|
|
17.03.2008., 22:34
|
|
naklikuša
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
pira kaže:
evo i ja sam maturirala 2000.
meni je najdraža bila milišićka
|
i ja sam 2000.
hahaa sve sam ih zaboravila,ali često sanjam prof.Lerotić i kako će mi zabit asčinu
dico, dobra je to škola,puno se toga nauči,kad vidite iz kakvih sve selendri ljudi idu na fax a došli su iz "gimnazije",hvalit ćete ime lade krvavice i njezine torture 
|
|
|
17.03.2008., 22:43
|
|
....
Registracija: Sep 2007.
|
aaaaaaaaaaaa
milisicka vise nije milisic udala se 
ni ja ne virujen
zanimljivo ko je sve isa u ovu skolu....
mada i dalje vise zajebancija nego ucenje uvik zabavno...
bilobrkster jesi ti onaj lik sta je cili hippie paria
bia mi je jedan lik jos u prvom na zamjeni legenda 
|
|
|
18.03.2008., 16:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
ST! kaže:
aaaaaaaaaaaa
milisicka vise nije milisic udala se 
ni ja ne virujen
|
Zajebavaš   
|
18.03.2008., 22:34
|
|
....
|
....
izbrisat ovaj komentar server steka
|
|
|
18.03.2008., 22:35
|
|
....
|
Quote:
Morski. kaže:
|
ne 
ovo ljeto za proslavu su svi prosli popravni prvi rok
|
|
|
19.03.2008., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
a jebate koji sam stari prdonja posta..sada zavrsavam faks a jos mi se cini da sam do jucer isa u tu gimnaziju (maturant 2003/2004)..u njoj sam provea najbolje 4 godine svog (dosadasnjeg) zivota..
majko moja kad se samo sitim svih onih ludih profesora:
FACE:
najveca faca Škifić..po razreda pise neko sranje iz knjizevnosti a mi ostali na briskulu sa njim u steku Dunhilla..ni Drašković ne zaostaje zanjim puno, ako je bia odvolje podili bi svima 4etvorke ili 5etice, ali jadna nam majka ako je bia zivcan..jedan put smo mi muski isli kod njega negdi oko kastela da mu iskopamo vrtal a posli nas je castia sa punim kazanom domaceg fazola..
he he sad sam se sitia lude Grubišičke..jel ta ziva jos? jednom mi je dala dva asa iz ispita kojeg uopce nisam ni pisao..a kad je dosla na predavanje sa otvorenim šlicom, te mudante cu pamtiti cili zivot..
bakica iz fizike - Bulička - ma koja ono kozetina melje u zadnjoj klupi, to ti je čisti as, molim!! - molim!! ma koji ono jarac prica..
Đakun - zabrania da se unosi spiza u razred kad je njegov predmet ali se moglo jesti tokom sata (koja logika??  ) pa je razredna luda prosverca topli u rebema a ovaj mu nakon po ure sata reka da vadi taj sendvic iz gaca jer ce mu se sir rastopiti po mudima..ako su svi ljudi krokodili a Jankova truba je od mjedi iz toga proizlazi da svi krokodili sviraju trube...
Babarovicka mi je bila razrednica i mogu slobodno kazati da nisam moga proci bolje..cak smo se i fackali neko vrijeme dok je jos bila neudata..dobra koka
carica mi je bila i ona iz glazbenog, nemogu se sada sitit imena, crvene kose
SREDNJA ŽALOST
Butiljeri njeni satovi dosadni zapopizdit, dosadna ona zapopizdit ali bar je bila postena i nikad nije previse zajebavala - ali sam jedno kvarat svakog njenog sata masta o njoj i pustom otoku.. grrr
Kuko neka muska verzija butiljerice, dosadno sve sta ima veze sa njim ali je isto bia posten i nije previse zajebava..
Juranovicka je primjer savrsenog profesora koji je nazalost zavrsia u krivoj gimnaziji - bila bi idealna za 1 jezicnu..
Omrčenku iz kemije, onu iz likovnog i psihologije, ka i onu iz matise Ilicku necu pamtiti po nicemu posebnom..bilo je dosta zanimljivih stvari sa njima ali samo zahvaljujuci nama a ne zato sta su one to tile...
NEKA IDU U KURA_
Prva bez premca je pogađate Lada Krvavica - to stvorenje mi je skratilo zivot sigurno za 5 godina..(nazalost spadam u onu generaciju kad je izasla u Slobodnoj zbog svoje inkvizicije), svi sve znate o njoj pa idem dalje..
