|
|
08.10.2020., 09:21
|
|
deep house-ica
Registracija: Dec 2006.
|
Imam ja ali meni to nista posebno ne radi. Mozda je do kose  Kosa mi bude mekana kao i nakon maske koju koristim ali ne primjecujem neki dodatni sjaj. Imam dugu kosu, suhe vrhove od pramenova koje radim vec godinama ali drzim to pod dobrom kontrolom sa maskama.
Imam full i travel size, mislim da sam travel size bila nasla na Lookfantastic-u pa mozda da probas prvo manje pakiranje.
|
|
|
09.10.2020., 15:33
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
tima kaže:
Imam ja ali meni to nista posebno ne radi. Mozda je do kose  Kosa mi bude mekana kao i nakon maske koju koristim ali ne primjecujem neki dodatni sjaj. Imam dugu kosu, suhe vrhove od pramenova koje radim vec godinama ali drzim to pod dobrom kontrolom sa maskama.
Imam full i travel size, mislim da sam travel size bila nasla na Lookfantastic-u pa mozda da probas prvo manje pakiranje.
|
Hvala na odgovoru
Definitivno ću prvo probati sa manjim pakiranjem, nadam se da će mi pomoći 
|
|
|
10.10.2020., 20:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2015.
|
Stavljate li mozda serume za lice u kosu? Hijaluronska kiselina, vitamin serumi?
|
|
|
12.10.2020., 03:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
Jens kaže:
|
Nemam iskustva s tim, ali ja kupujem neki sprej za sjaj već godinu dana i uvijek zaboravim kupiti, uglavnom, sjećam se da je netko isprobao Keune i Annyer i da je taj Annyer predobar, bolji od Keunea, jedino ne znam di ga ima, pa ako nađeš javi.
|
|
|
21.10.2020., 21:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Quote:
Jens kaže:
|
Ne znam ako malo kasnim al sad sam vidjela temu. Koristila sam ja to prije nekih godinu dana, frizerka se uvijek koristila njihovim proizvodima i ova stvar je odlična za sjaj, vjerojatno jedna od boljih koje sam probala. Ali eto jedina mana jest da sam morala početi češće prati kosu kako sam ga počela koristiti. E sad ne znam dal je to bilo od promjene šampona ili od ovoga ali nisam htjela riskirati i ponovno kupiti s obzirom na njegovu cijenu. (Jednoj studentici u drugom gradu je to više ručka u menzi  )
|
|
|
22.10.2020., 09:41
|
|
+
Registracija: Feb 2020.
|
sigurna sam da malo masti, ipak ostavlja finish na kosi kao i lakovi. Def kupujem, trebam bilo sto da je djelotvorno. Imala sam pantene glanz nesto... sprej koji apsolutno nista nije radio, osim sto je lijepo mirisao... ovaj keune sam vidila malo pakiranje u bipi za 35 ili 39 kn
|
|
|
22.10.2020., 10:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Ako se dobro sjećam kad sam ja kupovala nije bilo tog malog pakiranja, al ja sam u Mulleru gledala.
Ono što mogu ja preporučiti jest koristiti ulje od ricinusa za kosu. S njime mi se kosa preporodila. Ja sam inače osoba koja često farba kosu, bila sam i ljubičasta jedno vrijeme i kosa mi je bila suha kao barut. Uzela sam to ulje ricinusa i ljudi moji kroz mjesec dana kao da sam dobila novu kosu.
Ja ga koristim na više načina. Ponekad operem kosu šamponom i koristim ulje umjesto regeneratora. Ostavim ulje par sati u kosi i onda isperem. Ponekad stavim ulje na vrhove i ostavim da djeluje neko vrijeme a onda normalno operem kosu sa šamponom i regeneratorom, i stavim neku masku (volim maske od aloa vere).
|
|
|
22.10.2020., 18:23
|
|
+
|
Klasicni ricinus mi se nije pokazao na kosi nesto, nakon nekog vremena su mi iskocile kao neki pristici na samom tjemenu, previse je bilo gusto, ali mi je zato ok olivalov mix kokos+ricinus, blazi je i lako se nanosi i ispire. S druge strane obrve itekako rastu od njega, na trepavicama se nismo nasli jer mi se uvijek razlije po oku... Jedino sto mi vidno obnovi kosu je olaplex u farbi, a ostalo sam naucila da mi pasu silikoni i aminokiseline
|
|
|
23.10.2020., 11:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Meni je ok i ovako ali razmišljala sam baš nedavno kako bi bilo da pomješam s kokosovim uljem ili još nekim drugim, mislila sam to na internetu malo pogledati. A što se tiče ovog za trepavice, pokušaj uzeti neku staru maskaru i dobro očistiti četkicu da ne ostane ni jedan trag maskare. Onda tako čistu četkicu umoči u ulje, višak ocijediš ili pobrišeš da ti se ne cijedi u oko i naneseš kao maskaru. Ja tako radim i nikad nisam imala problema da mi upadne u oči. 
