|
|
23.06.2025., 19:37
|
|
Grička vještica
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Peppa Pig kaže:
ja sa zg hitnom imam dobra iskustva, oba puta kad sam zvala dosli su brzo (jednom dalje pod rotirkom, dakle, nije bila zajebancija)
al da ima kriticnih situacija kad si brze autom do bolnice nego hitnom, ima
a sad to iz NZ nece biti opcija...
i nije tu samo NZ u pitanju, sisak hitni pacijenti za koronarnu intenzivnu idu za vinogradsku. za karlovac ne znam. tak da sjebat ce se i podrucje malo sire od zagreba
@sophsy
ja u petak ne bi micala auto, nema sanse da se popodne negdje parkiras
javni prijevoz ili taxi ako ne mozes raditi od doma
|
Ko za peh u petak sam u uredu ali nadam se da ce taj petak biti iznimka.
Decko nema izbor.
Dobra stvar je da ce zatvoriti Sredisce i Zaprude za sve koji nisu stanari, no realno, to bi trebalo najmanje jos za Sopot i za Siget.
E: s hitnom imam i dobra skustva, ali i ova koja sam navela, radilo se o tesko bolesnom clanu obitelji
|
|
23.06.2025., 19:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2024.
|
Quote:
Sophsy kaže:
Nemam pojma, čini mi se malo napumpana.
|
Ako se išlo tako organizirano kako si opisala, onda stvarni broj negdje postoji. Ako su sad prodali pol milijuna ulaznica, to bi značilo da su duplo napumpali to iz 94. 
|
|
|
23.06.2025., 19:45
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Absoluta kaže:
Sasvim moguce. Ajd, ja se kladim na 200 000 najvise.
Ovaj njegov covjek na novi je nakidan rekao da su se oni nudili za lipanj. Ne znam jel bi to bio bolji termin. 
Kad ga je pitala za vise termina rekao je da ne, htjeli su jedan da ne rade guzve visekratno ljudima Zagreba.
Vidis da su dobri 
|
Nisi se oni ništa nudili za lipanj.
Oni su silom htjeli termin koji su si zamislili.
Pa su radili scene ko razmaženo dijete kad mu starci ne kupe bombone u dućanu.
|
|
23.06.2025., 19:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2003.
|
sretna sam da smo van ZG taj vikend iako smo sa prave strane Save
na papi sam bila, ne sjećam se svih detalja jer bijah još maloljetna, ali da, išlo se organizirano po župama, na karti je bio označen sektor, vodili su nas časne i svećenici iz župe, točno se znalo gdje je tko.
|
23.06.2025., 19:47
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Ivonka89 kaže:
Ako se išlo tako organizirano kako si opisala, onda stvarni broj negdje postoji. Ako su sad prodali pol milijuna ulaznica, to bi značilo da su duplo napumpali to iz 94. 
|
Išla je susjeda s kata, išla je mama moje frendice, tak su opisale organizaciju.
Imal si svoju grupu, svoj sektor, točno mjesto di je tvoja grupa i nije bilo lunjanja kud ti puhne.
|
|
23.06.2025., 19:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa vjerujem ti, napisala sam da se stvarni broj zna, upravo zbog toga, postoji evidencija. Samo ne znamo ovdje radi li se o milijun ljudi, kako je tada izvještavano, ili možda čak duplo manje (ako je istina da na hipodrom ne stane više).
|
|
|
23.06.2025., 19:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
Sophsy kaže:
I VG i cijeli juzni dio ZG-županije.
I nikom ništa, gamad odustala od izgradnje bolnice.
|
Tamo će se graditi Nacionalna dječja bolnica.
https://www.tportal.hr/vijesti/clana...onuda-20250430
|
|
|
23.06.2025., 19:58
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Genesis kaže:
A u petak baš moram do Cimermanove jebemu 
|
Mozda je tramvaj najbolja opcija?
Ne znam kuda vozi bus za taj dio, ali rekli su da mijenja trasu pa ide nekud naokolo.
|
|
23.06.2025., 19:59
|
|
Cruel One
Registracija: Jun 2007.
|
Uspoređujete papin milijun hodočasnika koji dolaze organizirano po župama i mogu imati ruksak sa hranom i pićem i pola milijuna Thompsonovih hodočasnika koji će na skurenoj livadi na +35 imati zabranu unošenja hrane i pića na skurenu livadu na +35, ali će im na raspolaganju biti 2,5 milijuna bočica vode i kao alternativa vodi - alkohol?
Skroz isti profil hodočasnika 
|
|
|
23.06.2025., 20:00
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Malo Derište kaže:
|
Kao sto rekoh odustali su od izgradnje sveučilišne bolnice.
Bolnica je mirno mogla imati djecje krilo.
Ali ne bi to oni.
Najrade bi ih tuzila da mi vrate prisilno oduzimane novce za "samodoprinos".
|
|
23.06.2025., 20:02
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Inanna kaže:
Uspoređujete papin milijun hodočasnika koji dolaze organizirano po župama i mogu imati ruksak sa hranom i pićem i pola milijuna Thompsonovih hodočasnika koji će na skurenoj livadi na +35 imati zabranu unošenja hrane i pića na skurenu livadu na +35, ali će im na raspolaganju biti 2,5 milijuna bočica vode i kao alternativa vodi - alkohol?
|
Ma naravno, ne bi valjda ne bili ko oni na Papi?!
