Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.03.2023., 20:30   #121
Kakvi su oni macarons kolačići marke Deluxe? Jel se isplate kupiti ili?
Nikako da odem po njih a pitanje jel ih ima više...skroz zaboravih da su jos od ponedjeljka aktualni
Kat1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2023., 20:40   #122
Quote:
Kat1984 kaže: Pogledaj post
Kakvi su oni macarons kolačići marke Deluxe? Jel se isplate kupiti ili?
Nikako da odem po njih a pitanje jel ih ima više...skroz zaboravih da su jos od ponedjeljka aktualni

Jel pitaš za smrznute?

Njih sam bas nekidan prvi put uzela i napisala sam bila na temi ručka da mi fali ona hrskavost korice šta mi je osnova macaronsa.. Okusi nisu loši, ali nije mi to to

Sent from my iPhone using Tapatalk
Loreanna is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2023., 20:45   #123
Quote:
Loreanna kaže: Pogledaj post
Jel pitaš za smrznute?

Njih sam bas nekidan prvi put uzela i napisala sam bila na temi ručka da mi fali ona hrskavost korice šta mi je osnova macaronsa.. Okusi nisu loši, ali nije mi to to

E da na te smrznute mislim...
I sve si mislim jel su dobri kao i oni bas pravi nesmrznuti jer sam te samo jednom probala i bili su jako fini ali dosta skupi pa me bas ovi smrznuti privukli jer su po cijeni dobri
Kat1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2023., 21:01   #124
Lidl - vol III

Quote:
I sve si mislim jel su dobri kao i oni bas pravi nesmrznuti jer sam te samo jednom probala i bili su jako fini ali dosta skupi pa me bas ovi smrznuti privukli jer su po cijeni dobri

Ja sam luuuda za macaronsima, međutim još nigdje u Hrv nisam našla pravu stvar..
That said, imaš u Kauflanda pakirane, nekad budu i u Lidla, oni šta stoje u frižideru. Osobno su mi bolji od tih smrznutih.

Inače, iduci mjesec za potrošenih 200€ - CEDEVITA! Točnije 1 kg aromatiziranog šećera za mućenje u vodi vrh!

Loreanna is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 07:54   #125
Quote:
Ja sam luuuda za macaronsima, međutim još nigdje u Hrv nisam našla pravu stvar..
That said, imaš u Kauflanda pakirane, nekad budu i u Lidla, oni šta stoje u frižideru. Osobno su mi bolji od tih smrznutih.
Koliko sam skužio ti si u Splitu? Ne znam ima li možda kod vas slastičarna Torterie Macarons, u Zagrebu je obično u sklopu shopping centara, njihovi macaroni su mi dosta dobri. Čak je i Lidl znao imati njihove ponekad, ali ne smrznute nego svježe, mislim u pakiranju od 4 komada (ovako). Ako ideš nekad u Zagreb, onda u Salu na Dolcu prodaju macarone od Petre Jelenić, ima samo jedna vrsta, ali su jako fini, meni najbolji koje sam ikad probao.
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 11:10   #126
Quote:
Inače, iduci mjesec za potrošenih 200€ - CEDEVITA! Točnije 1 kg aromatiziranog šećera za mućenje u vodi vrh!

Zato su macaronsi super zdrava supernamirnica.
Hiawatha87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 11:21   #127
Quote:
Hiawatha87 kaže: Pogledaj post
bademi lijece sve bolesti!
gmit is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 11:34   #128
Quote:
Nije uopće stvar u tome nego u promoviranju konzumacije nezdravih namirnica koje se ljudima "dijele besplatno". Prvi mjesec kad su uvedeni ti gratis kuponi su bile isključivo stvari korisne za kućanstvo, npr. papir za pečenje, vlažne maramice, sapun, deterdžent i slično, a sada osim što dobar dio ljudi vjerojatno ne konzumira takve slatkiše i slatke sokove, još se i promiče nezdrav stil života.
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 11:44   #129
Quote:
I 'pravi' se smrznu pa odmrznu prije prodaje. Od toga se dobije bolji efekt ljuske jajeta s tankom koricom, a s pjenastom unutrašnjosti, tako da je to poželjni dio postupka. Ovo što je opisano su jednostavno loši macaronsi.
Pringles is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 11:51   #130
povale za lidlove zelene jabuke-zlatni delišes..jako fine, slatke, hrskave, baš kakve volim
ibilic1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 12:11   #131
Lidl - vol III

Quote:
dje-CAk kaže: Pogledaj post
Koliko sam skužio ti si u Splitu? Ne znam ima li možda kod vas slastičarna Torterie Macarons, u Zagrebu je obično u sklopu shopping centara, njihovi macaroni su mi dosta dobri. Čak je i Lidl znao imati njihove ponekad, ali ne smrznute nego svježe, mislim u pakiranju od 4 komada (ovako). Ako ideš nekad u Zagreb, onda u Salu na Dolcu prodaju macarone od Petre Jelenić, ima samo jedna vrsta, ali su jako fini, meni najbolji koje sam ikad probao.

