Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša

Lijepa naša Gradovi i sela Hrvatske - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Babina Greda...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.09.2009., 17:17   #121
Quote:
pegula kaže: Pogledaj post
Evo ga.

Ako neko oce veliku neka samo kaze.
Hoću ja...
Ponos Jurišića is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2009., 17:36   #122
Quote:
Ponos Jurišića kaže: Pogledaj post
Hoću ja...
Evo ga prika

pegula is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.09.2009., 17:54   #123
super
Old 10.09.2009., 15:35   #124
Quote:
Evo ga prika

Evo, ti si jedan od rijetkih koji je predložio nekakv ozbiljan prijedlog za grb, bilo bi lijepo kad bi bilo još takvih...
Odgovori s citatom
Old 10.09.2009., 17:51   #125
e a kaj mislite o ovom

sam sam ovo u plavo pobojao, malo mi se čini bolje jer se grb više ističe neg kad je gore crveno
Old 10.09.2009., 23:09   #126
Quote:
Blackey kaže: Pogledaj post
e a kaj mislite o ovom

sam sam ovo u plavo pobojao, malo mi se čini bolje jer se grb više ističe neg kad je gore crveno
Nebi ja dira u zastavu... Po meni jedino crven-bil-plavi ili crveno bili kvadratici...
pegula is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2009., 09:37   #127
Quote:
Blackey kaže: Pogledaj post
e a kaj mislite o ovom

dobro dobro
prominjen je grb prominjena zastava sad još da prominimo ime i učinili smo posal
majud is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2009., 09:57   #128
nemore biti bez crvene boje,jer ona oznacava krv na nasoj zastavi,a prolilo se dosta krvi za ovu drzavu....
Mr.kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2009., 09:59   #129
Quote:
majud kaže: Pogledaj post
dobro dobro
prominjen je grb prominjena zastava sad još da prominimo ime i učinili smo posal
Evo, što ne bi bilo Rvacka? Ionako pola stranaca taj 'H' ni ne zna izgovoriti, a o Rvatima da ni ne govorim. A 'ts' mi nekako švapski zvuči i svi to ionako izgovaraju kao 'c'. I još uštedimo jedno slovo.
Emericzy is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2009., 10:00   #130
Quote:
Mr.kiki kaže: Pogledaj post
nemore biti bez crvene boje,jer ona oznacava krv na nasoj zastavi,a prolilo se dosta krvi za ovu drzavu....
Jebote, a koliko se tek onda krvi prolilo za Švicarsku? Njima je skoro sve crveno. A i ono što nije je križ; kao nasred groblja. Je l' netko tamo uopće još živ?
Emericzy is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2009., 23:33   #131
Quote:
Emericzy kaže: Pogledaj post
Jebote, a koliko se tek onda krvi prolilo za Švicarsku? Njima je skoro sve crveno. A i ono što nije je križ; kao nasred groblja. Je l' netko tamo uopće još živ?
Svicarska je najmiroljubivija i najneutralnija zemlja svita.
I Kina ima crvenu. Zašto? Jer su komunjare.

Dosta mi je izmisljanja grbova i zastava. Dovidenja.
pegula is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2009., 02:14   #132
Pa moram priznati da mi ovaj pravopis nije jasan, u nekim od najstarijih dokumenata u Hrvatskoj(Istarski razvod)piše o "hrvackom jeziku"...
Ali, to prepustimo stručnjacima, ima li još netko možd drugačiji prijedlog za grb???
Odgovori s citatom
Old 12.09.2009., 02:32   #133
Ova zastava u grbu čak ima i slike turističkih destinacija. Idealno za turiste

Old 14.09.2009., 12:25   #134
Quote:

Jel ovo valja
E, a jel imaš možda takvu veliku da si stavim na pozadinu??
Odgovori s citatom
Old 14.09.2009., 12:51   #135
Quote:
Ponos Jurišića kaže: Pogledaj post
E, a jel imaš možda takvu veliku da si stavim na pozadinu??

Evo prika.
pegula is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2009., 21:18   #136
Evo, prvo da se zahvalim Peguli na slici, lijepo izgleda na desktopu...

Evo imam jedan prijedlog, i svi su dobrodošli da sudjeluju u njemu, znači zastave koje budu bile najbolje ( a to će te procijeniti vi), stavit ćemo na facebook u obliku ankete. Znači vaši prijedlozi će biti predstavljeni tamo, uz vaša imena ili pseudonime, kako želite...

Tko zna, možda baš vaša zamisao hrvatske zastave bude jednog dana i službena...
Tako da, sve su vam mogućnosti kaj se toga tiče otvorene, sve kombinacije boja, svakojake varijente grba i životinja na njoj su dozvoljene...
Ali pokušajte biti ozbiljni pri izradi zastave, ako i primite kritiku nemojte ju uzimati previše srcu, kak nisam ni ja...

Uglavnom, ako nemate photoshop ili bilo kakav drugi program za uređivanje slika, poslužite se paintom i pošaljite sliku na net(ako ne znate kako pitajte nekog, možete i mene il' bilo koga, nije bitno) i stavite ju na forum, a poslije ako bude bilo potrebe, zamolit ćemo nekoga tko ima ozbiljnije programe za uređivanje da takav prijedlog dotjera i to ide tamo na facebook...
Odgovori s citatom
Old 14.09.2009., 21:31   #137
Evo opet službenih prijedloga za grb R.H., tako da ako sami nemate inspiraciju, možda ju pronađete ovdje...

http://miyeonjan.tripod.com/croatia_flags_c14.html

http://www.hgzd.hr/?q=hr/node/104

A tu možete vidjeti hrvatske grbove kroz povijest:

http://public.carnet.hr/fame/hrvat/hr-hist.html
Odgovori s citatom
Old 20.09.2009., 02:23   #138
Thumbs up

Ovo je moj prijedlog novog grba

Mislim da sadašnji samo treba pojednostaviti, a krunu treba zamjenuti pleterom koji je jedan od najlijepših hrvatskih nacionalnih simbola.

Zadnje uređivanje Wunderland : 20.09.2009. at 02:29.
Wunderland is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.09.2009., 02:52   #139
Quote:
Wunderland kaže: Pogledaj post
Ovo je moj prijedlog novog grba

Mislim da sadašnji samo treba pojednostaviti, a krunu treba zamjenuti pleterom koji je jedan od najlijepših hrvatskih nacionalnih simbola.

U svakom slučaju je, a kaj bi ti da pleter ide na crvenboju ili da ostane na bijeloj, daj to pokušaj staviti na zastavu, ne mora biti klasična crven-bijeli-plavi, slobodno promjeni, ali ak buš mijenjao, sam daj malo pojašnjenje zbog čega si to napravio, može??
Odgovori s citatom
Old 21.09.2009., 01:53   #140
http://img405.imageshack.us/img405/8480/hb11save.png
Meni je ovaj naljepši...Može i bez vatikanskog grba tri trkiža na krunu su dovoljna.
luka lik is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:24.