Natrag   Forum.hr > Razno > Baš razno

Baš razno Teme za koje još nije otvoren specijalizirani podforum.
Podforumi: Kolekcionarstvo, Quizorama.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.04.2023., 15:25   #1501
To sto dimim vani mnogo me ne stresira, ne smrdi ni blizu ko klasicne cigare, u autu parim kroz malo otvoren prozor, nista se ne osjeti
milann1971 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2023., 17:05   #1502
Ma razumijem, ali kada dođeš u goste postane problem jer ne možeš praktički smanjiti Wattagu bez da izgubiš okus čim manje OMH coil ima. Ako dimiš na 55W-80W recimo, Cigarete u takvim situacijama su više prikladne jer manje dime, dok ti zadimiš cijeli prostor i sve te gledaju koji K radiš. Da ne kažem koliko im smeta osobno.
Konoyo is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2023., 20:11   #1503
A onda otvoris balkon ili na prozor. ide toplije vrijeme
milann1971 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2023., 22:09   #1504
Čuj, doma radim što želim, ali u gostima nećeš zadimiti cijelu sobu samo radi sebe, niti će ljudi pušiti pokraj klinaca. Ne znam, neka mjera mora postojati. Ne možeš im zabraniti. Najbolje je otići van na balkon kao što si rekao, ili jednostavno van i uzeti si predah.
Dok sam pušio cigarete, nisam palio na stanici ako su klinci bili blizu mene. Udaljio bih se. Iako danas, 12 godišnjaci kupuju cigarete i dime. Da ne kažem vejpaju u busu također. A ako je takvo ponašanje prihvatljivo, kakvo je tek ostalo. Gledam ljude da tuku druge ljude unutar tramvaja, busa, etc. Nitko ništa ne poduzima. Nitko se ne usudi dići svoju guzicu iz straha. A da se svi dignu, već bi drugačije bilo. Nije potrebno nikakvo nasilje, sami bi se iz straha pobrali i putnici bi ih sterali van, eventualno netko bi ih prebio. Danas je to više striktno, pa najebeš ti ako pokušaš pomoći, više nego oni koji rade sranja. Ako uđeš u sukob. No dobro, to je već off-topic sada.
Konoyo is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2023., 20:11   #1505
Quote:
Konoyo kaže: Pogledaj post
Čuj, doma radim što želim, ali u gostima nećeš zadimiti cijelu sobu samo radi sebe, niti će ljudi pušiti pokraj klinaca. Ne znam, neka mjera mora postojati. Ne možeš im zabraniti. Najbolje je otići van na balkon kao što si rekao, ili jednostavno van i uzeti si predah.
Dok sam pušio cigarete, nisam palio na stanici ako su klinci bili blizu mene. Udaljio bih se. Iako danas, 12 godišnjaci kupuju cigarete i dime. Da ne kažem vejpaju u busu također. A ako je takvo ponašanje prihvatljivo, kakvo je tek ostalo. Gledam ljude da tuku druge ljude unutar tramvaja, busa, etc. Nitko ništa ne poduzima. Nitko se ne usudi dići svoju guzicu iz straha. A da se svi dignu, već bi drugačije bilo. Nije potrebno nikakvo nasilje, sami bi se iz straha pobrali i putnici bi ih sterali van, eventualno netko bi ih prebio. Danas je to više striktno, pa najebeš ti ako pokušaš pomoći, više nego oni koji rade sranja. Ako uđeš u sukob. No dobro, to je već off-topic sada.
a i zasto se petljat u tudja govna?

ako si ti jedini koji ide pomoc, budi siguran da tsigurno nitko nece priskocit u pomoc.

gledas svoja posla.

ako i bilo ti sam na njih 2-3, izvuces deblji kraj a mozda i grdo najebat. A zbog cega? Nicega.

A i proslo je vrijeme nase mladosti, ja sam jos zivio u vrijeme di se je na esti samo saketalo, nije bilo nozeva i drugog oruzja. Da si htio, mogo si. Ja nisam.

jednom sam.iso pomoc, pa sam.dobio po.piksi. Izvuko se dobro, plavo oko i nis drugo.

pa sam se naucio, da gledam svoja posla kada musko tuce drugo nepoznato musko.