|
|
|
03.11.2020., 19:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Ima li tko iskustva s Kerastase uljima? Zanima me parfemsko Chronologiste ulje i rozo 
|
|
|
08.11.2020., 16:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
wakarimasen kaže:
Ima li tko iskustva s Kerastase uljima? Zanima me parfemsko Chronologiste ulje i rozo 
|
Ovo parfemsko ke predivno, frendica mi dala da probam zadnje atome njenog i predivno je
Al meni to preskupo za ulje
|
|
08.11.2020., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Bas sam ga danas narucila na Notinu i jedva cekam. "Samo" 285kn s popustom, ali nagradila sam se zbog opakog tjedna na poslu 
|
|
|
08.11.2020., 18:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Ma najgore je kaj bi meni to trajalo preko godine dana ali mi je puno dati tolko love odmednom za ulje 
|
|
10.11.2020., 17:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Auhh ulje mi je vec stiglo i bas je..seksi  baca malo na Nuxe florale ulje.
|
|
|
10.11.2020., 20:21
|
|
+
|
Quote:
MaCC48 kaže:
Meni je ok i ovako ali razmišljala sam baš nedavno kako bi bilo da pomješam s kokosovim uljem ili još nekim drugim, mislila sam to na internetu malo pogledati. A što se tiče ovog za trepavice, pokušaj uzeti neku staru maskaru i dobro očistiti četkicu da ne ostane ni jedan trag maskare. Onda tako čistu četkicu umoči u ulje, višak ocijediš ili pobrišeš da ti se ne cijedi u oko i naneseš kao maskaru. Ja tako radim i nikad nisam imala problema da mi upadne u oči. 
|
ma nanosila sam ga i tako, ali mi je nezgodno kada mažem do korijena, plus bojim se da ne dobijem ječmenac.. ionako planiram na lash lift
thx 
|
|
|
11.11.2020., 09:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
LOST01 kaže:
Zove se Color WOW Dream Coat Supernatural Spray i ako nije baš nešto, da li postoji neka jeftinija varijanta?? Tražila sam na internetu jer sam vidjela da se spominju jeftinije varijante, ali nisam ih nigdje našla
Moja kosa je dosta suha, valovita, neposlušna i pomalo oštećena, ali se sada oporavlja

|
Probala sam ga u salonu zadnji put, imam feeling da mi je malo ukrotio kosu sto se tice frizza. Mislim da cu ga narucit i probat ga doma, cisto iz znatizelje, cini mi se kao dobar proizvod.
|
|
|
09.06.2021., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2015.
|
Nakon nekoliko godina sam se ''skinula'' s kerastase ulja. Sad kad se sjetim, realno ni ne znam zasto sam ga koristila, osim sto je svaki proizvod lijepo mirisao.
Iz ovog sto vidim na svojoj dugoj i tankoj kosi, cini mi se da ju je isusio na dugorocno, vrhovi su jako tanki, ostri i suhi.
Imate li kakav prijedlog za ulje/serum?
|
|
|
09.06.2021., 16:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
young again - kevin murphy
lagano ulje za kosu, ne masti kosu, ozivi ju i bude sva mekana i zdravog sjaja. i najbolje - treba stvarno sasvim malu kolicinu nanijeti na dlanove, protrljati u opranu vlaznu kosu.
|
|
|
18.06.2021., 00:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Quote:
MaCC48 kaže:
Ako se dobro sjećam kad sam ja kupovala nije bilo tog malog pakiranja, al ja sam u Mulleru gledala.
Ono što mogu ja preporučiti jest koristiti ulje od ricinusa za kosu. S njime mi se kosa preporodila. Ja sam inače osoba koja često farba kosu, bila sam i ljubičasta jedno vrijeme i kosa mi je bila suha kao barut. Uzela sam to ulje ricinusa i ljudi moji kroz mjesec dana kao da sam dobila novu kosu.
Ja ga koristim na više načina. Ponekad operem kosu šamponom i koristim ulje umjesto regeneratora. Ostavim ulje par sati u kosi i onda isperem. Ponekad stavim ulje na vrhove i ostavim da djeluje neko vrijeme a onda normalno operem kosu sa šamponom i regeneratorom, i stavim neku masku (volim maske od aloa vere).
|
Koje ulje koristis?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:10.
|
|
|
|