Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
17.01.2015., 05:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
bas mi krivo, u mojoj zupaniji nijesu prikazali emisiju, a htio sam ga cut. nista, cekamo da se pojavi na tubijuu.
al po onome sta citam, uz ono sta ionako znamo- bahatost, arogancija do bola- lik je van pameti, prolupo total.
al dobro je njemu dok ima vjerne partijske vojnike kao kis mi i onaj broz (ok njemu se i nije cudit) i dok cita narucene ankete koje mu tiho sapcu: zoki najljepsi si, najbolji, najrjecitiji, najpametniji, najnehajducijski, naj....
|
|
|
17.01.2015., 08:25
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2010.
|
On je kao ono ADHD hiperaktivno(razmaženo derište) dijete u razredu kojeg vodeći fakini dignu na trehu , provociraju a on sve shvaća ozbiljno,i dovedu ga na rub suza on ih hoće sve tući a oni mu izmiču i još ga izazivaju i dr^aže,rajcaju , a on već lud ih gađa knjigama jer ih nemože uhvatiti i na kraju u očaju klekne na koljena na sred učionice na malom odmoru i rasplače se histerično i udara šakama o pod , i onda uđe učiteljica i tješi ga
|
|
|
17.01.2015., 11:00
|
|
TOP1
Registracija: May 2014.
|
Quote:
obi wan kenobi kaže:
bas mi krivo, u mojoj zupaniji nijesu prikazali emisiju, a htio sam ga cut. nista, cekamo da se pojavi na tubijuu.
al po onome sta citam, uz ono sta ionako znamo- bahatost, arogancija do bola- lik je van pameti, prolupo total.
al dobro je njemu dok ima vjerne partijske vojnike kao kis mi i onaj broz (ok njemu se i nije cudit) i dok cita narucene ankete koje mu tiho sapcu: zoki najljepsi si, najbolji, najrjecitiji, najpametniji, najnehajducijski, naj....
|
http://vijesti.hrt.hr/idem-glavom-kr...ta-ne-kroz-zid
|
|
|
17.01.2015., 11:04
|
|
Spreman za šalu
Registracija: Sep 2006.
|
Što se tiče Zokija, bit će ovo jako zanimljiva godina.
A tek kad se uđe u kampanju prije parlamentarnih, eksplodirat će You Tube od silnih pametnih izjava i poslovica. 
|
17.01.2015., 11:27
|
|
u potrazi za smislom
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Loui kaže:
On je kao ono ADHD hiperaktivno(razmaženo derište) dijete u razredu kojeg vodeći fakini dignu na trehu , provociraju a on sve shvaća ozbiljno,i dovedu ga na rub suza on ih hoće sve tući a oni mu izmiču i još ga izazivaju i dr^aže,rajcaju , a on već lud ih gađa knjigama jer ih nemože uhvatiti i na kraju u očaju klekne na koljena na sred učionice na malom odmoru i rasplače se histerično i udara šakama o pod , i onda uđe učiteljica i tješi ga
|
Frajer je izgledao ko da će se slomit pred kamerama kad god je voditelj spomenuo Karamarka. U tim trenucima me neodoljivo podsjećao na Mamića :klap:
A tek kad je voditelj na kraju spomenuo da će mu gost sljedeći tj. biti Karamarko, očekivao sam da će Milanović fizički nasrnut na voditelja 
|
|
|
17.01.2015., 11:45
|
|
menefreghista
Registracija: Sep 2012.
|
Jeste čuli kad je rekao da on ima previše kućnog odgoja.
I da nije čestitao Kolindi jer mu nije drago što je pobijedila. 
|
17.01.2015., 11:48
|
|
Homofob i ultra desničar
Registracija: Sep 2011.
|
Petak je ... provedite se večeras!