Znam i ljude koji su se u mladosti saketali, neki se jos, svi imaju nekin
krivi dio na licu, fale zubi, neki se jedva izvukli itd itd. A za sta? za glupost.
nose se palice okolo, nikad ne znas.

OT i tvoj prosli post

imam dualcoil na brunhildi, 0.3ohma i radi sasvim pristojno i na 24W

kada si u gostima, okus nije bitan bitno je nic dobit.

cloud chasing se na cesti radi

i nije istina da nema okusa

moja standardna snaga je 30W isti ti coilovi, i alieni ,i fused, i clapton i hive i twistani, sve radi dobro na 30W i sve ima pristojnu produkciju pare
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2023., 01:30   #1506
Quote:
buje3000 kaže: Pogledaj post
a i zasto se petljat u tudja govna?

ako si ti jedini koji ide pomoc, budi siguran da tsigurno nitko nece priskocit u pomoc.

gledas svoja posla.

ako i bilo ti sam na njih 2-3, izvuces deblji kraj a mozda i grdo najebat. A zbog cega? Nicega.

A i proslo je vrijeme nase mladosti, ja sam jos zivio u vrijeme di se je na esti samo saketalo, nije bilo nozeva i drugog oruzja. Da si htio, mogo si. Ja nisam.

jednom sam.iso pomoc, pa sam.dobio po.piksi. Izvuko se dobro, plavo oko i nis drugo.

pa sam se naucio, da gledam svoja posla kada musko tuce drugo nepoznato musko.

Znam i ljude koji su se u mladosti saketali, neki se jos, svi imaju nekin
krivi dio na licu, fale zubi, neki se jedva izvukli itd itd. A za sta? za glupost.
nose se palice okolo, nikad ne znas.

OT i tvoj prosli post

imam dualcoil na brunhildi, 0.3ohma i radi sasvim pristojno i na 24W

kada si u gostima, okus nije bitan bitno je nic dobit.

cloud chasing se na cesti radi

i nije istina da nema okusa

moja standardna snaga je 30W isti ti coilovi, i alieni ,i fused, i clapton i hive i twistani, sve radi dobro na 30W i sve ima pristojnu produkciju pare
Ma to ti je bilo prije 10 godina recimo. Ti konflikti i ta sranja. Ali ne volim gledati da netko maltretira nekoga drugoga, bez razloga. Naravno razlog uvijek može postojati, ali po meni su svi pizde koje se boje reći išta.

U onim starim tramvajima gdje nisu bile kamere, bila su dvojica koja su tukla nekog klinca, ne znam, svi obrijani neki, seronje uglavnom. Jednom sam u štangu nabio toliko jako da se nije mogao dignuti koliko mu je krv špricala iz nosa.
Ali neću sada upadati ako ih ima 3-4.
Jedino ako sam bio sa frendom koji ima 2 metra, a ja 172cm. Oni dođu meni, on dođe iza mene i kaže "Dečki, u čemu je problem." Oni odmah "Ništa, ništa" i siđu sa stanice.

A što je recimo sa time da u dva ujutro se vozim busom doma iz kluba, i dođe neki pijani seronja do vozača, primi mu volan i i ljulja se lijevo desno? Pa neću poginuti zbog njega. Možeš biti siguran da ako sam iza njega, i ne zna za mene da će pobrati kick u jaja toliko jako da neće moći hodati mjesec dana. Samo kažem vozaču da otvori vrata i gurnem ga van.

No ne znam, recimo neke tenzije gdje je netko nešto napravio, pa onda ovi idu u neki revenge deal, u to se ne trkeljam. Ono kvartovi i ta sranja. Iako to mi nikada nije bilo jasno.

