25.07.2012., 15:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Kad sam rekao "mi" mislio sam na sve one koje vole Dinamo..
Ili misliš da pravo ljubavi prema klubu imaju samo oni koji "skandiraju protiv ZM"
Mamić nije Dinamo, ali Dinamo niste niti Vi..
Ja ne kužim pojedince koji tvrde da vole klub, a navijati će protiv njega zbog jedne osobe..
Borite se Vi protiv Mamića da se makne iz kluba, nemam ništa protiv.. I meni se od njegovih eskapada okreće želudac..
Ali ne na način da štetite klubu divljanjem i ostalim stvarima..
Ne na način da se okrećete protiv kluba koji tvrdite da volite..
Kažete da ovo nije vaš klub, onda skupite muda i ugledajte se na Zagorce pa osnujte "svoj klub" kao što su to napravili Varaždinci..
A nas i "ovakav" Dinamo pustite na miru..
Krenite sa svojim klubom od županijske lige pa nam pokažite kako se to radi.. Naravno financijske izvještaje očekujem barem jednom mjesečno, ako klub neće biti 200% transparentan, onda čemu sve to.. Marketinški očekujem jaču mašinu od ZM tamo oko Nove Godine..
Evo vam i imena..
Purgerski Nogometni Klub Dinamo..
Zadnje uređivanje Dinaminjo : 25.07.2012. at 15:21.
|
|
|
25.07.2012., 15:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
|
|
|
25.07.2012., 15:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
Dinaminjo kaže:
Ili misliš da pravo ljubavi prema klubu imaju samo oni koji "skandiraju protiv ZM"
Ja ne kužim pojedince koji tvrde da vole klub, a navijati će protiv njega zbog jedne osobe..
Borite se Vi protiv Mamića da se makne iz kluba, nemam ništa protiv.. I meni se od njegovih eskapada okreće želudac..
Kažete da ovo nije vaš klub, onda skupite muda i ugledajte se na Zagorce pa osnujte "svoj klub" kao što su to napravili Varaždinci..
A nas i Dinamo pustite na miru.. Evo vam i imena..
|
Nemaš istu percepciju i doživljaj Dinama kao ljudi s kojima se svađaš. Nekima je Dinamo ovo:
A nekima nije. Nećete se nikada složiti.
Zadnje uređivanje Proud to be : 25.07.2012. at 15:26.
|
|
|
25.07.2012., 15:50
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2011.
|
Dinamo je lani dobro zaradio ulaskom u LP,ali lošim nastupima u toj istoj LP je srozao svoj ugled i cijene vlastitih igrača. Trenutno su male šanse za prodaju igrača iznad 5 miljuna eura,čak se i reprezentativac i kapetan Badelj nudi za bitno manji iznos. Dinamo ima daleko najveće troškove poslovanja od HNL klubova,bez zarade od euro kupova i prodaje igrača vrlo brzo bi došao u financijske probleme.
|
|
|
25.07.2012., 15:50
|
|
Over and out
Registracija: Dec 2002.
|
Mi ovdje čekamo kataklizmičke potrese 
|
25.07.2012., 16:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
Dinaminjo kaže:
Krenite sa svojim klubom od županijske lige pa nam pokažite kako se to radi.. Naravno financijske izvještaje očekujem barem jednom mjesečno, ako klub neće biti 200% transparentan, onda čemu sve to.. Marketinški očekujem jaču mašinu od ZM tamo oko Nove Godine..
Evo vam i imena..
|
ma nemoj, nego čiji je dinamo nego naš? od njegovih članova kao prvo. a onda i svih građana grada zagreba od čijeg prireza se klub, stadion i sve što ima veze s klubom financirao i dalje se financira
kaj, tako ti netko uzurpira stan/kuću, otme ti, potplati vlasti i nemreš mu ništa pravno i veli ti to je sad moj stan/kuća, ti si odi napravi svoj(u)
|
|
|
25.07.2012., 16:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
Ne razumijem da još postoje ljudi kojima je Mamić ok.Nakon tolike zarade od transfera,gradskih donacija,zarade od UEFA-e trener je Ante Čačić,a prvi napadač Duje Čop.To dovoljno govori koliko mu je stalo do rezultata i do kluba.
|
|
|
25.07.2012., 16:34
|
|
CUT
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
Dinaminjo kaže:
|
Strawman.
Kad je itko od nas tvrdio da smo Dinamo mi? Čemu služi ovaj retardirani argument?
Quote:
|
I kaj sad?
