Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.01.2007., 19:50   #121
organizatorica ... u muzeju za umjetnost i obrt ima restac koji ja mislim da ima otvoreni dio .. ne znam da li rade vjenčanja i ne sjećam se koliki je prostor ali možda pomogne
Sanja29 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2007., 20:11   #122
prostor za vjenčanje

hvala Sanja,

sutra idemo još na tri mjesta, pa se javim

p
organizatorica is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 14:00   #123
Quote:
Žena vrag kaže:
hehe, tamo cemo i mi
Padrone is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 14:02   #124
Quote:
Breskva kaže:
Curkeeeeeeeeeeeeee danas planiramo ići na razgogovr u Matun, Odranski obrež ima li tko bilo kakvih iskustava plizzzzzzzzz

Hvala
navodno tamo gdje je plesni podij imaju tepison pa je ples malko otezan (ovo je info stara par godina, ne znam kako je sada)

a i cuo sam (od ljudi koji su bili na par svadbi tamo) da su znali imati problema sa strujom, iskakali bi im osiguraci i takve gluposti, al to je bilo prije godinu dana mozda su popravili
Padrone is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 14:05   #125
Quote:
organizatorica kaže:
Sanja 29 puno hvala na odgovoru, samo šator mi baš nije nešto, to mi je zadnja opcija, za sada smo u pregovorima sa Šestinskim Lagvićem, ali njima to baš nije interesantno ( tj. ne da im se), s tim da moram imati dozvolu od policije za ostanak iza 1 u noći, svadba je za sad predviđena za 30.6., ali po svemu do sada ne vjerujem da ću naći prostor do tada.
Osim ovog idemo pogledati konjički klub kajzerica, netko zna nešto o njima?

p.s. negdje na forumu sam pročitala da agencija calipso nije nešto, moram reći da i ja imam slično iskustvo
Pitaj u konjickom klubu Zapresic...oni ti rade one romanticne svadbe na livadi....lijepo!
Gzena is online now  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 14:07   #126
Quote:
Rudešanka kaže:
bok svima!
Hvala na prijedlozima. Jeste bili u antunoviću u španskom na svadbi?
Kako je tamo? To mi je jako blizu, pa bi mi najviše odgovaralo.
Da, Antunovic je fancy....lijepo izgleda, ali nije bas jeftin. Od svih sala, ja bi bas tam
Al ne znam kakva je klopa.
Gzena is online now  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 15:42   #127
Quote:
Žena vrag kaže:
ja tamo htjela ali dragom se nije svidjelo....
došlo mi je da ga a inaće sam iz okolice Jaske pa mi je posebno nekako srcu priraslo. Inaće cijene su im (barem su onda bile) od 30 pa nadalje eurica ovisi o meniu koji se odabere....
sly47 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 16:13   #128
Organizatorica, probaj pitati u Klovićevim dvorima.
Pika225 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 21:58   #129
hvala xena, kk zaprešić, tj tzv. trajbar team je bio moj prvi izbor, ali su bukirani do iduće godine
organizatorica is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2007., 23:08   #130
organizatorica ... ja kada sam rezervirala svoju svadbu u trajbaru .... svadba je bila 23. rujna 2006. ...... u trajbar sam došla početkom rujna 2005. i 23. rujna je bio prvi slobodni termin .. svi petki i subote bile su pune
Sanja29 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2007., 09:06   #131
Quote:
Xena2000 kaže: Pogledaj post
Da, Antunovic je fancy....lijepo izgleda, ali nije bas jeftin. Od svih sala, ja bi bas tam
Al ne znam kakva je klopa.
od razlike od drugi sala, mislim Trajbar ili Okrugljak nije bas toliko skup. vako subotom doce meni 49,-€ nista se nemora uz to jos platit, sve je u tojoj cijeni, naravno bez torte i kolaca. 3,-€ docu presvlake. petkom je 42,- isti meni, samo sto je petkom. sat od 1.1. oni jos nudu neke dodatne stvari light show, vatroment itd. ali samo neznam tocno, o tome cu se raspitat sa uskrs.
moj meni ce doc 44€, a mislim da vise se nemoze ispod 35€ dobit nigdje u zg salu.
u trajbar i okrugljak su nam rekli od 45,- € meni, ali ima jos neke stvari dodatne, mislim konobari pakon ponoc placa itd. pa nismo sve ni vise raspitali.
sto se tice klope, antunovic ima vec u sesvetama 15god. salu i ja sam samo super cula sa klopu, barem mislim da je i hrvana u spanskom dobra.
vidi princess u jastrebarskom, odlicno izgleda dvorana a meni doce od
250kn-350kn ja sam tila tamo, ali bilo je nam pridaleko
Old 19.01.2007., 15:09   #132
odgovor za lunalu:
posto je moj dragi vec svirao u Hollidayu, i upoznao organizatoricu vjencanja, mozemo reci da sam imala + kod nje. Naravno imali smo iscrpan razgovor, i sve moje prijedloge je uvazila, te mi npr predlozila da kupimo sami cugu, sto smo i napravili. Osobno sam jako zadovoljna sa uslugom, organizacijom, a sto se tice ostatka hrane, mi smo sve dobili nazad, ne samo hranu nego i cugu.

