|
|
01.02.2025., 15:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Je li dosad ijedan trener ovako plaka da mu je momcad u kurcu i nesposobna, ovo je vec malo prislo svaku miru. Imas sta imas i napravi neki kurac od njih. Jesmo li toliko nesposobni da se moramo trest od jednog Sibenika ili Gorice. Nemam vise zivaca za ove zalopojke ili treniraj ili se pokupi i aj ca.
|
|
|
01.02.2025., 15:41
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2024.
|
Quote:
ZoomZoom kaže:
Komentari vas kad je došao
Komentari vas danas
Jeste prevaranti i dvolični ljudi
|
sačekaj do sutra, sutra će pucat na ko zna koga
nogometni magovi sa biloga kutka 
|
|
|
01.02.2025., 15:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2023.
|
Previše je Rino počeo seruckati, i ja se slažem. Majstore imaš 2 mil. eura godišnje plaće, imaš drugu najskuplju ekipu lige, a nisi u stanju stvoriti jednu jebenu šansu protiv ekipa s dna HNL-a. Jel previše očekivati dominaciju protiv takvih momčadi, umjesto jebenog rudarenja u svakoj utakmici i mučenja za svaki gol?
Nikakav napredak u igri nije postignut od prošlog ljeta. Da ne govorim kako sam sebi skače u usta kada laprda kako će igrati "samo spremni", a onda svaku utakmicu daje priliku onom raspalom Trajkovskom da šeta 20-30 minuta po terenu s trbušinom do poda. Dosta mi je više tih floskula.
|
01.02.2025., 15:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
 zahvalite se nikoli kalinicu,svrsavali ste svi kolektivno kad je objavio GG za trenera a sada ovo...
|
|
|
01.02.2025., 15:52
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2024.
|
Quote:
ZoomZoom kaže:
 zahvalite se nikoli kalinicu, svrsavali ste svi kolektivno kad je objavio GG za trenera a sada ovo...
|
Tada nisan pisa, čita san samo, ali ovo boldano nije baš tako. Ni ovde, a pogotovo na članskom ako imaš pristup. Odvrti pa vidi 
|
|
|
01.02.2025., 16:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Rino je jako puno izvukao na racun svoje energije I ludila. Galvanizirao ekipu. Izvukao neke utakmice I rezultat iznad ocekivanja.
Sad mi se cini da nema uopce ideja sta dalje. Kao da mu pase ona situacija kad nas svi otpisu.
Gledam govor tijela zadnje vrijeme.
Kao da je ispuhao. I toga me bilo strah prije 2-3 mjeseca jer tesko je stalno drzati na gornjoj granici, u crvenom, taj njegov prvotni modus operandi.
Napravio je ono za sto ga je dovelo. Da budemo profesionalniji. Sto je malo I suludo jer su igraci placeni da budu to.
Ali napredak ja vise ne vidim.
I cisto sumnjam da ce biti tu sljedecu sezonu.
|
|
01.02.2025., 16:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
bila su podjeljena misljenja kod dovodenja GG-a bas zbog toga sto nije netko tko tezi igri. nisam bio presretan, jer ni u koga vise ne vjerujem, ali bilo mi je drago da nije netko nas kom ce ovo bit klub koji je u ovakvom raspoadu 10 kopalja iznad sveg ostalog sto ce taj neki vodit.
apsolutno nisam da ga se mijenja. jer cemo dobit ovo gore navedeno. ne svida mi se vise sto radi i kako radi, ali nikako nisam za mijenjanje, to jednom mora stat, a mi smo Hajduk i naravno da moramo izabrat najgore moguce razdoblje za takvo nesto.
ono sto mene vise od svega muci je da ovu nasu ekipu, prebacis u varazdin recimo, klub, ne grad i da im das trenera, recimo tog nekog, nemam pojma kak se zove iz ovog kluba sto ih je WBA skoro tuzio zbog grba, a neka tamo 47. medimurksa zupanijska, mi bi igrali 3x ljepse i imali bar 5 bodova vise - kako i zasto ne znam, ali znam da bi to tako bilo, jer ispada da nama nikad ne valjaju ni treneri ni igraci, a svi su visestruko vise placeni nego oni tamo protiv kojih igramo, a ta razlika u placi se apsolutno ne vidi u toj mjeri na terenu - kako??