Jezušmarija kaj ti pada na pamet

|
|
23.06.2025., 20:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2003.
|
Quote:
Inanna kaže:
|
definitivno nije za usporedbu, kod pape su neki i stolce (one male sklopive) nosili, kišobrane za zaštitu od sunca i slično. a i nisu bile ovakve vrućine + skroz drugi event jel, statična publika uglavnom.
|
23.06.2025., 20:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
Inanna kaže:
|
Ovo
|
|
|
23.06.2025., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Ma joj, ljudi riskiraju život da stignu iz izlaska pola minute ranije, di ne bi za koncert života. Šta sad. 
|
|
|
23.06.2025., 20:10
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Hazen kaže:
Dok god zivis u gradu, pogotovo velikom, naci ces se u klopci tudjih zamisli, i to svako malo. To je dio suzivota sa hrpom drugih ljudi na istom mjestu.
Zivim u okolici Splita. Zivot mi je na skrge od zadnjih mjesec dana pa do otprilike 10. mjeseca. Proslo ljeto sam sa 4-mjesecnom bebom POLA SATA samo cekala u koloni pred sirinom u Solinu, na putu za Firule, jer smo procijenili da je to brze nego zvati Hitnu da sama dodje po dijete. Znaci kad ukljucis cijeli put do tamo uz ostali krkljanac po gradu, to je za povratiti. Svaki odlazak djeteta specijalistu u Split potrefio se ljeti, kao i vecina mojih odlazaka ginekologu u trudnoci, gdje u Splitu nisam mogla naci ni jedan jedincati parking na placajucim parkinzima i kruzeci tamo i preko pola sata. I tako dalje i tako dalje, godinama. Zapravo je sve gore iz godine u godinu. O cekanju na Hitnoj u sezoni necu ni pocinjati, zbog nekoliko clanova obitelji.
Ja mislim da ste vi ekipa naprosto razmazeni. 
|
i tebi je ovo sto pises ok?
dok cekas s bolesnim djetetom u guzvi na +40 si totalno zen?
bilo bi ti prihvatljivo da na hitnu s bebom ne mozes zbog krezubog pjevaca i njegove masovne privatne prcije?
ovo nece biti prometni krkljanac po gradu - prometa nece ni biti kako je krenulo.
da, cista razmazenost. 
|
23.06.2025., 20:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne uspoređujem posjetitelje jer ne znam dovoljno, samo me zanima kako je to tada izgledalo i kako je uopće bilo izvedivo, brojka mi se čini preogromna.
|
|
|
23.06.2025., 20:14
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Ivonka89 kaže:
Pa vjerujem ti, napisala sam da se stvarni broj zna, upravo zbog toga, postoji evidencija. Samo ne znamo ovdje radi li se o milijun ljudi, kako je tada izvještavano, ili možda čak duplo manje (ako je istina da na hipodrom ne stane više).
|
Ne znam, stvarno, čini mi se napuhano. 
Od 1:47:50 je snimka iz zraka
https://m.youtube.com/watch?v=NNdplXJph4A
...
Quote:
reporterka RTL-a Danas Katarina Brečić.
"Neslužbeno doznajem da jučer na sastanku MUP-a i organizatora koncerta uspostavilo se da nije dokazano da 500.000 ljudi stane na Hipodrom. Organizator je u svom elaboratu računao bruto površinu Hipodroma, a ne neto. To znači da nisu uračunali u to koliko ljudi stane u odnosu na pozornicu koja je poput zgrade s 12 katova. Tu su i tone skela, sigurnosni koridor, prostor za prodaju pića, LED ekrani, popratni sadržaj koji će biti na površini Hipodroma i to nije uračunato u prostor, a pola milijuna ljudi je kupilo ulaznicu", ističe RTL-ova reporterka.
U MUP-u neslužbeno kažu da nema dozvole dok se taj dio ne riješi, a na stolu je čak i opcija da se naredi organizatoru da smanji broj ljudi koji mogu prisustvovati koncertu. Ali organizator koncerta Marka Perkovića Thompsona nam kaže da nisu čekali ni dana i da su taj problem odmah riješili.
"Kažu da su ograde proširili i da je sada sve u redu te da stane svih pola milijuna ljudi. Oni su računali prema prostorima u kojima se održavaju koncerti u zatvorenom. A to je jedan čovjek na 0.65 kvadrata jer za open air, otvorene koncerte ne postoji pravilnik",
https://net.hr/danas/rtl-danas/zasto...8-9600040c8f8e
|
|
|
23.06.2025., 20:17
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Čočo san kaže:
definitivno nije za usporedbu, kod pape su neki i stolce (one male sklopive) nosili, kišobrane za zaštitu od sunca i slično. a i nisu bile ovakve vrućine + skroz drugi event jel, statična publika uglavnom.
|
Možda će i sad pljeskati i pjevušiti
"Marko mi te volimo"
Ali mislim da je bilo grdo vruće i onda.
|
|
23.06.2025., 20:31
|
|
brckam se u mulju
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Sophsy kaže:
Mozda je tramvaj najbolja opcija?
Ne znam kuda vozi bus za taj dio, ali rekli su da mijenja trasu pa ide nekud naokolo.
|
slazem se
tramvajem do savskog mosta pa preko pjesackog do kajzerice
ako ne mora nesto tesko nositi/voziti
|
|
|
23.06.2025., 20:35
|
|
Grička vještica
|
Quote:
Peppa Pig kaže:
slazem se
tramvajem do savskog mosta pa preko pjesackog do kajzerice
ako ne mora nesto tesko nositi/voziti
|
Mislila sam od Av.Dubrovnik, ali ne znam, mozda je blize od Savskog mosta, fakat ne znam.
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:16.
|
|
|
|