Naime, problem je sa velikim brojem ljudi, jer se nikad ne zna sta ce ljudi piti i kaj ce se popiti. Tako da je nama ostalo puno pelinkovca, crnog vina i bijelog, i sokova....ali imali smo dogovor sa jednim frendom koji ima diskont, tak da smo mu mogli vratiti kaje ostalo.

Njihova torta je bila odlicna, i hrana je stvarno bila fina, janjetina koju smo mi dofurali je bila super spečena (niti preslana niti sirova - imam svakkavih iskustava sa janjetinom)...

Jedino sto nas je zasmetalo to je 1.5'00 kuna ekstra samo za KAVE!! U hotelu je kava skupa oko 8 kuna, i vise, a ljudi su ocito narucivali bez obzira sto su jednu GRATIS popili. Tak da racunaj na to....

Ako jos kaj trebas lunalu pitaj...rado cu ti pomoci!
Jeste vec ugovorili datum u Hollidayu?
DiscoKoogla is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2007., 16:33   #133
Quote:
DiscoKoogla kaže: Pogledaj post
odgovor za lunalu:
posto je moj dragi vec svirao u Hollidayu, i upoznao organizatoricu vjencanja, mozemo reci da sam imala + kod nje. Naravno imali smo iscrpan razgovor, i sve moje prijedloge je uvazila, te mi npr predlozila da kupimo sami cugu, sto smo i napravili. Osobno sam jako zadovoljna sa uslugom, organizacijom, a sto se tice ostatka hrane, mi smo sve dobili nazad, ne samo hranu nego i cugu.

Naime, problem je sa velikim brojem ljudi, jer se nikad ne zna sta ce ljudi piti i kaj ce se popiti. Tako da je nama ostalo puno pelinkovca, crnog vina i bijelog, i sokova....ali imali smo dogovor sa jednim frendom koji ima diskont, tak da smo mu mogli vratiti kaje ostalo.

Njihova torta je bila odlicna, i hrana je stvarno bila fina, janjetina koju smo mi dofurali je bila super spečena (niti preslana niti sirova - imam svakkavih iskustava sa janjetinom)...

Jedino sto nas je zasmetalo to je 1.5'00 kuna ekstra samo za KAVE!! U hotelu je kava skupa oko 8 kuna, i vise, a ljudi su ocito narucivali bez obzira sto su jednu GRATIS popili. Tak da racunaj na to....

Ako jos kaj trebas lunalu pitaj...rado cu ti pomoci!
Jeste vec ugovorili datum u Hollidayu?

