Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
Pogledaj rezultate ankete: Ocijenite dosadašnji rad predsjednice
|
odličan (5)
|

|
60 |
34.68% |
vrlo dobar (4)
|

|
33 |
19.08% |
dobar (3)
|

|
7 |
4.05% |
dovoljan (2)
|

|
13 |
7.51% |
nedovoljan (1)
|

|
60 |
34.68% |
|
|
23.02.2015., 15:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
ruka-slave kaže:
Pa tražiti će da Predsjednica dadne analizu financijskih učinaka predložene mjere.
Da pogađamo, odgovor će biti: "mip-mip"!
Isuse, ovo će biti puno bolje no što sam se nadao! :klap:
|
 Obožavam te!
Ontopic: 
|
|
|
23.02.2015., 15:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Draga Kolinda, nije pošteno.
Ti si obećala med i mlijeko, a ne da Zoki radi umjesto tebe. Od njega to i ne očekujem jer on nema muda ni za narediti micanje ilegalno postavljenog šatora, ali ti si nam obećavala balkansku Švicarsku pa sad čekamo neke konkretne poteze i financijske učinke istih. 
|
23.02.2015., 15:53
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Kud ćeš boljeg zajedništva, ona predsjenica, Karamarko premijer. To je rješenje izlaska iz krize 
|
obećali su ti plan 21 i 13 plaću a ne da ti se plaće,naravno da si za njih,kad su obećali 
|
|
|
23.02.2015., 15:54
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
ruka-slave kaže:
Buhahaha......živjela Predsjednica! Koja originalna ekonomska platforma!
GE-NI-JAL-NO!!! Bravo!
Koji genijalni um, ajme. Divota.
|
Pametna ženska, jel da?
|
|
|
23.02.2015., 15:54
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
MisMali kaže:
|