ne znam, jel da pvecjednik zove u barcelonu jel moze poslat tucet trenera i sportskog osoblja na neku obuku, dat cemo im nekog talenta iducu godinu za uzvrat...sto da radimo? voodoo neki kurac?
|
01.02.2025., 16:41
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2017.
|
Ako išta želin a to je da gatuzo u peti misec izdavi kurčinu i izudara po čelu pola kutka dok bude diza kantu.. vami ništa ne valja. Hajdukova dica? Dabogda vam hajdukova dica sutra činila prvih 11 samo unda bi srali onome ko ih je metia svih 11 u prvu mašu. Koja psihijatrija bog te jebo...
|
|
|
01.02.2025., 16:42
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
ale-ale kaže:
sačekaj do sutra, sutra će pucat na ko zna koga
nogometni magovi sa biloga kutka 
|
Kad sutra dobijemo samo čitaj šta se piše.. 
|
|
|
01.02.2025., 16:48
|
|
Moderator
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
Kvins kaže:
Ja bih forsirao Pukija umjesto Kalika jer lošije ne može igrati, a jednog dana će proigrati i eto 6-10 milijuna u blagajnu.
|
Pukštas je igrao dobro samo poziciju box to box osmice, pozicije koje nema već dugo zbog formacija koje igramo. Niti vidim da će je biti. Budemo li igrali opet 4-3-3 to će biti verzija sa dvije šestice, a ne sa dvije osmice.
Na svim ostalim pozicijama isplivaju njegove mane, prije svega pas igra, a i taktički zna dobro i propadati i iskakati.
Trebalo ga prodati za 7 mil kad se nudilo. Sad nećeš ni za 3.
|
01.02.2025., 16:52
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2024.
|
Quote:
Kapo O'makine kaže:
Kad sutra dobijemo samo čitaj šta se piše.. 
|
a ka da ne znan.
nakon šta je u splitu pozdravljen ka cezar desi se ružnomberok. aj ća na lomaču sa njim.
ide se na megdan dinamu, rasulo i razočaranje u klubu neviđeno, izgubit ćemo deset nula i potirat sve...aj ća gatuzo opet cezar.
pa dokle više.
|
|
|
01.02.2025., 17:07
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Aug 2024.
|
Ako sigur oće na svjetsko prvenstvo, mora se riješit teškog dresa, kažu kanaderi. Povrh svega, sad smo i balast.
|
|
|
01.02.2025., 17:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
mister mojo kaže:
Napravio je ono za sto ga je dovelo. Da budemo profesionalniji. Sto je malo I suludo jer su igraci placeni da budu to.
Ali napredak ja vise ne vidim.
I cisto sumnjam da ce biti tu sljedecu sezonu.
|
Pa ovo je najzalosnije u ciloj povijesti kluba da mi dovodimo trenera da bi uvea red i profesionalizam. Mi u 2025. godini pricamo o profesionalizmu. To je poraz i kluba i igraca. Nebi da igramo trecu kirgistansku ligu pa se igraci moraju ucit profesionalnosti i odgovornosti prema klubu. Kad cujem te price riga mi se. Nevirujem da ce Rino dobit otkaz do kraja sezone. Zasluzia je da sezonu zavrsi. A ako ne postanemo prvaci pokupit ce se on i sam i dat ostavku. Previse je on moralna osoba da bi zavlacia klub. Bez titule u rukama ne virujem da ce ostat.
p.s. Zanimljivo mi je kako je ispod radara proslo ono izvjesce o var aferi, ka da nista nije ni bilo ali navikli smo na to.
|
|
|
01.02.2025., 18:22
|
|
nepopravljivi pesimist
Registracija: Jul 2011.
|
Kad u nekakvim razmišljanjima oponenti su ti kapo i aleale, znaš da nisi u krivu…
|
01.02.2025., 18:31
|
|
Stoffel
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
wand_1 kaže:
Trebalo ga prodati za 7 mil kad se nudilo. Sad nećeš ni za 3.
|
A jebemu sad sve Wande. Ti ka oni kriptosektaši što prodaju sve kad cijena počne padat. 
