Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Pogledaj rezultate ankete: Koji su vam najbolji producenti telenovela na Televisi?
Ernesto Alonso 6 16.22%
Valentin Pimstein 2 5.41%
Carmen Armendariz 1 2.70%
Emilio Larrosa 6 16.22%
Pedro Damian 2 5.41%
Carla Estrada 20 54.05%
Luis de Llano 0 0%
Roberto Hernandez 3 8.11%
Juan Osorio 6 16.22%
Angelli Nesma 6 16.22%
Rosy Ocampo 8 21.62%
MaPat 9 24.32%
Salvador Mejia 9 24.32%
Ruben Galindo 1 2.70%
Jose Alberto Castro 17 45.95%
Nicandro Diaz 5 13.51%
Lucero Suarez 1 2.70%
Roberto Gomez Fernandez 8 21.62%
Ignacio Sada Madero 1 2.70%
Eduardo Meza 0 0%
Nathalie Lartilleaux 3 8.11%
Giselle Gonzalez 19 51.35%
Carlos Moreno 9 24.32%
Carlos Bardasano 10 27.03%
Pedro Ortiz de Pinedo 1 2.70%
Carlos Sotomayor 6 16.22%
Lucy Orozco 0 0%
Patricio Wills 1 2.70%
Jose Rendon 2 5.41%
Anketa s višestrukim izborom Glasovatelji: 37. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2024., 22:53   #121
Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
Nisam fan Silvie kao glumice, ali sam ipak uvek mislio da je jako dobra osoba. Očito sam se prevario
Joj daj molim vas...
Zar je ona duzna da javno objavljuje reakcije na neciju smrt? Mozda je privatno njegovoj obitelji izjavila sucut, sto je ne cini losom osobom...
To sto su ovi neki objavili javno svoju reakciju, ih ne cini boljim od nje... Mozda su upravo neki od njih losi i to koriste kako bi skrenuli paznju na sebe...

Takodjer sto se tice nagrada, ne slazem se da se bahati sto ne ide na njih... Takodjer ima pravo odbit otic na to...

I nije jedina koja nije otisla na sprovod i koja nije reagirala javno...
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 23:07   #122
Ima pravo ne otići, ali to nije ok prema publici koja joj te nagrade želi dati. Nedostatak respekta.

Ne mislim na puko prisutsvo, možeš ne prisustvovat iz raznih razloga. Mislim na odbijanje bilo kakvih nagrada. Žešće prenemaganje... Kome nije drago primit nagradu za svoj rad? To u životu čula nisam...
Jedino logično objašnjenje zašto neće je to da joj se netko zamjerio... Možda to ima veze s Nicandrom... Pa 2008. je Lucero bila pod protom umjesto nje... To je žešći debilizam.

Ali ja jesam, nevezano za ovo, stvarno znala pročitat komentare da je ona bahata...
Old 23.03.2024., 23:15   #123
Quote:
Maria Mexicana kaže: Pogledaj post
Ima pravo ne otići, ali to nije ok prema publici koja joj te nagrade želi dati. Nedostatak respekta.

Jest dobra glumica, ali da se bahati, istina... Ne samo zbog ovoga, znalo je biti komentara da je bahata.
Pa i nije...
Jer joj mi ne zamjerimo, realno ni ja ne bih otisla na to da me se godinama ignorira... Tkd zena vjv ima jako cvrste razloge zasto ne ide. A i msm da je znala da ih one 2 godine svakako nece dobit, pa sto da i ide uopce...

Bilo je takvih komentara, al od hejtara i novinara.
Ja bas cujem kako je draga osoba, sto od njenih kolega, tako i od fanova koji su je upoznali
Al necemo sad u off
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2024., 23:28   #124
Nije se nju ignoriralo... Velim ti da od MEPS nije išla (a to joj je prva Televisa novela)... Jedino objašnjenje je da se s nekim posvađala...

Svaki put ju se nominira, svaki put dobiva uredno glasove, svaki put dođe čitava ekipa, jedino nje kraljice nema... Bezveze... Svatko svoje zna, ali meni debilno i gotovo... Osim ako stvarno nije posvađana bila, otud onda i nema javno reakcije na Nicandra.

Ali slažem se da dotični potez ne govori ništa o tome kakva je ona osoba, realno nitko od fanova ne zna kakvi su oni... Da bi se dobro prosudilo kakav je tko, treba osobu poznavati... Ovo su samo dojmovi koje na van daju, Ne znači da je istina sve.
Old 23.03.2024., 23:36   #125
Pa ignoriralo je se sve do LC, jer ona uopce prije nije ni bila nominirana... Za vrijeme MEPS-a su nominirali Lucero kao najbolju glumicu, kako bi valjda Lety mogla dobit nagradu za ENDA kao negativka. Dakle Silviu su nominirali samo u LC i CET, al i da je dosla ni tad ne bi dobila nagradu, jer se zna da to dobivaju samo Boyerica, Perronka, Rulli i ostala ekipa...

Mozda jednostavno nije nikakvo zamjeranje, ni svadja u pitanju zasto nije dosla na te 2 dodjele... Mozda ima neki drugi cvrsti razlog zasto ne dolazi, ne treba je se osudjivat...
Tko smo mi da joj sudimo

A i nije jedina koja ne zeli ici na nagrade, ima njih i koji su dobili nagradu, a nisu se pojavili
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 09:49   #126
Silvia je uvijek bila outsider (to je svima dobro poznato), ona je išla snimat telenovelu i napravila posao, imala onoliko prezentacije koliko treba i onda više nije radila ništa po tom pitanju.
A ako želite znati gdje je Silvia uvijek onda potražite i Flavia Medinu i obrnuto.Poznato je da su njim provodi 50% vremena, drugih 50% provodi sa sinom.