Ja ne kužim likove koji spajaju ime kluba za koji kakti navijaju s imenom manijaka koji trga košulje na Breni.
Quote:
|
Quote:
|
Ko smo "mi", pitam drugi put?
Quote:
da i ugledajte se na Zagorce pa osnujte "svoj klub" kao što su to napravili Varaždinci..
|
Ti i gazda bi to voljeli al niš od toga. Dok ne vidim izbore, Dinamo je moj klub koliko i njegov, a svoj klub si osnujte vas dvojica.
Quote:
|
Niš od toga, kao što rekoh dok se vas 80 ne stavi na izbore. Ovakav Dinamo je pod okupacijom 80 ljudi, bez ikakvog legitimiteta, otprilike kao da "nas" 80 upadne u plavi salon i proglasi se skupštinarima.
Da ti ponovim:
Zakon o udrugama:
Udrugom upravljaju članovi načelom demokratskog zastupanja. Dakle, dok ne vidim izbore, ne namjeravam ništa ostavit nikome, a pogotovo ne našmrkanom ratnom profiteru i njegovim jatacima koji muzu građane ovog grada.
Quote:
Krenite sa svojim klubom od županijske lige pa nam pokažite kako se to radi..
|
Probao je Maminjo sa Sesvetama pa nije išlo, probaj ga nagovirit da pokuša još jednom.
Quote:
Evo vam i imena..
|
Imam i ja prijedlog za tebe:
Ratno profitersko jugonostalgičarsko lopovsko rodijački građanski klub Lepoglava.
Ti se sviđa?
|
|
|
25.07.2012., 17:05
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
redizajn kaže:
Dinamo kad nije igrao LP je imao 10 puta bolju momčad nego ova koja je igrala. U vrijeme ne igranja Lige prvaka je došlo zlatno doba prodaje igrača. Modrić, Eduardo, Ćorluka, Vukojević, Pokrivač...
U to vrijeme je Dinamo imao love više nego sada. Sad već malo škripi i izbacivanje Dinama od strane Ludogoreca bi bila odlična stvar za sve koji su protiv Mamića jer ne bi bilo prihoda od Lige prvaka, ne bi bilo izloga za prodaju igrača, ne bi se ušlo u EL u kojoj bi se nosili s protivnicima i u kojoj bi ti igrači pokazali da su za neke osrednje klubove u ligama petice.
Ništa od toga ne bi bilo i ne bi bilo pritoka novca osim onog gradskog. Koji je dovoljan tek toliko da se zakrpa sadv taj pogon.
Osobno mislim da Dinamo može još ovu godinu izgurati financijski kad bi ispali u prvom pretkolu, ali ponovno izbacivanje u istom pretkolu sljedeće sezone ne bi mogli pokriti.
Uostalom, Badelj se prodaje za 4,5 mil eura, a do jučer se pričalo da ga se ne pušta ispod 7-10 milijuna...za kojeg god igrača sad dođe ponuda bit će prodan jer sve je manje love u plavom carstvu.
Liga za bedaka ga ne interesira jer u HNL-u love nema, ali stvar je što sljedeće godine ne bi igrao Europu. To je već druga stvar. Osim ako ne bi kup osvojio onda bi ga bolio kurac.
|
Dovoljan je za cca 20% ukupnog budžeta dinama na sadašnjoj razini,tj.na razini plaća igrača kakva sada postoji.
Lijepo ti se napiše prije,ali ti i dalje po svome. 
Pa kako cc1 30 miljuna kn može biti dovoljno za cijeli pogon,a samo 1/3 ide na održavanje stadiona? 
|
|
|
25.07.2012., 17:08
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
loysyb kaže:
|
Izgleda da se Turcima ne žuri i da žele pričekat badelja dok dinamo ne odigra kvale,dok kod HSV to nije slučaj,ili su turci ponudili više love.
Osobno bih više volio da ode u njemačku.