Pukija sad bi bio grijeh prodati. On mora proigrati. I proigrati će. Ako treba ostati i još jednu sezonu nakon ove - neka ostane. To je najmanja cijena za platit.
Kolega @naopako je povukao izvrsnu paralelu s Vlašićem. Taj isti Vlašić je pod Knauferom i slovenskim Sopićem bio truba. Dođe Španjolac i Vlašić je oružje masivnog uništenja.
Isto je i sad.
Canuck je isto ušao ozlijeđen i glibav u sezonu, a sad opet izgleda kao Kimmich (K-Plus  ). Tako će i Puki ako bude strpljenja i pameti. Doduše, toga nam uvijek fali.
Zato zakukajmo noćas u konobi
Nek se stari forumaši vrate

|
01.02.2025., 18:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
vlasic - prica se da nije zabija godinu dana. je al je jos uvik dominira. sican se stativa, obrana, promasaja za malo. da se ide gledat, mislind a stvarno nije ima srice. al opet, ima je u napadu igrace koji su zabijali (futac, erceg...). tako da ne bi usporedjiva njegov slucaj s puskasen koji je stvarno malo pa s minjanjem po pozicijama
GG - u pravu je kad kaze da je dinamo izvan naseg dosega. mozda ka trener ne bi to triba govorit al on najbolje zna igrace i zasto pili naopako. i bozo maljkovic je tako prema vani govorija da nemamo sanse, a na treningu uvjerava ekipu da ce sve dobit.
iako njegov problem nije dinamo, nego belupovi, istre, varazdini i slicno
sutra ocekujen pobjedu, laganih 2:0.
|
01.02.2025., 18:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2005.
|
Quote:
papundek1981 kaže:
vlasic - prica se da nije zabija godinu dana. je al je jos uvik dominira. sican se stativa, obrana, promasaja za malo. da se ide gledat, mislind a stvarno nije ima srice. al opet, ima je u napadu igrace koji su zabijali (futac, erceg...). tako da ne bi usporedjiva njegov slucaj s puskasen koji je stvarno malo pa s minjanjem po pozicijama
GG - u pravu je kad kaze da je dinamo izvan naseg dosega. mozda ka trener ne bi to triba govorit al on najbolje zna igrace i zasto pili naopako. i bozo maljkovic je tako prema vani govorija da nemamo sanse, a na treningu uvjerava ekipu da ce sve dobit.
iako njegov problem nije dinamo, nego belupovi, istre, varazdini i slicno
sutra ocekujen pobjedu, laganih 2:0.
|
1. budemo 
|
01.02.2025., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2017.
|
Marco Pašalić najprije je bio na meti Hajduka, odnosno Ivana Leke, nakon što je koncem prosinca 2022. zasjeo na poljudsku klupu. Leko je Pašalića osobno nazvao u Dortmund, nudeći mu da kroz posudbu dobije priliku kakvu je godinama čekao. Međutim, Pašalić je u to vrijeme imao menadžera koji je inzistirao na tome da ostane u Bundesligi. Tako je propao mogući Pašalićev dolazak na Poljud.
Na ljeto 2023. Pašalić je imao slobodne papire, promijenio je menadžera, te se javio Hajduku. Međutim, tadašnji sportski direktor Nikoličius zatvorio mu je poljudska vrata, tvrdeći da Pašalić nije bio korektan u zimskim pregovorima. Obrazloženje koje nije ni blizu profesionalnog, ali je takvo kakvo je.
--------------------------------------------------------------------
Znači i on nam se sam nudio.
|
01.02.2025., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
veslo od lule kaže:
nije da GG ovo ne moze izvuc,al jedino ako skupi muda i pocme igrat nogomet,a ne ovo govno sta dosad gledamo.
ja nekako sumnjan da oce,al ne ne znaci da san ja u pravu.
sad je dobija neka pojacanja,pa amo gennaro,pokazi sta znas,dodi sebi
|
Ka šta je Brolinu svaki upis Livaja tebi je GG,nema šanse da išta drugo napišeš...ako je nama problem Livaja i GG mi problema nemamo 
|
|
|
01.02.2025., 18:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2005.
|
Quote:
Mag kaže:
1. budemo 
|
Devetak crveniiii 70.
više liči na ragbi utakmica nego na nogomet
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:16.
|
|
|
|