Imam pitanje za Premijera: koliko razno-raznih agencija, udruga, ureda, centara, instituta i što ti ga ja znam kako se sve zovu, ima u Hrvatskoj a koji se financiraju iz državnog proračuna? 
|
17.01.2015., 11:50
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
walkman800 kaže:
Frajer je izgledao ko da će se slomit pred kamerama kad god je voditelj spomenuo Karamarka. U tim trenucima me neodoljivo podsjećao na Mamića :klap:
A tek kad je voditelj na kraju spomenuo da će mu gost sljedeći tj. biti Karamarko, očekivao sam da će Milanović fizički nasrnut na voditelja 
|
Da i meni je na trenutke zvučao kao da je na rubu suza i histeričnog plača od nemoći, glas mu je zadrhtao ono kao pred plač kao razočaranje sa svime oko sebe kako su ga uzeli na zub svi a on jadan je u pravu a cijela država mu se smije i svi ga vrijeđaju ostao je sam kao Pavle sam na svijetu nitko ga ne razumije ni Komadina, Picula Obersnel niiitko a on se bori sa vjetrenjačama i "upravu sam jadan" izludit će me ajmeee majko zakaj mi se svi smiju i rade bedaka iz mene , početci šizofrenije
ono kad ga bilo šta pitaš on se svađa i vidi u svemu napad na sebe, ono da je Rotim rekao sunce sija on bi to vidio kao napad na sebe i posvađao bi se s njim
ima pjesma
Jinx tekstovi pjesama
Lyrics: Na zub su me uzeli, mam
Nisam za ništa na savršen dan
Čudo svijeta meni je tajna
Za svaki klinac u panici sam
Moja figura je tragična
Ne spavam više u jednom komadu
Sve manje me ima po gradu
Nisam za druge i sebi sam previše
U ničem smisla ne nalazim više
Na zub su me uzeli, mama
Što da radim da status vratim
Na zub su me uzeli, mama
Što da radim da vole me, vole me
Što da radim da vole me
Vole me, mama
Nisam za ništa na savršen dan
Čudo svijeta meni je tajna
Zujim u prazno k'o krava na travi
Ne vidim način da pomaknem stvari
Ne spavam više u jednom komadu
Sve manje me ima po gradu
Nisam za druge i sebi sam previše
U ničem smisla ne nalazim više
Na zub su me uzeli, mama
Što da radim da status vratim
Na zub su me uzeli, mama
Što da radim da vole me
Vole me, mama
Kako bi bilo da im lažem bolje
Što da radim da vole me, vole
Kako bi bilo da se samo smiješim
Iz ruke jedem i lagano predem
Na zub su me uzeli mama
Što da radim, kome da platim
Na zub su me uzeli, mama
Što da radim da vole me, vole me, mama
|
|
|
17.01.2015., 12:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Gledao sam ga
Da je on nekakav lik iz nekakvog nihhtmare stagea to bi bilo lijepo i svi bi se smijali al nama ovakva kreatura i karikatura vodi drzavu
To je zastrasujuce
|
|
|
17.01.2015., 13:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
casio kaže:
Zašto me ne pitate o blokiranima? pa dobro imate li rješenje? ne nemam .
Ja sam večeras bio u dilemi da li je on u studio došao pijan, napušen ili koji urac.
A u jednom momentu se toliko podrigivao da sam stekao dojam da ima nagon za povraćanjem ili se lik samo preždero. 
|
Rekao je da nema rješenje kod nekih tipova delozacija a nije u pitanju banka kao ovrhovoditelj i da ne potiče bezakonje,
kad slusate neke ljude malo pazljivije slušajte , vadite pojedine riječi izvan konteksta
|
|
17.01.2015., 13:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Aj da se i Karamarko sjeti dobro oprati Zokija.