Fino ga je prizemljila.
On još ne kuži da mu gore više nije Josipović koji zalijeva cvijeće i šeta kornija. 
|
|
23.02.2015., 15:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
MisMali kaže:
Malo je prerano da Premijer Predsjednici šalje takve poruke, naime ona je tek stupila na dužnost i tek joj predstoji da izvrši svoja obećanja.
Zokijevo testno vrijeme za izvršavanje obećanja je davno prošlo 
|
Hehe, upravo je Predsjednica poslala Willy E Coyoteu pisamce gdje mu je eksplciitno rekla da uopće nema ekonomsku platformu.
Dakle, sada Coyote može ladno otpisati da izvoli održati izborno obećanje pa ponuditi javnosti plan kojim će Hrvatsku učinit "bogatom zemljom". I neka priloži financijsku analizu učinaka toga plana tako da se može pratiti izvršenje.
https://www.youtube.com/watch?v=QKnHYcSG9Po
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
dell12 kaže:
obećali su ti plan 21 i 13 plaću a ne da ti se plaće,naravno da si za njih,kad su obećali 
|
Plan 21 neslavno propao kao i HDZ-ova jamstvena kartica. I sad bi opet isti uzjahali....i to Kitarovićka želi.
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
4. U vezi s pozivom predsjednika Vlade RH Predsjednici da pripremi konkretne prijedloge, način provedbe i procjenu financijskih učinaka tih prijedloga za zajedničku sjednicu Vlade, naglašavamo kako je Predsjednica, nakon temeljitih analiza i obavljenih konzultacija s gospodarskim stručnjacima, došla do zaključka kako je najkonkretniji prijedlog za izlazak RH iz krize - ostavka predsjednika Vlade RH.
|
ovo, da nije žalosno, bilo bi smiješno
da je ostavka Zorana Milanovića rješenje za to, ja odoh u Banske dvore iz ovih stopa da ga osobno maknem
i ak treba zavežem i otmem mu sva sredstva komunikacije
ovo je na nivou vrtića
mislila sam da je ovo sa News-bara
|
23.02.2015., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
casio kaže:
|
A kako će te prizemljiti one koji su joj dali glas. 
|
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
blue bird kaže:
A kaj ti treba ovak bzvz pisati? Mislim, ono stvarno, jer ti si zbilja i duhovit i inteligentan, mislim, ja te jako volim čitat', ali kaj je ovo...
Onda, nemoj.
|
Quote:
ruka-slave kaže:
Buhahaha......živjela Predsjednica! Koja originalna ekonomska platforma!
GE-NI-JAL-NO!!! Bravo!
Koji genijalni um, ajme. Divota.
|
čemu salve isčudjavanja? To i je prva pretpostavka oporavku. No, meni drugi korak djeluje problematičan. Što kad krivca izgubimo?
|
|
|
|
|
Gable, Clark Gable
Registracija: Dec 2002.
|
Meni je najjači dio ovaj: ''nakon temeljitih analiza''! :klap:
Quote:
DJTcro kaže:
Pametna ženska, jel da?
|
Ja bih nešto rekao ali bi me opet prozivalo seksistom, ugnjetavačam na bilo kojoj razini i tome slično, a zapravo je suprotno. 
|
|
23.02.2015., 15:57
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
yildirim kaže:
Ti si obećala med i mlijeko, a ne da Zoki radi umjesto tebe. Od njega to i ne očekujem jer on nema muda ni za narediti micanje ilegalno postavljenog šatora, ali ti si nam obećavala balkansku Švicarsku pa sad čekamo neke konkretne poteze i financijske učinke istih. 
|
sjediš na ušima ili zatvorenih očiju čitaš,prvi korak blagostanja,pometi ove nesposobnjakoviće s planom 21,a koliko su nesposobni da nemogu ni kriminalnu organizaciju strpat u zatvor a skoro 4 godine na vlasti,a možda onda nisu kriminalni kada ih ne mogu strpati u zatvor,možda nas lažu
|
|
|
23.02.2015., 15:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
DJTcro kaže:
Pametna ženska, jel da?
|
GE-NI-JAL-NA!!!
Rekao sam ja lijepo, Willy E.Coyote je dobio premiju na Pantovčaku u izbornoj godini, samo to još ne zna.
Sada postaje svjestan. :klap:
HO-ĆEMO-JOŠ! HO-ĆEMO-JOŠ! 
|
|
|
23.02.2015., 15:58
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
yildirim kaže:
A kako će te prizemljiti one koji su joj dali glas. 
|
to ti najbolje znaš koliko si se radovao planu 21 i 13 plaći a ne da ti se plaće,a sada žicaš milanku za kiflu 
|
|
|
23.02.2015., 15:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
yildirim kaže:
|
Za bolje i sretnije sutra nam treba Karamarko! Bez njega na vlasti ova država ide u propast jer su do sada sve njegove stručne analize upućivale na to... čak je i ponudio rješenje... ostavku vlade!
Evo da je vlada dala ostavku prije dvije godine, uvjeren sam da bismo mi već danas, s Karamarkom na vlasti izbrisali 100 milijardi kuna duga i imali clean start s našom predsjednicom koja ne može ispuniti najbanalnije predizborno obećanje o promjeni sjedišta ureda predsjednika... iskreno, bojim se što nam donosi sutra 
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dominik01 kaže:
čemu salve isčudjavanja? To i je prva pretpostavka oporavku. No, meni drugi korak djeluje problematičan. Što kad krivca izgubimo?
|
Prvo ćemo 3 godine okrivljavati onog prethodnoga, a onda ćemo naći nekog drugog krivca. :klap:
PS: Ojme, što volim politiku.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
twistdrum kaže:
ovo, da nije žalosno, bilo bi smiješno
da je ostavka Zorana Milanovića rješenje za to, ja odoh u Banske dvore iz ovih stopa da ga osobno maknem
i ak treba zavežem i otmem mu sva sredstva komunikacije
ovo je na nivou vrtića
mislila sam da je ovo sa News-bara
|
Nije Milanović p**kica kao Sanader da da ostavku i zbriše.
Idemo do kraja! 
|
|
|
23.02.2015., 16:00
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
dominik01 kaže:
|
Pa da, smijenimo Milanovića i postavimo čovjeka koji o ekonomiji nema blage veze.
Očekivali smo da će Kolinda nastupiti na takav način.
|
|
|
23.02.2015., 16:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MRCINA2102 kaže:
Za bolje i sretnije sutra nam treba Karamarko! Bez njega na vlasti ova država ide u propast jer su do sada sve njegove stručne analize upućivale na to... čak je i ponudio rješenje... ostavku vlade!
Evo da je vlada dala ostavku prije dvije godine, uvjeren sam da bismo mi već danas, s Karamarkom na vlasti izbrisali 100 milijardi kuna duga i imali clean start s našom predsjednicom koja ne može ispuniti najbanalnije predizborno obećanje o promjeni sjedišta ureda predsjednika... iskreno, bojim se što nam donosi sutra 
|
Snijeg od 35 centimetara. Tako kažu meteorolozi.
Da se kladimo da će Presjednica izaći pred Predsjedničke dvore i lopatati snijeg. 
|
|
|
23.02.2015., 16:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Znači, prvo je Ona njega zvala na sastanak i ponudila mu suradnju na što se On oglušio. Potom je On nju zvao na sastanak ( očito posprdno), da izvoli sama dati prijedloge za izlazak iz krize, na što je Ona odgovorila da je jedino rješenje njegova ostavka ( kao odgovor na njegovo sprdanje). Znači, dobio je ono što je zaslužio.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:02.
|
|
|
|