Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.01.2022., 22:19   #121
Quote:
woobie kaže: Pogledaj post

Skupio si bodove jer si nepristojan i neodgojen. Kaj ti mislis da ja imam visoko misljenje o vama i da vas se nisam sjetio nazvati pravim imenom? Naravno da jesam, ali ja imam kucni odgoj

Nego, tko je veci strucnjak za cjepiva, Gates ili Kennedy? Izmigoljili ste iako prvi sam pitao. Kad prestanes migoljiti mozda dobijes odgovor na svoje pitsnje. Ne mozes odbijati odgovoriti na moje pitanje a istovremeno zahtjevati da ja tebi odgvorim. To je ljigavo jako
Najdraži prijatelju, ništa ti mene nisi pitao.
The Crow is offline  
Old 04.01.2022., 22:20   #122
Quote:
kandraxII kaže: Pogledaj post
Ovo je zanimljivo : "Moram napomenuti da mi sad imamo velik postotak oboljelih koji su cijepljeni i onih koji su već preboljeli, ali je od njih jako odgovorno što se žele testirati": https://slobodnadalmacija.hr/split/s...-sluzi-1156586

Dakle, liječnica javno priznaje da velik broj oboljelih čine cijepljeni. Tko smo mi da joj ne vjerujemo? A ipak, na pravovjernom dijelu foruma ovaj post bio bi izbrisan.
Da to je logično, na početku dok nije bio vakcine nije bilo ni jednog slučaja oboljenja cijepljenih. Svi oboljeli su bili necijepljeni.

“If something cannot go on forever, it will stop” - Herbert Stein
glosa is offline  
Old 04.01.2022., 22:21   #123
Quote:
The Crow kaže: Pogledaj post
Najdraži prijatelju, ništa ti mene nisi pitao.
Jesam, pitao sam sve, ukljucujuci tebe i jos si se zakacio na to
Opet migoljis
Old 04.01.2022., 22:24   #124
Quote:
zulualpha kaže: Pogledaj post
Zanimljivo je kako se ne javljaju ni zastitnici prava zivotinja, njima je to pravo vaznije od bilo kojeg ljudskog prava. Vidjeli smo kako policajac tuce malo prosjvednika, malo psa. To borcima za razna prava ne smeta. Nadam se da ce dio naroda shvatiti da to nisu nikakvi borci za prava nego obicni fasisti.
Evo početak osme teme: policijsko iživljavanje na ženi, iživljavanje na invalidu itd.
Trolovi to ne komentiraju. Ne komentiraju lutke po bolničkim krevetima. Pa ovi se ni ne trude sakrit da je plastični lutak bez ruke.. mislim prave nas budalama samo tako, koga mogu, jel.

Gledam koliki prosvjedi po Njemačkoj po svim gradovima. Zašto se ne zapitaju otkud to? Ljudi primili cjepivo, ne zbog straha za zdravlje nego za pristup radnom mjestu, pošti i sl. Prime, ali onda ajde opet na iglu da ti se produži valjanost potvrde. Pripizdilo je to mnogima i sigurno na tim prosvjedima ima i masa cijepljenih. Ne može se više sakriti ni širenje bolesti među cijepljenima. Prokolala su i svjedočanstva o teškim nuspojavama.

Sad sam se sjetio i one djece u Kini, netko je stavio u nekim oklopima idu u školu kao astronauti. Užas!!
Ma poginut rađe, nego takvu budućnost da baštinim!
Old 04.01.2022., 22:24   #125
Quote:
glosa kaže: Pogledaj post
Da to je logično, na početku dok nitko nije bio cijepljen nije bilo ni jednog slučaja oboljenja. Svi oboljeli su bili necijepljeni.
Bilo bi logično da je cijepljena velika većina stanovništva kao u zapadnim zemljama. Međutim, s obzirom da smo u Hrvatskoj skoro pola-pola što se tiče cijepljenosti, nikako nije logično da je "velik broj oboljelih cijepljen" ako je cjepivo tako učinkovito. Ispada da na širenje zaraze cjepivo u najboljem slučaju nema nikakav utjecaj. Koja mu je onda svrha?
kandraxII is offline  
Old 04.01.2022., 22:26   #126
Quote:
davids kaže: Pogledaj post
prenosim : Trenutno postoje 4 grupe ljudi:
1. Oni koji vjeruju u priču i pokoravaju se.
2. Oni koji vjeruju da je ovo sranje, ali se ipak pokoravaju.
3. Oni koji se bude od laži i počinju odbijati pokoriti se.
4. Oni koji su od početka znali da je ovo sranje i odbili su ikada sudjelovati u laži.
Broj 2 su oni koji vuku ovo sranje dalje. Sve je ovo moglo završiti prije više od godinu dana, da su ljudi masovno odbijali sudjelovati.
Apsolutno se slazem !!!