Quote:
'Tri godine je na vlasti, ajmo se sjetiti što su dobro napravili i on i Josipović? Potpuno je besramno govoriti da je nezaposlenost pala kad je 50 tisuća ljudi odselilo iz Hrvatske; na taj način i s njihovom vlasti za par godina bi nezaposlenost došla do nule', kazao je Karamarko.
|
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...tsku-Moze.html
|
|
|
17.01.2015., 21:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
TheProvense kaže:
joj kiss, i ti isto..
uopće ne kužiš da je fama oko hdza prenapuhana..
hdz uopće nije toliko loš, to su novinari prenapuhali..
isto kao i za sanadera..
|
Ma to je sve kriv onaj Sanader.. nisu oni ništa znali i sve je on to sam
Quote:
beli631 kaže:
|
Stvarno se pravi našao javljati i nekome nešto brojati 
|
|
|
18.01.2015., 01:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Rory Delap kaže:
|
tks za link.
procitao clanak, ali snimka se ne moze ukljucit.
mogu ga samo zamislit onako prolupanog, jadnik. nista, cekamo jubitu.
|
|
|
18.01.2015., 07:29
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2014.
|
Tip je isti Mamić. Svakako mu želim dug ostanak u SDP-u.
Inače, zanimljiva teza kod objašnjenja zašto nije čestitao Kolindi. Ne želi pružati loš primjer klincima kad te netko časno porazi da mu pružiš ruku i čestitaš na pobjedi pa je eto on nije pružio jer nije želio biti pobijeđen.
I to njegovo pljuvanje po obećanjima HDZ i Kolinde kad je došla na vlast. Pa frajer sam sebi skače u usta jer što nije ispunio plan 21 nije se isto tako držao obećanja da se neće pozivat na prošle vlade.
Dakle, summme-summarum, da umjesto njega staviš Mamića, po retorici nebi nitko primjetio razliku. Osim što je ovaj drugi malo sposobniji naspram ovog državng uhljeba i parazita.
|
|
|
18.01.2015., 11:25
|
|
Mladi starčić
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
obi wan kenobi kaže:
tks za link.
procitao clanak, ali snimka se ne moze ukljucit.
mogu ga samo zamislit onako prolupanog, jadnik. nista, cekamo jubitu.
|
Evo je na HRT-portalu:
http://www.hrt.hr/enz/javna-stvar/269052/
|
18.01.2015., 12:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Quote:
No, ono gdje je prava akcija ipak je SDP. Idealna situacija za tu stranku nakon poraza Ive Josipovića bila bi ostavka Zorana Milanovića. I preuzimanje iste od strane »nove snage«, energičnog, probojnog političara, koji se neće libiti HDZ-u uzvratiti punom snagom, kad god i gdje god to bude potrebno. Kvaka je u tome, što se nevjerojatno plastično pokazalo u samo nekoliko dana od 11. siječnja, da u vrhu SDP-a postoji samo jedan takav političar. A ime mu je Zoran Milanović.
Tonino Picula je spreman preuzeti stranku ako to od njega članstvo zatraži? Zatraži?! Gdje, pod prozorima europarlamenta? Iblera? Možda da se članovi stranke ritualnim klanjanjem u pravcu Bruxellesa preporuče Piculi za preuzimanje kormila? Zlatko Komadina je, pak, kuvertirao kandidaturu za jednom, nekad? I priča o tome da SDP mora biti više socijaldemokratski, a manje neoliberalan? Što je ono Komadina socijaldemokratski napravio u, recimo, HŽ Cargu dok je bio ministar? Ah da, ništa. Ni socijaldemokratski, ni liberalno ni nikako drugo. Nekako izgleda da bi mogli njegovu (i ne samo njegovu) listu konkretnih socijaldemokratskih poteza iščekivati otprilike koliko i gospodarski program HDZ-a. Ostali potencijalni Milanovićevi oponenti unutar SDP-a se ne usude ni javiti. A kamoli zatražiti promjene u stranci i onda svom silom jurnuti na HDZ.
Probem SDP-a je, jasno, i sam Milanović, jer se radi o čovjeku koji ima neopisiv talent za stvaranje neprijatelja tamo gdje ne treba i u vrijeme kad bi morao stvarati - saveznike. A brutalan obračun sa Slavkom Linićem, korištenjem jadne metode s pričom o navodnim malverzacijama u jednoj slavonskoj firmi, sasvim sigurno je najlošiji i strateški i taktički potez otkad vodi SDP (a ima tome već osam godina).
