Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić |
10.01.2010., 20:31
|
|
Proučavatelj gravitacije
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
Pavlekic kaže:
Pobijedila je kulturna, pravedna i građanska i Hrvatska koja je ovime definitivo zacrtala i pokazala svoj put tamo gdje je oduvijek pripadala, ka Europi!!
|
Pobijedilo je beskičmenjaštvo koje je tradicionalno prisutno u Hrvata. Banditić je možda seljačina, ali barem postoji crta ispod koje ne bi htio ić. a Josipović će stranim moćnicima popšuštati u svemu baš kao što je to radio i Meške.
|
10.01.2010., 20:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
HzDnZa kaže:
- nije pohvalno što se pokazao kao apologet Haškog suda propuštavši kritizirati mnoge stvari kod tog Haaga koje su se mogle kritizirati
|
To ostavlja Kosorici i Hebrangu koji traže topničke dnevnike.
|
10.01.2010., 20:34
|
|
*
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
torrio kaže:
I što reći na ovo revolution?Naši kandidati nigdje a ova nesposobna sdp bagra dva kandidata. 
|
I have a dream... 
|
10.01.2010., 20:36
|
|
Blitzkrieg
Registracija: Jun 2009.
|
|
|
10.01.2010., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
promatrac kaže:
A sto je sa onom tihom vecinom biraca sto su ostali kod kuce i bojkotirali izbore?
|
Takvima je Bandić ostao gradonačelnik.
Ali i to mu neće dugo, više mu Skupština Grada niti jedan projekat neće prihvatiti kako je mislio.
Za tog "čovjeka" ne bih mogao glasati niti od puke zafrkancije.
|
|
|
10.01.2010., 20:37
|
|
Blitzkrieg
Registracija: Jun 2009.
|
|
|
10.01.2010., 20:37
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2009.
|
Dakle šmokljan za predsjednika doduše zna engleski jezik ali ga to ipak ne vadi jer šmokljan ostaje šmokljan.
|
|
|
10.01.2010., 20:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
pinelić kaže:
..pa bas zato si trebala izac na izbore....ako nisi za Bandića...ovako si dala mogućnost da mozda bas on sebi ubroji tvoju šutnju...
|
pa prije sam napisala da je moj kandidat ispa.Meni su oba ista.Ovaj što pobjeđuje moraš ga sad poštivati kao instituciju a ka čovika ajme majko,a drugi jučer izaša iz SDP neš ti meni čovika
|
|
|
10.01.2010., 20:42
|
|
Demonska mačka
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
promatrac kaže:
A sto je sa onom tihom vecinom biraca sto su ostali kod kuce i bojkotirali izbore?
|
Neka pokriju se ušima i šute.
|
|
|
10.01.2010., 20:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
HzDnZa kaže:
Reci ovo doktoru i za terapiju ćeš dobiti boravak par mjeseci u EU - previše ti je ispran mozak i pre dobro mišljenje imaš o njima ili pre loše o nama
|
Koji ste to "vi"?
Mozak mi nije ispran, dapače, i moja baba zna da i u Njemačkoj ima korupcije, ali manje nego u Hrvatskoj.
U svakom slučaju, onih 30 i nešto % građana ove zemlje koje je glasalo za Bandića je dovoljno bez mozga.
Rekoh svoje već da sam sretan što je I.J. postao predsjednik!
Over & out, u stvarni život.
|
|
|
10.01.2010., 20:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
HzDnZa kaže:
- do sada nije preuzimao odgovornost ni za što,ničim se nije isticao , politički je i javni gotovo anonimac
- nudio je megapopulistički program "Nova pravednost" koji neće (jer ne može) ostvariti - ali nije govorio o pravim problemima
- bio je favorit medija pogotovo EPH - koji su o njemu lijepe i dugačke priče pisali i prije unutarstranačkih izbora u sdp - (a i USKOK i dip su imali ispade - njemu u korist)
- čovjek bez karizme, energije i vizije
- nije pohvalno što se pokazao kao apologet Haškog suda propuštavši kritizirati mnoge stvari kod tog Haaga koje su se mogle kritizirati
|
gotovo je, gotovo, kasno je , isključi se sam kad te još nisu iz stožera 
|
|
|
10.01.2010., 20:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Hrvati opet izgubili predsjedničke izbore.
|
|
|
10.01.2010., 20:45
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Ja bi da mi netko objasni ako je upoznat...na početku kampanje rečeno je da je većina ljudi u Badićevu stožeru zaposlena u Holdingu i da volontiraju...danas se iz stožera javila i zamjenica gradonačelnika grada Zagreba....jesu li ti ljudi bili na godišnjem, bolovanju ili su stigli raditi i svoj posao i biti u stožeru...i u kojoj su stranci?...Ljuština je koliko ja znam još član SDP-a? 
|
|
|
10.01.2010., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Ako ništa drugo - imat ćemo predsjednika koji već ima potrebno iskustvo za posao koji ga slijedi. Naime Josipović do sada nije ništa radio za širu ili užu društvenu zajednicu ,a sada će mu kao predsjednik posao biti da ne radi ništa.
On već zna kako ništa ne raditi za društvo i to je valjda dobro-
|
|
|
10.01.2010., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
vegi1 kaže:
|
Sramim se sama sebe za što sam se borila.Sramim se svih onih poginulih branitelja koji su se borili protiv CRVENIH. ŽIVJELA VAM CRVENA HRVATSKA.
|
|
|
10.01.2010., 20:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
#kocar# kaže:
gotovo je, gotovo, kasno je , isključi se sam kad te još nisu iz stožera 
|
E neka si mi rekao
|
|
|
10.01.2010., 20:48
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
katarinaos kaže:
Ma sve je jasno samo mi se zacrvenilo pred očima
|
   Zar već, a još ni DIP nije potvrdio rezultat. 
|
|
10.01.2010., 20:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fufu kaže:
Sramim se sama sebe za što sam se borila.Sramim se svih onih poginulih branitelja koji su se borili protiv CRVENIH. ŽIVJELA VAM CRVENA HRVATSKA.
|
Ma ne beri brigu. Ovako će nas prisliti da zbijemo redove i svi mi prohrvatski okrenuti - podržimo onu važniju funkciju - premijersku i na njoj našu Jadrankicu.
|
|
|
10.01.2010., 20:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
piskavac kaže:
Pobijedilo je beskičmenjaštvo koje je tradicionalno prisutno u Hrvata. Banditić je možda seljačina, ali barem postoji crta ispod koje ne bi htio ić. a Josipović će stranim moćnicima popšuštati u svemu baš kao što je to radio i Meške.
|
...pa ne bih baš rekla da je J. beskičmenjak, prilično je uspravno stajao na sučeljavanjima, a B. se dobro oslanjao na stol...
J. je u svom životu ostvario dvije nagrade ( Porin) gdje je trebalo vjerovati u svoju kvalitetu za izaći na natjecanje...nema afera, jer da ima iskopali bi ih...
B. je u pijanom stanju skrivio prometnu nesreću...a je li za to snosio sankcije - to mi je već dosta, eto da ne ponavljam sad sve one mutljavine koje mu se pripisuju....
Jedino sam ga poslušala u jednom savjetu - glasajte za ČOVJEKA!
|
|
|
Pravila postanja
|