Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
16.11.2023., 13:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Bjelorusija je jedna od zemalja koja se u više slučajeva nije plasirala u finale (10) nego što je (6) i to me čudi, pogotovo uzmemo li u obzir blokovsko glasanje kakvo je bilo prisutno onih ranijih godina njihovog sudjelovanja. S obzirom da su 2021. godine dobili trogodišnju zabranu sudjelovanja, očekujem ih na Eurosongu već 2025. godine. Samo neka se drže podalje od političkih poruka u pjesmama
Moj top 10:- Zena - Like It (2019.)
- Dmitry Koldun - Work Your Magic (2007.)
- Alyona Lanskaya - Solayoh (2013.)
- Teo - Cheesecake (2014.)
- 3+2 - Butterflies (2010.)
- Naviband - Story of My Life (2017.)
- Anastasiya Vinnikova - I Love Belarus (2011.)
- Uzari & Maimuna - Time (2015.)
- Litesound - We Are the Heroes (2012.)
- Angelica Agurbash - Love Me Tonight (2005.)
|
Stariji post znam, ali moram prokomentarisati. Kako je problem političke poruke kod Belorusije, a nije bio problem kod Jamale kada je pobedila
Inače izbacivanje Rusije i Belorusije samo zbog političkih događaja (što inače ima mnogo veze sa muzikom) je potvrda koliko se ESC srozao i da to više nije nikakva muzička, nego čista politička manifestacija.
|
|
|
16.11.2023., 13:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Što se tiče zemalja koje ne učestvuju više, najviše priželjkujem povratak BIH, Rusije i naravno moje omiljene turske koja je po meni imala, uz Luksemburg, ubedljivo najbolje ESC pesme u istoriji 
|
|
|
16.11.2023., 14:20
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
Balkanski paša kaže:
Kako je problem političke poruke kod Belorusije, a nije bio problem kod Jamale kada je pobedila 
|
To pitaj EBU  Ja sam uvijek govorio da je Jamala pobijedila zbog politike i dan danas ne volim tu pjesmu.
|
|
|
16.11.2023., 23:11
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
To pitaj EBU  Ja sam uvijek govorio da je Jamala pobijedila zbog politike i dan danas ne volim tu pjesmu.
|
pa i Srbija je pobjedila zbog Kosova
|
16.11.2023., 23:12
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Balkanski paša kaže:
Što se tiče zemalja koje ne učestvuju više, najviše priželjkujem povratak BIH, Rusije i naravno moje omiljene turske koja je po meni imala, uz Luksemburg, u bedljivo najbolje ESC pesme u istoriji 
|
nekako to plasmani ne potvrđuju
|
18.11.2023., 13:45
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Jako bih se željela vratiti na Eurosong i čim dobijem zeleno svjetlo, idem na Eurosong i predstavljat ću Bugarsku, ovim riječima dvostruka predstavnica Bugarske, Poli Genova, prokomentirala je pitanje hoće li se vratiti na Eurosong. Čini se da i ona samo čeka da Bugarska osvane na službenom popisu EBU-a
Tattoo joj je bila ogromni favorit, presretna je da se Eurosong vraća u Švedsku i zna da će biti organiziran na najbolji mogući način jer su Šveđani veliki fanovi Eurosonga, a uvjerena je i da će priredit veći spektakl od Britanaca i Ukrajinaca ove godine
|
|
|
18.11.2023., 19:45
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Poli je izgleda dobila konkurenciju i to kakvu!  Još jedna dvostruka bugarska predstavnica, VICTORIA, podijelila je ovo na svom X profilu:
Quote:
A little surprise is coming next week!! xoxo ✨
|
čime je izazvala salve pozitivnih reakcija i komentara
Osim toga, prošli mjesec je podijelila i intervju u kojemu je, između ostalog, izjavila ovo:
Quote:
VICTORIA kaže:
Imam zamisao da objavim album u periodu od dvije godine i to je moj san. Planiram putovanje u Švedsku ovih dana gdje ću se sresti s novim glazbenim producentima jer želim proširiti svoj krug ljudi. Zbilja želim ponovno nastupati na Eurosongu! Uvjerena sam da se Bugarska mora vratiti na natjecanje jer je iznimno bitno sudjelovati na takvim događajima, kako za zemlju, tako i za nas izvođače. Nova pjesma izlazi u siječnju ili veljači.
|
Nakon što je vidjela hrpu komentara vezanih uz Eurosong 2024., podijelila je novu objavu na istoj društvenoj mreži sa slikom kako radi s producentima u Švedskoj i natpisom:
Cas i ja trenutno:

|
|
|
18.11.2023., 19:55
|
|
summer breeze
Registracija: Feb 2022.
