Natrag   Forum.hr > Društvo > Psihologija

Psihologija Vodič kroz um i ponašanje za entuzijaste. Podforum: Psihokauč

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.06.2010., 15:59   #1381
evo ja idem kod dr Dučića u PUli,i super mi je Ne idem dugo,ali mi stvarno pomaže. Nadam se da će i tebi Sretno
allea is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2010., 20:27   #1382
HVala na brzom odgovoru, dobro je znati...ako još netko ima nekog za preporučit u Puli, samo dajte!
Briget is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2010., 21:14   #1383
Robert Duras je ok...
Sacreus is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2010., 17:37   #1384
Psihoterapeut za alkoholizam

Može li mi netko dati preporuku za prihoterapeuta/icu koja se bavi problemom alkoholizma (ili ovisnosti).
Iz Zagreba, ne treba biti besplatno.

Hvala!

PS...Malo sam gledao stranice, ne znam da li bi NLP terapija bio dobar izbor za ovakav problem?
žulj is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 13:57   #1385
Preporuka

Evo samo kratko. Dr. Krolo, radi u Zg-u, nije skup (100 kn/sat) zbilja ima odlične metode. Ima web: http://www.psihokonzalting.com
aky_zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 14:50   #1386
Jedno pitanje. Idem preko hzzo-a na šalatu kod jedne doktorice koja mi je super, al ima jedna stvar koja mi smeta. Dakle, osim jednog od prvih puta kad sam bila 45min, ostale sve termine sam bila 30min. Taman počnemo pričat o nečemu konkretnom i gotov pa me zanima jel to tako ide kad ideš preko osiguranja, a ne kod privatnika, ili ona meni malo skraćuje termine?
Patuljka is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 15:23   #1387
Ima i doktora koji u 5 minuta sve rijese, tako da mozes biti sretna... Nazalost, tako je kad se ide na uputnicu..
Sacreus is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2010., 15:40   #1388
Quote:
Zlipa Tuljak kaže: Pogledaj post
Jedno pitanje. Idem preko hzzo-a na šalatu kod jedne doktorice koja mi je super, al ima jedna stvar koja mi smeta. Dakle, osim jednog od prvih puta kad sam bila 45min, ostale sve termine sam bila 30min. Taman počnemo pričat o nečemu konkretnom i gotov pa me zanima jel to tako ide kad ideš preko osiguranja, a ne kod privatnika, ili ona meni malo skraćuje termine?
može ime doktorice? čisto zato jer mi lokacija odgovara, a trebam napokon otić na razgovor. a pola sata - bolje išta nego ništa
-eva- is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2010., 13:37   #1389
Quote:
Zlipa Tuljak kaže: Pogledaj post
pa me zanima jel to tako ide kad ideš preko osiguranja, a ne kod privatnika, ili ona meni malo skraćuje termine?
a zasto nju ne pitas?
jednokratna nika is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2010., 13:39   #1390
Pa malo mi je neugodno jer nisam upućena koliko to zakonski treba trajat.
Patuljka is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2010., 13:45   #1391
jednostavno ju pitaj. jednostavno "zasto moj termin traje 30 minuta, mislila sam da traje 45"? pa vidi sta ce ti rec. al ono, normalno ju pitaj bez nekog napadanja. iako bi ona i na to trebala bit navknuta. ja moram rec da sam svojeg bas posteno napadala oko toga, isto sam bila samo pol sata, onda mi je produzio na 45, onda mi je opet skratio jer je reko da ionako nemam koncentracije... i pitaj ju koja je vrsta tvoje terapije.
jednokratna nika is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2010., 19:57   #1392
Molim vas ako bi mi itko moga poslati telefon ili adresu dobrog privatnog(ne preskupog) psihijatra u Zagrebu koji ima iskustva s depresijama/anksioznoscu/strahovima i sl.?
Ne mogu citati sve postove jer sam na putu a stvar je iznimno,iznimno hitna!
Hvala unaprijed!

Zadnje uređivanje Mrkva_man : 15.06.2010. at 20:29.
Mrkva_man is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 17:30   #1393
Quote:
Mrkva_man kaže: Pogledaj post
Molim vas ako bi mi itko moga poslati telefon ili adresu dobrog privatnog(ne preskupog) psihijatra u Zagrebu koji ima iskustva s depresijama/anksioznoscu/strahovima i sl.?
Ne mogu citati sve postove jer sam na putu a stvar je iznimno,iznimno hitna!
Hvala unaprijed!
Ljiljana Kondić, poliklinika bates 2338-000 i 2339833, 300kn, ali dobro razmisli da li želiš uopće se upuštat na psihoterapiju, jedino ako misliš da bi ti razgovor mogao pomoći
matado is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2010., 14:19   #1394
Quote:
žulj kaže: Pogledaj post
Može li mi netko dati preporuku za prihoterapeuta/icu koja se bavi problemom alkoholizma (ili ovisnosti).
Iz Zagreba, ne treba biti besplatno.