Časna iliti ga Betmen - je uvik je vodila istu ekipu u rim, je uvik je sa radoscu dilila aseve (uvik istoj ekipi), je uvik je srala jedno a radila drugo, je uvik bi ti dala manju ocjenu ako je ocjena između (istoj ekipi)..
Boskovic iz hrvatskog - njega ce se sicati samo generacije koje su maturirale prije 4 godine i ranije..nije bia toliko los profesor koliko je bia iritantna pojava koji je znao samo sebe hvaliti (iako bi uvik reka ''nije da se hvalim, ali ja sam...''), jedna od najboljih svari ciloj generaciji u gimnaziji je bila kad se preselia na faks iznad a dosa Škifa..
jese jos Đakun, Draškjović, Kuko i Melić opijaju kolektivno tamo na Skalicma?? ili su ih zene i dica napokon stisle za muda..
|
|
|
19.03.2008., 19:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Imali smo skoro iste profesore
Babarovićku nisam nesto volio....
Butiljeri,Kuko,Omrčenka i Ilićka su mi bile super....
Btw,treba si u kabinetu od Melića pogledati slike sa jedne mature,tamo negdje 98/99 da vidis Butiljeri onda 
Ladu Krvavicu nisam volio,ali Betmena prezirem iz dna duše....
Ono nije časna,ono je sotona...
E da....
Bošković... Meni je bio ok,iako je stvarno znao pretjerivat sa onim svojim, "Nije da se hvalim"
Ko profesor nije bio toliko loš koliko mu drugi zamjeraju.
|
19.03.2008., 21:39
|
|
....
|
babarovicka 
glupaca koja nista ne radi a onda reda radi baci 3,4 osobe na polugodsite
dakun
zajebaje se i sve to super ali su mu baze vec malo izlizane
casna
kucka pokvarena e da plujem po isusu 
|
|
|
26.03.2008., 08:13
|
|
Horny..but sensitive
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
pira kaže:
pa meni je ona bila super, možda čak i najobjektivniji profesor u školi, ili znaš ili ne znaš 
|
aha..mosh mislit....  mogla san znat koliko san tila vishe od tri ne bi dobila.....a shto je najgore..znala sam...  shmrc
|
|
26.03.2008., 08:15
|
|
Horny..but sensitive
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
deelayla. kaže:
i ja sam 2000.
hahaa sve sam ih zaboravila,ali često sanjam prof.Lerotić i kako će mi zabit asčinu
dico, dobra je to škola,puno se toga nauči,kad vidite iz kakvih sve selendri ljudi idu na fax a došli su iz "gimnazije",hvalit ćete ime lade krvavice i njezine torture 
|
hah..vi niste imali stanovichku jel...  tek bi onda vidilia shto su snovi o asima... 
|
|
06.04.2008., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ST! kaže:
babarovicka 
glupaca koja nista ne radi a onda reda radi baci 3,4 osobe na polugodsite
|
je takva je sa svima osim sa svojim razredom...ali sanjom triba znati, ja taljanski nisam znao, niti sam ga ikad ucia, a na kraju bi me uvik pitala koliko mi treba za prosjek, i onda bi mi dala ocjenu vise nego sta mi triba...tako sam uvik ima tal 4 ili 5 a da nisam znao ni reci koji je danas dan na tal.
u moje doba ona je jos bila stara koka te je patila od toga da mi muski slinimo zanjom, ako imas malo muda onda bi joj to dao do znanja i 4etvorka ti je bila zagarantirana!
|
|
|
06.04.2008., 10:19
|
|
Registrirani korisnik
|
jeli perošica iz glazbenog jos aktivna?? ona mi je bila jedna od najboljih, malo se radi a onda pola ure zajebancije na njen i na nas racun..jeli jos vuce onaj kazetofon zasobom??

|
|
|
06.04.2008., 16:10
|
|
: )
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
paskaneman kaže:
jeli perošica iz glazbenog jos aktivna?? ona mi je bila jedna od najboljih, malo se radi a onda pola ure zajebancije na njen i na nas racun..jeli jos vuce onaj kazetofon zasobom??