Sjećam se prvi put kada sam čuo to pitanje nakon osnovne škole, kada je neki lik sa curom pitao frenda "Iz kojeg si ti Kvarta?" dok smo hodali na Jarunu, nije ni stigao reći, već ga je napao. Dok ga nisam izcipelario ispred cure. Previše sam agresivan bio, uvijek su me morali ljudi smirivati da ne bih napravio još veće sranje.
Treba ih malo osramotiti kada već glume neke baje. Ukratko, ne postavljaj glupa pitanja, koga boli kurac iz kojeg si kvarta.

Ma ima okusa. Ali ovaj trenutno je 0.8, taj okus koji trenutno imam ne dođe do izražaja pretjerano jer nije ništa posebno. Drugi je puno bolji recimo.
Cloud Chasing radim doma i kada izlazim van.
U gostima ne.

Zanima me kakav će biti ovaj od 0.4 koji je primjeren za 20-30W, ovaj je 15-18W, iako ga ja nafrljim na 20W. To mi je taman nekako. Može čak i do 25W, ali neću dirati sada, neka bude na 20W. Ako je u Safe Mode-u, predloženo je maksimalno do 30W na njemu.

Isprobavao sam drugi atomizer da vidim koja je optimalna Wattaga kada ga stavim, i stavi puno manju nego što bi trebao, recim 30-40, a 55 je optimalna.

Impresioniram sam baterijom koja je ugrađena. Iako za 1000mAh manja, znači 5000, nego dvije od 3000, gdje ispadne 6000mAh na ovom gdje Cloud Chasam, stvarno traje dugo, ravno dva dana i više non-stop.
Konoyo is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2023., 07:39   #1507
Quote:
Konoyo kaže: Pogledaj post
Ma to ti je bilo prije 10 godina recimo. Ti konflikti i ta sranja. Ali ne volim gledati da netko maltretira nekoga drugoga, bez razloga. Naravno razlog uvijek može postojati, ali po meni su svi pizde koje se boje reći išta.

U onim starim tramvajima gdje nisu bile kamere, bila su dvojica koja su tukla nekog klinca, ne znam, svi obrijani neki, seronje uglavnom. Jednom sam u štangu nabio toliko jako da se nije mogao dignuti koliko mu je krv špricala iz nosa.
Ali neću sada upadati ako ih ima 3-4.
Jedino ako sam bio sa frendom koji ima 2 metra, a ja 172cm. Oni dođu meni, on dođe iza mene i kaže "Dečki, u čemu je problem." Oni odmah "Ništa, ništa" i siđu sa stanice.

A što je recimo sa time da u dva ujutro se vozim busom doma iz kluba, i dođe neki pijani seronja do vozača, primi mu volan i i ljulja se lijevo desno? Pa neću poginuti zbog njega. Možeš biti siguran da ako sam iza njega, i ne zna za mene da će pobrati kick u jaja toliko jako da neće moći hodati mjesec dana. Samo kažem vozaču da otvori vrata i gurnem ga van.

No ne znam, recimo neke tenzije gdje je netko nešto napravio, pa onda ovi idu u neki revenge deal, u to se ne trkeljam. Ono kvartovi i ta sranja. Iako to mi nikada nije bilo jasno.

Sjećam se prvi put kada sam čuo to pitanje nakon osnovne škole, kada je neki lik sa curom pitao frenda "Iz kojeg si ti Kvarta?" dok smo hodali na Jarunu, nije ni stigao reći, već ga je napao. Dok ga nisam izcipelario ispred cure. Previše sam agresivan bio, uvijek su me morali ljudi smirivati da ne bih napravio još veće sranje.
Treba ih malo osramotiti kada već glume neke baje. Ukratko, ne postavljaj glupa pitanja, koga boli kurac iz kojeg si kvarta.

Ma ima okusa. Ali ovaj trenutno je 0.8, taj okus koji trenutno imam ne dođe do izražaja pretjerano jer nije ništa posebno. Drugi je puno bolji recimo.
Cloud Chasing radim doma i kada izlazim van.
U gostima ne.

Zanima me kakav će biti ovaj od 0.4 koji je primjeren za 20-30W, ovaj je 15-18W, iako ga ja nafrljim na 20W. To mi je taman nekako. Može čak i do 25W, ali neću dirati sada, neka bude na 20W. Ako je u Safe Mode-u, predloženo je maksimalno do 30W na njemu.