Evo ja objavila za event u udruzi na insta i fejs udruge
Napisala sam "za dodatne info posaljite mi e-mail"
Nigdi nisam napisala da ponesu masku ni Covid pass.
Baš me zanima oće li mi itko ispraviti opis eventa i to nadopisati, posto pristup imaju i drugi ljudi.

Jebem ih koliko mogu, al u fino.
Splićankaa is offline  
Old 04.01.2022., 22:29   #127
Quote:
woobie kaže: Pogledaj post
Jesam, pitao sam sve, ukljucujuci tebe i jos si se zakacio na to
Najdraži prijatelju te najveći forumski stručLJače u svim domenama kako prirode tako i društva, moj odgovor bi bio da, nemam saznanja o tome da bi bilo koji od navedenih bio stručnjak za navedeno područje. O njihovoj upućenosti u isto također ne bih špekulirao. Ti bi?

Btw, a di sam se ja to zakačio? Može bit, al fakat se ne sjećam.

Aj sad ti

The Crow is offline  
Old 04.01.2022., 22:33   #128
sama sam bila oduvijek pobornica cijepljenja, cijepila sam se i to usprkos toga što imam možebitno povezan obiteljski smrtni slučaj sa istim

no u zadnje vrijeme zakleti provakseri postaju mi lagano iritantni jer imam osjećaja da ne mogu ponekad uključiti zdrav razum jer su previše vođeni s time da ih slučajno netko ne bi okarakterizirao kao teoretičara zavjere ako nešto zucnu protiv svetog cjepiva

apropo Gatesa, valjda ste gledali svi više-manje Netflixov dokumentarac o Epsteinu, čini mi se da se i Gates tamo spominje
ako ne tamo, onda je u njegovoj crnoj knjizi naveden

svatko tko misli da ti takvi milijarderi mogu biti filantropi i spasitelji, bojim se da živi u iluziji
ti se brinu samo za svoju guzicu
pattie_boyd is offline  
Old 04.01.2022., 22:33   #129
Ne sjećam se ni bitnijih stvari
The Crow is offline  
Old 04.01.2022., 22:37   #130
Quote:
pattie_boyd kaže: Pogledaj post
sama sam bila oduvijek pobornica cijepljenja, cijepila sam se i to usprkos toga što imam možebitno povezan obiteljski smrtni slučaj sa istim

no u zadnje vrijeme zakleti provakseri postaju mi lagano iritantni jer imam osjećaja da ne mogu ponekad uključiti zdrav razum jer su previše vođeni s time da ih slučajno netko ne bi okarakterizirao kao teoretičara zavjere ako nešto zucnu protiv svetog cjepiva

apropo Gatesa, valjda ste gledali svi više-manje Netflixov dokumentarac o Epsteinu, čini mi se da se i Gates tamo spominje
ako ne tamo, onda je u njegovoj crnoj knjizi naveden

svatko tko misli da ti takvi milijarderi mogu biti filantropi i spasitelji, bojim se da živi u iluziji
ti se brinu samo za svoju guzicu
Nemoj. Moj najdraži prijatelj bu opet na zadnje noge.
The Crow is offline  
Old 04.01.2022., 22:44   #131
Quote:
Najdraži prijatelju te najveći forumski stručLJače u svim domenama kako prirode tako i društva, moj odgovor bi bio da, nemam saznanja o tome da bi bilo koji od navedenih bio stručnjak za navedeno područje. O njihovoj upućenosti u isto također ne bih špekulirao. Ti bi?

