08.08.2012., 19:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Izjava na Dnevniku "Ako dođe ponuda od neke druge države neću odbit sigurno"
|
|
|
08.08.2012., 19:57
|
|
infantry
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
babunovich kaže:
Izjava na Dnevniku "Ako dođe ponuda od neke druge države neću odbit sigurno"
|
vidi se da talijan ... samo se pravi hrvatom 
|
|
|
08.08.2012., 20:03
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Meni je pa u očima otkad je reka da navija za Milan 
|
|
|
08.08.2012., 20:06
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2010.
|
kbk za ovog žabara. 
Zlato se piše nama, a za 4 godine dominiraju Glasnovići i Sandra Pejčić.
Đoni će propast kao što je i Jakov Fak u Sloveniji. Hoće to karma.
|
|
|
08.08.2012., 20:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
enfant terrible kaže:
kbk za ovog žabara. 
Zlato se piše nama, a za 4 godine dominiraju Glasnovići i Sandra Pejčić.
Đoni će propast kao što je i Jakov Fak u Sloveniji. Hoće to karma.
|
Snježana
Ma treba mu dat posao u vojsci i nikam nece ic.
|
|
|
08.08.2012., 20:12
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2010.
|
Hoće jer su digići zagrizli, a oni plaćaju u eVrima 
Kbk kao što rekoh, mislim da su Glasnovići sazreli da iduću olimpijadu okite medaljom.
|
|
|
08.08.2012., 20:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Rekao je da nije razmisljao, da nece odbiti ako dodje neka bogata ponuda, ali da bi i dalje volio nastupati za Hrvatsku... diplomatsko/poslovna izjava
Covjek je konobar u ocevu restoranu, pripreme placa od svojih para, sportas je u sportu gdje se ne vrti velika (ikakva ozbiljna) lova, ako mu neko ponudi nesto "masno", ha prihvato bi mozda i Jure Juric..
Duje Draganja je 100% Hrvat, ali kad su oni iz Katara zasuskali dolarima, itekako je Duje razmisljao da umjesto pod hrvatskom zastavom pliva pod Katarskom, HOO ga je morao zestoko odgovarati od toga (konkretnim ponudama)
|
|
08.08.2012., 20:15
|
|
infantry
Registracija: Jun 2012.
|
Rio 2016: 1.Glasnovic , 2. Glasnovic, 3. Diamond ... 4.talijan G.Cernogoraz 
|
|
|
09.08.2012., 09:33
|
|
Zagreb
Registracija: Dec 2007.
|
e ak ovo ne iskoristi za reklamu restorana
jbt. gdje to ima poslužujete olimpijski pobjednik
|
09.08.2012., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
ceha kaže:
e ak ovo ne iskoristi za reklamu restorana
jbt. gdje to ima poslužujete olimpijski pobjednik
|
Računam da su u njegovom restoranu glavni specijalitet supa od golubova, pečeni fazani i prepelice...
Radiš u restoranu i pripremaš se za olimpijadu istovremeno.
A ovo za ponude drugih država, mogu ga razumjeti.
Budimo realni, do prije nekoliko dana skoro niko nije ni znao za njega. Da je omašio samo jednog ili dva goluba i ostao bez medalje, bio bi proglašavan turistom, sramotom za narod i državu, Italijanom i čašćen ko zna kakvim drugim epitetima.
Mi navijači spremni smo da opljujemo za svaku sitnicu. Evo, prije samo mjesec dana komentari za Ivanu Maksimović su bili: "Ma važno je da je v.d. selektor ubacio ćerku da ide", "I ja bi išao na OI da su mi mama i tata u reprezentaciji", e sad kad je nešto napravila (nije samo u pitanju medalja, već i državni rekord), više nije mamina i tatina, sad je odjednom i naša. Iako je neuobičajeno ono što je uradila Perkovićka poslje svoje medalje, bilo mi je gušt gledati da se raznorazni uzvanici sami motaju po pres-centru.
|
|
|
09.08.2012., 10:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
krkan11 kaže:
Računam da su u njegovom restoranu glavni specijalitet supa od golubova, pečeni fazani i prepelice...
Radiš u restoranu i pripremaš se za olimpijadu istovremeno.
|
A i nisu baš.
Quote:
krkan11 kaže:
A ovo za ponude drugih država, mogu ga razumjeti.