Isprobavao sam drugi atomizer da vidim koja je optimalna Wattaga kada ga stavim, i stavi puno manju nego što bi trebao, recim 30-40, a 55 je optimalna.

Impresioniram sam baterijom koja je ugrađena. Iako za 1000mAh manja, znači 5000, nego dvije od 3000, gdje ispadne 6000mAh na ovom gdje Cloud Chasam, stvarno traje dugo, ravno dva dana i više non-stop.
proslo je godina i godina od kad sam zadnji put bio vani iza 22h..

kad i idem nekamo, 21.15 i bus doma, tako da niit ne upadam u sranja.

to je neko vrijeme dinse ja pokupim, koliko god dobro bilojer treba i spavat ic

sranja po meni pocinju iza 22h.

a mislim, da se i zadrzim vani iza, taksi i dovidjenja. Ali ne zadrzim.

ja sam uvijek solo.u busu, i nemam dvometrasa iza mene da me pokriva

Znam cega sve bude vani, i zasto bih iso riskirat s time i ostajat negdje iza 9

kada se nekamo ide, pitam kada se ide natrag.

ako ce se netko pokupit tako oko 9, ok ako ne, necu niti ic i ostat cu doma. Ne zbog yoga neho jer se meni vec uzasno spava u 9,30 i ne da mi se mucit. Radije necu uopce ic.

OT
imam i ja coilove, tj. svi oni su deklarirani na preko 50W pa sta.

parim da dobijem nikotin, a okus je zaista dobar na 30W i ne treba nista vise od toga. Ak oti malo okusa, pari samo bazu tjedan dana, i nakon toga ces vidit koliko ti se osjet okusa pojaca, gotovo za duplo. ono, ne treba mi k na usi izlazit, meni je dovolj okusa i kada sve te kuovne tekucine zamjesam i na 3%. Ne treba mi 10 i vise posto. Samo bacanje novca u vjetar.cak sam primjetio i da nema neke velike razlike u mjesanju na 3 i 5 posto.
Nekima, ali rijetkima, zaista treba i 7 posto i ne vidim razlike izme
j mjesanja na 7 i 10 posto, to su nijanse koje se bolje osjete na 10 u usporedbi sa 7 posto.

Ne svidja mi se kod lazljivih kineza, koji s par brojki odredjuju meni na koliko W bih trebao pariti minimalno. On napise 50-80W a 25-32 W je dovoljno. Kinezi opcenito, pojma nemaju o vapingu kao niti njih revieweri.

sama ta mala promiena, tj. dvije, ti smanjuju budzet za vaping za preko 60%
daklez da smanjis snagu s recimo 60 na 30 i trosis duplo manje tekucine i jos da ju kiesas na 7% ustedis na aromi jos 30%

da, bolje je na 80w, bolji okus, ali nije za 70 posto bolji, mozda za 15-20. al ti je 60-70 posto jeftinije

ja sam jos pario kada se za tekucine davalo 120kn mjesecno, ne pada mi na pamet izdvjajat 500-600 kn svaki mjesec na to samo zato jer cu dobit ne znam, 20 posto nesto bolje.

na kraju krajeva, ako mi okusa fali, ali bas fali, mogu si napravit bazu s 5% PGa vise.

za produkciju pare i nije velika razlika, ali u okusu je bezobrazna razlika.

znaci, 5% PGa vise, a da nadoknadis produkciju pare, dignes snagu za par W

EDIT
samo da napomwnwm, za rezanje postotaka arome a da bude dobro, treba ti RBA
moras investirat u Rebuildable atomizer, pa onda malo isprobavat razne coilove koji daju dobarvtj najbolji okus, i onda mozes manje arome dat.

ak imas kupovne grijace, mislim da se ne isplati rezat, jer taj shit ionako daje ne znam kakav okus i moras ga, da, ganjat na 80W da ista od okusa dobijes. Dimi, da, ali ous je drek,buvijek bio i bit ce

