Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.03.2024., 18:31   #121
Quote:
soundvision kaže: Pogledaj post
Ne znam što svi spominjete tog Gorana Višnjića, ajde da je Eurosong 2005. pa je još poznat, no danas mi je on niđeveze
Jer tražimo nekog tko nas ne bi osramotio očajnim engleskim, a takvih ljudi u bazenu onih kojima bi se mogla dati voditeljska palica je malo
BubbyBu is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2024., 19:08   #122
Barbara Kolar je nedavno u onoj emisiji od Knjaza, na pitanje koja joj je neostvarena želja u karijeri, odgovorila da bi voljela vodit Eurosong.
SanelaM is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2024., 20:44   #123
Quote:
BubbyBu kaže: Pogledaj post
Jer tražimo nekog tko nas ne bi osramotio očajnim engleskim, a takvih ljudi u bazenu onih kojima bi se mogla dati voditeljska palica je malo
Pa imamo i Stanu Katic kao opciju, onda. Barem nije uprljana HDZ-ovskim govnima.
Odgovori s citatom
Old 06.03.2024., 20:49   #124
Di si se nje sjetio

Onda i John Malkovich može na popis
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2024., 20:58   #125
Emilija Kokic i Barbara Kolar kao dvije iskusnije i Molnar i Vukusic kao mladji muski voditelji.

Emilija je bila i na jubilarnoj obljetnici ESC-a.

https://youtu.be/Bm7Xe9N0cWQ?si=POMJ6609RlurMBHE
Gzena is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2024., 00:46   #126
Quote:
Gzena kaže: Pogledaj post
Emilija Kokic i Barbara Kolar kao dvije iskusnije i Molnar i Vukusic kao mladji muski voditelji.

Emilija je bila i na jubilarnoj obljetnici ESC-a.

https://youtu.be/Bm7Xe9N0cWQ?si=POMJ6609RlurMBHE
Ne dozivljavam Emiliju kao iskusnu voditeljicu, stovise ne dozivljavam je uopce kao voditeljicu. Stavi Danijelu pa smo se dogovorili.
Johny is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2024., 08:25   #127
Nije bitno kako ju ti dozivljavas. To je moj prijedlog, a kao nasa jedina pobjednica, imalo bi smisla.
Gzena is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2024., 09:47   #128
Meni osobno je ona britanska glumica koja je lani vodila ESC uz Grahama Nortona fantasticno odradila svoj posao. Zena komotno moze biti role model za sve buduce voditeljice: ugodna pojava, lijepa haljina, taman pravih godina (dakle ni musava teen wannabe sasavica ni pretjerano ustogljena). BBC je uvijek imao odlicne voditeljske kadrove.
Irina Arkadina is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2024., 13:49   #129
Quote:
SanelaM kaže: Pogledaj post
Barbara Kolar je nedavno u onoj emisiji od Knjaza, na pitanje koja joj je neostvarena želja u karijeri, odgovorila da bi voljela vodit Eurosong.
A nekako logično, za voditeljicu glazbenog/zabavnog sadržaja ako je ambiciozna Eurosong je vrh karijere, sjećam se kad su pitali slično pitanje sportskog komentara Dragu Ćosića i on je odgovorio finale SP u kojem igra Hrvatska, par godina kasnije to se i desilo, ali je naš Ćos imao i poslovne planove sa preprodajom ulaznica za finale, jbg. pao je nečasno par dana kasnije, ali je ostvario svoj san...
cunyzg is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2024., 14:10   #130
Ivan Vukušić
Old 07.03.2024., 15:06   #131
Quote:
pekmez_ kaže: Pogledaj post
ajme volim forum... ja bi bilo sto osim vukusic/sulentic
Kad vec mastamo, od "eurosong zvijezda" na pamet mi pada emilija kokic ili tajci, no tajci bi se morala dobro update-ati i pripremiti za takvo sto
Od pravih voditeljskih lica i profesionalaca cak bih mozda isao sa, pazi sad, Fani Stipkovic, koja ima dosta iskustva s vodenjem evenata i konferencija, intervjuirala je dosta poznatih faca, mozda Barbarom Kolar (valjda je dobra s eng) od hrt legendi,
Antonija Cosic od mladih snaga (vijesti iz kulture)

ne znam kako dusko stoji sa govorom engleskog.

Neka zene vode sve (njih 3-4), a spokeperson za bodove nek bude stara legenda oliver mlakar, vjerujem da toliko moze odradit, nek dodijeli nekom dvanajsticu iz studija
Ida Prester
jeeeRajt is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 09:40   #132
Quote:
jeeeRajt kaže: Pogledaj post
Ida Prester
ta moze ako lila ramonda podigne stakleni mikrofon u malmo-u
pekmez_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 10:28   #133
Quote:
ta moze ako lila ramonda podigne stakleni mikrofon u malmo-u
Oh da se kojim slučajem odselila u Beč bi li bilo jednako?

Ida vodi razne konferencije, ima iskustvo i jako je zanimljiva
jeeeRajt is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 10:41   #134
naravno, becka skola bi bila ...
zajebavam se za ovo gore (djelomicno, nisam fan nje generalno).
meni je nekak preforsirana i fejk.
pekmez_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 10:54   #135
Quote:
Gzena kaže: Pogledaj post
Nije bitno kako ju ti dozivljavas. To je moj prijedlog, a kao nasa jedina pobjednica, imalo bi smisla.
Pobijedila je Riva, a ne Emilija tako da bi onda trebala i bar 2 muska iz Rive biti voditelji, a ne neki Vukusici i Molnari.
Johny is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 11:01   #136
Quote:
naravno, becka skola bi bila ...
zajebavam se za ovo gore (djelomicno, nisam fan nje generalno).
meni je nekak preforsirana i fejk.
E tako ja vidim sulenticku dok mi je Ida spontana, britka i okretna na tragu Danijele Trbovic.

Ida bi mogla odigrati ulogu one Britanke prošle godine koja je bila odličan začin za Eurosong
jeeeRajt is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 11:05   #137
slazemo se za sulenticku, osim toga je nekako i bezivotna, a ako pokusava bit nahajpana onda to izgleda tek lose.

moj prvi pick je Fani Stipkovic
pekmez_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 11:33   #138
Quote:
Johny kaže: Pogledaj post
Pobijedila je Riva, a ne Emilija tako da bi onda trebala i bar 2 muska iz Rive biti voditelji, a ne neki Vukusici i Molnari.
Oke.
U pravu si. Nek vodi cijeli bend.
Gzena is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2024., 14:06   #139
Tako mi je žao da ova tema neće biti aktivna više najmanje godinu dana Mogli smo sada svi skupa cringeati na najave Barbare Kolar kako jedva čeka da s Duškom nagodinu na krnjem engleskom otvori Eurosong, ali eto....A ništa, ostaje nada da će nekad u skoroj budućnosti ova tema ipak vaskrsnut
BubbyBu is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2024., 00:04   #140
Vedrana Rudan.

EBU bi doveo poseban tim ljudi samo da je cenzurira, a HRT bi plaćao kazne do 2034.
Garak is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:45.