Joj, od srca ti hvala
Mi smo rezervirali termin i svadba nam je 12.5. Iako smo krenuli s pocetnik 28e po osobi kad se sve zbroji ( bez naseg pica) cijena je dostigla 40 i nesto eura. I mi smo racunali da bi u diskontu uzeli pice zato sam i htjela provjerit kako je to na kraju s obracunom obzirom da vracamo cugu koja se nece popit...Znaci sve u svemu su ok, to mi je super vijestNadam se da se s njima mozemo sve dogovorit. ne sjecam se stolaca, mozemo li bez onih navlaka?
lunalu is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.01.2007., 08:26   #134
lunalu....naravno da mozete bez navlaka, stolice su ok, i da sam imala "viska" love, sigurno si ne bi to priustila. Da oko 50ak eura sve zajedno ja mislim...ma ustvari nemam pravu cijenu jer sam ja dosta toga solo napravila. Ali da cijena raste to je normalno...
Meni se desilo nesto nepredvidivo, to da mi se broj u zadnji tjedan dana pojacao za 50 ljudi, tako da je na svadbi bilo 200 ljudi, pa sam morala zvati slastičarnu, pojačati cugu, janjetinu....ma sve sam morala pojačati. Ali iskreno, bilo je i previše, i vina nam je ostalo puno, i coca cole, i janjetine. Tesko ti je malo pogoditi tocnu kolicinu, i normative....a opet ne zelis da fali.
Ak nemas ideje za uređenje sale javi.... se
DiscoKoogla is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2007., 13:23   #135
Quote:
Sanja29 kaže: Pogledaj post
mrs. b ja jedva čekam da nam wedding priča kako je bilo :-)
uf, kaj da vam velim ..... sala je mrak, mrak, mrak, klopa fenometalna, ugodjaj jos bolji........ uglavnom nema mana i zamjerki i moram priznat da mi je 80% ljudi reklo da nikada nisu bili na boljoj svadbi ( na ovo sam posebno ponosna jer smo dragi i ja sve sami organizirali)
Wedding is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2007., 13:32   #136
wedding, od grupe antunovic nisam nista drugo ni ocekivala
Magg is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2007., 23:14   #137
RESTORAN ZA SVADBU

BOK CURKE I DEČKI KAJ PRATITE FORUM ,DOŠLO DOBA DA SE I JA UDAM
I ETO TAKO PROŠLI SMO NIZ OBJEKATA U NOVOM ZAGREBU JER BI HTJELI IMATI OKO 250 UZVANIKA,I MOGU VAM REČI DA SMO PRVO IŠLI U GLOBUS(JAKO SKUPO)PA SMO IŠLI U HOTEL I TO JE SOCIJALISTIČKI SISTEM POTOM U NK LUČKO SALA JE IZ VIŠE DIJELOVA ,NAKON TOGA KRENULI SMO U ODRANKI OBREŽ JER IMA TAMO KATARINA I MATUNKA,PRVO U KATARINU PA RAZGOVARAMO S GAZDOM O SVADBAMA ,A ON SE IZMOTAVA I NE DAJE NAM KONKRETNE ODGOVORE NA PITANJA ,PARKING POSUT ŠLJUNKOM NIJE ZA VISOKE PETE!,ZAHODI SE NALAZE VAN SALE ,PO SALI SU NEKE KONSTRUKCIJE ,SALA JE NISKA I KLAUSTOFOBIČNA A PAZI OVO ULAZ U NJU GARAŽNA VRATA ,NOVO JE ALI KATASTROFA .NA ODLASKU SVRATIMO DO MATUNKE NIJE BILO GAZDE, ALI GA JE CURA NAZVALA I DOŠAO JE ZA TREN ,INAČE SVE POHVALE STVARNO JE TIP O.K. DAO NAM JE MENU-E (CIJENE SU O.K. ŠTO JE NAJBITNIJE JER NEMAMO MILIONE I SVAKA KUNA NAM JE BITNA ZA DALJE)VELIKI ASFALTIRANI PARKING ,KLIMA ,TERASA ,PRESVLAKE NA STOLCIMA GRATIS ,HRANA MRAK, POKAZAO NAM JE SALU MALO ZGLEDA BED JER NIJE SLOŽENA ALI JE LJEPA ,WC NOVI U SKLOPU SALE STVARNO MISLIMO TAMO IMATI SVADBU
RAZMIŠLJAMO

IMA LI NETKO NEKA ISKUSTVA S MATUNKOM JAVITE MI HITNO

Odgovori s citatom
Old 23.01.2007., 23:16   #138
PLEASE

Odgovori s citatom
Old 23.01.2007., 23:17   #139
kornelia27, pročitaj pravila za pisanje na Vjenčanjima.

Please.
Old 23.01.2007., 23:49   #140
A onda prelistaj

ovu temu
a i ovu

Toliko vremena valjda imas.
Sigurna sam da ces naci nesto i o tom restoranu.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:23.