Zadnje uređivanje buje3000 : 17.04.2023. at 07:54. Reason: dodavanje
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2023., 09:14   #1508
Meni ti cloud chaseri nikad nisu davali neku dobru aromu. Iznimka je Aromamizer, ali taj je trošio toliko tekućine da je to suludo. Sa dobrim atomizerom i kvalitetnim buildom, možeš dobiti vrhunsku aromu i na 10-11W. Kad mi se baš gušta u aromi, driper, dual claptoni svaki od 1 ohma, dakle oko 0.5 ohma ukupno, nekih 25W i fino se pari, arome u izobilju, pare i previše, jedina tlaka je stalno ga natapat.
Grimko is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2023., 15:47   #1509
ekipico!

frend bi presto pusit, dimi kutiju i pol najjacih cigara, htio bi nesto kao Wenax. Imo je Wenax, kaze oso liquid u bateriju.
Sto se sada ovako nudi od tih malih ecigareta? a da je dobro da ne curi i ne grglja. I dal.je uopce izvesivo s tim.nekim.malim govnom prestat pusit? Ja se u to ne kuzim pa pitam vas Znaci, treba mu za MTL. Probo e sa Melom, nije islo. Kaze da mu je mod pretezak i preglomazan. Imate kakve ideje?
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2023., 16:57   #1510
@buje3000 što je s onim Journey Slims podom? Zar ga nisu hvalili ovdje na forumu?
Old 18.04.2023., 22:46   #1511
Quote:
ekipico!

frend bi presto pusit, dimi kutiju i pol najjacih cigara, htio bi nesto kao Wenax. Imo je Wenax, kaze oso liquid u bateriju.
Sto se sada ovako nudi od tih malih ecigareta? a da je dobro da ne curi i ne grglja. I dal.je uopce izvesivo s tim.nekim.malim govnom prestat pusit? Ja se u to ne kuzim pa pitam vas Znaci, treba mu za MTL. Probo e sa Melom, nije islo. Kaze da mu je mod pretezak i preglomazan. Imate kakve ideje?
Innokin Klypse, Smok Solus 2, Vaporesso Xros 3 mini. Takve stvarčice. Evo na parilici je Klypse snižen na 14 ojra, Xros3 na 21.60. Dakle pod uređaj, jednostavno do bola za koristit, teško da će ti procurit juice u bateriju. Klypse ima buraz, probao, super je stvarčica, lakša od prosječnog zippo upaljača, a ima i lijep dizajn. Svi navedeni su m2l uređaji.

Uz to, nic salt tekućina, 20mg/ml. Bilo duhanska, bilo neka druga.

Stvar sa solima je da daju brzi nikotinski šus jer se brže apsorbiraju u krvotok.
Grimko is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2023., 00:35   #1512
Quote:
proslo je godina i godina od kad sam zadnji put bio vani iza 22h..

kad i idem nekamo, 21.15 i bus doma, tako da niit ne upadam u sranja.

to je neko vrijeme dinse ja pokupim, koliko god dobro bilojer treba i spavat ic

sranja po meni pocinju iza 22h.

a mislim, da se i zadrzim vani iza, taksi i dovidjenja. Ali ne zadrzim.

ja sam uvijek solo.u busu, i nemam dvometrasa iza mene da me pokriva

Znam cega sve bude vani, i zasto bih iso riskirat s time i ostajat negdje iza 9

kada se nekamo ide, pitam kada se ide natrag.

ako ce se netko pokupit tako oko 9, ok ako ne, necu niti ic i ostat cu doma. Ne zbog yoga neho jer se meni vec uzasno spava u 9,30 i ne da mi se mucit. Radije necu uopce ic.