Hvala!

PS...Malo sam gledao stranice, ne znam da li bi NLP terapija bio dobar izbor za ovakav problem?
Nitko?

Samo se ime dr.Torre-a spominje. No, koliko znam on ne radi privatno. A meni to treba. Ne mora biti psihijatar. Može biti i psihoterapeut ili tako nešto.

Pliz!
žulj is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2010., 11:16   #1395
Bok ljudi,
molim vas za savjet, jako mi je bitno i hitno..
Godinama sam išla na psihoterapiju u polikliniku za psihološku medicinu na Rebru, no moja doktorica je prije dvije godine otišla u penziju tako da sam sad nigdje :-/ Uspjela sam se nositi sa svime bez medikamenata zadnjih 6 godina ali sada opet pucam po šavovima.. a to ne želim.
Nazvala polikliniku, javila mi se drska baba koja me je uputila da im faksiram uputnicu a potom opet nazovem da se naručim za termin s napomenom da ću doći na red tek u 9. mjesecu! Ja do 9. mjeseca mogu krepati s obzirom kako se osjećam.. :-(
Da imam novaca lako bi ja, ali nemam.. tako da opcija privatnik otpada.

Zanima me dali itko od vas zna ima li igdje u zagrebu kvalitetan psihijatar psihoterapeut do kojeg mogu doći preko uputnice?

Moja dijagnoza je (bar je do sada bila) panični poremećaj + depresija.

Uputnicu imam, faksirat ću je ja ali ne znam kako ću izdržati do 9. mjeseca..

Puno hvala na svakoj preporuci!
gorki girl is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2010., 04:02   #1396
Quote:
gorki girl kaže: Pogledaj post
Bok ljudi,
molim vas za savjet, jako mi je bitno i hitno..
Godinama sam išla na psihoterapiju u polikliniku za psihološku medicinu na Rebru, no moja doktorica je prije dvije godine otišla u penziju tako da sam sad nigdje :-/ Uspjela sam se nositi sa svime bez medikamenata zadnjih 6 godina ali sada opet pucam po šavovima.. a to ne želim.
Nazvala polikliniku, javila mi se drska baba koja me je uputila da im faksiram uputnicu a potom opet nazovem da se naručim za termin s napomenom da ću doći na red tek u 9. mjesecu! Ja do 9. mjeseca mogu krepati s obzirom kako se osjećam.. :-(
Da imam novaca lako bi ja, ali nemam.. tako da opcija privatnik otpada.

Zanima me dali itko od vas zna ima li igdje u zagrebu kvalitetan psihijatar psihoterapeut do kojeg mogu doći preko uputnice?

Moja dijagnoza je (bar je do sada bila) panični poremećaj + depresija.

Uputnicu imam, faksirat ću je ja ali ne znam kako ću izdržati do 9. mjeseca..

Puno hvala na svakoj preporuci!
probaj u poliklinici u martićevoj
ray of light is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2010., 20:18   #1397
Quote:
žulj kaže: Pogledaj post
Nitko?

Samo se ime dr.Torre-a spominje. No, koliko znam on ne radi privatno. A meni to treba. Ne mora biti psihijatar. Može biti i psihoterapeut ili tako nešto.

Pliz!
nazovi ga(ili odjel na kojem radi,da te upute njemu) pa pitaj,možda radi.. ako ne,idi k njemu preko uputnice a ako bude rijetko, idi i privatno. kažem to jer je on meni zaista odličan psihijatar(s obrzirom da nisam bila kod njega zbog ovisnosti)!!
helly is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2010., 20:21   #1398
Quote:
helly kaže: Pogledaj post
nazovi ga(ili odjel na kojem radi,da te upute njemu) pa pitaj,možda radi.. ako ne,idi k njemu preko uputnice a ako bude rijetko, idi i privatno. kažem to jer je on meni zaista odličan psihijatar(s obrzirom da nisam bila kod njega zbog ovisnosti)!!

A kao ne radi privatno? Dalje neću ništa reći...?
Old 13.07.2010., 01:01   #1399
Zbunjujući su mi ovi vaši odgovori, ne znam više tko je šta.

Ja trebam šrinka, privatnog u Zagrebu. Dakle baš psihijatra, ne psihologa...
Mora biti privatnik jer mi se ne da čekati, čekam već dvadeset godina.
Ptica Trkačica is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.07.2010., 08:24   #1400
Thumbs up PSIHONAUTI

Našao sam tri najjača psihijatra valjda u Hrvtaskoj...Sad i pišu dečki... na portalu dnevno.hr nekom....

http://www.dnevno.hr/portal_dnevnohr...e/75396.html:D
Luftamo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:14.