|
joj da, tu je, kako ne  i kazetofon je i dalje aktivan
svi su još tu. mislim da je ovo Grubišićki zadnja godina kod nas. sad nam je došla neka zamjena i fama est da se neće više ni vratiti
drezgica uvijek ista, acalinovićka je postala korljan (again!  ), časni smo u milosti tako da je prema nama super.
ma meni je škola postala smijurija otkad sam se riješila latinskog. ali ionako imam još sve u svemu mjesec dana nastave (odbrojavamo radne dane do kraja).
bilo je okej, nije mi krivo što sam išla tu gdje jesam. stekla sam znanje iz onog što me zanimalo i zbog čega sam uopće upisala ovu gimnaziju, sad se hopefully idem usavršavati na fax.
a profesore...jbt nakon 4 godine s njima, zavoljela sam ih sve osim hanije, dok prema časni nemam baš nikakve osjećaje.
all in all - jedva čekam zbrisati na fax 
|
06.04.2008., 19:09
|
|
Brucoš
Registracija: Aug 2007.
|
ma šta vam je lada loša , ja ima 4 kod nje , nikad problema ...
ali grubišićka , arghhhhh , ta žena halucinira (valjda zbog alkohola)
fala bogu da nam je sad lerotićka , cili sat priča o nekim glupostima (knauf i slicno)  
|
11.04.2008., 16:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
|
|
|
12.04.2008., 11:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
polyglot kaže:
iako ovo nije vise razgovor o bodovima evo informacija za one koji se zele upisat u 2.gimnaziju dogodine: kad san se ja upisivala prije 3 god prag je bia 46, a ove godine je nastala zestoka tragedija i mogu se upisat i blago retardirani. dakle nemojte se brinit...i jos nesto: ako ste bili odlikas u osnovnoj tesko da cete tako i nastavit. u nasoj skoli je nemoguce imat odlicne ocjene osim ako niste streber prve klase ili jako intelignetni. ja prolazin s 5 ali teskom mukom (necu rec prosjek  ) ali ja san jedna od dvoje odlikasa u razredu. neki razredi nemaju ni jednog odlikasa, a maturanti ka generacija nemaju nijednog odlikasa. inace nasa skola je vise prirodoslovna nego jezicna i kao ste vidite pokusavan je bojkotirat.  sretno!
|
JA planiram upisat drugu jezicnu i imat cu oko 50-52 boda....a čula sam da je prag 46...oce li bit problema ako upišem 2. jezičnu ili bolje da upišem klasičnu... 
|
|
|
12.04.2008., 16:38
|
|
Registrirani korisnik
|
bas sam prije par dana srea onu iz biologije juranovicku nakon 4 godine pa smo bacili malu cakulu nasred ulice..rekla mi je da je gimnazija u raspadu, da se cak prica o njenom zatvaranju jer da su prosle godine upisali rekordno mali broj ucenika, ja mislim da je cak rekla 2 razreda manje od obicno 6 razreda..
Quote:
lea___ kaže:
JA planiram upisat drugu jezicnu i imat cu oko 50-52 boda....a čula sam da je prag 46...oce li bit problema ako upišem 2. jezičnu ili bolje da upišem klasičnu... 
|
ja bi ti savjetova da upises 2 jezicnu jer koliko god bila ''zajebana'' za ocjene toliko je i dobra zbog ekipe i zajebancije..ako nesto (ipak) oces nauciti to ces sigurno i uspiti u njoj..a sanjom se mos upisati na bilo koji faks jer vise baca na opcu nego na jezicnu gimnaziju...
|
|
|
12.04.2008., 20:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
paskaneman kaže:
bas sam prije par dana srea onu iz biologije juranovicku nakon 4 godine pa smo bacili malu cakulu nasred ulice..rekla mi je da je gimnazija u raspadu, da se cak prica o njenom zatvaranju jer da su prosle godine upisali rekordno mali broj ucenika, ja mislim da je cak rekla 2 razreda manje od obicno 6 razreda..
|
ma daj 
|
12.04.2008., 21:25
|
|
Lord Rayden Wins
|
|
13.04.2008., 19:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
paskaneman kaže:
ja bi ti savjetova da upises 2 jezicnu jer koliko god bila ''zajebana'' za ocjene toliko je i dobra zbog ekipe i zajebancije..ako nesto (ipak) oces nauciti to ces sigurno i uspiti u njoj..a sanjom se mos upisati na bilo koji faks jer vise baca na opcu nego na jezicnu gimnaziju...
|
 Mislim da cu upisat 2. jezicnu jer mi je i profesorica iz engleskog savjetovala da upišem jezicnu gimnaziju.Ali nadam se da se dotad nece zatvorit.Hvala na savjetu. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:38.
|
|
|
|