OT
imam i ja coilove, tj. svi oni su deklarirani na preko 50W pa sta.

parim da dobijem nikotin, a okus je zaista dobar na 30W i ne treba nista vise od toga. Ak oti malo okusa, pari samo bazu tjedan dana, i nakon toga ces vidit koliko ti se osjet okusa pojaca, gotovo za duplo. ono, ne treba mi k na usi izlazit, meni je dovolj okusa i kada sve te kuovne tekucine zamjesam i na 3%. Ne treba mi 10 i vise posto. Samo bacanje novca u vjetar.cak sam primjetio i da nema neke velike razlike u mjesanju na 3 i 5 posto.
Nekima, ali rijetkima, zaista treba i 7 posto i ne vidim razlike izme
j mjesanja na 7 i 10 posto, to su nijanse koje se bolje osjete na 10 u usporedbi sa 7 posto.

Ne svidja mi se kod lazljivih kineza, koji s par brojki odredjuju meni na koliko W bih trebao pariti minimalno. On napise 50-80W a 25-32 W je dovoljno. Kinezi opcenito, pojma nemaju o vapingu kao niti njih revieweri.

sama ta mala promiena, tj. dvije, ti smanjuju budzet za vaping za preko 60%
daklez da smanjis snagu s recimo 60 na 30 i trosis duplo manje tekucine i jos da ju kiesas na 7% ustedis na aromi jos 30%

da, bolje je na 80w, bolji okus, ali nije za 70 posto bolji, mozda za 15-20. al ti je 60-70 posto jeftinije

ja sam jos pario kada se za tekucine davalo 120kn mjesecno, ne pada mi na pamet izdvjajat 500-600 kn svaki mjesec na to samo zato jer cu dobit ne znam, 20 posto nesto bolje.

na kraju krajeva, ako mi okusa fali, ali bas fali, mogu si napravit bazu s 5% PGa vise.

za produkciju pare i nije velika razlika, ali u okusu je bezobrazna razlika.

znaci, 5% PGa vise, a da nadoknadis produkciju pare, dignes snagu za par W

EDIT
samo da napomwnwm, za rezanje postotaka arome a da bude dobro, treba ti RBA
moras investirat u Rebuildable atomizer, pa onda malo isprobavat razne coilove koji daju dobarvtj najbolji okus, i onda mozes manje arome dat.

ak imas kupovne grijace, mislim da se ne isplati rezat, jer taj shit ionako daje ne znam kakav okus i moras ga, da, ganjat na 80W da ista od okusa dobijes. Dimi, da, ali ous je drek,buvijek bio i bit ce
Ma problem kod takvih coilova, koji zapravo jesu užasno kvalitetni, drže mjesec dana na Wattagi između 50-60 (0.4) Optimalno 55W. I trošim 24ML Juicea Dnevno otprilike. Problem je da čim manje staviš, to puno više gubiš okus. Recimo do 40-45 je sasvim u redu. Ali odeš li manje od toga na njima, nema smisla. Bolje onda uzeti neki od više OHM-a pa manje W.

Pušio sam bazu jednom samo, i ono. Ima neki okus, ali meni se ne sviđa.
Ovo što sam trenutno kupio je bilo dosta budget, Uzeo 180ML od 3x. Znači 60ML, 60ML, 60ML. I kao Rahat Lokum, I Nekakva Torta sa Karamelom. Ali ta torta/karamela baš nije nešto, čak ni na ovom gdje cloud chasam. Dok ovaj Rahat Lokum je bolji. Imam Heisenberga još, ali njega uvijek koristim na ovom jakom. Jer jednostavno volim koliko hladi, koliko okusa ima.

Dok ovaj drugi ima manju Watažu jel, ali okusi su dobri i na maloj po meni. Samo ne dimi se toliko eto. I kod njega ću morati stavljati više nikotina, i kvalitetne okuse da dođu do izražaja, a ne nešto bezveze kao što je ovo sada. To sam samo uzeo jer nisu imali onaj Gentleman's Infamous.

A to kada idem doma i sve, zavisi. Ako sam sa drugim ljudima, onda ostanemo do 5 ujutro ako treba, ali da, nevolje idu čim kucne 00:00.
Konoyo is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2023., 06:02   #1513
Quote:
Grimko kaže: Pogledaj post
Innokin Klypse, Smok Solus 2, Vaporesso Xros 3 mini. Takve stvarčice. Evo na parilici je Klypse snižen na 14 ojra, Xros3 na 21.60. Dakle pod uređaj, jednostavno do bola za koristit, teško da će ti procurit juice u bateriju. Klypse ima buraz, probao, super je stvarčica, lakša od prosječnog zippo upaljača, a ima i lijep dizajn. Svi navedeni su m2l uređaji.