Aj sad ti

Zasto se ovdje pljuje po Gatesu kad prica o cjepivima i prenosi ga se posprdno a onda se sa zarom prenosi Kennedy koji isto nije nikakav strucnjak?

I da naglasim obojicu spominju samo antivakseri i zavjerasi
Nilad neces naci provaksera da prenosi Gatesa dok prica o cjepivima.

Njje li to licemjereno malo?

A odgovor na tvoje pitanje neces dobiti jer je offtopic,nebitno i uvredljivo a nacin na koji si odgovorio na moje pitanje ukljucuje prvo ismijavanje mene kao forumasa.

Sad kao i svaki zavjeras i antivakser izvuci vrlo netocan i nelogican zakljucak da izbjegavam odgovor jer me sram odgvoriti a ne zato jer je pitanje offtopic, nebitno i uvredljivo.

Nemoj me razocarati.
Old 04.01.2022., 22:45   #132
Quote:

Aj sad ti

TO sam ja stavio na ignor odmah u početku, a ti vidim baš uživaš dopisivati se s njim i održavati TO na životu? A kao smeta ti TO ??? Da nije tebe i par takvih TO bi davno odjebalo sa ove teme.
lastman is offline  
Old 04.01.2022., 22:50   #133
https://t.me/zrtvecovidcjepivainfogrupaHR/1162 sve OK, cijepiva ucinkovita 100%
davids is offline  
Old 04.01.2022., 22:50   #134
Quote:
lastman kaže: Pogledaj post
TO sam ja stavio na ignor odmah u početku, a ti vidim baš uživaš dopisivati se s njim i održavati TO na životu? A kao smeta ti TO ??? Da nije tebe i par takvih TO bi davno odjebalo sa ove teme.
Kazem ja da je najbolje uvesti opciju u profilu "protiv sam cenzure" i da odmah dobijes popunjenu ignore listu (made by hilderik) nepodobnih
Kuzite, recite da kuzite foru
Old 04.01.2022., 22:55   #135
Quote:
lastman kaže: Pogledaj post
Mene je to isto iritiralo u početku i mislio sam kao ti. A onda me počela razveseljavati njihova jadnost i neargumentiranost. Neću reći nemoć jer bu me moj najdraži prijatelj nadrljal kaj koristim njegove riječi.

Drugim riječima, vjeruj mi, šteta je to stavljat na ignore

Usput, istovremeno se kajem što uživam u njihovom jadu. Znam da bum negdje ispaštal taj grijeh.
The Crow is offline  
Old 04.01.2022., 23:00   #136
Quote:
glosa kaže: Pogledaj post
Da to je logično, na početku dok nije bio vakcine nije bilo ni jednog slučaja oboljenja cijepljenih. Svi oboljeli su bili necijepljeni.
ajte...

Bockecho is offline  
Old 04.01.2022., 23:03   #137
ovako to ide kronoloski,prvo ovo- https://de-rt-com.translate.goog/mei..._x_tr_hl=en-US Srčani problemi nakon cijepljenja protiv korone - i sve više izvještaja o preminulim mladim ljudima -onda ide ovo- https://de-rt-com.translate.goog/eur..._x_tr_hl=en-US Ogroman porast srčanih bolesti odbacuje se kao "post-pandemijski stresni poremećaj" i na kraju ide ovo - https://de-rt-com.translate.goog/int..._x_tr_hl=en-US Američki osiguravatelj izvještava o velikom porastu smrtnih slučajeva: 40 posto među 18 do 64-godišnjacima
davids is offline  
Old 04.01.2022., 23:08   #138
@ woobie

Najdraži prijatelju, ja uopće nisam antivakser. Ne shvaćam zakaj si me tak okategoriziral? Te na temelju čega? Ono, daj malo, muć muć
The Crow is offline  
Old 04.01.2022., 23:10   #139
https://t.me/probudjenihr/1390 Giuseppe Verdi - Opera "Nabucco"
ZBOR ROBOVA..
davids is offline  
Old 04.01.2022., 23:11   #140

Nadam se da ce pomoc bar nekome.
Guns of Brixton is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:34.