Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Banke, osiguranja, krediti

Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.03.2015., 14:53   #15861
To je podforum Politika. Nije u nadležnosti moderatora sa Gospodarstva. Ja govorim o ovoj temi. Pitanje si pitao, odgovor si dobio, daljnja rasprava na tu temu bit će brisana i odgovarajuće kartonirana. Hvala.
Old 25.03.2015., 14:59   #15862
Evo želim da svi znaju da su i ovdje objavili da će biti prosvjedi

http://www.pressreader.com/croatia/2...10520/TextView

http://www.pbzinvest.hr/main.aspx?id=48879
xstrom is offline  
Old 25.03.2015., 15:13   #15863
jer ostalih 15 obavijesti za razlicite izvore koji obavijestavaju o tome da ce biti prosvjedi nije dovoljno?
Dukkai is offline  
Old 25.03.2015., 15:17   #15864
Quote:
Dukkai kaže: Pogledaj post
jer ostalih 15 obavijesti za razlicite izvore koji obavijestavaju o tome da ce biti prosvjedi nije dovoljno?
nop
obavijesti nikad dovoljno....
kao i ponavljanja o bankarskom lopovluku
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 15:18   #15865
pa vidim da pravila foruma to dopuštaju s obzirom da je uvijek različiti izvor

moj način borbe protiv postova sa razmaknutim redovima koji šire neistine

pbz invest mi je jedan od dražih izvora informacija.....
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 15:20   #15866
Quote:
schneflitchen kaže: Pogledaj post
nop
obavijesti nikad dovoljno....
kao i ponavljanja o bankarskom lopovluku
ok.. mislim, to je po meni cisti spam, s obzirom da se radi o jednom te istom prosvjedu, ali se stavljaju linkovi na 15-20 izvora koji obavijestavaju o istom prosvjedu...

mislim, dovoljno da uzmes jedan link i sa njim obavijestavas, ovako jednostavno ispada bedasto..
Dukkai is offline  
Old 25.03.2015., 15:28   #15867
Navijači repke podržite nas

Radi se na tome da nas i navijači repke podrže,e to bi bilo veselje!!!!
xstrom is offline  
Old 25.03.2015., 15:30   #15868
čujem iz nekih izvora da se bankari svađaju ko psi i okrivljuju jedni druge tko je više kriv da su sad u ovom sranju. Naravno to su vrhunski licemjeri i svoj prljavi veš čuvaju za sebe, ništa ne izlazi van.
Da mogu više uživati u svom vlastitom smradu.
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 15:35   #15869
Quote:
ok.. mislim, to je po meni cisti spam, s obzirom da se radi o jednom te istom prosvjedu, ali se stavljaju linkovi na 15-20 izvora koji obavijestavaju o istom prosvjedu...

mislim, dovoljno da uzmes jedan link i sa njim obavijestavas, ovako jednostavno ispada bedasto..
ah i broj izvora si pobrojio....e mašala......
zabrani onda svima njima da uopće obajveštavaju o tome.....a naravno da je sam izvor također vrlo informativan sam za sebe.......i način obavještavanja......

ti recimo na jedan način tumačiš prosvjed ja na drugi, čiji je bedast moj ili tvoj
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 15:40   #15870
a ima i logike, jer da su jedinstvene banke bi itekako izašle s prijedlogom u ponedjeljak...... nego različite prijedloge ne mogu staviti pod zajednički nazivnik....
neš ti nisu stigle......pa nije to kvantna fizika.....
nego im se radi o tome koliko same sebi moraju zavrnuti pipu....a to je za njih pravi mazohizam......
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 15:56   #15871
Quote:
ah i broj izvora si pobrojio....e mašala......
zabrani onda svima njima da uopće obajveštavaju o tome.....a naravno da je sam izvor također vrlo informativan sam za sebe.......i način obavještavanja......

ti recimo na jedan način tumačiš prosvjed ja na drugi, čiji je bedast moj ili tvoj
o, kriste...

ajde, evo.. objasni meni bedastome.. koja je razlika izmedju toga da svaka 2 posta stavis novi link za istu stvar, ali na drugom mjestu i toga da stavis jedan link koji svako malo ponovis?

evo, ja to jednostavno razumijem...
Dukkai is offline  
Old 25.03.2015., 16:08   #15872
Quote:
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi te to trebalo smetati. Ili brinuti....
pero1910 is offline  
Old 25.03.2015., 16:10   #15873
Quote:
čujem iz nekih izvora da se bankari svađaju ko psi i okrivljuju jedni druge tko je više kriv da su sad u ovom sranju. Naravno to su vrhunski licemjeri i svoj prljavi veš čuvaju za sebe, ništa ne izlazi van.
Da mogu više uživati u svom vlastitom smradu.
ovo bi moglo biti točno, čuo sam slično.