Samo mi je jako zanimljivo kako će badelj ,čim odigra jednu utakmicu za HSV ili Fener, "preko noći" postat legitiman član reprezentacije kod jednog dijela navijača-odmah će postati bolji igrač čim više ne igra za dinamo.BAš me zanima koji igrač koji ne pripada krugu pd 15 prvih igrača reprezentacije dobiva ponude od 4,5 milja eura,i još s time ulazi u zadnju godinu ugovora,što je jako bitan faktor kod forimiranja cijene igrača?
|
|
|
25.07.2012., 17:10
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Proud to be kaže:
Nemaš istu percepciju i doživljaj Dinama kao ljudi s kojima se svađaš. Nekima je Dinamo ovo:
A nekima nije. Nećete se nikada složiti.
|
Sammir je bio najbolji igrač dinama u ove 2 utakmice,pa ti vidi...
|
|
|
25.07.2012., 17:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
maliciozan kaže:
Sammir je bio najbolji igrač dinama u ove 2 utakmice,pa ti vidi...
|
Kao što sam rekao u tih par rečenica u postu...
|
|
|
25.07.2012., 17:13
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
papirlova kaže:
|
ispadaš jako pametan s ovim generaliziranjem? 
|
|
|
25.07.2012., 17:16
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
babas kaže:
Dinamo je lani dobro zaradio ulaskom u LP,ali lošim nastupima u toj istoj LP je srozao svoj ugled i cijene vlastitih igrača. Trenutno su male šanse za prodaju igrača iznad 5 miljuna eura,čak se i reprezentativac i kapetan Badelj nudi za bitno manji iznos. Dinamo ima daleko najveće troškove poslovanja od HNL klubova,bez zarade od euro kupova i prodaje igrača vrlo brzo bi došao u financijske probleme.
|
Kako transfer od 4,5 milje eura za igrača koji ulazi u zadnju godinu ugovora može biti mali?
pa jedan van der vart se prodao za 10 milja iz reala u t-ham?o čemu mi tu pričamo?
|
|
|
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Proud to be kaže:
Kao što sam rekao u tih par rečenica u postu...
|
jel gti znaš kako je Štef Lamza završio?generaliziraš i stavljaš glupe usporedbe...
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
maliciozan kaže:
Dovoljan je za cca 20% ukupnog budžeta dinama na sadašnjoj razini,tj.na razini plaća igrača kakva sada postoji.
Lijepo ti se napiše prije,ali ti i dalje po svome. 
Pa kako cc1 30 miljuna kn može biti dovoljno za cijeli pogon,a samo 1/3 ide na održavanje stadiona? 
|
Koje održavanje stadiona. Di ti živiš?
|
|
|
25.07.2012., 17:20
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
redizajn kaže:
Koje održavanje stadiona. Di ti živiš?
|
u realnom svijetu,gdje održavanje hladnog pogona za ogroman stadiona kao što je dinamov košta i iznosi cca 9 miljuna kn.Specifikacija troškova ti je bila iznesena i navedena na dinamovoj stranici prije nekoliko mjeseci,na koju se naravno niko nije osvrnuo...Održavanje nije šminkanje i stavljanje novih stolica i slično,nego čisto fixni troškovi u vidu struje,vode,reflektora,sitnih popravka,plaća radnoj zajednici koja radi na stadionu i terenu i slično.
Hajduk recimo ne dobiva novac za stadion,ali je dobio stadion u konecesiju i isplaćuje troškove preko najma koji dobiva od poslovnih prostora unutar stadiona.
Daj nam objasni na rađe na koji način je 30 milja kn dostatno za "cijeli pogon" kako ti kažeš?
|
|
|
25.07.2012., 17:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
maliciozan kaže:
jel gti znaš kako je Štef Lamza završio?generaliziraš i stavljaš glupe usporedbe...
|
Jel Lamza bio povlaštena imovina gazde kluba koji bi tjerao kapetane Dinama kao zadnja smeća iz kluba nakon što bi se pobunili jer ovaj pijanac ima privilegirani položaj u momčadi?
Daj nemoj jebat, kad već trolaš može to i kvalitetnije.
|
|
|
25.07.2012., 17:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
maliciozan kaže:
u realnom svijetu,gdje održavanje hladnog pogona za ogroman stadiona kao što je dinamov košta i iznosi cca 9 miljuna kn.Specifikacija troškova ti je bila iznesena i navedena na dinamovoj stranici prije nekoliko mjeseci,na koju se naravno niko nije osvrnuo...Održavanje nije šminkanje i stavljanje novih stolica i slično,nego čisto fixni troškovi u vidu struje,vode,reflektora,sitnih popravka,plaća radnoj zajednici koja radi na stadionu i terenu i slično.
Hajduk recimo ne dobiva novac za stadion,ali je dobio stadion u konecesiju i isplaćuje troškove preko najma koji dobiva od poslovnih prostora unutar stadiona.
Daj nam objasni na rađe na koji način je 30 milja kn dostatno za "cijeli pogon" kako ti kažeš?
|
Dinamo nije Maksimir dobio na koncesiju?
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:46.
|
|
|
|