|
It's all but confirmed reklo bi se. Kad se ode na BNT X profil ima dosta toga + još u listopadu su objavili neku sliku na kojoj piše 25. november artist announcement pa izbrisali i tvrdili kako je to nešto staro. Znači iduće subote  čestitamo Funici i Casildi
|
18.11.2023., 20:06
|
|
Neprijatelj foruma
Registracija: Nov 2018.
|
Šef nešto nije aktivan na forumu u zadnje vrijeme pa je moguće da je u autorskom timu Victorije  Inače jedino logično da se Bugari vrate je ako netko iskešira za svoj nastup. U ovom slučaju Poli ili Victorija.
|
18.11.2023., 20:10
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
celoselo kaže:
Šef nešto nije aktivan na forumu u zadnje vrijeme pa je moguće da je u autorskom timu Victorije  Inače jedino logično da se Bugari vrate je ako netko iskešira za svoj nastup. U ovom slučaju Poli ili Victorija.
|
Vidiš to mi nije palo na pamet  E tek sad nisam spreman  Slažem se za drugu rečenicu, to je uostalom i ono što sam pisao još prije nekoliko mjeseci i nadam se da će se ispostaviti točnim 
|
|
|
18.11.2023., 20:13
|
|
La gente purtroppo parla
Registracija: Aug 2013.
|
Ljudi, pa taj Xwitter profil nije relevantan već dvije godine. Kada su bile objave za 25.10., to su skinuli vizuale od 2020. i postavili. Tko zna tko više uređuje to čudo.
|
|
18.11.2023., 20:15
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
PamSwynford kaže:
Ljudi, pa taj Xwitter profil nije relevantan već dvije godine. Kada su bile objave za 25.10., to su skinuli vizuale od 2020. i postavili. Tko zna tko više uređuje to čudo.
|
Zato i nisam htio ništa komentirat u vezi toga što je scatola napisao jer znam da je taj profil na kojeg se referira upitan  Ali ovo što sam ja objavio je baš sama VICTORIA objavila na svom profilu 
|
|
|
06.12.2023., 12:46
|
|
La gente purtroppo parla
Registracija: Aug 2013.
|
Da objavim i ovdje:
Quote:
PamSwynford kaže:
https://eurosong.hr/makedonci-objasn...urosonga-2024/
Makedonska televizija MRT je objavila priopćenje zašto ih ipak nema na Eurosongu. Kako su sami rekli, iduće godine slave 80 godina osnutka Makedonskog radija i 60 godina od lansiranja Makedonske televizije i planiraju obilježiti to kroz cijelu godinu, pa im to većinom jede budžet. Pare koje su bile namijenjene oba Eurosonga (veliki i dječji) - 1,5 milijuna dinara - bit će preusmjereno u kasicu-prasicu za Dječji Eurosong.
|
|
|
06.12.2023., 16:45
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
PamSwynford kaže:
Da objavim i ovdje:
|
Quote:
MRT kaže:
Pare koje su bile namijenjene oba Eurosonga (veliki i dječji) - 1,5 milijuna dinara - bit će preusmjereno u kasicu-prasicu za Dječji Eurosong.
|
Živo me zanima kakav će nam nastup na Dječjem Eurosongu 2024. priredit, s obzirom da su već sada slobodno možemo reći potvrdili sudjelovanje nagodinu te izdvojili sve te novce koji su trebali biti predodređeni za Eurosong 2024. Pogotovo što znamo da su se zadnjih godina po tom pitanju pogubili i / ili osmislili dosta slabašne nastupe.
|
|
|
12.12.2023., 22:46
|
|
Neprijatelj foruma
Registracija: Nov 2018.
|
Ruska ministrica kulture najavila povratak ili ponovno pokretanje Intervizije. Channel One koji ima eurovizijskog iskustva bi sve vodio, sudjelovale bi zemlje BRICS-a:
https://www.moscowtimes.ru/2023/11/1...deniya-a113523
|
06.01.2024., 00:20
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Ukoliko bude dovoljno financijskih sredstava, Crna Gora će sudjelovati na Eurosongu 2025. godine, a svog predstavnika birati putem nacionalnog izbora. Ova vijest stoji u službenom priopćenju RTCG-a
Quote:
Televizija Crne Gore planira organizovanje muzičkog festivala koji bi promovisao nove pjesme domaćih izvođača i autora, a na kome će se (u zavisnosti od sredstava za 2025.godonu) birati i predstavnik za Pjesmu Evrovizije za 2025. godinu.
|
|
|
|
06.01.2024., 00:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2018.
|
Držimo fige
Fale 
|
07.01.2024., 17:35
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Još malo o Crnoj Gori, RTCG namjerava prenositi i Eurosong iz Švedske i Dječji Eurosong ove godine. Vrlo dobri indikatori za njihov možebitan povratak na oba natjecanja 
|
|
|
08.01.2024., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2020.
|
Veselim se možebitnom povratku Crne Gore, nadamo se i BIH i Makedoniji.
Možemo li očekivati i Kosovo at some point?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:53.
|
|
|
|