Ima u sklopu Leggiera, kupujem tamo redovito i macaronse i kolače Nisu loši, ali nisu mi ko neki koje sam jela vani. I ne mislim samo na pariške, fantastični su mi npr i u Beogradu.
Kupujem i te svježe u Lidla, i u Kauflanda
Te na Dolcu nisam probala, čim budem gore morat ću

Quote:
Nisu, ali they make me happy

Loreanna is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 12:18   #132
Lidl - vol III

Quote:
dje-CAk kaže: Pogledaj post
Nije uopće stvar u tome nego u promoviranju konzumacije nezdravih namirnica koje se ljudima "dijele besplatno". Prvi mjesec kad su uvedeni ti gratis kuponi su bile isključivo stvari korisne za kućanstvo, npr. papir za pečenje, vlažne maramice, sapun, deterdžent i slično, a sada osim što dobar dio ljudi vjerojatno ne konzumira takve slatkiše i slatke sokove, još se i promiče nezdrav stil života.
Upravo to! Stvari za kućanstvo su korisne svima i svi ih kupuju, možda ne Lidl marku, ali svejedno iskoristit ćeš. Ovi sokovi iz koncentrata, cedevite, vegete, bananka su stvari koje ne konzumiram. Glupo mi je ostavit Lidlu, pa onda tražim kome ću to dat da se ne baci… A onda se opet osjećam glupo šta ljudima dajem ono šta sama ne bih pojela..

Loreanna is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 12:50   #133
pa pokloni su ono cega imaju viska i ovako se toga rjesavaju, ne znam cemu se cudite
Old 31.03.2023., 14:38   #134
Quote:
Ima u sklopu Leggiera, kupujem tamo redovito i macaronse i kolače Nisu loši, ali nisu mi ko neki koje sam jela vani. I ne mislim samo na pariške, fantastični su mi npr i u Beogradu.
Kupujem i te svježe u Lidla, i u Kauflanda
Te na Dolcu nisam probala, čim budem gore morat ću

Nisu, ali they make me happy

Pokušaj smrznute iz metroa... Nisu loše

Mi te stavljamo gostima kao dobrodošlicu.
Old 31.03.2023., 15:58   #135
Quote:
Nije da patim na zdravu hranu, ali rado bih čula što s cedevitom ne valja.
Jasno mi je da ima šećera, no šećer inače stvarno baš ne trošim.
Ima li ipak neki vitamin ili je baš smeće?
Popijem jer mi je fina.
Old 31.03.2023., 16:05   #136
ja kad popijem cedevitu sam jos vise zedan
bilo mi je sumnjivo pa sam prestao piti...ne vjerujem da je unutra ista prirodno
Old 31.03.2023., 16:12   #137
U odnosu na premium macaronse, koji imaju prosječno samo pišljivih 75-80g šećera na 100g proizvoda, Cedevita je užas koji ima nevjerojatnih 85-90g šećera na 100g proizvoda. To ju čini užasno nezdravom u odnosu na macaronse, iako za razliku od njih sadrži nekakve vitamine i ne sadrži nikakve masti.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 16:17   #138
Quote:
_MK_ kaže: Pogledaj post
U odnosu na premium macaronse, koji imaju prosječno samo pišljivih 75-80g šećera na 100g proizvoda, Cedevita je užas koji ima nevjerojatnih 85-90g šećera na 100g proizvoda. To ju čini užasno nezdravom u odnosu na macaronse, iako za razliku od njih sadrži nekakve vitamine i ne sadrži nikakve masti.
a dobro, ne mozes tako gledati. cedevite ces potrositi 10-20g dnevno, a drmnuti 20 deka macaronsa nije neki problem (jos sam malo i rekao)...
gmit is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 17:27   #139
Vi ignorirate napisano i nastavljate po svom. I da macarone dijele besplatno uz kupon bio bi isti problem kao s cedevitom. Ne radi se o osobnom ukusu nego o principu.
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 18:20   #140
Quote:
---
Da je barem prava Cedevita koju ionako imaju u redovnoj ponudi,
ali nije nego je neka njihova Siti marka
zamjena za Cedevitu, koju valjda nitko ne kupuje pa da se riješe toga
blaenka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:38.