Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje

Stanovanje Gdje i kako stanujete, i kako uopće doći do vlastita stana
Podforumi: Vrt, Sam svoj majstor, Interijeri

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.04.2009., 10:27   #121
Da se i ja pridružim...

Vlasnica stana u Prečkom sa garažnim mjestom....zgrada izgrađena prošle godine.

Hipoteka na drugom stanu jer nije bilo moguće dići kredit...
Foxie is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2009., 23:14   #122
Quote:
TRED kaže: Pogledaj post
Ja sam sa gospođom M. imao samo pozitivna iskustva. Teta radi ko mašina i apsolutno sve što sam ju pitao sam i dobio. Ako nisam pitao, nije sa sama nudila. Ako se postavite kao da ste na placu možete svašta dogovoriti, samo ne bahati stav i poprilično nezainteresirano...
Gospođa M., dakle, radi poput jukeboxa. Ako ubaciš kovanicu, ona nešto kaže, ako ne, ne. Sjajna prodavačica. Prije nedugo vremena sam bio kod dotične pitati za stan na Vrbju. Oglašeno sniženje kvadrata na 1790€ je bilo samo za stanove u prizemlju i bilo je vrijedilo do nekoliko dana prije posjeta. Cijena je za sve stanove 1890€. Uz najveći stan koji tamo prodaju (80m2), za najmanje stanove to ne vrijedi, obavezno je kupiti i vanjsko parking mjesto koje nije u cijeni stana, jer je isto etažirano uz stan; kasnije ga ne možeš prodati, a moraš ga kupiti. Garažno parkirno mjesto se dodatno plaća. Osim toga, moraš ih posjetiti od 7:30 do 15:30 sati (pokazivanje stana van tog vremena za nas zaposlene ne dolazi u obzir) da ti gđa M. objasni da ti popust za gotovinu nebi dali, jer je cijena stanova "već snižena sa 1990 na 1890." O obračunu kvadrature balkona kao da je logia da i ne govorim.
MiniFranjo is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2009., 22:37   #123
jel netko zna nesto o gradnji one šesterotračne ceste koja spaja sjever jug pored zgrade Z2B na vrbju?
gledam malo stanove, ta zgrada mi je zapala za oko, pa sad ne znam jel to u planu izgradnja ili nije.

ili da se orjentiram na Rapsku ulicu... ima tko nekakvih iskustava.
khideg is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2009., 15:35   #124
Quote:
khideg kaže: Pogledaj post
jel netko zna nesto o gradnji one šesterotračne ceste koja spaja sjever jug pored zgrade Z2B na vrbju?
gledam malo stanove, ta zgrada mi je zapala za oko, pa sad ne znam jel to u planu izgradnja ili nije.

Meni samo nije jasno gdje bu ta cesta prošla kroz vrbane3, kad je sve izgrađeno, pa sve do novog jarunskog mosta
Old 05.05.2009., 16:25   #125
Quote:
MiniFranjo kaže: Pogledaj post
Gospođa M., dakle, radi poput jukeboxa. Ako ubaciš kovanicu, ona nešto kaže, ako ne, ne. Sjajna prodavačica.
Hihihi, odlicno pogodjen opis gospodje M.
orcanic is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2009., 17:51   #126
jel netko kupio stanove u španskom?utisak?kvaliteta?
ajde molim vas jer mi sestra kupila tamo stan
Old 06.05.2009., 16:45   #127
Bok,
mi smo u Spanskom...citam ovdje svakakve komentare, ali mi smo jako zadovoljni sa svime tako da od nas samo pohvale :-)
tennessee is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2009., 21:50   #128
Quote:
tennessee kaže: Pogledaj post
Bok,
mi smo u Spanskom...citam ovdje svakakve komentare, ali mi smo jako zadovoljni sa svime tako da od nas samo pohvale :-)
Da li daješ pohvale i na to što su oni koji su kupili stan prije morali platiti unaprijed, 6 mj. prije useljenja, po većoj cijeni nego što PIONIR prodaje sada i odmah možeš useliti!
Esseker is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2009., 01:39   #129
zgrada s7

samo da javim da sam se uselila u selskoj u zgradu s7- zasada je sve ok.
ne cujem susjede (mozda oni mene cuju, ali su jako fini pa nista ne zele reci !?!). jedino imamo sudsku tumacicu koja svaki dan postavi na zgradu nou reklamu za sebe pa svima kojima objasnjavam gdje zivim samo kazem da prate znakove za sudsku tumacicu- jos samo cekam laserski reflektor koji ce sarati nebom, osvjetljivati zgradu i voditi stranke do sudske tumacice.
sto se tice izgradnje i kvalitete- ne mogu reci da je za 5. ali za 4 je sigurno.
jedino su se radnici koji su mi postavljali namjestaj kad su busili, zalili na kvalitetu zbuke- imam par rupa koje moram pokriti, ali svi moji prijatelji su imali slicna iskustva- nesto otpadne, nesto se ne da otvoriti i sl.

ljudi u zgradi se zale na grijanje- i ja sam par dana bila bez tople vode pa sam nazvala servisere za bojler koji su otklonili kvar u 5 minuta, ali su i sami rekli da se zalim na sustav grijanja- naime, nikako ne mogu zagrijati sve radijatore da budu vruci- iako stavim termostat i same radijatore na najvise.
upravo se moja reklamacija rjesava pa cu vam javiti kako je ispalo.
naime, sad je vani toplo, ali ne zelim kad dodje zima da budu radijatori mlaki. nemam problema sa svima- u kupaoni i kuhinji me gnjave.