Budimo realni, do prije nekoliko dana skoro niko nije ni znao za njega. Da je omašio samo jednog ili dva goluba i ostao bez medalje, bio bi proglašavan turistom, sramotom za narod i državu, Italijanom i čašćen ko zna kakvim drugim epitetima.
|
To i je najgore, iako ima jako dobre rezultate na svjetskoj razini već godinama.
Quote:
krkan11 kaže:
Mi navijači spremni smo da opljujemo za svaku sitnicu. Evo, prije samo mjesec dana komentari za Ivanu Maksimović su bili: "Ma važno je da je v.d. selektor ubacio ćerku da ide", "I ja bi išao na OI da su mi mama i tata u reprezentaciji", e sad kad je nešto napravila (nije samo u pitanju medalja, već i državni rekord), više nije mamina i tatina, sad je odjednom i naša. Iako je neuobičajeno ono što je uradila Perkovićka poslje svoje medalje, bilo mi je gušt gledati da se raznorazni uzvanici sami motaju po pres-centru.
|
Je, sad kad je Ivana osvojila to srebro ipak se malo maknula iz sjene. A i pljuvanje po njoj nije mi jaasno, ne može ju tata samo tako ubaciti na olimpijske igre, ipak se mora kvalificirati što je u streljaštvu jako teško.
|
|
|
09.08.2012., 11:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Ma sad joj, kao uostalom i Černogorcu, tek predstoji trnoviti period da brani kredit stečen u Londonu. Prvo loše takmičenje i krenuće pljuvanje.
Naši ljudi misle da onaj ko ima male izglede da bude prvak ni ne zaslužuje da ide na takmičenje, a kad jednom osvoji tron mora stalno biti na njemu. A misliti i cvijeće brati nije jedno te isto.
Današnje olimijade nisu one od prije 50 i više godina. Uz par izuzetaka, tj. wildcard pozivnica koje organizator pošalje određenim državama, odlazak na olimpijadu za "običnog" profesionalnog sportistu jedne male zemlje jedan je od većih podviga današnjice. Sve se mjeri nekakvim normama, kvotama, rejtinzima i plasmanima.
Jasno je da plasmani van postolja, a pogotovo oni van 10 mjesta u pojedinačnim sporotvima ne znače mnogo u svjetskim okvirima, ali jbg, to je sport, svaki prvoplasirani ima svog drugoplasiranog, ovaj trećeplasiranog, i tako redom.
Pritom ne mislim da se ne može komentarisati da je plasman mogao biti bolji, da je igra bila loša, itd. Ali da neko bruka svoju državu lošim plasmanima i igrom, to je pretjerano. Sportista na olimpijadi može obrukati ponajprije sebe, i to nekim nesportskim ili ekstravagantnim potezom, pa bio posljednji u plasmanu ili olimpijski šampion.
|
|
|
09.08.2012., 13:50
|
|
paramoralan tip
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
Old Iggy kaže:
Je, sad kad je Ivana osvojila to srebro ipak se malo maknula iz sjene. A i pljuvanje po njoj nije mi jaasno, ne može ju tata samo tako ubaciti na olimpijske igre, ipak se mora kvalificirati što je u streljaštvu jako teško.
|
pljuvat po nekome ko se u streljaštvu plasira na olimpijadu (dakle, plasira, a ne dobije wild card) je van svake pameti...
ali ljudi općenito ne znaju da se u streljaštvu kvote dijele za plasman na svjetskom prvenstvu, svjetskom kupu (i to samo jedan po disciplini dobija kvotu na svjetskom kupu) ili kontinentalnom prvenstvu, a ne za otpucanu normu, a pogotovo nekakvu B normu...
da u streljaštvu postoje norme ko u plivanju ili atletici, na olimpijadi bi bilo više strelaca nego svih ostalih sportaša zajedno...
dodatni primjer, kod žena na zračnoj se sa 397 ulazilo u finale... možemo se složit da svak ko uđe u finale konkurira za medalju, pokazali su to i Đani i koreanac pištoljaš, itd.... od 56 žena koje su nastupile na zračnoj, njih 38 ima MQS rezultat 397... dajte bilo koji drugi sport sa takvom konkurencijom...
dakle, mala Ivana je debelo zaradila svoj nastup na Olimpijadi i nije tu tata ni ekipa iz saveza ni moga imat utjecaja...
dobro, naguzili su Grgu i umisto njega poslali Jasnu, ali to je neka druga priča...
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:54.
|
|
|
|