Stoga, ta stranka, sa još uvijek nelošim izgledima da na izborima krajem godine, ili početkom iduće, izbori još jedan mandat ima prije svega golemi problem sa samom sobom.
|
Ozbiljna stranka - što SDP nije, u situaciji u kojoj desnica prijeti ulicom, cenzurom i represijom, bi stala pod jedan barjak, bez obzira na to tko ga nosi i pokušala osvijestiti širokim biračkim masama ponor pred kojim se zemlja nalazi

|
|
|
18.01.2015., 14:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sukKi kaže:
|
---
hahaha, ti kao da si iskocio/la iz pastete proizvedene '45. mislis, trebas nas plasiti jer zemlja je pred PONOROM? prrrrddddd!!!! mislis glupi smo pa si se ti nasao/la da priglupe siroke biracke mase (jebate, mase!!), prosvjecujes i osvjestavas u borbi protiv zajednickog neprijatelja? dvostruki prrrdddd!!!!!
ovo izgleda kao da se neki pionir upravo vratio iz kumrovecke politicke skole.
a sta nije daleko od istine jer si podrcrtao/la recenicu, umotovorinu lika koji i jest na nivou pionira.
uopce ne cudi da pejstas clanak iz- a od kuda nego novog lista i to koga drugoga nego j. klarica, prvaka u potpisivanju svakavih bljuvotina, ukljucujuci i ovu- u kojem se na neki nacin nasla najtupavija, najzadrtija i najnepismenija ekipa piskarala koja je ikad hodala ovim zemljama.
mogo/la si pejstat i ovo - sve iz istog broja:
S. pavic: "Žena iz naroda popela se na tron. Jedva, taman tako da se narod podijeli na dva dijela, ali ipak, popela." - jel ovaj napusen dok pise ili sta? Jedva? taman?
ili ovo:
l. tomicic: Može li se Kolinda pribrati? u kojem se ladislav takmici sa samim sobom i nevjerojatno, svaki put se pobjedjuje. liku je samo nebo granica.
ima toga jos, a oni sa cvrscim zivcima i kojima ne smeta da ih jedne nazovi novine prave budalama, neka prelistaju tu papazjaniju zvanu novi list.
doduse, ne cudi da su piskarala u ocaju, panici, histeriji i nespavanju krenule putem svog vodje- u ludilo.
|
|
|
18.01.2015., 17:23
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
anastacia kaže:
Rekao je da nema rješenje kod nekih tipova delozacija a nije u pitanju banka kao ovrhovoditelj i da ne potiče bezakonje,
kad slusate neke ljude malo pazljivije slušajte , vadite pojedine riječi izvan konteksta
|
Kad bi mi slušali i ozbiljno shvaćali sve što taj radikul izgovara davno bi bili u stanju u kojem je on sam (urcu).
Inače naslušali smo se mi njegovih planova 21 i sličnih pizdarija. 
Zadnje uređivanje casio : 18.01.2015. at 17:28.
|
|
|
18.01.2015., 19:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
casio kaže:
Kad bi mi slušali i ozbiljno shvaćali sve što taj radikul izgovara davno bi bili u stanju u kojem je on sam (urcu).
Inače naslušali smo se mi njegovih planova 21 i sličnih pizdarija. 
|
Naravno, fali dr Ivo S. jako!
|
|
18.01.2015., 20:04
|
|
Homofob i ultra desničar
Registracija: Sep 2011.
|
Znam koliko traje isušivanje, i meni je jednom pukla cijev u stanu
Prođe vrijeme, dođe rok ... eto HDZ-a skok na skok ... Nažalost Zoki, sad' je kasno da se kaješ ... pa nastavi ono što najbolje znaš - spavati! 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:22.
|
|
|
|