Natrag   Forum.hr > Sport > Košarka

Košarka Loptost radovanja pod obručima

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.04.2025., 00:02   #1541
Ne igra obranu Bogdan, ako ne stavi koju tricu, beskoristan je.
Kawhi ipak nije robot
MisterNo007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:09   #1542
JVG, ikona )
Vukozec is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:11   #1543
Nek se Jeff drži za loptu ko za Mourningovu nogu

+ vrh obrambeni posjed za OT.
RunagateRampant is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:17   #1544
E ovo je Nba a ne 300 koševa na utakmici
Inter1989 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:17   #1545
Sve šta smo očekivali od ove serije, odmah smo dobili u prvoj utakmici
Old 20.04.2025., 00:18   #1546
Quote:
Kockar :D kaže: Pogledaj post
Sve šta smo očekivali od ove serije, odmah smo dobili u prvoj utakmici
Ja sam bogami živčan kako su Clippersi glupavo prosuli ovo.
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:20   #1547
Lol kakav fail zadnji napad, Jokić daje Westbrooku na otvorenu tricu za pobjedu nakon što je ovaj pogodio 30 sekundi prije ključnu tricu za preokret i +2 i ovaj umjesto da šutne kreće u nekakve driblinge, na kraju niti ne uputi šut. Koji propuh u glavi je tom Westbrooku majko mila.

Clippersi prokockali puno, imati će žaliti za čime ako ne dobiju, puno promašenih zicera i dozvoljenih skokova u napadu u zadnjoj četvrtini.
giga-idol is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:35   #1548
Westbrook kakva zivotinja
I da se esa Gordon. Najbolja bilo koja sezona do ove 35% trica i 74% slobodna, ove godine 44% trica i 81% slobodna. Osigurao sa 2 slobodna

Jokic i ekipa fantasticna utakmica
Old 20.04.2025., 00:35   #1549
Bezveze Clippersi izgubili..Bogdanovic katastrofa,Leonard losa tekma
valensvk is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:38   #1550
20 izgubljenih lopti i opet OT.

Ok, meni se čini da Clippersi mogu bolje, a Denver teško, osim ako Murray ne poludi. Čini m se i da je Jokić na rubu da pukne i da sve ode u kurac za Denver.

U svakom slučaju, nisam odavno više uživao u nekoj utakmici.
horatius is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:40   #1551
Nugetsi uzeli na hustle...
Mlitavi Clippersi, di je skok btj

Lue isto mi se cini da nije kapacitet
Old 20.04.2025., 00:41   #1552
Quote:
horatius kaže: Pogledaj post
20 izgubljenih lopti i opet OT.

Ok, meni se čini da Clippersi mogu bolje, a Denver teško, osim ako Murray ne poludi. Čini m se i da je Jokić na rubu da pukne i da sve ode u kurac za Denver.

U svakom slučaju, nisam odavno više uživao u nekoj utakmici.
Bukvalno Denver usao sa allstar odbranom u prvu četvrtinu, pogledom igrali. Kad su podigli agresivnost na Leonardu , odmah im starteri imaju +13 na kraju utakmice.

Sumnjam da ce Denver igrati nonsalatno prvu cetvrtinu sljedeci mec.
bojdo is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:47   #1553
Potpuno Westbrook iskustvo, ne znam zasto ga ljudi pljuju, daleko najzabavniji i najkaoticniji igrac trenutno.

Od nepromisljenih zabijanja u reket, promasivanja zicer polaganja do hvatanja nemogucih skokova u napadu, ukradenih kljucnih lopti, pogodjenih trica (sto je za njega realno big deal), ova utakmica je imala odusevljavajucu kulminaciju za sve njegove navijace (sam sam jedan od njih).

Zbilja napeta utakmica, nadam se da je nagovjestaj kakvi nas sve dvoboji cekaju u ovogodisnjem playoffu. Zanimljivo ce vidjeti sto ce biti s Porter Juniorom, ako se ne varam nije uopce bio na parketu u zadnjoj cetvrtini i produzetku, nevjerojatno da su Nuggetsi pobijedili kad im toliko placeni igrac uopce ne igra.

Morat ce se Kawhi probuditi ako Clippersi misle proci u drugu rundu. Harden veceras najsigurniji igrac uopce na utakmici, kapa do poda za vecerasnju predstavu.
thedream34 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:47   #1554
I na kraju epski choke Clippersa gdje ne uspiju dodati loptu točno nakon timeouta u zadnjem napadu. Sami su si sve krivi, još od prvog poluvremena gdje su imali veliko vodstvo i trebali su se odvojiti, pa hrpa promašenih zicera u drugom poluvremenu i dozvoljenih skokova u napadu u zadnjoj četvrtini da bi sve začinili tim glupim turnoverom u samom finišu.
Klupa na kraju ništa, izuzev ajde Batuma koji je pogodio par šuteva, Bogdanović teška nula. Kawhi tu mora biti agresivniji i uzeti stvari u svoje ruke, 22 poena i 9/15 je premalo ako Powell i Bogdanović nisu na razini kao što nisu bili večeras i izuzev Hardena i Zubca nema nikog baš raspoloženog.

Denver ništa posebno impresivno, opet je to uglavnom oneman show Jokića i tu i tamo ako netko zabljesne, mogu zahvaliti Clippersima na ovoj pobjedi jer nije da su baš briljirali. A budu li Westbrooku stalno davali loptu kad se lomi utakmica to će biti cirkus teški jer da su izgubili utakmicu, taj zadnji napad 4. četvrtine bi opet Westbrooka učinio klaunom. Ovako će se to zaboraviti, ali mogla bi ovo biti duga serija
giga-idol is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 00:49   #1555
Prava PO utakmica. Počelo se malo opuštenije, a onda obrane jače stisnule.
Zna se Denver vratiti i kad gube -15.
Kawhi je zabio 22 koša, ali dosta ključnih lopti je izgubio/bacio u prazno. Nije bila njegova večer.
Harden i Zubac odlični, ostatak zakazao.
Kod Denvera je Porter bio totalno loš, ali barem su ostali ostavili dobar dojam. Pogotovo Gordon i Braun sa clutch tricom. Čak i Westbrook imao svoj momenat.
halek is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 01:10   #1556
Brunson promašuje dosta šuteva oko obruča koje inače lagano rješava, očito će mu trebati još par utakmica da udje u formu nakon ozljede.
Old 20.04.2025., 02:35   #1557
Raspali se Pistonsi u četvrtoj, čini se očit primjer plaćanja danka neiskustvu.
Old 20.04.2025., 03:57   #1558
12 - 5 FT prednosti za Lakerse
11 - 4 foula prednosti za Lakerse

Minesota ih ubija, preveliki su za njih ali sudci znao sam od početka. Silver želi GSW protiv Lakersa. Sudci će sad u drugom poluvremenu pomoći još više. Sramotno.
ZagrebV is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 04:36   #1559
I ode Ant

Al ovo što se svira Lakersima. Sudci rade sve što mogu da im pomognu. Fuj!
ZagrebV is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2025., 04:59   #1560
Imali su tu malu krizu kad je Ant otišao u svlačionicu,no čim se Ant vratio na parket opet krenulo šamaranje

Uživalo se
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:53.