A reći ću nešto, ali nemojte me krivo shvatiti. Većina ovih što su svugdje zadnjih dana u vezi sa Nicandrovom smrti su oni koji se najviše ulizuju Televisi u svakom mogućem trenutku.
Samo ne znam što Lucero radi ovdje, ona je možda jedina iskrena.

I kao što rekoh nije jedina koja nedostaje, ima hrpa glumaca koliko vidim kojih nije bilo tamo,ali koji su baš bili važni u Nicandrovoj biografiji.A ljudi se baš okomili na Silviu.
Old 24.03.2024., 11:11   #127
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
A reći ću nešto, ali nemojte me krivo shvatiti. Većina ovih što su svugdje zadnjih dana u vezi sa Nicandrovom smrti su oni koji se najviše ulizuju Televisi u svakom mogućem trenutku.
Samo ne znam što Lucero radi ovdje, ona je možda jedina iskrena.

I kao što rekoh nije jedina koja nedostaje, ima hrpa glumaca koliko vidim kojih nije bilo tamo,ali koji su baš bili važni u Nicandrovoj biografiji.A ljudi se baš okomili na Silviu.
Slažem se!

Mislim da je puno njima iskreno žao i da ne glumata, ali ako su okorjeli infuenceri, naravno da i to morju okačiti na svoj profil.

To što Silvia ne ventilira svoju tugu i suze po društvenim mrežama, ne znači da možda privatno nije poslala riječi suosjećanja Nicandrovoj obitelji i djeci. I da joj nije žao.
Silvia ne šljivi previše društvene mreže. Da je objavila nešto, opet ima hejtera koji bi rekli da inače nije aktivna, a da se sad ovime reklamira.

Ajde ti ugodi svima.
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 14:08   #128
@Altair i @Sajetta odlicno ste ovo napisali
Potpis od rijeci do rijeci
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2024., 14:21   #129
Zasto bi se npr. Marjorie de Sousa ulizivala Televisi? Zena je ostvarila uspjeh i ima poznate uloge u svakoj zemlji gdje je snimala.
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2024., 08:57   #130
POP, Rosy i Juanito sa voditeljem Leom Zukermanom u njegovoj emisiji ovaj tjedan.

Old 26.04.2024., 18:55   #131
Televisa je izgubila još jednog producenta.

Angelli Nesma Medina se definitivno povlači u mirovinu i neće više producirati telenovele.
S obzirom na prijem i gledanost zadnje 2 telenovele to je i razumljivo,ali bolje da je mogla vratiti vrijeme unatrag i da ih nije producirala.
Old 26.04.2024., 21:28   #132
Šteta,Angelli Nesma Medina ima nekoliko stvarno odličnih telenovela:Amar sin límites,Por tu amor,Apuesta por un amor,Niña amada mía,Tres veces Ana i ne smijemo zaboraviti Lo que la vida me robó koja je jedna od posljednjih velikih Televisinih uspješnica i sjećam se da je imala jako visoke postotke gledanosti i spada u jednu od najgledanijih Televisinih telenovela jer je obarala rekorde sa visokom gledanošću koju je imala u vrijeme prikazivanja,ali i vrijeme je da se da prilika drugim,mlađim producentima da se dokažu,a ne da non stop vrte u krug jedne te iste producente,a ista stvar je i sa glumcima,treba dati priliku novima da se dokažu
Magdalena Nava is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2024., 01:56   #133
Quote:
Magdalena Nava kaže: Pogledaj post
Šteta,Angelli Nesma Medina ima nekoliko stvarno odličnih telenovela:Amar sin límites,Por tu amor,Apuesta por un amor,Niña amada mía,Tres veces Ana i ne smijemo zaboraviti Lo que la vida me robó koja je jedna od posljednjih velikih Televisinih uspješnica i sjećam se da je imala jako visoke postotke gledanosti i spada u jednu od najgledanijih Televisinih telenovela jer je obarala rekorde sa visokom gledanošću koju je imala u vrijeme prikazivanja,ali i vrijeme je da se da prilika drugim,mlađim producentima da se dokažu,a ne da non stop vrte u krug jedne te iste producente,a ista stvar je i sa glumcima,treba dati priliku novima da se dokažu
I ne zaboravimo najbolju od svih - Maria la del barrio
Velika producentica. Baš šteta. Ovi novi producenti (kao i glumci) su bzv. Kad svi stariji odu, neće se imati šta gledati. Nema ni sada zapravo
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2024., 08:36   #134
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Televisa je izgubila još jednog producenta.

Angelli Nesma Medina se definitivno povlači u mirovinu i neće više producirati telenovele.
S obzirom na prijem i gledanost zadnje 2 telenovele to je i razumljivo,ali bolje da je mogla vratiti vrijeme unatrag i da ih nije producirala.
Pametna odluka… zena servirala horror za horrorom…

Neka uživa u penziji
Old 28.04.2024., 13:39   #135
Quote:
Apolon kaže: Pogledaj post
Pametna odluka… zena servirala horror za horrorom…

Neka uživa u penziji
Volimo prolijevanje istinitog caja
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:33.