serviseri su mi rekli da su oni koji su postavljali sustav, krivo narihtali nesto oko barova pa je umjesto 30 bara, samo 8 bara pa zbog toga ja nisam imala toplu vodu, ali ja se ne kuzim u to pa me nemojte uzeti za ozbiljno.
stanari su se zalili da nemaju jako vrucu vodu- mozda zbog ovoga sto sam navela, ali ja od rihtanja imam vruce vode koliko zelim.

grade se dvije zgrade do selske i to mi odgovara da se smanji buka.

sto se pak gospodje iz prodaje tice: kad sam donjela novce, prela je kao mala maca. do onda je bila sva namrgodena, kao da ja nju molim da mi uzme 100 000 Eura i moram biti zahvalna sto ce mi ih uzeti !!!
Nellicath is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2009., 09:33   #130
Evo i ja imam ne tako lijepu priču o Pioniru. Kod nas je problem slijedeći. Uselili se 2008.god u objekt A u Španskom do dana današnjeg nismo dobili tabularnu izjavu. Na naša pitanja kada ćemo je dobiti odgovaraju za 10 dana i tako već od Uskrsa. To što na njihovoj stranici piše da imaju vlasničke listove to je čista laž. Nitko od objekta A i B nije dobio tabularne. Što se tiče šefa grailišta to je istina čovjek je toliko nekulturan i neljubazan da je to užas. Stanove su snizili jer nemaju prodaju. Nežele ništa popravljati makar je zgrada još pod garancijom.
aslm is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2009., 13:06   #131
Quote:

Meni je rečeno da bi tamo jednog dana trebala prolaziti cesta...
E sad...možda ne bi bilo loše da pogledaš stanove koji gledaju na zapad...
Foxie is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2009., 13:32   #132
Quote:

To će biti vrapčanska avenija koja ide sve do novog mosta Jarun...znajući sposobnost i brzinu vladajučih, miran si bar još 20-tak godina s tom cestom
Old 20.07.2009., 14:45   #133
da li netko zna nesto u vezi kupnje tih stanova od pionira. nime, ne cine mi se nesto posebno usluzni. rade do 15.30, i ni sekunde duze, a ja radim do 16h, prakticki bez godisnjeg ni ne mogu pogledat te stnove.

i nesto pise da se ne moze uzeti na kredit stan pod hipoteku,sto mi je logicno.. vjerojatno nemaju nista od sredenih pairologija, jel netko ima iskustva s tim? naime ne pada mi napamet uzimati stan koji nema ciste papire, ima toliko novogradnje po slicnim cijenama, da ovakav pothvat stvarno ne smtram pametnim u ovakvim vremenima?
khideg is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2010., 22:31   #134
,,čitam vaše postove, i primjećujem da nitko ne piše o Pionirovim stanovima u ulici Zinke Kunc na Savici?
zgrada/e imaju sličan problem sa vlasničkim listovima ko i neki ovdje navedeni, spor se vodi već oho-godina
,,zna netko nešto više o tome?
female_addict is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2010., 21:55   #135
Quote:
kinfa84 kaže: Pogledaj post
jel netko kupio stanove u španskom?utisak?kvaliteta?
ajde molim vas jer mi sestra kupila tamo stan
https://www.forum.hr/showthread.php?t=191889 ---> tu možeš sve vidit!
nikol@j is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2010., 22:04   #136
zna li itko išta o Pionirovim stanovima na lokaciji Folnegovićeva ulica? cijena kvadrata i sl?
monika33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2010., 13:31   #137
Quote:
monika33 kaže: Pogledaj post
zna li itko išta o Pionirovim stanovima na lokaciji Folnegovićeva ulica? cijena kvadrata i sl?
Podatke o cijeni imaš na njihovoj stranici:

http://www.pionir.hr/sigecica2.html

, a za dostupnost i uvjete nazovi gđu.Forić na tel.+ 385 1 3887-009
[email protected]
radno vrijeme: od 07:30h do 15:30h

Kaj ti ona veli, to je to.
ZAGIMAN is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2010., 14:43   #138
Taj Pionir bi mogao malo poradit na arhitekturi svojih zgrada...izgledaju kao beznalične kutije...
Old 20.03.2010., 14:57   #139
Quote:
ZAGIMAN kaže: Pogledaj post
Podatke o cijeni imaš na njihovoj stranici:

http://www.pionir.hr/sigecica2.html

, a za dostupnost i uvjete nazovi gđu.Forić na tel.+ 385 1 3887-009
[email protected]
radno vrijeme: od 07:30h do 15:30h

Kaj ti ona veli, to je to.
A ako nisi zadovoljan s odgovorom, onda pogledaj u lijevom džepu imaš li možda viška koju "zelenu sa zvjezdicama"...
SCHNITZER is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2010., 16:28   #140
Ima li itko kakvih dojmova (dobrih ili loših) o pinirovim zgradama u ulici srednjaci (one 4 zgrade građene 1999-2002) ? Planiram kupiti stan tamo, sve izgleda ok i održavano jedino mi se ćini da su prozori nekvalitetni.
bojan111111 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:13.