meni se čini da banke majke nikako nisu zadovoljne ovakvim razvojem događaja, pogotovo što su ekstra bonusi isplaćeni našim vodećim bankarskim menadžerima za poslovne rezultate očito bili plaćanje cigle.
u pitanju je veliki broj oštećenih i u poljskoj, mađarskoj... a u uniji nije baš toliko kilavo pravosuđe, kao u nas i pošto su bankari izuzetno sposobni matematičari vjerojatno računaju kako se iz ovoga elegantno izvući, sa što manjom štetom. da, njima je šteta i manja dobit.

vjerojatno im je problem izračun u kojem bi sve banke podnijele razmjeran teret. takav izračun nije moguć, jer svaki ugovorni odnos imao je svoje parametre (osim onih koje nije imao a trebao je ) i neke su banke bile daleko izloženije od drugih a i pobrale su više vrhnja.
u stvarnosti, odnos među bankama identičan je odnosu među dužnicima u različitim valutnim obvezama: rijetko shvate da su im interesi zajednički i tuđi gubitak nikad nije i moj, bitna je moja kesa.

da se razumijemo, da se pita samo hrvatsku, plaćali bi mi i dalje kako bankari žele i još se molili da nas ne tuže.
na sreću (evo priznam bio sam protiv a čini mi se da su i bankari bili), hrvatska je u uniji.

osim ako nije jako dobar spin.

a nije. svađaju se.
oko plijena.
Old 25.03.2015., 16:10   #15874
Quote:
pero1910 kaže: Pogledaj post
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi te to trebalo smetati. Ili brinuti....
osim sto se radi o spamu?
Dukkai is offline  
Old 25.03.2015., 16:27   #15875
Quote:
o, kriste...

ajde, evo.. objasni meni bedastome.. koja je razlika izmedju toga da svaka 2 posta stavis novi link za istu stvar, ali na drugom mjestu i toga da stavis jedan link koji svako malo ponovis?

evo, ja to jednostavno razumijem...
a to mi je jasno i kaj da ti velim nego iskrena sučut
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 16:34   #15876
Quote:
osim sto se radi o spamu?
je vidiš kak spamiraju o nesreći germanwingsa.....na sto strana svak nešto drugo izvještava.....
a usput budi rečeno pokoj im duši..... strašno
a prije par godina letjela sam upravo tom kompanijom.....
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 16:34   #15877
Quote:
a to mi je jasno i kaj da ti velim nego iskrena sučut
istina.. bolje to nego da sam digao kredit u francima...

nije da ce nesto otplacivati moja djeca jer sam se odlucio kockati sa tecajem, samo sam na forumu doveo u pitanje spammanje linkovima..
Dukkai is offline  
Old 25.03.2015., 16:35   #15878
stoga nek mi je ovo sa banksterima najveće zlo što mi se dogodilo......
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 16:39   #15879
Quote:
istina.. bolje to nego da sam digao kredit u francima...

nije da ce nesto otplacivati moja djeca jer sam se odlucio kockati sa tecajem, samo sam na forumu doveo u pitanje spammanje linkovima..
ja sam sasvim lucidna uzela kredit pa ću ga i otplatiti, niš si ti ne glavinjaj.....
a pogotovo gledaj svoju dječicu, da ih naučiš ispravnim vrijednostima

recimo da ne izrastu u pametnjakoviće bez pokrića......
schneflitchen is offline  
Old 25.03.2015., 16:53   #15880
Quote:
all_or_nothing kaže: Pogledaj post
ovo bi moglo biti točno, čuo sam slično.

meni se čini da banke majke nikako nisu zadovoljne ovakvim razvojem događaja, pogotovo što su ekstra bonusi isplaćeni našim vodećim bankarskim menadžerima za poslovne rezultate očito bili plaćanje cigle.
u pitanju je veliki broj oštećenih i u poljskoj, mađarskoj... a u uniji nije baš toliko kilavo pravosuđe, kao u nas i pošto su bankari izuzetno sposobni matematičari vjerojatno računaju kako se iz ovoga elegantno izvući, sa što manjom štetom. da, njima je šteta i manja dobit.

vjerojatno im je problem izračun u kojem bi sve banke podnijele razmjeran teret. takav izračun nije moguć, jer svaki ugovorni odnos imao je svoje parametre (osim onih koje nije imao a trebao je ) i neke su banke bile daleko izloženije od drugih a i pobrale su više vrhnja.
u stvarnosti, odnos među bankama identičan je odnosu među dužnicima u različitim valutnim obvezama: rijetko shvate da su im interesi zajednički i tuđi gubitak nikad nije i moj, bitna je moja kesa.

da se razumijemo, da se pita samo hrvatsku, plaćali bi mi i dalje kako bankari žele i još se molili da nas ne tuže.
na sreću (evo priznam bio sam protiv a čini mi se da su i bankari bili), hrvatska je u uniji.

osim ako nije jako dobar spin.

a nije. svađaju se.
oko plijena.
I meni se čini da svaki prijedlog koji uključuje njihov trošak izaziva napad panike, znojenje i visoki tlak....ukratko postaju teško bolesni.
Pa ni ne čudi da u tom stanju ne mogu računati.
Daj im model gdje se svaljuje sve na dužnike. Odmah imaš izračun na stolu.
schneflitchen is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:36.