom, i stavim neku masku (volim maske od aloa vere).
Koje ulje koristis?
Anita2507 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:10.