Uz to, nic salt tekućina, 20mg/ml. Bilo duhanska, bilo neka druga.

Stvar sa solima je da daju brzi nikotinski šus jer se brže apsorbiraju u krvotok.
.

tenkju spenkju dat cu mu ova 3 na izbor pa nek se sam zajebe

Quote:
AnTTun kaže: Pogledaj post
@buje3000 što je s onim Journey Slims podom? Zar ga nisu hvalili ovdje na forumu?
jesu. Ja bi to al ne znam da li ima sta bolje, veca baterija i slicno.

Hvala obojici.
buje3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2023., 09:05   #1514
Vape shops

Pozdrav svima,

godinama sam naručivao dosta opreme (modovi, tankovi, žice, vata, sitnice za održavanje...) sa fasttecha i aliexpressa. FT je propao, a na aliex-u je izbor puno lošiji u odnosu na prije. ponekad sam znao naručiti i sa 3fvape-a, ali on sada ima nepovoljan shiping, pa se ne isplati. ima li tko za preporučiti neki sličan dućan da je osobno naručivao i da je sve bilo ok (cijene ok, roba stigla)? Našao sam neke shopove koji imaju dobar izbor i ok cijene, ali ne znam jesu li muljatori ili su u redu, npr:

https://euvaper.com/
https://vapesourcing.com/
https://www.cigbest.com/

Unaprijed hvala!
klingklang is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2023., 12:16   #1515
Quote:
ekipico!
Probo e sa Melom, nije islo. Kaze da mu je mod pretezak i preglomazan. Imate kakve ideje?
kaži mu da ne bude pussy
Old 19.04.2023., 12:39   #1516
Quote:
klingklang kaže: Pogledaj post
ima li tko za preporučiti neki sličan dućan da je osobno naručivao i da je sve bilo ok (cijene ok, roba stigla)? Našao sam neke shopove koji imaju dobar izbor i ok cijene, ali ne znam jesu li muljatori ili su u redu, npr:

https://euvaper.com/
https://vapesourcing.com/
https://www.cigbest.com/

Unaprijed hvala!
sourcemore (Kina)
vaprio (Češka)
lepetitvapoteur (Francuska)

za euvaper ne znam, ali ova ostala 2 su legit
Odgovori s citatom
Old 19.04.2023., 12:43   #1517
Quote:
60nine kaže: Pogledaj post
sourcemore (Kina)
vaprio (Češka)
lepetitvapoteur (Francuska)

thnx!
klingklang is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2023., 16:23   #1518
Quote:
60nine kaže: Pogledaj post
EUvaper je kineska firma koja se 'prodaje' kao da su u EU. Nisu. Koliko se sjećam nemaju ni kontakt email. Ili ne odgovaraju na njega. Guglajte 'euvaper problem' ili nešto slično, bilo je nekih informacija na tu temu.
Old 21.04.2023., 07:26   #1519
još jednom sve pohvale na profesionalnosti JD-a, danas naručeno sutra stiglo.
Konačno sam uzeo i staklene boce tako da sad mislim da imam sve što mi treba.
Jedino imam jedno pitanje...do sada sam svaki put dobio špricu i iglu, ali zadnja 2 puta ne. dali su prestali s tom praksom pa treba posebno naručiti ili se radi o slučajnoj pogreški ?
Naručeni su koncentrati, ne longfilovi...
dida os is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2023., 08:21   #1520
Nemam pojma je li greška ili ne šalju više, ali špricu i iglu možeš kupiti u lokalnoj ljekarni ako ti zatreba. Samo pazi na to da uzmeš malo deblju i širu iglu. Kroz one skroz tanke teško prolazi imalo viskoznija tekućina.
Grimko is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:34.